Vessaan pääsy Sastamala

Anonyymi-ap

Tein aamulla ostoksia Häijään kaupassa,ja kysyin kohteliaasti päästä vessaan kolmen tunnin autoajelun jälkeen.Kassa soitti jollekin ja ilmotti että vessa vain henkilökunnalle.( Olen työssäkäyvä hoitaja) Paluumatkalla taas poikkesin em kauppaan ja kassalla kuulin kun miesoletettu pyysi em.avainta.Kassa ystävällisesti sen heti luovutti.Onneksi ns taukopaikalla sain asiaan helpotuksen.Missä asiakaslähtöisyys,palveluhenkisyys? Sijaisetkin voisi kouluttaa.Asia jälkeenpäin pieni mutta aamulla todellinen.Turisti Pirkanmaalta

23

980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pirkanmaalaiset pissavikaiset naiset ovat aina yhtä hankalia. Ei pienemmissä kaupoissa yleensäkään ole WC-tiloja tarjolla asiakkaiden käyttöön.

      Se nyrpeästi katselemasi "miesoletettu" oli varmasti kaupan omia työntekijöitä.

      Näin yksinkertainen asia. Mutta halusit naisena tekemällä tehdä siitä taas jonkun ihme MeeToo-jutun.

    • Anonyymi

      Onhan se nyt lähtökohtaisesti täysin taukkia tänä päivänä laittaa minkäänlaista kauppaa tai muuta asiakkaille palvelua tarjoavaa pytinkiä, jos siellä ei ole asiaankuuluvia wc -tiloja, saati vessaa ollenkaan! Miettikää nyt vaikka ihmisiä joilla pieniä lapsia.
      Jossain parkkipaikoillako ne vaipanvaihdot ym tulisi toteuttaa. Sastamalassa taitaa jossakin vessaan päästä mutta Nokia on kanssa yksi murheenkryyni noissa vessa-asioissa, sellaiselle, jonka tarvitsee käydä vessassa useammin kuin kerran kolmessa päivässä. Vessaa aa haeskella ennen kuin löytää!

      On hyvää asiakaspalvelua, että on siistit vessat. Jos ei ole se on lyhytnäköistä ja taukkia! Nimimerklki toimiva aineenvaihdunta

    • Anonyymi

      >>Onhan se nyt lähtökohtaisesti täysin taukkia tänä päivänä laittaa minkäänlaista kauppaa tai muuta asiakkaille palvelua tarjoavaa pytinkiä, jos siellä ei ole asiaankuuluvia wc -tiloja, saati vessaa ollenkaan! >>

      No eihän niissä kauppaliikkeissä vaan sellaisia asiakasvessan tiloja vaan ole. Pienet kauppiaat ovat vain vuokralla tiloissa, eivätkä pysty asiaan vaikuttamaan.

      Jos oikeasti laittaa jonkun yleisökäymälän tarjolle, niin siitä pitää sitten saman tien tehdä rampeilla varustettu leveiden ovien inva-vessa. Muuten joki inva nostaa heti tasa-arvokanteen.

      >>Miettikää nyt vaikka ihmisiä joilla pieniä lapsia.>>

      Mene sinä edes pariksi viikoksi töihin johonkin pieneen kauppaliikkeeseen. Kaupan ja kauppiaan mahdollisuudet ja realiteetit alkaa silloin aika nopeasti aueta sinullekin.

      Kyllä se on aivan pienten lasten vanhempien velvollisuus mennä pikkulastensa kanssa sellaisiin isoihin Citymarketeihin ja Prismoihin, joissa on riittävät WC-tilat ja imetystilat äiteille olemassa.

    • Anonyymi

      Sovitus kopit toimii vessoina hyvin ,monesti olen paskantanut sinne pyyhkinyt sukkapakettiin takapuoleni

    • Anonyymi

      Siis joku ajaa kolme tuntia päästääkseen kaupassa paskalle, en käsitä miksi ei poikee esimerkiksi ABC:lle, ostaa kahvit ja pullat ja käy vessassa ja menee suoli tyhjänä kauppaan.

      • Anonyymi

        Annan vinkin: Nainen ratissa.

        Hameväellä pissan ja kakkan hädän asiat tulee päälle vasta kauppaliikkeessä. Ei koskaan silloin kun ajetaan lukuisten huoltoasemien ja niiden WC:iden ohitse.


    • Anonyymi

      Huomaa että keskustellaan nimen omaan Sastamalasta. Että noin!

      • Anonyymi

        No mikä käytännön ero Sastamalalla on vaikka Parkanoon tai Huittiseen tai muihin tämän kokoluokan kaupunkeihin, ja niiden pikkukauppoihin?

        Kenties haluat selostaa meille muille tätä asiaa. Sikä kuinka kaikkialla muualla, koko Suomessa, ihmiset ja kauppiaat vessatiloineen ovat paljon ymmärtäväisempiä, kuin juuri Sastamalan kuntarajojen sisäpuolella olevat kaupanpitäjät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mikä käytännön ero Sastamalalla on vaikka Parkanoon tai Huittiseen tai muihin tämän kokoluokan kaupunkeihin, ja niiden pikkukauppoihin?

        Kenties haluat selostaa meille muille tätä asiaa. Sikä kuinka kaikkialla muualla, koko Suomessa, ihmiset ja kauppiaat vessatiloineen ovat paljon ymmärtäväisempiä, kuin juuri Sastamalan kuntarajojen sisäpuolella olevat kaupanpitäjät.

        Käy pissalla jos alko ahistaa.


    • Anonyymi

      Kaikilla synnyttäneillä naisilla on pissavaivoja. Miehilla eturauhasesta johtuvat virtsaamishäiriöt tulee vasta 50 v. jälkeen.

    • Anonyymi

      Häijäässä on huoltoasema jossa vessat ja Suomessa metsää enemmän kuin muualla eu alueella, siitä vaan pusikkoon jo ihan kesken matkan jos tiukkaa tekee.

      Valtio om sääntöineen tehnyt pykälät joissa pikkuliikkeenkin pitää olla esteetön ilman rappusia ja kynnyksiä, sekä pyörätuolin kääntymiselle on laitettu tarkat mitat. Samaan pakettiin tiukat säännöt mitä kaikkea vessassa kuuluu olla ja ensiapukaapit tarkkoine vaatimuksineen.

      Miten helvatussa Suomen kansa on historiassa selvinnyt hengissä vuosituhansia kun ei ole ollut vessaa, ensiapuvälineitä ja ramppeja.

      Nykyihminen vaan on kädetön ratkaisemaan yksinkertaisia ongelmiä kun niiden eteen sattuessa sappi kiehuu.

      Pahoittelen vessaongelmaa.

    • Anonyymi

      Piti vielä lisätä tuon vessan rakentamisen olevan pahimmillaan jokusen kymppitonnin remontti alkavalle pienyrittäjälle joka sitten luopuu yrityksestä ennenkuin ehtii aloittaa.

      Olenkin ollut tämän asian kanssa hiljaa ja kyyryssä ettei vain viranomainen tule paikalle ja ala vaatimaan edellämainittuja, siihen päättyisi yritys, tiukkaa on muutenkin.

      • Anonyymi

        Kerrot vaan reilusti kauppaliikkeesi nimen ja osoitteen. Lähetetään Setan rakennusmestari paikan päälle.

        Se kertoo mihin laitat sen uuden unisex-mallisen vessan, kaikille pissavikaisille naisille, ja mihinkä laitat sitten ne invarampit, ja vauvanhoitopöydän.


    • Anonyymi

      Kansalaisilta tulee hirmuisesti palautetta kovasta WC-pulasta Sastamalan alueella. Selvä palvelupuute on ilmeisesti olemassa. Mutta tällaisenkin asian voi kuitenkin kääntää lopulta myös voitoksi.

      Laitetaan molemmille sisääntuloteille oikeen hitsin hyvät ja siistit ja isot WC-tilat kaikille tulijoille. Yksi nykyaikainen ja hyvin varusteltu WC-Paviljonki pystytetään Roismalan risteykseen. Toinen samanlainen WC-tila tulee Häijään risteykseen.

      Tällaiset hyvät WC-tilat on hyvä houkutin. Ne imuroi ostosmatkailijoita laajoilta alueilta asioimaan tänne Sastamalaan.

      • Anonyymi

        Totta mooses tehdään.

        Wc Sisäänpääsy maksua vastaan pitää laskennallisesti sovittaa kuluihin. eli käyttäjä maksaa, sehän kuuluu asiaan.

        Vielä kun muistaa nykynuorison paskovan ja tuhoavan vessat vähintään kerran vuodessa niin hintaa todella kertyy.

        Voin kertoa, ei kannata koskaan. Riukumonttu on ainoa mitä vandaalit eivät tuhoa. Aamen.


      • Anonyymi

        Heti alkuun ei voi periä mitään sisäänpääsymaksuja. Täytyy mieluummin tarjota vessassa kävijöille 4€ hintainen alennuskuponki. Sen voi käyttää Sastamalan kauppaliikkeissä kun kauppakuitin loppusumma ylittää 10 € rajan.

        Nostetaan niitä hintoja sitten vasta myöhemmin. Sitten kun on saatu tää Sastamalan Siistit Saniteettitilat -konsepti paremmin lanseerattua koko Pirkanmaan alueelle.


    • Anonyymi

      Joo on tosi tyhmää että ei ole enempää yleisiä vessoja, ihmisen perustarve ja yleensä kun hätä iskee nii ei sitä kauaa viitti pidätellä.. joo voihan sitä metsään mennä mutta mites talvella? Mitäs naiset kun tarvii tosiaan housut laskee ja mennä kyykkiin ja mitäs jos on kuukautiset just sillon???

    • Anonyymi

      500 m välein paskahuusit tien viereen vissiin tarvittas, hei haloo järki käteen.

      • Anonyymi

        Juu sitähän tässä tarkotettiinki


    • Anonyymi

      kylä on kuin elävältä haurattu, omaksi heimoksi,

    • Anonyymi

      Toivottavasti siihen uuteen ja uljaaseen uimahalliin saadaan riittävän paljon WC-pyttyjä. Niin normaaleille mies, nais ja invavessoille kuin moderneille unisex, poikapari ja tyttöpari nurkkauksia pyttyineen. On nääs paljon parempi että kaikki asioivat hätänsä mieluisassa WCssä kuin että vääntävät altaaseen.
      Ehkä Sastamalan mainetta voisi parantaa rakentamalla uimahallin edustalle erillisen julkisen 24/7 auki olevan WC rakennuksen jossa voi poiketa kuka vaan tarpeen tullen vaikkei haluaisi mennä uimaan.

      • Anonyymi

        >Ehkä Sastamalan mainetta voisi parantaa rakentamalla uimahallin edustalle erillisen julkisen 24/7 auki olevan WC rakennuksen

        Siinä Sastamala24/7 huussissa voisi myös myydä lippuja uimahalliin. Jos tarjolla olisi esim 1 euron alennus uimalipun hinnasta jokaiselle uimarille, joka käy ensin vessassa ennen kun tulee altaaseen, on satavarmaa että kaikki uimarit poikkeavat asianmukaisesti vessassa. Muutoin altaiden vesi alkaa liian herkästi kellastumaan.


    • Anonyymi

      Parempi ettei tehdä uimahallian vaan maailman suurin käymälä jossa kaikille sastamalalaisille oma reikä johon perseen laittaa loppuisi se poru ettei ole huusseja. Sitten kauhakuormaajalla saisi lykätä jaätökset pois tunnin välein. Aika pitkä siitä tulisi kun väkiluku on 23727 niin saman verran olisi oltava pituutta rakennuksella metreissä, ilmeisesti olisi tehtävä monta rivistöä ettei mennä huussin kanssa naapuri kaupunkeihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5022
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2332
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      42
      1553
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe