Suodenniemeltä kuultua

Anonyymi-ap

Tai sanotaanko paremminkin luettua.
Haahhaa ja hehhee! voi vattu sanon ma! Sain paikalliselta värileimaukselta taas sellaisen viestin ettei meinaa penkillä pysyä kun naurattaa. Pakko laittaa pätkiä:-

<<Poikkesin kylän kaupalla ja ovella seisoi pari kylän rumimmasta päästä olevaa vanhaa roikkuperseämmää niin kuin portsareiksi olisi heitit palkattu. Ämmäraasuilla edes jotain hommaa mihin taidot riittää. Osaavat seistä ja hymyillä kuin porot.
Saavat ehkä jokusen lantin voivat täyttää kenon ja että että edes keppanaa ja makkaraa saavat.

Nähdessään että kylän puheenaihe-Naomi kävelee ovia kohti, majakka" vääntää merkitsevän hymyn huulilleen "perävunulle" joka yhtyy, ilmeisesti peilin edessä harjoitelleet, siinä koetetaan paheksuntaa ilmaista...<<

Taiteilijasystäväni laittoi että hetkessä oli hänenkin kasvoillaan merkitsevä hymy, jonka moni olisi saattanut tulkita no, aika rumaksikin irvistykseksi, sanoi että varmaan tuli huomatuksi kun oikein varta vasten <<naamat norsunvitulla<< seisovia rouvia ilmeellään jäi hetkeksi ilahduttamaan,

<<luuleeko ne koulujakäymättömät paksut ammut, että jotakin vittumasista hymyistään perustan. Jos olisi joku IHMINEN, jolla olisi jotain merkitystä, niin voisi vaikka perustaakin, mutta kun on jotakin kateellisia ja kaunaisia hellan vierellä kyhjöttäneitä toistensa sisaria tai tyttäriä tai serkkuja joilla kaikilla sama sukunimi, niin ei paljon hetkauta. Asun, koska kylä kaunis ja omistan täältä maata mutta paskaakan en näistä perusta että vittuako siellä ovensuissa vahtivat saamarin vajakit! En mä niille nimmareita jakele jos sitä vartovat!<<

Juur noin! Jou! Oikeeta meininkiä.! Semmosesa sukurutsakyläsä ei kannata pitäjän vanhimpien ämmien mennä kauniille julkkistaiteilijalle naamojansa väänteleen. Mitään ole itte saaneet ikäisänsä aikaan kun ratoneet asunnon ja kaupan väliä juaruamasa ja sapuskaa hakemasa.

26

725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voisiko asiaa paremmin ilmaista? Huuh ja hih! Pystyn kyllä samaistumaan,
      Suodenniemellä todella vahdataan! Itse en asu siellä mutta käyn kaveria silloin tällöin moikkaamassa.
      Yleensä niillä sikäläisillä "ämmillä" on justiinsa sellainen veemäinen ja leuhka ilme, mitä ne oikein luulee olevansa? Ei ne ainakaan näytä miltään kovin kummoisilta.
      Eipä tosiaan luulisi että sellaisilla ulkonäöillä varustetuilla on tosiaan varaa paljon katsella pitkin nokanvarttaan muita. Varsinkaan itseään tunnetumpia ja menestyneempiä.

      • Anonyymi

        Totista turinaa, mä en ainakaan edes tiedä sieltä muita, jos tos ny tarkotetaan sitä kuka kirjottanu niitä kirjojaki. Nainen ketä meillä asuu, kehu lukeneensa, siinäkin ollu jotain kylän suhinoista. Hymysä näin kuvaa, oikein pidempi juttu oli. Kaunis ja lahjakas nainen että onko se ämmäväki siellä vaan kadehtivaa sorttia.

        Kirjailijalla sana hallussa. Tykkään että puhutaan niin miten asiat on eikä niitten vierestä. Taitaa olla siltä pitäjkällä ainoo joka liikkuu ja toimii että onko ne muut vaipunu johonki uneloon vai piileksiikö pirtteisä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totista turinaa, mä en ainakaan edes tiedä sieltä muita, jos tos ny tarkotetaan sitä kuka kirjottanu niitä kirjojaki. Nainen ketä meillä asuu, kehu lukeneensa, siinäkin ollu jotain kylän suhinoista. Hymysä näin kuvaa, oikein pidempi juttu oli. Kaunis ja lahjakas nainen että onko se ämmäväki siellä vaan kadehtivaa sorttia.

        Kirjailijalla sana hallussa. Tykkään että puhutaan niin miten asiat on eikä niitten vierestä. Taitaa olla siltä pitäjkällä ainoo joka liikkuu ja toimii että onko ne muut vaipunu johonki uneloon vai piileksiikö pirtteisä.

        Äiti näytti keväällä Luontaisterveys lehdestä juttua, kysy tunnenko, kun asun nykyisin Sastamalassa.
        Silloin en tuntenut, nyt tunnen :D Ihana! Ja se kuvansa, kuin joku filmitähti, ei ihme jos kadehtivat :D
        Luin artikkelin ja googlasin ja varasin siltä istumalta ajan. Mulla on ollut terveyden kanssa haastetta, olen saanut häneltä nyt jo suuret avut. Nukun hyvin, paino lähtenyt laskuun ja muutoinkin terveys lähtenyt kohenemaan :D

        Mä en ihmettele yhtään, ettei puhu kovin kauniin sanakääntein paikallisista :(
        Siinä lehdessä oli juttua siittä Naomin perhospuistosta, kertoi, että kun oli sen paikan hankkinut, sinne oli jollain "paikallisella lehmällä", ollut pokkaa ilmestyä vielä näyttämään naamaansa, vaikka oli "kylän muitten hullujen" kanssa juoksuttanut häntä perättömin jutuin vuosikausia käräjillä :(
        Oli tullut selvittään sinne, että ai jaa, tällaista hullutusta tällä kertaa.
        Naomi sanoi ettei viitsinyt sanoa että sen - en viitsi laittaa mitä sanaa käytti - rinnalla hänen hullutuksensa kyllä kalpeni. Että hänen laaksostaan ei ollut sentään se ihan vihoviimeinenkin muumi lähtenyt.

        En meinannut edes uskoa, että niin sekaisin voidaan jossain olla :(
        Naomi oikein huokaisi, että kaukana on se päivä, kun joku saa oivalluksen, että samassa kylässä asuvien ei ole pakosti oltava keskenään sukua suoraan ylenevässä tai alenevassa polvessa.


      • Anonyymi

        Joku suoteelta poras ei ollu saanu sille aikaa. Oli sanonu ettei palvele lainkaan suoteelaisia vaikka kaikkia muita kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku suoteelta poras ei ollu saanu sille aikaa. Oli sanonu ettei palvele lainkaan suoteelaisia vaikka kaikkia muita kyllä.

        Mulle ei ainaskaan antanu :(
        Ihmettelen että miksi ei, niin sanoi syyksi että suodenniemeläiset on hälle riittävän kauan nostellu nokkiaan ja haukkunut hulluksi, että nyt on osat vaihtuneet.
        että hän saa taiteilijana olla luvan kanssa niin hullu kun tykkää mutta että millä ne muut touhujansa perustelee. On kuulemma muutama harva täkäläisissä keitä huolii asiakkaaks.

        Harmittaa. Ymmärrän kyllä häntä nyt kun näitä olen lukenut, mutta että miksi muitten typerän käytöksen takia tarvittee muitten kärsiä. Mun ystävälle on katsonut, asuu siis vammalassa ja kehui että oli ollut todella hyvä.


    • Anonyymi

      Kai niitä sivuviistoon kattelevia tätejä kyrsii se, että hän on menestynyt omilla avuillaan.
      Ei ole tarvinnut mitään punaniskapuuskuttajia mammanpoikia. eikä ukkoja kertomaan mitä voi tehdä ja mitä ei.

      • Anonyymi

        Aivan totta, kateus oikein tihkuu tuosta yhdestäkin, ihan i-p osoitteetkin sitten kun ei enää muuta keksitä. Tulee mieleen vanha sanonta: "Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista".

        Teen itsekin taidetta, musiikin puolella, ja kirjoitan runoja. Naomin kanssa ystävystyin jo parikymmentä vuotta sitten, käydessäni Enkelinäyttelyssään, sittemmin useissa muissa. Hätkähdyttävän kauniita töitä, joista välittyy vahvasti hänen henkimaailma-yhteytensä.

        Kirjoissaan on erittäin koskettavia runoja. Haaveilen itsekin kirjan kirjoittamisesta.
        Taiteilijathan imevät taiteeseensa ja tuotantoonsa kokemaansa. Siitä tuleekin mieleen toinen sanonta: "Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan."


    • Anonyymi

      Oikea taiteilija on, uskaltaa sanoa juuri mitä ajattelee ja tekee mitä haluaa kun muut vain mitä osaavat. Meidän kodissamme on taiteilijan maalaama kaunis taulu ihan paraatipaikalla, se on saanut paljon ihailua osakseen.

      Voi kun uskaltaisi itse olla samanlainen. Minua harmittaa toisinaan juuri tuon laiset asiat, katsotaan ivallisesti tai ollaan niin olevinaan. Sitten harmittelen itsekseni tai vuodatan niitä miehelleni, mutten uskalla sanoa mitään siinä itse tilanteessa.

    • Anonyymi

      Jos osaa tehdä kuvia, joita ala-aste ikäiset tekee, onko taiteilija? No, jonkun mielestä on. Jos osaa kirjoittaa haukkumalla muita ihmisiä, onko kirjailija? Jonkun mielestä voi olla. Noi kommentit,joita hänen väitetään kirjoittaneen, on aikas ala arvoista tekstiä. Jos on aneemisen näköinen, onko kaunis? Joku voi kauniina pitää, sehän on katsojan silmässä.
      Minun kommenttia lukuun ottamatta, tähän asti kirjoitetut, tulleet jostain syystä samasta ip osoitteesta🤔
      Hyvää kesää.🔅

      • Anonyymi

        Sinä mitään ip-osoitteista tiedä, mutta useat viestit ovat kirjoitusasultaan kuin samasta puusta veistettyjä.

        Noin yleisesti ottaen ennustajaeukot ja -ukot tuottavat viihdettä siinä kuin kaikki muukin yliluonnollisiin satuihin perustuva huuhaa. Uskonnot ovat näistä selvästi yleisimmin tunnettu ilmiö. Kuten kaikella viihteellä joka jollakin tasolla menestyy, on selvästi kysyntää. Meillä ihmisillä on siis tarve turvautua mielikuvituksen tuottamaan lohtuun ja turvaan. Se että onko tälläiseen tarpeeseen perustuva elinkeinotoiminta reilua ja rehellistä, onkin jo visaisempi kysymys. Laillista se kuitenkin on.


      • Anonyymi

        Hahaahahahaaha :) voi viutilo mutta nyhä ne sielä jo salapoliiseiks ryhtynee, oikei hakkerimestari-sivukyläntähtivalo-pellepelottomat hahahahahaa! Samasta ip-osotteesta. Hahaha. Me kovin montaa viittitty kun keretään tällä samalla kun vuorollaa laitellaan. Hyvin sakkia koolla tänäännii. Sori ettei laitettu kutsua hahahah.
        Ala-arvosta? Jonkun mielestä voi olla. taikka vaan totta. hahaha. Häne kirjottamasta laitettu vai meitin väritelmää? Joku voi pitää. hajhahaa. Salapolliisille pähkinää. Hahahaha.

        Punapäätähä fanitetaan, Kissanainen messis vai vasta huamenna! Psäh! Hahahaha. Sivumettillä taida lehdet ilmestyä hahaahh. Ei ne ulkomaille myydyt taulutkaan ihan alakoululaisten töiltä näyttänee. Perämettien taiteentuntija kriitikot arvioimasa tunnettua julkkistaiteilijaa voi viutilos sentään. Hahahahhahhahhahh!
        Kirjat tullu tarkoi tavatuks kun toren totta, ei sielä kyläläsiä ainakaa kehuttu! hahahahha. Mutta lohruks.- - Uutta teosta sano on tekeillä, hahahahaha. lehristööki kovin kiinnostanu, kirjailijan teokset. Jaa nii mutta josei lehret ilmesty hahahaha!

        Justiisaki että kuka mitäkii pitää kauniina. Hahaha. Onko se pulskien tapausten propagantaa että hoikat aneemisen näkösiä? Jonkun mielestä voi olla. Täällollaan kaikki sitä mieltä että propagantaapa hyviinnii, tai hirviätä kateutta. Hahahaha.
        Sormivärejä ja muovailuvahaa, kyllä se siittä lähtee hahahaha! kykyä esiin hahahahaa!
        Hyvvöö kessöö ny mennää saunnoo. hahaha.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä mitään ip-osoitteista tiedä, mutta useat viestit ovat kirjoitusasultaan kuin samasta puusta veistettyjä.

        Noin yleisesti ottaen ennustajaeukot ja -ukot tuottavat viihdettä siinä kuin kaikki muukin yliluonnollisiin satuihin perustuva huuhaa. Uskonnot ovat näistä selvästi yleisimmin tunnettu ilmiö. Kuten kaikella viihteellä joka jollakin tasolla menestyy, on selvästi kysyntää. Meillä ihmisillä on siis tarve turvautua mielikuvituksen tuottamaan lohtuun ja turvaan. Se että onko tälläiseen tarpeeseen perustuva elinkeinotoiminta reilua ja rehellistä, onkin jo visaisempi kysymys. Laillista se kuitenkin on.

        Älä! On vai? Laillista? Ja silti niin jännää! Siinä onkin visaista kysymystä mikä tässä maailmassa on reilua ja rehellistä.
        Ymmärtääkseni niitä ennustus asioita ainakin noin niin kuin pääsääntöisesti tekevät siihen jonkun erityisen lahjan saaneet, emmä ole sitä viihteeksi tiennykkää. Aina oppii. Mielikuvitusta käyttää ne joilla sitä on, että kyllä siihenkin joku lahja tarvitaan. Ne joilla ei ole lahjoja oikeen mihinkään, useimmiten vaan kadehtii niitä keillä on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä! On vai? Laillista? Ja silti niin jännää! Siinä onkin visaista kysymystä mikä tässä maailmassa on reilua ja rehellistä.
        Ymmärtääkseni niitä ennustus asioita ainakin noin niin kuin pääsääntöisesti tekevät siihen jonkun erityisen lahjan saaneet, emmä ole sitä viihteeksi tiennykkää. Aina oppii. Mielikuvitusta käyttää ne joilla sitä on, että kyllä siihenkin joku lahja tarvitaan. Ne joilla ei ole lahjoja oikeen mihinkään, useimmiten vaan kadehtii niitä keillä on.

        Lienee noinkin aggressiivinen asenne melkoinen rasite ihmiselle. Lahjakkuuksia on montaa sorttia. Yleensä niistä on hyötyä niitä omaaville, kuten musikaalisuus ja matemaattisuus. Kieliäkin jotkut oppivat poikkeuksellisen nopeasti. Se että ottaa erityisen nopeasti ns herneen nenään asiasta kuin asiasta, niin sitä ei yleisesti ottaen lueta lahjakkuuksien joukkoon. Ennemminkin se on vain ominaisuus josta ei liiemmin pidetä.

        Vilkas mielikuvitus on ihan ok ominaisuus silloin, kun itsekin tunnistaa sen mielikuvitukseksi. Mutta jos kuvittelee jonkin 100% huuhaata olevan asian olevan oikeasti totta, niin siitä ei pidemmän päälle seuraa mitään hyvää. Ja jos alkaa raivopäisenä puolustamaan omia harhojaan, niin siitä sitä vasta ongelmia syntyykin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lienee noinkin aggressiivinen asenne melkoinen rasite ihmiselle. Lahjakkuuksia on montaa sorttia. Yleensä niistä on hyötyä niitä omaaville, kuten musikaalisuus ja matemaattisuus. Kieliäkin jotkut oppivat poikkeuksellisen nopeasti. Se että ottaa erityisen nopeasti ns herneen nenään asiasta kuin asiasta, niin sitä ei yleisesti ottaen lueta lahjakkuuksien joukkoon. Ennemminkin se on vain ominaisuus josta ei liiemmin pidetä.

        Vilkas mielikuvitus on ihan ok ominaisuus silloin, kun itsekin tunnistaa sen mielikuvitukseksi. Mutta jos kuvittelee jonkin 100% huuhaata olevan asian olevan oikeasti totta, niin siitä ei pidemmän päälle seuraa mitään hyvää. Ja jos alkaa raivopäisenä puolustamaan omia harhojaan, niin siitä sitä vasta ongelmia syntyykin.

        Ai sullon noin rankkaa. Otan osaa. Koita tuon aggressiivisuutesi saada johonkin kanavoitua, silloin se olokin varmaan helpottaa.
        Tuollainen on varmasti aikaa myöden raskasta, kaikkinainen besserwisser -meininki, tarkoitan.
        Niitä on paljon kaiken maailman keittiöpsykologeja, jotka lätisevät jonkun valmiiksi jauhamaa paskaa,
        100% huuhaata, ja yleistävät sitten koskemaan kaikkia, näkemyksiään raivopäisinä puolustaen, vaikka todellisuudessa käyvät läpi omia keskeneräisyyksiään. Jaksamista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lienee noinkin aggressiivinen asenne melkoinen rasite ihmiselle. Lahjakkuuksia on montaa sorttia. Yleensä niistä on hyötyä niitä omaaville, kuten musikaalisuus ja matemaattisuus. Kieliäkin jotkut oppivat poikkeuksellisen nopeasti. Se että ottaa erityisen nopeasti ns herneen nenään asiasta kuin asiasta, niin sitä ei yleisesti ottaen lueta lahjakkuuksien joukkoon. Ennemminkin se on vain ominaisuus josta ei liiemmin pidetä.

        Vilkas mielikuvitus on ihan ok ominaisuus silloin, kun itsekin tunnistaa sen mielikuvitukseksi. Mutta jos kuvittelee jonkin 100% huuhaata olevan asian olevan oikeasti totta, niin siitä ei pidemmän päälle seuraa mitään hyvää. Ja jos alkaa raivopäisenä puolustamaan omia harhojaan, niin siitä sitä vasta ongelmia syntyykin.

        Selvästi kokemuksen ääntä, minkähänlaisista harhoista lainkaan mahdettukaan kärsiä. En edes saata kuvitella, minkälaisia ongelmia niistä harhoista on sitten syntynyt, toivottavasti ovat helpottaneet.
        Moni saattaa esim. kuvitella olevansa kovinkin fiksu, vaikka ei olisikaan. Silloin jos sen tietää itse, ettei oikeasti ole, asia ok, mutta jos oikeasti kuvittelee olevansa, sellainen itserakkaus on ominaisuus josta ei liiemmin pidetä.

        Niitä on kaikenlaisia kursseja ja ohjelmia olemassa, millä voi harjoittaa sitä, ettei niin herkästi vetäisi sinne nenuun niin herneitä, maisseja kuin paprikoita. Sellaisen harrastaminen ei tosiaankaan antaisi kovin lahjakasta kuvaa. Ja pitäisikö sellaisesta kukaan itsekään. Antaisi kovin sottaisen kuvan muillekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Selvästi kokemuksen ääntä, minkähänlaisista harhoista lainkaan mahdettukaan kärsiä. En edes saata kuvitella, minkälaisia ongelmia niistä harhoista on sitten syntynyt, toivottavasti ovat helpottaneet.
        Moni saattaa esim. kuvitella olevansa kovinkin fiksu, vaikka ei olisikaan. Silloin jos sen tietää itse, ettei oikeasti ole, asia ok, mutta jos oikeasti kuvittelee olevansa, sellainen itserakkaus on ominaisuus josta ei liiemmin pidetä.

        Niitä on kaikenlaisia kursseja ja ohjelmia olemassa, millä voi harjoittaa sitä, ettei niin herkästi vetäisi sinne nenuun niin herneitä, maisseja kuin paprikoita. Sellaisen harrastaminen ei tosiaankaan antaisi kovin lahjakasta kuvaa. Ja pitäisikö sellaisesta kukaan itsekään. Antaisi kovin sottaisen kuvan muillekin.

        "Moni saattaa esim. kuvitella olevansa kovinkin fiksu, vaikka ei olisikaan. Silloin jos sen tietää itse, ettei oikeasti ole, asia ok, mutta jos oikeasti kuvittelee olevansa, sellainen itserakkaus on ominaisuus josta ei liiemmin pidetä."

        Vaikka sinulta meneekin persoonallisuudet pahasti sekaisin, niin tunnistatko em. tekstistä itsesi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Moni saattaa esim. kuvitella olevansa kovinkin fiksu, vaikka ei olisikaan. Silloin jos sen tietää itse, ettei oikeasti ole, asia ok, mutta jos oikeasti kuvittelee olevansa, sellainen itserakkaus on ominaisuus josta ei liiemmin pidetä."

        Vaikka sinulta meneekin persoonallisuudet pahasti sekaisin, niin tunnistatko em. tekstistä itsesi?

        Kovin sekavissa tapauksissahan kannattaisi kääntyä selvänäkijän puoleen, jotta asiat selkiytyisi.
        Suoteelaisethan eivät kuulemani mukaan, saa aikoja Suomen parhaimpiin kuuluvalle, kuten monissakin yhteyksissä hänestä kuullut mainittavan, mutta edes jollekin.

        Työnsä ja lahjansa vuoksi häntä haastateltu lukuisiin lehtiin, sieltä itsekin aikoinaan löysin, ja oliko televisiossakin, ainakin oli häntä sinne kyselty.
        Käytän palveluitaan säännöllisesti. Kuten monet, sangen korkeissa viroissakin olevat ja muutoin julkisuuden henkilöt, eräs tuttavistanikin. Siltä pohjalta aika lapsellista pulinaa jostakin harhoista. Jo työni vuoksi, pidän kuitenkin itseänikin kohtalaisen älykkäänä.

        Toisaalta, liekö siellä sivukylillä moisista palveluista kuunaan kuultukaan.

        Näkijöillähän ovat käyneet monetkin merkittävät ja arvostetut henkilöt vuosisatojen saatossa. Ehkä sinne sivukylillekin joskus joku tiedonjyvä... että harhat ovat niitä darra-aamujensa juttuja ja selvänäkijät ovat näkijöitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Moni saattaa esim. kuvitella olevansa kovinkin fiksu, vaikka ei olisikaan. Silloin jos sen tietää itse, ettei oikeasti ole, asia ok, mutta jos oikeasti kuvittelee olevansa, sellainen itserakkaus on ominaisuus josta ei liiemmin pidetä."

        Vaikka sinulta meneekin persoonallisuudet pahasti sekaisin, niin tunnistatko em. tekstistä itsesi?

        Vakavalta vaikuttaa.... jossakin jotakin persoonallisuuksia valtoimenaan? Jotka vielä pahasti sekaisin? Jaa ne persoonallisuudet vai? Missä lienevät ja ketkä? Ja kenen pitäisi niistä itsensä tunnistaa,? Mielestäni aika harhaisenoloista kuviota ihan 100%.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakavalta vaikuttaa.... jossakin jotakin persoonallisuuksia valtoimenaan? Jotka vielä pahasti sekaisin? Jaa ne persoonallisuudet vai? Missä lienevät ja ketkä? Ja kenen pitäisi niistä itsensä tunnistaa,? Mielestäni aika harhaisenoloista kuviota ihan 100%.

        Anna nyt jo olla ja rauhoitu hyvä ihminen. Mitä enemmän "avaudut", niin sen syvemmälle uppoat. Minun puolestani saat uskoa vaikka Joulupukkiin.


      • Anonyymi

        Jos osaa syödä hyvin ja painaa rapiat 120 kiloo, onko pulska? No jonkun mielestä on.
        Jos osaa kurkkia muita verhojen raosta, onko kyläkyylä? No jonkun mielestä voi olla.
        Jos osaa haukkua tunnettua ja arvostettua taiteilijaa ja töitään, onko kateellinen? No joku voi kateellisena pitää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Moni saattaa esim. kuvitella olevansa kovinkin fiksu, vaikka ei olisikaan. Silloin jos sen tietää itse, ettei oikeasti ole, asia ok, mutta jos oikeasti kuvittelee olevansa, sellainen itserakkaus on ominaisuus josta ei liiemmin pidetä."

        Vaikka sinulta meneekin persoonallisuudet pahasti sekaisin, niin tunnistatko em. tekstistä itsesi?

        Eikös ne sinulta mennyt sekaisin? Jos joku vastasi kommenttiisi, niin eikös se kommentti ollut silloin sinulle osoitettu?

        Niin ihan ei aukea, miten vastaat sitten:
        "Vaikka sinulta meneekin persoonallisuudet pahasti sekaisin, niin tunnistatko em. tekstistä itsesi?"

        Miten hän voisi itsensä siitä tunnistaa, jos on sinulle osoitettu?!?!

        Vai oliko siinä joku piiloveetuilu, että esim. uskovaiset tai selvänäkijät kärsisivät jotenkin persoonallisuuksien sekoamisista?
        Enpä usko. Ovat oman kokemukseni mukaan hyvinkin tietoisia itsestään ja voimavaroistaan ja tasapainossa niin itsensä kuin luomakunnan kanssa. Kyllä ne persoonallisuushäiriöt ja sekoilut lienevät ihan muissa suunnin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos osaa syödä hyvin ja painaa rapiat 120 kiloo, onko pulska? No jonkun mielestä on.
        Jos osaa kurkkia muita verhojen raosta, onko kyläkyylä? No jonkun mielestä voi olla.
        Jos osaa haukkua tunnettua ja arvostettua taiteilijaa ja töitään, onko kateellinen? No joku voi kateellisena pitää.

        Tsihihii. Uppia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös ne sinulta mennyt sekaisin? Jos joku vastasi kommenttiisi, niin eikös se kommentti ollut silloin sinulle osoitettu?

        Niin ihan ei aukea, miten vastaat sitten:
        "Vaikka sinulta meneekin persoonallisuudet pahasti sekaisin, niin tunnistatko em. tekstistä itsesi?"

        Miten hän voisi itsensä siitä tunnistaa, jos on sinulle osoitettu?!?!

