Prinsessa kaipaa vanhemman miehen ihailua

Anonyymi-ap

Kaipaan ihailijaa, joka ihailisi naiseuttani, himokkuuttani, suhteellista nuoruuttani ja kauneuttani. Haluaisin olla korokkeella oleva prinsessa. Viaton, tuhma ja leikkisä, herkkä oma itseni. Olen koko elämäni miellyttänyt miehiä, eikä se enää sytytä. Muutos on tapahtunut hiljalleen usean vuoden aikana. En halua kovia otteita, vaan palvontaa, hyväilyä, ihailua ja nautintoa. Ihailen miestä ja miehen elintä luonnostaan, eikä se jäisi lainkaan vähemmälle huomiolle. Silti haluaisin kokea sen kuinka olen erityinen ja kaiken keskiössä itse. Tyydytettävänä ja hyväiltävänä.

Mies saisi mielellään olla vanhempi ja sellainen, joka todella osaa arvostaa olemassaoloani, läsnäoloani, saatavilla olevaa pilluani, jonka luo hän saa kutsun minulta ajoittain, kun olen hehkeimmilläni ja hyvinvoivana. (Toisin sanottuna hänen työnsä olisi helppoa, koska olisin valmiiksi jo hieman kipinöivänä.) Haluaisin, että suhteemme perustuisi ystävyydelle ja siinä saa tietenkin olla tunteita ja romanttisuuttakin. En haaveile suhteesta, vaan toisimme kaivattua maustetta toistemme elämään - ilman draamaa. Mies voisi olla mahd. suhteessa muualla, minä vapaa ja menestyvä introvertti, tyytyväinen yksinelooni, mutta sopivasti aina kaipaisin tuota miestä tulemaan ja täyttämään minut spermalla ja Rakkaudella.

Rakastelu saisi olla villiä ja vapaata, leikkisää ja hauskaa. Tai hidasta ja pientä, mitä vain! Ilman odotuksia. Kuin kaksi lasta. Ajoittain rajuakin, muttei alistavaa. Rajua siksi, että pilluni ja kehoni niin vaatii ja pyytää. Minä vaadin. Rakastelu olisi aina jatkumo, jossa vasta kiihtymys ohjaisi seuraavaan asiaan, ei mieli ja kaava. Miehellä olisi elämän tuomaa kärsivällisyyttä ja arvostusta. Hän tietäisi, että saa kyllä omansa, arvostaisi sitä että nautin suihinotosta enkä vain suostu, missä on valtava ero. Hän ymmärtäisi, mikä lahja on, että saan syviä ja monenlaisia orgasmeja. Hän ei ainoastaan yrittäisi saada minua tulemaan, vaan pyrkisi mukaan siihen samaan energiaan. Pyrkisi nauttimaan ja tuntemaan suorittamisen sijaan. Olisihan kaikki lahjaa eikä mitään muuta: aika opetella elämän uusi taso. Rakastelumme ja olemisemme rinnalla pelkkä fyysinen pano ei olisi enää niin kiinnostavaa.

Himoitisisin hänen kulliaan ja spermaansa hullun lailla. Silti asetelma pyörisi minun ympäriläni, hieman siten, että olen jumalatar ja hän piirittää milloin pääsee minut tyydyttämään. Koska se arvostuksen ja ihailun tunne on jotain, mitä kaipaan itselleni. Annan luvan tulla, kun annan. ;)

Haluaisin, että mies pitäisi minua prinsessana ja hänestä huokuisi se, kuinka olen hänelle etuoikeus ja lahja. Minä ihailisin hänen miehuuttaan, viisauttaan ja herkkyyttään. Voisimme kokata illallista ja sitten hän lähtisi. Omat elämät alkaisivat, joihin tapaamisemme flow ja hehku siirtyisi. Kun mies olisi poissa, ajattelisin hänestä romanttisia ajatuksia, kaipaisin hetkittäin ja miettisin jo seuraavaa. On kuin olisin ihana arvokas ruusu, jota mies kävisi pöyhimässä ja pöläyttämässä aina vain upeammaksi.

Tällä hetkellä tämä ei ole mahdollista. Pelkkää haaveilua siis. En ole suhteessa, mutta muut elämäntilanteet. :) Kirjoita mies, jos sytytti.

5

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä kiinnostais miten yhteyttä?

      • Anonyymi

        Siten että pieraiset mustaan aukkoon


    • Anonyymi

      Kirjoita spedelle niuvanniemeen pipipää

    • Sytytti todellakin🥰🥰

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      2058
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      245
      1836
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      59
      1423
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      113
      1281
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1238
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      104
      1095
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      950
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      907
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      847
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      821
    Aihe