AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN: Helmannin logiikka

Anonyymi-ap

Moni varmasti ihmettelee miten sellainen AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN voisi olla mahdollista. No, eihän se mahdollista olekaan. Tai se on yhtä mahdollista kuin ikiliikkujan keksiminen. Katsokaas, jos joku saa jotain, se on aina joltain toiselta pois, tavalla tai toisella. Siinä mielessä koko elämämme on nollasummapeliä, isossa mittakaavassa.

Mutta helmannin logiikalla se on mahdollista. Onpassive myy tuotteita ja tuotteiden myyntivoitot tilitetään jäsenille ilman että heidän tarvitsee tehdä mitään. Helppoa!

Paitsi ... ja unohdetaan nyt se ydinkysymys "MIKSI kukaan HALUAISI ostaa onpassiven tuotteita" ja oletetaan että niille olisi kiinnostusta ja kysyntää.

Ainoat asiakkaat ovat onpassiven omia jäseniä, koska tuotteita ei voi muuten ostaa. Sinun on liityttävä jos haluat ostaa. Ja jäsenenä olet oikeutettu AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN. Mutta odota, jos ainoastaan jäsenet ostavat ja jäsenet saavat AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN, mistä ne rahat tulevat? Jos esimerkiksi jokainen ostaa 10 euron hintaisen tuotteen, jaettavaa on enintään 10 euroa per jäsen.

Mutta helmannin logiikka on pettämätön. Ainoastaan JÄLLEENMYYJÄT ovat oikeutettuja AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN, pelkkä jäsenyys ei riitä. Sinun on ruksittava itsesi käyttöliittymässä JÄLLEENMYYJÄKSI jos haluat olla mukana AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN. Jos et ruksi, olet pelkkä "asiakasjäsen" etkä saa AUTOMAATINEN TIENAAMINEN. Mutta jokaisella jäsenellä on kylläkin oikeus ruksia itsensä JÄLLEENMYYJÄKSI.

Ja helmannin logiikan mukaan vain noin 20% jäsenistä ruksii itsensä jälleenmyyjiksi, loput ovat pelkkiä asiakasjäseniä eivätkä ole mukana AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN. Siitä se raha syntyy! Siis Helmannin logiikan mukaan. Nerokasta!

145

1245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onpassiven tuotteille on kyllä kysyntää, vaikka kiinnostus lienee alhainen. On näet niin, että saadaksesi AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN tuotteesta X, sinun paitsi vaihdettava statuksesi JÄLLEENMYYJÄKSI, myös OSTETTAVA kyseinen tuote X.

      Vasta tämän jälkeen olet oikeutettu AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN.

      Mutta kuten suuren ENNUSTAJAN ansiosta tiedämme, kuluvana vuonna myytäviä tuotteita ei vielä nähdä.

    • Anonyymi

      Muistettava myös, että AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN ei tapahdu rahalla, vaan onpassiven omilla "krediteillä". Yhden kreditin arvoksi on onpassiven taholta ilmoitettu yksi USD. Mutta arvo ei perustu mihinkään ja onpassive voi itse mielivaltaisesti muuttaa sitä.

      Onpassiven ekosysteemissä on (toimimaton) painike, jolla voi (joskus, ehkä) ostaa itselleen luottokortilla lisää kredittejä. Ilmeisesti tuotteiden ostaminen tapahtuukin juuri tätä kautta, siis JOS myytäviä tuotteita joskus tulisi.

      Onpassiven BRAND AMBASSADORIT (esim. helmanni) ovat sanoneet että kredittejä voi muuttaa rahaksi, joskus, ihan pian. Mutta kuten tiedetään, aina kun helmanni lausuu jotain vastuu siirtyy täysin kuulijalle.

      Ja edelliseen voi myös perustellusti esittää kysymyksen mistä ne rahat tulevat joihin kreditit vaihdetaan?!

    • Anonyymi

      Hyvää argumentointia! Sääli vain että lahkolaiset osaavat tarttua näissä vain yksittäisiin lauseisiin kuten: " ja oletetaan että niille olisi kiinnostusta ja kysyntää"

      Ja kommentoivat tähän:"onpassiven tuotteille on kiinnostusta ja kysyntää" tai "onpassive rakentaa internetin uudelleen".

