Kannabis johti masennukseen ja vainoharhaisuuteen

Anonyymi-ap

21

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannabis on karmean vaarallinen huume

    • Anonyymi

      Hirvittävä seuraus kannabiksen köytöstä 🥶

    • Anonyymi

      Onneksi kannabista ei koskaan tulla laillistamaan Suomessa

      • Anonyymi

        Sitähän ne diilerit toivoo. Käyttökin on viisinkertaistunut ysäriltä niin kauheeta jos hyvä bisnes menee pilalle laillistamisella.


    • Anonyymi

      missä huumetrollaaja viipyy. Eikö tämäkin pitäisi kiistää?

    • Anonyymi

      Nöitä hirvittäviä tarinoita on kymmeniä tuhansia. Vain pieni osa tulee mediaan esille

      • Anonyymi

        Nuita tarinoita on ja osa onkin vain tarinoita. Jos niitä olisi kymmeniä tuhansia niin käyttäjät ja niiden tutut olisivat nähneet niitä paljon. Media kertoo lähes vain ja ainoastaan ongelmatapauksista. Yksi poikkeus oli hesarin tavalliset kannabiksen käyttäjät. Vai oliko otsikolla tavanomaiset käyttäjät?

        Enivei suurin osa kannabiksen viihdekäyttäjistä ei kohtaa muuta kuin laittomuuden aiheuttamia ongelmia. Ihan puhtaasti aineena kannabis on sata kertaa vähemmän haitallista kuin alkoholi. Syyt laittomuudelle ovat keksittyjä tekosyitä kuten porttiteoria.


    • Anonyymi

      Markuksen tarina ei ole peruste kieltää aikuisilta kannabista. Aikuisten käyttöä ei voida kieltää siitä syystä, että rikolliset myyvät nuorille kaikkia huumeita. On aivan selvää, että jos nuorena käyttää runsaasti päihteitä, se aiheuttaa usein haittoja. Se kannattaa kuitenkin muistaa, että tuttu alkoholi on kaikkein haitallisin nuorten kehittyville aivoille, koska solumyrkkynä tuhoaa aivoja.

      • Anonyymi

        Alaikäisenä aloitettu alkoholinkäyttö häiritsee aivojen kypsymisprosessia. Prefrontaalikorteksin ja hippokampuksen vajaatoiminta lisää impulsiivisuutta ja altistaa alkoholiriippuvuudelle. Alle 15 vuoden iässä alkoholia kokeilleilla onkin moninkertainen riski myöhemmän riippuvuuden kehittymiseen, verrattuna niiden riskiin joiden ensikosketus alkoholiin tapahtuu vasta täysi-ikäisenä. Mitä myöhempään ikään ensimmäiset ”pakolliset” alkoholikokeilut saadaan siirrettyä, sitä parempi aivojen kannalta.


    • Anonyymi

      Kun kannabiksen polttaminen aiheuttaa vähintään samoja määriä terveyshaittoja häkän ja tervan suhteen kuin tupakka, niin on naurettavaa edes luulla, että se tulisi lailliseksi Suomessa koskaan polteltavana versiona haittojensa takia. Syöpää ei ehkä tutkimustiedon mukaan löydy vielä niin paljon kuin nikotiinitupakointia harrastaneilla, mutta huomattavasti lyhyemmältä ajalta on vastaavaa tutkimustietoakaan. Lääkekannabis saisi kyllä erityisluvalta vapautua ja olla saatavilla aina perusreseptillä muodossa, mikä ei huumaa, eli ne huumaavat ainesosat on siitä poistettu niin minimiin, että ne kannabinoidien hyödyt vielä saa ilman reggae-menoa. Myös luontaistuotepuolelle pitäisi samalla vapauttaa CPD-öljy (jonkin luotettavan valmistajan kautta, sekin toki standardisoituna).

      Muuten mielestäni saavat kannabiksen kannattajat edelleen jatkaa laitonta kasvatustaan tai matkustaa ulkomaille, jos haluavat tuota aivot lamaavaa myrkkyään poltella. Ihan oikeastiko joku edelleen luulee, että valtio vapauttaisi polteltavan kannabiksen tupakan tiedossa olevien haittojen jälkeen? Tai sallisi kannabiksen sallimalla ihmisten siirtyä siihen alkoholin ja tupakan sijaan ilman valtion kovaa verotusta? Ihan turha luulla täällä sääntö-Suomessa niin käyvän. Ja kerrankin olen samaa mieltä kieltämisen kanssa, turha tuoda uutta huumetta edellisten myrkkyjen rinnalla käytettäväksi oikein lain sallimana, kyllä tuo alkoholi riittäisi tupakan ohella. Saati päälle se huumaava ja koukuttava "sivuvaikutus", kun on niin kivaa ja rentoa sitä käytellä usein, käyttäjien mielestä ei tietenkään mitään riippuvuutta edes ole, ihan huvin vuoksi vain poltellaan... Ja mitä useammin polttelee, niin jos yhtäkkiä ei voikaan enää niin tehdä, huomaa ne vieroitusoireet ja mielen mädäntymisen.

      Tosiaan ihan naurettavaa kenenkään edes yrittää puoltaa kannabista poltettavassa muodossa lailliseksi meilläkin, ei tule onnistumaan. Mutta ei sitä teekään täällä ihminen, joka ei huumeita muutenkaan käyttäisi, vaan nuo puolustajat ovat muutenkin jo sekakäyttöön mieltyneitä tai jo viinattomia säännöllisesti polttelevia (ja kun eivät polta, korvikkeena vetävät viinaa), joiden mielestä heillä itsellään ei ole mitään ongelmaa, ja kannabiksen vapauttaminen lopettaisi heillä sekakäytön. Just joo.

    • Anonyymi

      Kannabiskokeilu on askel tuhon tielle, josta moni ei palaa normaalielämään

      • Anonyymi

        Miksi valehtelet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi valehtelet?

        Siksi kun kannabiksen vastustajilla on vain valheet jäljellä. Niitä hirvittää kun saksakin meni sallimaan niin suomalaiset alkaa yhä enemmän epäille kiellon järkevyyttä. Yli puolet ei enää rankaisisi kannabiksen käytöstä. Asiantuntijat suosittelevat dekriminalisointia. Pikku hiljaa mennään parempaan suuntaan.


    • Anonyymi

      Suurin osa nykynuorista käyttää kannabista ja ovatkin sekaisin sekä agressiivisia tai harhaisia. Ei tule uusia veronmaksajia heistä.

      • Anonyymi

        Kannabis ei estä töissäkäymistä kuin huumausainerikos merkinnällä. Ei tule niitä maanantaisaikkujakaan kuin alkoholilla. Nykyisistä nuorista aikuisista jopa puolet käyttää kannabista. Ei suomella ole varaa syrjäyttää puolta nuoremmista ikäluokista. Kannabis on kohta pakko sallia vaikka laillistaminen olisi järkevämpää.

        Hah, hah typerälle kiellolle.


    • Anonyymi

      Kannabista ei pidä polttaa alla 30 vuotiaana koska aivot vielä kehittyy. Sen jälkeen ei onkelmia tule. Ongelmakäyttö kielii siitä, että niitä ongelmia on jo ollut valmiiksi . Jotkut pakenee ongelmiaan sokeriin ja jotkut televisioon. Kaikki nuo on tappavia liiassa määrin. (ota selvää esimerkiksi sohvalla istumisen vaaroista). Kannabis itsessään ei aiheuta ongelmakäytöstä eikä riippuvuutta vaan kyse on aina ihmisen oman pään sisäisitä jutuista.

    • Anonyymi

      Olen heti vakuuttunut artikkelin todenperäisyydestä, kun on oikein maksumuurin takana ja Hesari.

    • Anonyymi

      Kannabis aiheuttaa usein kannabismyrkytyksen, joka saattaa jäädä pysyväksi. Eli yksikin kokeilu voi johtaa koko elämän tuhoutumiseen

      • Anonyymi

        Onneksi siis moni aloittaa nykyään suoraan kovilla huumeilla, eikä kokeile kannabista aiemmin. Kovien huumeiden käyttö on myös moninkertaistunut muutamassa vuodessa ja nuoret kuolevat eniten koviin huumeisiin EU:n alueella Suomessa. Hyvin on valistettu!


    • Anonyymi

      Alkoholihuumeen hinta yhteiskunnalle.
      .
      Suomessa alkoholi aiheuttaa yli 4000 mielisairaalahoitoa vaativaa psykoosia joka vuosi, ja joka vuosi noin 6000 ihmistä joutuu sairaseläkkeelle alkoholin aiheuttamien sairauksien johdosta. Lisäksi alkoholi tappaa Suomessa noin kuusi ihmistä päivässä.
      Raskaudenaikaisen alkoholinkäytön johdosta Suomessa syntyy vuosittain yli 600 FAS-lasta, joista monet ovat vakavasti kehitysvammaisia ja vaativat loppuelämän mittaista laitoshoitoa.
      Alkoholi on myös osallisena yli 80 prosentissa väkivaltaa, ja alkoholin arvioidaan olevan osallisena noin kymmenessä prosentissa maamme syöpätapauksia. Merkittävin ja kallein isänmaamme tuhoaja. Tuhoaa myös eniten aivoja koska on voimakas solumyrkky.
      Kallista lystiä veronmaksajille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      241
      2132
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1378
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1270
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      999
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      835
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      650
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    Aihe