        Vai oliko siinä joku piiloveetuilu, että esim. uskovaiset tai selvänäkijät kärsisivät jotenkin persoonallisuuksien sekoamisista?
        Enpä usko. Ovat oman kokemukseni mukaan hyvinkin tietoisia itsestään ja voimavaroistaan ja tasapainossa niin itsensä kuin luomakunnan kanssa. Kyllä ne persoonallisuushäiriöt ja sekoilut lienevät ihan muissa suunnin.

        Nimenomaan. "Noin yleisesti ottaen ennustajaeukot ja -ukot tuottavat viihdettä siinä kuin kaikki muukin yliluonnollisiin satuihin perustuva huuhaa. Uskonnot ovat näistä selvästi yleisimmin tunnettu ilmiö..." on aika karkea heitto.

        Ne jotka on niin pimennossa, että kuvittelee, että selvänäköasiatkin on jotain uskon asioita, tai verrataan johonkin joulupukkiin uskomiseen, niin ei ihan tätä päivää.

        Mielestäni sellaiset ovat oman persoonallisuutensa kanssa aika hukassa ja elelevät jossain omissa illuusioissaan tai harhoissa. Tai muutoin vaan on mennyt persoonallisuudet niin sekaisin, ettei tiedetä puhutaanko omalla suulla vai sen naapurin, joka ehkä määkinyt samasta asiasta.

        "ennustajaeukot ja -ukotkin", kun toimivat kuitenkin yleensä yrittäjinä, niin ei varmaan kovin harhoissa voida olla. Se että tänä päivänä pärjää yrittäjänä ja vielä yli puoli vuotta, vaatii varmaan aika selkeääkin ajattelua ja päätä, otaksun.

        Tuollaisia "viihde-heittoja" heitteleekin kai lähinnä sellaiset, jotka eivät joko halua tai uskalla, tai ei ole siellä vintin puolella välineitä, laajentaa ajattelutapaansa omaa napaansa kauemmas. Tai sitten, siellä taustalla lienee tosiaan vain se totaalinen kateus.


    • Anonyymi

      Pyysin taiteilijaa Fasekaveriks. ja suostui,,, Yes! Tunnen toki entuudestaan, ja kun häntä tai kuviaan katselee, niin aneeminen on kyllä ihan vimppa sana josta hänestä käyttäisin.

      Naomihan on taiteilija kymmenien vuosien kokemuksella, taideopinnnoin ja monipuolisin taiteen tekemisin, julkisuudessa ollut taiteestaan useissa eri yhteyksissä. että mistähän joku kommentoija tempoi jotain alakoululaisten tekemiä,,,,?
      Onko omia tekemiään jossain nähtävillä,,,,? Mielestäni ne, jotka ei laita omia tuotantojaan näytille, on jäävejä arvostelemaan muita,,,

      Herää kysymys, eikö sikäläiset ollenkaan kartalla maailman tai kulttuurielämän tapahtumista? No, sehän toki sivistyksen piriin kuuluvaa,,,

      Olen lukenut hänen esikoisteoksensa, toisen aion lukea, kun kesälomani alkaa.
      Itse en huomannut siinä mitään haukkumista,,,,? Sehän on omaelämänkerrallinen kirja, jossa kertoo vain omista kokemuksistaan,,, ja voi mitä kokemuksia, tosiaan! Siltä pohjalta en ihmettele lainkaan, jos ei kehuja jakele. Suorastaan sikamaista kohtelua taiteilijaa kohtaan.

      Kirjailija hän on. Vieläpä mielestäni hyvin omintakeinen. Kirjailija on silloin, kun on kirjoittanut kirjan, joka on julkaistu. Tämä nyt tiedoksi, jos ei tuo tieto ole vielä sivukylää saavuttanut.

    • Anonyymi

      Kun kirjoitan totuuden asioista, niin viestini poistetaan. Epäreilua.

      • Anonyymi

        Todella harmillista. Ja ovat kaiken lisäksi silkkaa ilkeyttään jättäneet esille vain tekstisi, joissa ei totuus näy. Mikä lie salaliitto asialla :-)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe