Miten viiltää?

Anonyymi-ap

Moi! Haluaisin kysyä että miten viiltää partaterällä niin syvä haava että kuolee? Mihin pitää viiltää? Ja pitääkö viiltää suonen suuntiasesti? Ja mistä pitää viiltää? Antakaa tarkat ohjeet. En halua mitään älä tee sitä kommenttia. Koska olen päätökseni jo tehnyt.

4

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos kuvittelet, että tulet saamaan tänne yksityiskohtaisia ohjeita, miten toteuttaa itsemurha, niin tuskin tulee käymään. Ja jos, niin sitten asialla ovat joko trollit, tai psykopaatit.

      Ja todellakin: en suosittele sinulle, että vahingoitat, tai teet itsellesi mitään. Väliaikaisesti voi vaikka kuunnella lempimusiikkia, käydä lenkillä, tai harrastaa itselle kivoja asioita. Huono olo menee ohi aikanaan. Koska itselleni on käynyt niin. Monta kertaa olen halunnut tehdä itselleni jotakin, mitä mielikuvituksellisimmilla ja erilaisilla tavoilla. Jos mahdollista, etsi itsellesi joku, mieluiten läheinen henkilö, jonka kanssa jutella omista ajatuksistasi, siitä, miten sinulla menee ja mitä tunnet.

      Elämänsä lopettaminen ei ole koskaan mikään ratkaisu ongelmiin, joita omassa elämässä kenties on. Jos mahdollista, mikäli olosi paranee, ja löydät itsellesi ja elämällesi uuden suunnan, ja riippuen siitä, mitä teet, niin jos voit vaikka auttaa muita ihmisiä, niin sekin voi tuoda elämään sisältöä ja merkityksellisyyttä.

      Itse en elä enää kauan, monien sairauksien takia, mutta ainakin haluan ajatella, että kannattaa ennemmin aina yrittää seuraavaan päivään, taistella, selvittää ja ratkaista elämässä olevia ongelmia, kuin paeta niitä, esim. luovuttamalla.

    • Hei,

      Itsetuhoisista ajatuksista kannattaisi keskustella ammattilaisen kanssa, vaikka sanotkin, että olet jo päätöksesi tehnyt. On olemassa monia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Ao. palveluista voi halutessaan saada tukea ja vinkkejä myös muuhun avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

      Joka viikko ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Osassa yksiköistä myös etävastaanotto on mahdollinen. Yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

      Akuutissa tilanteessa kannattaa olla yhteydessä oman kunnan psykiatriseen päivystykseen tai soittaa 112.

      Lämpimin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

    • Anonyymi

      Itse välillä haaveilen siitä että joku vois tappaa mut kun maksaisin riittävän suuren summan rahaa. Suomessa vaan taida juurikaan palkkamurhaajia olla.

      Masentunut mies

    • Anonyymi

      Herranjumala kun ihmiset on sekaisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe