Pariterapeutti totesi, että mustasukkaisuus loi minulle pettämisharhan

Anonyymi-ap

Vaimo kertoi muutamia vuosia sitten viimeisen syntymän hänellä on haluttomuutta. Seksi väheni ja vaimoa ahdisti pelkästä seksistä puhuminen. Mä en voinut elää ilman seksiä. Siitä tuli aina riitoja kun seksiä ei ollut tuli liian pitkiä taukoja. Autoin kotihommissa, lastenkouluhommissa ja harrastuksissa. Rahasta ja seksistä ei saanut puhua. Vaimo ahdistui. Vaimo halusi nähdä kavereitaan, mutta minä olisin halunnut tehdä vaimon kanssa jotain. Vaimo lähti tapaamaan kavereitaan ja maksoin visalla, että pääsee. Rahaa ei riittänyt sitten muihin menoihin. Vaimo oli tarkka alkoholin käytöstä ja halunnut itse juoda ja motkotti minulle jos join 3 olutta perjantaina ja 3 olutta lauantaina..
Työpaikan reissulla vaimo soitti ja sammalsi, että menee pian nukkumaan..ihmettelin vaimon kovaa humalaa ja miksi menee tommosessa nousuhumalassa nukkumaan kun kello oli vasta 21. Sitten vaimo lähti ryyppäämään kuukauden päästä kavereitten kanssa. Palattuaan opin kaksi uuttaa asentoa ja haluttomasta vaimosta tuli estoton kuukaudeksi. Kyselin mistä ihmeestä keksi nämä asennot. Olen kuulemma sairaanmustasukkainen, mä en häntä omista. En jatkossa uskaltanut kysyä mitään hänen reissuillaan. Riitelimme rahasta, vaimo halusi kalliin remontin. Joustin ja tehtiin remontti, seksi hiljeni, kunnes tuli vaimon seuraava reissu. Estotonta seksiä paljon takaapäin. Tätä riitti 3 viikkoa, vaimo innostui oltuaan Himoksella tyttökavereiden kanssa. Ajattelin, jos mökkiloma nostattaa vaimon halut niin ehdotin vaimolle että voitaisiin mennä yhdessä mökkilomalle. Vaimo sanoi, että hän ei lähde minnekään mökille minun panopuuksi. Sitten tuli yhtäkkiä 7 viikon seksitön tauko, sen jälkeen seksiä oli vain lusikassa nopeasti nyt 2krt/kk. Vaimo rupesi asumaan puhelimen kanssa vessassa ja puhelin kulki suihkuukin. Oli käsi kiinni puhelimessa, alkoi liikkumaan ja käymään salilla, istui autossa aina 30min, ennen kuin tuli sisälle, oli silloinkin kännykällä. Vaimo halusi riidellä kaikista asioista. Aloin olla syyllinen siihen että mehupurkit on väärässä paikassa, vessanpöntön kansi on väärin, vessaparirullan pitää olla valmiina, mun pitää siivota keittiö ruuan jälkeen. En saanut pilata hänen tunnelmaa, en saanut sanoa mielipiteitäni, jos pyysi mielipiteitäni, ne piti olla samoja, muuten vaimo suuttui. Vaimo välttelee minua kotona ja pakenee keittiöön jos yritän tulla sohvalle hänen viereen. Sitten tuli vaimon seuraavan vuoden tyttöreissun vuoro, haluton vaimo muuttui taas estottomaksi seksikoneeksi. Estotonta seksiä riittää kolme viikkoa ja sitten palataan nopeasti nyt lusikkaseksiin. En edes muista,koska olen saanut suudella häntä. Asuu puhelimen kanssa. Yritän kysyä häntä pariterapiaan, vaimo kieltäytyy monta kertaa. Sanoo vaan, että mene sinä.
Pyydän vaimoa kävelylenkille ja puhun vaimolle: Miksi hän kohtelee minua kuin ilmaa,vaikka tuon perheeseen niinpaljon hyvinvointia. Minäkin haluan kokea olevani haluttu. Vaimo vastaa ettei ole pettänyt minua kihloihinmenon jälkeen. Vaimo lupaa parantaa, mutta mitään ei tapahdu. Pelkkää typerää nopeasti nyt lusikkaseksiä.
Olen tehnyt paljon kotitöitä ja pessyt pyykkiä, yhtäkkiä vaimo suuttuu minulle, kun pesen pyykkejä, hän haluaa hoitaa ne. Kaikesta alkaa tulla riita. Yritän välttää niitä kaikin keinoin, koska kaipaan seksiä ja läheisyyttä. Aamut alkaa kivasti vaimo on hyvällä tuulella, mutta kehittää illaksi jonkin kärhämän, ettei olisi seksiä.
On tuntunut pitkään ettei vaimo halua tehdä kanssani mitään eikä halua suunnitella tulevaisuuttani. Tajuan etten saa tästä parisuhteesta mitään. Vaimo on ystävällinen kaikille muille ja minä saan nauttia vain hänen kiukkuisuudestaan. Lopulta ajatukset alkavat juosta että vaimo pettää minua.
Tulee neljä vaimon aloittamaa riitaa..mä en jaksa enää tätä.
Syytän häntä pettämisestä. Vaimo kysyy onko mulla valokuvaa? Vastaan että ei. Sen vaimo selittää mikä on pettämistä, yhdyntä vieraan kanssa. Vaimo kertoo ettei ole ikinä pettänyt.
Ja sanoo että eihän kukaan ole sellaisen kanssa joka on pettänyt..
Vaimo kuitenkin alkaa pelätä että kostan pettämisen. Yhtäkkiä vaimo haluaa seksiä usein seksiä alkaa olla 4 kertaa viikossa parasta ikinä. Sitä jatkuu 4 kuukautta. Vaimo käyttäytyy mielestäni kuin syyllinen. Tutkin hänen vanhaan puhelintaan, löydän sieltä tiedon, että puhelimessa on ollut Tinder. Logista näkyy, että on ladattu ennen vaimon Himoksen ryyppyreissua. Vaimo ihmettelee miten sellainen siellä puhelimessa voi olla. Hän ei tiedä siitä mitään. Saan jostain syystä elämäni parasta seksiä sillä viikolla kuutena päivänä. Parin kuukauden päästä vaimo kysyy, olenko jo kostanut? Yritän rakentaa luottamusta meidän välille ja vaimon tarinat ryyppyreissuista vaihtelevat eli valheita. Valheilla ei luottamusta rakenneta.

Lopulta vaimon kanssa mennään pariterapiaan. jossa vaimo sanoo, että on huolestunut minusta kun mitään pettämistä ei ole tapahtunut. Terapeutti on sitä mieltä, että mustasukkaisuus voi kehittää vääriä johtopäätöksiä ja osa havainnoista oman vain mun oman mielikuvitusta.

6

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mistähän päästä se trolli oikein kehittelee näitä juttuja?

    • Anonyymi

      No sinähän sitä seksiä halusit ja sait. Mitä vingut. Sitä saa mitä tilaa💩

      • Anonyymi

        Ällötys .


    • Anonyymi

      Osaako joku oikeasti kertoa mitä mun kokemuksen perusteella tapahtui?

    • Anonyymi

      Ihan selvästi on vaimollasi ollut seksiseikkailuja. Haki vähän piristystä seksielämäänsä. Mutta kuitenkin tuntuu haluavan jatkaa liitossa kanssasi.
      Tinderi pitää ladata , ei se itsestään kenenkään puhelimeen tule.
      Uskon että olet oikeassa ollut myös siinä että syyllisyys on painanut vaimoasi. Hän selvästi manipuloi sinua seksin avulla. Hämää antamalla välillä parempaa seksiä.
      Ettei vaan ollut himoksella juuri silloin kun siellä oli se seksi maraton , parin vaihtoa ja kimppa kivaa yms.
      Vaimosi on valitettavasti taitava manipuloija. Esittää huolestunutta ja syyttää sinua mustasukkaiduudesta peitelläkseen omaa pettämistään ja huonoa käytöstään sinua kohtaan. Kyllä tuollainen käytös saa epäilemään.
      Tämä on minun näkemykseni asioista.

    • Anonyymi

      Olemme käyneet myös oudon keskustelun kondyloomasta.

      Mulle tuli nuorena kondylooma, jonka hoidin pois ja ruvettiin seurustelemaan, mentiin naimisiin. Jouduin muualle töihin toiseen kaupunkiin ja yhtenä joulukuuna huomasin kondylooman peniksessä, 12 vuoden jälkeen. Olin paniikissa, koska en ollut kertonut vaimolle kondyloomasta ja toisessa kaupungissa työnskentely saa vaimon ajattelemaan, että olen pettänyt. Penslaus ei auttanut ja tajusin, että se on vaimollakin. Kerroin lopulta vaimolle kondyloomasta. Vaimo totesi, ettei se mikään kondylooma ole vaan hiivaa. Vaimo ei edes suuttunut tai syytellyt minua.

      Mentiin vuosia eteenpäin ja alkoi nuo tämän viestiketjun ekan viestin kuviot tapahtua. Lopulta tuli tämäkin keissi mieleen ja huomasin vaimon vanhasta kalenterista, että oli ollut n. 3 viikkoa aikasemmin pikkujouluissa. Kysyin nyt vaimolta kondyloomasta, vaimo vastasi heti, että voisko olla piilevä, googleta, googleta. Tästä tiesin, että vaimo tietää kondyloomasta ja tietää, että se voi olla piilevä. Asia jäi kuitenkin vaivaamaan ja kysyin, miksi ei suuttunut mulle, kun kerroin mun kondyloomasta. Vaimo sanoi, että uskoi minua ja luotti minuun. Sanoi, ettei ole edes googlettanut koko kondyloomaa.

      Meni kuukausi tästä, kun vaimon vastaus rupesi epäilyttämään, kun ensin oli niin tietoinen ja hän aina googlettaa pienimmätkin sairaudet ja nyt ei muka kiinnostanut yhtään koko kondylooma. Kysyin vaimolta ja vaimo ihmetteli: mikä ihmeen kondylooma? Mistä mä oikein puhun?

      Kondylooma keskustelu on ihmeellinen, mutta jos ajattelen, että vaimo petti vuosia sitten pikkujouluissa ja sai kondylooman, hänen vastauksensa ja koko keskustelu ei olekaan enää niin ihmeellinen.

      Nyt alkanut tuntua näiden kaikkien vuosien jälkeen, että olen sarjapettäjän kanssa naimisissa. Kukaan ei uskoisi. Naapurin vanha rouva kehui juuri kuinka vaimoni on niin hieno ihminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe