Millaiseen olotilaan eläkkeellä pitää pyrkiä

Anonyymi-ap

Voisin aloittaa näin, että minä kerron: Kun näette ja koette luomakunnan kauneuden ja tunnette sen, niin voimakkaasti ja syvällisesti sen kauneuden, niin huomaatte, kuinka tahdotte elää siinä. Minä olen muutaman kerran kokenut vastaavaa ja voisin sanoa, että se on monesti sen kaltainen, kuin Japanilainen puutarha. Siinä on se rauha ja kauneus. Sitä ei tunne aina, vaikka olisi kuinka kaunis näkymä, sillä siinä pitää tuntea se syvällisyys.

Eläkkeellä oleminen antaa siihen sielun rauhaan pyrkivälle hyvän mahdollisuuden kokea tällaista. Siihen ei kuulu valtion ja sen paskan setviminen ja siitä on hyvä päästä rauhaan. Valtio ja sen paskan kautta kauneuden katsominen on sairaan mielisairaan ihmisen näkemyksiä ja ne ei todellakaan ole syvällisiä ja sielun rauhaan verrattavia kokemuksia. Luoja on luonut maan ja taivaan linnut ja luonnon mitä siinä on.

Myös erilaiset ihmiset luoja on luonut ja katso kuinka kaunista kaikki on. Se, että olen itse valinnut Aasian oman elämäni sijaksi perustuu juuri hyvään oloon. Saan eläkkeen ja omaisuutta on jonkin verran ja ei ole ulosottoa eikä velkaa. Minulla on mahdollista nauttia elämästä ja sen kauneudesta. En tupakoi ja en ryyppää enää täällä ja en juonut kyllä Suomessakaan kovin. Siksi, kait rahaa oli matkustaa. Bangkokiin olen tehnyt matkoja elämäni aikana Suomesta yli 40 kertaa ja Kiinaan jotain kymmenen kertaa ym. Aasiaa olen käynyt. Siten minun oli helppo valita eläke paikka.

Kyllä lumi on kuoleman vaippa ja siinä ei ole mitään kaunista. Se peittää elämän ja elämä on kaunein asia maailmassa. Naiset tahtovat verhota itsensä monenlaisilla pinnallisella krääsällä, kuten meikein, niin sen vuoksi he pitävät talvesta. Se on heille itsetunto kysymys. Minä en juuri koskaan ole katsonut TV: ta yli 30 vuoteen se ei ole kiinnostunut juuri ollenkaan. Jehovantodistajat kävivät varmaan liki kymmenen vuotta juttelemassa ja tarjosin toki ja kahvit aina, kun oli aikaa. Ei, minusta tullut Jehovantodistajaa, mutta kristitty kylläkin. Koska aloin itse tutkimaan asioita ja pyrin ottamaan aina selvää asioista, koska se kiinnosti. Samoin minua on kiinnostunut mennä moneen maahan ja olen toki ollut Ukrainassa ja Serbiassa myös.

Terveellä ihmisellä täytyy olla kiinnostus tutkia ja nähdä asioita ja näin voin myös teille kirjoittaa omasta päästä ja omia kokemuksia. Joo olen Rapu horoskooppilta, joka ei todellakaan ole viihtynyt kotona, vakka niin siellä sanotaan. Se on suuri haaskaus elämässä jos ei matkusta, eikä koe elämää. Kuinka paljon se puski minua tekemään rahaa ja kuinka paljon minä sain sillä vastiketta. Yksi sanoi säästäneensä asunnon ja kesämökin jonnekin Suomeen sehän olisi kuin oman hauta-arkun sisustamista ja itsensä hautaamista.

Myös jumalan sanan puhumista ja ihmisten auttamista ja herran luojan kauneuden katsomisella kunnioitan Jumalaa. Eikö tämä ole käynyt mielessä miten kristityn tulee elää ja toimia. Se ei ole ongelma miten lentokoneet saastuttaa, kun verrataan muihin päästöihin, niin siinä taustalla on propaganda ajatus estää ihmisiä näkemästä totuutta ja luonnon kauneutta. Suomessa olisi varmasti kallista lentää mikäli lentoliikenne ei olisi kansainvälisesti kilpailtu.

Minä vein toissapäivänä pyykit pesulaan ja näin teen aina, sillä kilo pyykkejä maksaa 90 senttiä ja saan hakea ne silitettynä ja pestynä. Tosin ne on vain T-paitoja ja alushousuja ja petivaatteita noin 2 dollaria 3 kertaa kuussa about. Tämä on elämän helppous ja voin pyytää kodin siivouksen myös edullisesti. Mitä sitten vapaa-ajalla kun sitä on runsaasti. Matkustelua ja syömistä terasseilla ja kaikkea kivan kokemista.

Niistä kuolemista, että isäni ja äitini oli sairaalassa 5 ja 10 päivää ja kuolivat ja veljeni kävi sairaalassa ja kuoli kotona ja setäni kuoli sairaalan käytävälle. Joten voitte senkin asian vuoksi hyvin nauttia elämästä missä ihmeellisessä paikassa missä ikinä tahdotte. Joten usko Jumalaan ja Jeesukseen Kristukseen on kait sitten se kaikkein tärkein eläkkeellä. Hyvät elintavat auttavat pysymään terveenä ja näin se on aina ollut.

Tieto kannattaa hakea netissä ja monesti kannattaa käyttää Google translattea ja laittaa hakusanat paikallisilla kielillä, niin saa tietää moni asioita paremmin ja löytää kaikista parhaat hinnat ja paikat. Tietenkin pitää osata edes sen verran. Netti ja vapaa Eurooppa on tälle sukupolvelle pelastus.

Ulkomailla myös stressi ja ahdistus ja masennus poistuu. Elämä on kaunista. Hoitakaa raha-asiat kuntoon ja lastenne kanssa perintö-asiat myös. Kambodza ei ole kallis ja ulkomailta ei tule veroja lapsille, kun aika jättää. Jättäkää se paha ja pahuus sinne Suomeen... Myös se rotu ja suomalainen ja olkaa vapaita.

17

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      en kyllä lähtis elämää ulkomailta hakeen , samalla tavalla ne kaikessa maailmassa,
      "syö , juo ja paskantaa" ja jokaisella täällä elämässä on ilot ja murheet, asuu missäpäin maailmaa hyvänsä .
      ihan omasta sisältä ja lähimmäisistä se tyytyväisyys lähtee , toki , matkailu avartaa maailmaa , arkielämä tulee todelliseksi , asuu missäpäin maailmaa vaan.

      vanha sanonta: "oma maa mansikka , muu maa mustikka"

    • Anonyymi

      🦜🦜🦜🦜🦜🦜

    • Anonyymi

      Unohdit kertoa, miten halpaa olut on Ambomaalla! 😁😁😁

      • Anonyymi

        Minusta tuntuu, että et edes tiedä missä Namibia on. Saatikka millaista elämä siellä on tänään. Kyllä Suomessa on juntti-kyliä jotka lyö mörskillään aika alhaisen tason elämän. Katso edes Tubelta Namibia... Siellä näkee ainakin tisuja.


    • Anonyymi

      Alkaa kyllästyttämään nää uutiset. Siellä tuntui olevan tosi tylsää, kun pitää romaanin verran kirjoittaa. En ainaskaa jaksa lukea jonninjoutavaa.

      • Anonyymi

        "En ainaskaa jaksa lukea jonninjoutavaa."

        En minäkään ole lukenut riviäkään, mutta oluen hinnan kyselijä taitaa olla oikeassa sikäli, että aloittajan pitkässä veisussa ei näy yhtään numeroita, ainakaan pikaisella silmäyksellä!

        Yksi asia on varma: Kambodsassa ei ole tarjolla halpoja mielenterveyspalveluja.


    • Anonyymi

      Niin, ensimmäisenä tulee mieleen, että niin teillähän oli se valtio ristinuskoinen. Mutta mitenköhän sen valtion sielun voi pelastaa viimeisenä päivänä.

      Ambomaalla taas vertaus osoittaa halveksintaa minkä kautta. Toki tulee mieleen lähtökohtaisesti taas se suomalainen... Mennäänkö samaa ajatusta. Kirjoitin aikaisemmin, että olet ristinyt silloin itsesi Raamatun pedolle ja nimennyt itsesi suomalainen. Siksi juuri kirjoitit näin, koska yksilö ajatus ja perus tiedon hankkiminen on tullut mistä? Luettele itse mistä yleensä olet saanut tietää ambomaasta ja sitä varmasti et edes tiennyt, että se on Namibiassa. Meneekö oikein.

      Elämän ja luonnon kauneudesta ja jumalan luomakunnasta sinulla ei ollut tämän taivaallista tieto, koska häpeät Jeesusta Kristusta. Kenelle sinä sitä häpeät? Sinä häpeät sinun ympärillä oleville noin 3 - 4 henkilölle ja sehän oli se sinun sosiaalinen ympäristö missä elät. Katso niitä sun kavereita ja niidenkö takia sinä menisit kadotukseen. Katso miten he itse elävät ja minkälaisia arvoja he kannattavat ja kuka heistä on se kellokas.

      Sen vuoksi juuri kirjoitan, jotta ihmiset oppii näkemään ja ymmärtämään asioita. Voin pelastaa sieluja ja tarjota eläkkeellä parempaa elämää. Moitit miksi kirjoitan, koska minä juuri alussa kerroin, että minulla on aikaa. Toki sinulla on myös aikaa, kun joudut pakosta ja rahan ja kavereiden puutteesta olemaan neljän seinän sisällä, johon olet jo talviaikaan hyvin oppinut taapasi olla. Niin, pyykit ja kodinhoito on minulla täällä ulkoistettu, kuten päivällinen ja illallinen ravintoloihin.

      Niin, siitä eläkkeestä jää täällä hyvin säästöön ja sinä voit nauttia siitä hyvinvointi valtiosta, mutta miten sinä se teet on jäänyt kertomatta. Mutta luullakseni olet vain aivopesty, kuten monet Suomessa ja itsetunnon on vienyt ulosottomies ja elämän vaikeudet ja velat. Varmasti ollaan yhtä mieltä jos vain tunnustat. Siksihän olet ristinyt itseäsi Raamatun pedolle eli valtiolle ja ottanut hänen nimensä eikö niin. Koska yleensä harva varakas kertoo olevansa suomalainen saatikka poliittinen johtajasi, koska se alistaisi hänet, vaikka kenen alaisuuteen.

      Se, on toki totta, että yleensä viisaammat ja osaavimmat ja rohkeimmat matkustaa ja muuttaa asumaan ulkomaille ja taas varmasti ollaan samaa mieltä. Mitä valtionne kertoo ulkomaista.. kuinka onnellisia muut on vain, kuinka huonosti muissa maissa on ... Kumpaa veikkaan?

      Ambomaalla on myös varakkaita ja hyvin toimeentulevia ihmisiä ja kauniita ihmisiä myös. Toki Kambodzassa on myös varakkaita ja viisaita ihmisiä ja onhan täällä Kampotissa aika paljon eläkeläisiä. 100 tuhatta expattia.

      Ei ollut tarkoitus kohdistaa kirjoitusta juuri sinuun, vaan osoittaa ihmisille arvoja ja miten yleensä kannattaa tehdä arvovalintoja. Eläke on maailman paras asia ja silloin olet viimein vapaa. Luojan luomakunnan kauneus on myös kokemisen ja näkemisen arvoinen ja näin myös kunnioita jumalaa.

      • Anonyymi

        Sulla on siellä sitä työmaata käännytä ne hindut ja budhat kristinuskoon, tämä on eläkepalsta ei mikään uskonnollinen herätyspalsta, täältä ”suoli” 24 löytyy myös uskontopalsta mene sinne akiteeraamaan.
        Jehovilla myös omat kanavansa.


      • Anonyymi

        Mitä hel….in kiksejä saat tuosta paasaamisestasi, on se kovaa tuo sun piruntorjuntasi.


    • Anonyymi

      Mitä sinä siellä sitten teet, kun olet ulkoistanut kaikki , istut sitten tylsänä terassilla juomassa viinaa ja kirjoittelet Suomen nettiin ja haukut suomalaiset, luulis nyt ajan kulukseen jotain tekevän , et harrasta mitään , eikä sulla ole siellä paljoa kavereitakaan ”suoli ” 24 on ystäväsi , kyllä on tylsää, keksi nyt jotain muuta tekemistä opettele vaikka tekemään ruokaa, ja siivoamaan ja pyykkäämään niin taas säästät rahaa johonkin?
      Näin olis sulla jotain tekemistä.
      Sitten minua ihmetyttää miksi tämä paska maa Suomi ja Suomen asiat sua liikuttaa, kun et asu Suomessa, luulis sen maan asiat kiinnostavan, jotka koskee myös sinua.

      • Anonyymi

        Terassilla istuminen aamulla täällä tropiikissa on elämän parhaimpia kokemuksia ja ihmisen parhaimpia olotiloja. Luonto ja eläimet ja niin monet kasvit ja palmut ja saniais puut, kun huojuu, niin se on niin kaunista, niin kaunista.

        Etkö tiennyt, että se on niin syventävää ja ajatuksia rentouttava kokemus ja avaa ajatukset kulkemaan ja ymmärtämään asioita. Täällä on vielä luonnon todellista kauneutta, jota monessa paikassa ei enää ole.

        Miksi sana suomalainen koskee sinua, olenhan minäkin Suomessa syntynyt ja maanomistajan poika ja passissa lukee suomalainen rekisteröitynä. Sinä vain olet sairas ja et vieläkään ymmärrä mitä kirjoitan, sillä sinulla on sairaus nimeltä psykoosi. Ei suomalainen ole mikään lajike tai mikään samanlainen yhteisö joka elää syvässä yksimielisyydessä valtion kanssa tai pitää sanoa, että valtion kulloisenkin johtajan ja hänen läheistensä kanssa.
        Siis nimeätkö itsesi lajikkeeksi, kuten perunaksi tai koiran paskaksi mitkä kaikki näyttää samalta vai. Mikä siinä satuttaa muu, kuin että näin tunnustat olevasi sairas.

        Onko suomalainen persoona ja kerrotko lisää siitä.. mutta kuten huomaat, niin et pysty ja se tarkoittaa silloin mitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terassilla istuminen aamulla täällä tropiikissa on elämän parhaimpia kokemuksia ja ihmisen parhaimpia olotiloja. Luonto ja eläimet ja niin monet kasvit ja palmut ja saniais puut, kun huojuu, niin se on niin kaunista, niin kaunista.

        Etkö tiennyt, että se on niin syventävää ja ajatuksia rentouttava kokemus ja avaa ajatukset kulkemaan ja ymmärtämään asioita. Täällä on vielä luonnon todellista kauneutta, jota monessa paikassa ei enää ole.

        Miksi sana suomalainen koskee sinua, olenhan minäkin Suomessa syntynyt ja maanomistajan poika ja passissa lukee suomalainen rekisteröitynä. Sinä vain olet sairas ja et vieläkään ymmärrä mitä kirjoitan, sillä sinulla on sairaus nimeltä psykoosi. Ei suomalainen ole mikään lajike tai mikään samanlainen yhteisö joka elää syvässä yksimielisyydessä valtion kanssa tai pitää sanoa, että valtion kulloisenkin johtajan ja hänen läheistensä kanssa.
        Siis nimeätkö itsesi lajikkeeksi, kuten perunaksi tai koiran paskaksi mitkä kaikki näyttää samalta vai. Mikä siinä satuttaa muu, kuin että näin tunnustat olevasi sairas.

        Onko suomalainen persoona ja kerrotko lisää siitä.. mutta kuten huomaat, niin et pysty ja se tarkoittaa silloin mitä?

        Et vastannut kysymykseeni, miksi Suomen asiat sinua kiinnostaa, kun et asu Suomessa.?


      • Anonyymi

        Ketkä ovat niitä petoja ja perkeleitä ja mitä tarkoitat eliitillä jota rahoitetaan ja miten.?
        Kuka kärsii.?


      • Anonyymi

        Jopa otat itsellesi jalon roolin… 🤣😅😂

        Kirjoitustesi perusteella kuva sinusta on täysin toisenlainen kuin tuo jostain syystä kuvittelemasi ja ilmeisesti haluamasi roolisi. Todella toisenlainen ja siinä kuvassa ei kyllä löydy mitään aitoa ja vilpitöntä auttamishalua, rehellisyydestä nyt puhumattakaan….

        Jos käytän sinun uskovaiseen liittyvää kärjekästä, mutta sinulle tavanomaista, kieltäsi, niin olet lähinnä ’perkeleestä ja petojen armoille heittäjä’ noissa tarinoissasi…


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3178
    2. 121
      1395
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      135
      1253
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1142
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      952
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      814
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      802
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      793
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    10. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      775
    Aihe