      Mutta eiväthän he muuten olisikaan onpassivessa!

    • Anonyymi

      Onpassive on vaarallinen. Näin uutisoidaan tänään:"Passiivinen elämä maksaa Suomelle lähes 7 miljardia euroa vuodessa"

      Kannattaa siis pysyä kaukana onpassivesta.

    • Anonyymi

      Jos helmannilta menee kysymään "onko o-mail turvallinen sähköposti", helmannilta tulee vastaus kuin kaupan hyllyltä: "o-mail on maailman turvallisin sähköposti".

      Ja näin vastaa kouluja käymätön idioo... siis lahkolainen jolla ei ole aavistustakaan mitä sähköpostin turvallisuudella tarkoitetaan. Ja aivan pokkana.

      Vastuu siirtyy aina kuulijalle kun helmanni tai kuka tahansa lahkolainen sanoo jotain.

      • Anonyymi

        Etkö tajua että sellainen joka tietää mitä on tekemässä ja tietää mitä on tulossa tietää myös tuollaiset asiat? Miksi kysyt ja kyseenalaistat selviä asioita? Oletko vähän tyhmä?


    • Anonyymi

      Jos haluat tietoa ONPASSIVEsta niin nyt on hyvä aika liittyä. Nyt on odotusaika ohi ! Tervetuloa !https://o-trim.co/juha

    • Anonyymi

      ONPASSIVE on uskonto ja AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN on sen vastine paratiisille.

      Kyllä se uskovainenkin tietää, että paratiisi on olemassa, vaikka se vähän epätodennäköiseltä kuuostaakin.

      • Anonyymi

        Ei sitten tarvitse tulla sanomaan etteikö teille olisi kerrottu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitten tarvitse tulla sanomaan etteikö teille olisi kerrottu.

        Kun ONPASSIVE lopullisesti kosahtaa, niin ei tarvitse sitten tulla itkemään ettei teitä olisi varoitettu.


    • Anonyymi

      "Jos haluat tietoa ONPASSIVEsta niin nyt on hyvä aika liittyä"

      Hah hah, lahkolaiset ne jaksavat. Mutta täytyy muistaa että kaikki tässä esitetyt perustelut ovat veden kantamista kaivoon, sillä ne ylittävät lahkolaisen ymmärtämiskynnyksen että heilahtaa.

      Vai mitä Juha? Mitä kommentoit tässä esitettyyn kritiikkiin? Aivan! Kun tietää mitä on tekemässä ei tarvitse kommentoida eikä selitellä. Tämän me jo tiesimmekin. Mutta ymmärrätkö että jos vaikenet tuolla tavalla, et ikinä saa ketään verkostoosi? Kukaan ei varmasti liity.

      • Anonyymi

        Kyllä heillä ymmärrystä voi olla, mutta usko ja toivo omasta menestymisestä ja omalle kohdalle sattuneesta onnenpotkusta on niin voimakas, että se ajaa ohi kaiken rationaalisen ajattelun. Ja sitten on myös lahkoefekti, eli nämä ovat hyvinkin verrannollisia hurmoksellisiin uskonlahkoihin.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mitä tarkoittaa nc9nRkt-q3Y ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoittaa nc9nRkt-q3Y ?

        Youtube video


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi lahkolaiset eivät kommentoi lainkaan tässä esitettyjä argumentteja?

      Kyllä heidän pitäisi nämä kyetä ymmärtämään. Ja jos/kun ymmärtävät, heidän pitäisi käsittää ettei mitään AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN voi koskaan olla.

      Tai hetkinen, jospa kyseessä onkin lahkolaisten "moraali"?! He kustuvat itseään nimellä "perustajajäsen" ja uskovat että näillä on paremmat edut kuin muilla myöhemmin liittyvillä. Ja jos he värväävät ihmisiä mukaan, heidän etunsa paranevat. Eivätkä he paljasta näille myöhemmin värvätyille ettei heillä ole mitään mahdollisuuksia tienata.

      Helmanni, onko kyse siitä että nämä nyt mukaan tulevat eivät tienaa mitään, vain sinä ja muutama "perustajajäsen" tienaavat? Tästäkö tässä onkin koko ajan ollut kyse? Missä sinun moraalisi on helmanni? SInähän olet saarnannut että onpassive pelastaa maailman. Mutta sinä luuletkin että onpassive pelastaa sinut, viis muista. Näinkö on, Juha?

      • Anonyymi

        JOKAINEN tienaa ONPASSIVEn kanssa . Se vaatii vain etä olet mukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JOKAINEN tienaa ONPASSIVEn kanssa . Se vaatii vain etä olet mukana.

        Miten voi tienata kun teillä ei ole mitään myytäväksi kelpaavaa. Ja sekin mitä tähän mennessä olette julkaisseet on ollut aika lailla roskaa.


    • Anonyymi

      Ei ole mitään syytä kommentoida. Me tiedämme mitä on tulossa . Jos sinäkin haluat tietää niin liity mukaan. Se on ilmaista : https://o-trim.co/juha

    • Anonyymi

      ”JOKAINEN tienaa ONPASSIVEn kanssa . Se vaatii vain etä olet mukana.”

      Taas kerran näitä valheita. ONPASSIVE ei lupaa mitään varmaa, se lukee vastuunvapauslausekkeessa.

      Miksi valehtelet jos kerran on niin rehti bisnes?

      • Anonyymi

        Usko tai ole uskomatta, valinta on sinun. Minulle se on samantekevää.


    • Anonyymi

      Suomessa on oiken valtion puolesta kehitetty automaattinen tienaaminen. se on KELA, tekemättä mitään 5000 pamahtaa kuukausittain tilille

    • Anonyymi

      Juha Hellman kirjoittaa:
      "Ei ole mitään syytä kommentoida. Me tiedämme mitä on tulossa"

      Me kyllä tiedämme ettei helmanni koskaan kommentoi mitään. Ja näin siksi, että onpassivea ei voi puolustaa millään järkevillä kommenteilla (tai vaikka voisikin, niitä kommentteja emme kuule helmannilta)

      Mutta tuohon "tiedämme mitä on tulossa" ...

      Kunpa löydettäisiin jostain helmannin kirjoituksia kymmenen vuoden takaa kun hän lähti mukaan Wazzup kusetukseen (ja nykyään YEM KYRPOVALUUTTAkusetus). Voitaisiin verrata helmannin "tietää mitä on tulossa" siihen mitä on toteutunut, MUAHHAH

      Mutta onpassiven osalta:
      -Toisin kuin helmanni väitti, onpassivea ei ole julkaistu. Ei ole mitään myytävää eikä ole ns. passivista tuloa eli AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN. Ei mitään
      -Se mitä onpassive on "julkaissut" on hätäisesti kokoon kyhättyä open source tavaraa, jolla ei ole menestymisen mahdollisuutta edes ilmaiseksi. Ja joita ei ole vaivauduttu edes koodaamaan loppuun vaan on jätetty keskeneräiseksi.
      -Onpassive muka tekee kaiken itse eikä käytä muiden ohjelmistoja: tämänkin helmanni valehteli silmät kirkkaina. Nyt näemme ettei onpassive tee yhtään mitään itse
      -Internet(MAA)järistys: tällaisen tuloa helmanni hehkutteli reilu vuosi sitten. Ja mitä meillä on: keskeneräiseksi jäänyt "paskosysteemi" ja jotain sähköpostintekelettä. Vai että internet(MAA)järistys, MUAHHAH

      Helmanni ei siis tiedä yhtään mitään onpassivesta eikä siitä mitä on tulossa. Helmanni sepittää vain valheita, ja on siinäkin naurettavan ja säälittävän välimailla.

    • Anonyymi

      "Usko tai ole uskomatta, valinta on sinun. Minulle se on samantekevää."

      Tässäkin me voimme sukeltaa tämän vastenmielisen idiootin sielunelämään. Avainsana on "minulle samantekevää". Helmanni on näissä kusetuksissa mukana koska KUVITTELEE että verkostomarkkinoinnissa tienaamiseen riittää kun on ajoissa mukana. Hän ei ymmärrä verkostomarkkinointia ja pyramidirakennetta eikä sen tulonmuodostusta. Mutta hän liittyy ahneena näihin kusetuksiin koska kuvittelee tienaavansa.

      Hän saattaa jopa aavistaakin, että aikaisemmin liittyneet tienaavat myöhemmin liittyneiden ansiosta, mutta hän ei näitä ajattele. Oma tienaaminen on se mitä helmanni ajattelee.

      Onneksi hän on niin sanoinkuvaamattoman typerä että hän ei ymmärrä miten verkostomarkkinoinnissa tehdään rahaa. Ja siksi hän - onneksi - jääkin aina nuolemaan näppejään. Ikuinen epäonnistuja: helmanni!

    • Anonyymi

      Helmannit uskovat taikuuteen. Ihmeitä tapahtuu jotai KYTKETÄÄN päälle. Helmanni ihmettelee kotonaan suu auki kun kytkee valokatkaisimen päälle niin lamppu sytyy palamaan. Ihmeiden ihme.

    • Anonyymi

      Hellmanni on näköjään muuttunut FBn puolella varsinaiseksi konekivääriksi. ONPASSIVEA tulee jatkuvalla syötöllä.

      Onneksi hän ei piittaa muiden mielipiteistä, koska tuo alkaa olla jo aika naurettavaa.

      FBssä voi estää rasittavien sarjapäivittäjien tyhjänpäiväisyyksiä näkymästä, jos ei kehtaa poistaa kavereista. Ihan tiedoksi Hellmannin kavereille, jos eivät tienneet.

      • Anonyymi

        Kiitos vinkistä! Täytyykin käydä katsomassa. Ovatko ne julkisia vai näkyvätkö ainoastaan helmannin kavereille?


      • Anonyymi

        Todellakin, armotonta tykitystä. Ja niillä on kullakin 1-2 tumpu... siis peukutusta. Helmanni ei siis ole yksin tässä maailmassa näkemyksiensä kanssa!

        Siellä on valokuva helmannista. Ryppyinen kärttyisä vanhus. Mitenkähän helmannista on sellainen päässyt tulemaan? Varmasti katkeroitunut elämäänsä kun kaikki on mennyt totaalisen reisille.


      • Anonyymi

        "Onneksi hän ei piittaa muiden mielipiteistä"

        Kyllä hän jossain määrin piittaa muiden mielipiteistä. Hän on - onneksi - häipynyt Suomi24 palstoilta tyystin. Käy vain silloin tällöin laittamassa linkin niihin puolijauhoisiin youtube videoihinsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellakin, armotonta tykitystä. Ja niillä on kullakin 1-2 tumpu... siis peukutusta. Helmanni ei siis ole yksin tässä maailmassa näkemyksiensä kanssa!

        Siellä on valokuva helmannista. Ryppyinen kärttyisä vanhus. Mitenkähän helmannista on sellainen päässyt tulemaan? Varmasti katkeroitunut elämäänsä kun kaikki on mennyt totaalisen reisille.

        Kaikista tulee vanhoja. Toivottavasti sinäkin saat kokea sen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Onneksi hän ei piittaa muiden mielipiteistä"

        Kyllä hän jossain määrin piittaa muiden mielipiteistä. Hän on - onneksi - häipynyt Suomi24 palstoilta tyystin. Käy vain silloin tällöin laittamassa linkin niihin puolijauhoisiin youtube videoihinsa.

        Nyt on hyvä hetki liittyä, ja elämäsi voi muuttua. https://o-trim.co/juha


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikista tulee vanhoja. Toivottavasti sinäkin saat kokea sen.

        En minä sitä vanhuutta tai ryppyisyyttä, mutta miten hänestä on tullut noin kärttyinen ja katkeroitunut vanhus? Suurin osa vanhuksista on hyväntuulisia, mutta helmanni on kärttyisä ja katkera. Sen näkee kuvista aivan selvästi.


      • Anonyymi

        Mukavaa kun seuraat. Pysyt sinäkin vähän kärryllä tapahtumista kun sinulla ei riitä rohkeutta liittyä ONPASSIVEen vaikka
        ilmaiseksi pääsee mukaan, ja poiskin pääsee yhdellä klikkauksella jos ONPASSIVElla ei ole mitään annettavaa sinulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukavaa kun seuraat. Pysyt sinäkin vähän kärryllä tapahtumista kun sinulla ei riitä rohkeutta liittyä ONPASSIVEen vaikka
        ilmaiseksi pääsee mukaan, ja poiskin pääsee yhdellä klikkauksella jos ONPASSIVElla ei ole mitään annettavaa sinulle.

        Minun ei tarvitse liittyä onpassiveen TIETÄÄKSENI ettei sillä ole mitään annettavaa minulle.

        Minä TIEDÄN onpassivesta jo kaiken ja TIEDÄN ettei sillä ole nyt, eikä ole koskaan MITÄÄN annettavaa KENELLEKÄÄN.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukavaa kun seuraat. Pysyt sinäkin vähän kärryllä tapahtumista kun sinulla ei riitä rohkeutta liittyä ONPASSIVEen vaikka
        ilmaiseksi pääsee mukaan, ja poiskin pääsee yhdellä klikkauksella jos ONPASSIVElla ei ole mitään annettavaa sinulle.

        Helmanni tai kuka lahkolainen oletkin:

        Kumpi meistä tuntee paremmin onpassiven?

        Minä jolla on korkea koulutus, tunnen talouselämän, tunnen IT-alan, minulla on kokemusta alasta kuin alasta. Olen myös perehtynyt pyramidihuijauksiin joten tunnen nekin. Minulla on elämänkokemusta.

        Vai sinä joka olet kouluja käymätön, et kykene erottamaan kusetusta rehellisestä liiketoiminnasta, jolla ei ole elämän- eikä mitään muutakaan kokemusta.

        Kumpi mielestäsi on paremmassa asemassa arvostelemaan onpassivea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helmanni tai kuka lahkolainen oletkin:

        Kumpi meistä tuntee paremmin onpassiven?

        Minä jolla on korkea koulutus, tunnen talouselämän, tunnen IT-alan, minulla on kokemusta alasta kuin alasta. Olen myös perehtynyt pyramidihuijauksiin joten tunnen nekin. Minulla on elämänkokemusta.

        Vai sinä joka olet kouluja käymätön, et kykene erottamaan kusetusta rehellisestä liiketoiminnasta, jolla ei ole elämän- eikä mitään muutakaan kokemusta.

        Kumpi mielestäsi on paremmassa asemassa arvostelemaan onpassivea?

        En puutu sinun koulutukseesi mitenkään. Mietin vain onko siitä ollut mitään hyötyä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helmanni tai kuka lahkolainen oletkin:

        Kumpi meistä tuntee paremmin onpassiven?

        Minä jolla on korkea koulutus, tunnen talouselämän, tunnen IT-alan, minulla on kokemusta alasta kuin alasta. Olen myös perehtynyt pyramidihuijauksiin joten tunnen nekin. Minulla on elämänkokemusta.

        Vai sinä joka olet kouluja käymätön, et kykene erottamaan kusetusta rehellisestä liiketoiminnasta, jolla ei ole elämän- eikä mitään muutakaan kokemusta.

        Kumpi mielestäsi on paremmassa asemassa arvostelemaan onpassivea?

        Hän joka on ollut mukana yli 4 vuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En puutu sinun koulutukseesi mitenkään. Mietin vain onko siitä ollut mitään hyötyä?

        No onhan siitä ollut koska hänkin tajuaa millainen huijaus onpassive on. Suosittelen sinullekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän joka on ollut mukana yli 4 vuotta.

        Ja siltikään hän ei tiedämmitään tästä onpassivesta. Mutta jaksaa valehdella vuodesta toiseen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itse joskus nuorena koitin useampaa verkostomarkkinointia. No ei se toimi, koska valtaosa mukaanlähtevistä ei sen jälkeen laita tikkua ristiin.

      Yhdessä firmassa kehotettiin lukemaan teos köyhä isä, rikas isä. No siitä viisastuneena lähdin sijoittamaan vuokra-asuntoihin vuonna 2008. Nyt on passiivisia tuloja reilusti ja yli 50 vuokra-asuntoa.

      Toki ei nekään tosin kyllä pyöri mitään tekemättä ja lainaa on pitänyt ottaa reilusti. Nykyisillä koroilla lainat eivät edes juuri lyhene, mutta kun lyhennykset ovat muuttuneet korkomenoiksi, niin eipä tarvitse maksella ennakkoverojakaan paljoa.

      Tulevaisuudessa kun inflaatio tekee tehtävänsä, eli syö lainoja, niin tarkoitus on myydä niin paljon asuntoja pois että on velaton. Sen jälkeen voin elellä jäljelle jäävien asuntojen vuokratuloilla hyvin pienellä työmäärällä.

    • Anonyymi

      "Hän joka on ollut mukana yli 4 vuotta."

      Hän joka on ollut mukana yli neljä vuotta tietää siis enemmän onpassivesta kuin korkeasti koulutettu henkilö? Näinkö väität?

      Miksi siinä tapauksessa kukaan teistä lahkolaisista ei koskaan puolusta onpassivea sanallakaan?

      Tämän(kin) keskustelun alussa perusteltiin miksi onpassiven liiketoimintamalli on kestämätön. Jos te kerran tiedätte jotain onpassivesta, miksi ette kerro kuinka onpassiven liiketoimintamalli olisi mahdollinen ja mitä tämän keskustelun avauksessa oli siinä tapauksessa väärin?

      Aivan! Ette pysty. Ja siitä huolimatta väitätte tietävänne jotain onpassivesta. Se on törkeätä valehtelua.

      • Anonyymi

        Tottakai tiedämne. Ja se on syy miksi olemme mukana. Suosittelen teillekin.
        Ja nyt on hyvä hetkiä liittyä, nyt on odotusaika ohi. https://o-trim.co/juha


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai tiedämne. Ja se on syy miksi olemme mukana. Suosittelen teillekin.
        Ja nyt on hyvä hetkiä liittyä, nyt on odotusaika ohi. https://o-trim.co/juha

        No jos tiedätte, miksi ette voi kertoa? Ja miksi ette voi kertoa mikä edellä kuvatussa onpassiven tulonhankinnan kuvauksessa on väärin? Vai myönnättekö, että se onkin kaikki täysin totta, mitään passiivista tienaamista ei ole tulossakaan ja te tiedätte sen? Olette mukana koska on luvattu että founderit saavat etuja itselleen jos hankkivat uusia jäseniä, mm. lupaamalle näille passiivista tuloa jota ei oikeasti koskaan tule? Ja siksi värväätte jäseniä, mutta ette koskaan vastaa kysymyksiin. Toivotte että kohdalle osuu sellainen joka ei kiinnitä huomiota siihen että ette koskaan vastaa mihinkään?

        Miten on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jos tiedätte, miksi ette voi kertoa? Ja miksi ette voi kertoa mikä edellä kuvatussa onpassiven tulonhankinnan kuvauksessa on väärin? Vai myönnättekö, että se onkin kaikki täysin totta, mitään passiivista tienaamista ei ole tulossakaan ja te tiedätte sen? Olette mukana koska on luvattu että founderit saavat etuja itselleen jos hankkivat uusia jäseniä, mm. lupaamalle näille passiivista tuloa jota ei oikeasti koskaan tule? Ja siksi värväätte jäseniä, mutta ette koskaan vastaa kysymyksiin. Toivotte että kohdalle osuu sellainen joka ei kiinnitä huomiota siihen että ette koskaan vastaa mihinkään?

        Miten on?

        Vastauksia saat kun tutustut tähän sivustoon : https://o-trim.co/juha


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastauksia saat kun tutustut tähän sivustoon : https://o-trim.co/juha

        Ei tuolla sivustolla mitään vastauksia anneta mihinkään. Pelkkiä tyhjiä lupauksia, ei mitään faktoja. Miksi et voi vastata itse suoraan, vaan annat linkin tällaiselle tyhjänpäiväiselle sivustolle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastauksia saat kun tutustut tähän sivustoon : https://o-trim.co/juha

        Hah, halpa yritys Juhalta. Juha yrittää vakoilla missä tätä linkkiä klikkaavat henkilöt sijaitsevat. Mutta o-trim ilmoittaa linkin haltijalle vain IP osoitteen rekisteriosoitteen. Jos minä klikkaisin tuota, vastaus olisi Helsinki, vaikka itse olen ulkomailla. Juha, etkö tiennyt että esim. VPN:n käyttäjien tapauksessa saat aivan muuta tietoa kuin missä linkin klikkaaja oikeasti sijaitsee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah, halpa yritys Juhalta. Juha yrittää vakoilla missä tätä linkkiä klikkaavat henkilöt sijaitsevat. Mutta o-trim ilmoittaa linkin haltijalle vain IP osoitteen rekisteriosoitteen. Jos minä klikkaisin tuota, vastaus olisi Helsinki, vaikka itse olen ulkomailla. Juha, etkö tiennyt että esim. VPN:n käyttäjien tapauksessa saat aivan muuta tietoa kuin missä linkin klikkaaja oikeasti sijaitsee?

        Minähän jaoin sivuston mistä ihmiset saavat infoa, kunhan vaan viitsisivät vaivautua lukemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minähän jaoin sivuston mistä ihmiset saavat infoa, kunhan vaan viitsisivät vaivautua lukemaan.

        Mutta kun tuon linkin takana ei ole mitään tietoa.


    • Anonyymi

      ONPASSIVEn kautta KAIKKI jäsenet menestyvät. Tulot tulee myydyistä tuotteista. Uuden jäsenen tuomisesta ei makseta senttiäkään. Voit itse valita haluatko olla aktiivinen vai passiivinen. menestyt silti. Aktiivisena se tapahtuu nopeammin. Aktiivisena oleminen tarkoittaa että suosittelet ONPASSIVEn tuotteita ja palveluita eteenpäin. Ei kuitenkin ole mikään pakko.

      • Anonyymi

        Aivan kuten keskustelun avauksessa todettiin: tulot tulevat myydyistä tuotteista.

        Mutta kun ainoat ostajat ovat jäsenet itse, niin mistä ne tulot syntyvät?

        Jos jokainen jäsen ostaa 10 euron tuotteen, ei jaettavaa ole jäsenten kesken enempää kuin 10 euroa, siis sama summa jonka he maksoivat.

        Voisitko siis selittää mistä ne tulot muka syntyvät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan kuten keskustelun avauksessa todettiin: tulot tulevat myydyistä tuotteista.

        Mutta kun ainoat ostajat ovat jäsenet itse, niin mistä ne tulot syntyvät?

        Jos jokainen jäsen ostaa 10 euron tuotteen, ei jaettavaa ole jäsenten kesken enempää kuin 10 euroa, siis sama summa jonka he maksoivat.

        Voisitko siis selittää mistä ne tulot muka syntyvät?

        Myydyistä tuotteista. Internetillä on noin 5 miljardia käyttäjää tänä päivänä, ja ONPASSIVElla on jokaiselle heille jotakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myydyistä tuotteista. Internetillä on noin 5 miljardia käyttäjää tänä päivänä, ja ONPASSIVElla on jokaiselle heille jotakin.

        Miksi valehtelet? Taidat itsekin tietää että kaikille jäsenille ei riitä rahaa jaettavaksi. Ainoastaan pieni joukko voi tienata ja toivot itse olevasi tässä pienessä joukossa, eikö vaan? Olet liittynyt mukaan ensimmäisten joukossa ja toivot että tämä huomioidaan sitten kun rahaa aletaan jakamaan, eikö totta?

        Oletko varma että sitä rahaa aletaan jakamaan?
        Miten aiot vastat niille jäsenille, jotka ovat rahanjaon ulkopuolella?
        Millä perusteella luulet itse kuuluvasi niihin joille jaetaan rahaa, jos sitä jaetaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myydyistä tuotteista. Internetillä on noin 5 miljardia käyttäjää tänä päivänä, ja ONPASSIVElla on jokaiselle heille jotakin.

        Teillä voi olla jokaiselle jotain, mutta miksi kukaan käyttäisi noin huonoja tuotteita kun ilmaiseksi saa parempia. Ettehän te edes itse käytä omia tuotteita, vaan esimerkiksi youtubea.

        Ja millä perusteella jokainen internetin käyttäjä tulisi teidän asiakkaaksi? Huomaa että teillä ei ole mitään kokemusta bisneksen pyörittämisestä kun pitää koko ajan valehdella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myydyistä tuotteista. Internetillä on noin 5 miljardia käyttäjää tänä päivänä, ja ONPASSIVElla on jokaiselle heille jotakin.

        Miksi et ota kantaa tässä esitettyihin väitteisiin? Ja todisteisiin, että jäsenet EIVÄT voi tienata? Ovatko ne sinulle niin epämieluisia todisteita, että sivuutat ne ja haluat edelleen uskoa sinua kohdanneeseen "uskomattomaan onneen"? Oletko kuullut sanontaa "jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin..."? Arvaa itse lauseen loppu.

        -Kukaan muu kuin jäsen ei voi ostaa onpassiven tuotteita (joita ei siis edes ole)
        -Kaikille jäsenille ei riitä jaettavaa jos tulot syntyvät jäsenille myydyistä tuotteista

        Mitä tuumaat tästä? Olet väittänyt että KAIKKI jäsenet tienaavat. Mutta tästä näet että se EI OLE MAHDOLLISTA. Miksi jatkat valehtelua, Juha? Ovatko nämä epämiellyttäviä totuuksia, Juha?


    • Anonyymi

      Voit liittyä mukaan ja opit miten asiat toimivat, tai jää ulkopuolelle seuraamaan. Omapa on valintasi.
      Nyt on hyvä hetki lähteä mukaan. Ei maksa mitään. Ja poiskin pääsee yhdellä klikkauksella jos niin haluaa. Mitä vielä mietit? https://o-trim.co/juha

      • Anonyymi

        Minä en koskaan klikkaa linkkiä jossa lukee o-trim. Onpassiven o-trim pitää kirjaa IP osoitteista joista linkkiä klikataan ja Juha näkee heti minne kukin klikannut IP osoite on rekisteröity, ainakin kaupungin tarkkuudella. Mahdollisesti Juha saa käsiinsä IP osoitteenkin, jolloin on mahdollista että klikkaaja jäljitetään.

        Haluatko että tietosi joutuvat Juhan haltuun? Ostaisitko Juhalta käytetyn auton?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en koskaan klikkaa linkkiä jossa lukee o-trim. Onpassiven o-trim pitää kirjaa IP osoitteista joista linkkiä klikataan ja Juha näkee heti minne kukin klikannut IP osoite on rekisteröity, ainakin kaupungin tarkkuudella. Mahdollisesti Juha saa käsiinsä IP osoitteenkin, jolloin on mahdollista että klikkaaja jäljitetään.

        Haluatko että tietosi joutuvat Juhan haltuun? Ostaisitko Juhalta käytetyn auton?

        Eli onpassive edelleenkin harastaa laitonta tietojen keruutaa. Tuliko tämä kenellekään yllätyksenä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli onpassive edelleenkin harastaa laitonta tietojen keruutaa. Tuliko tämä kenellekään yllätyksenä?

        Höpö höpö ammu itsesi, rahaa tulee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli onpassive edelleenkin harastaa laitonta tietojen keruutaa. Tuliko tämä kenellekään yllätyksenä?

        O-trimin ensimmäinen versio kertoi käyttäjälle tosiaan aivan IP osoitteenkin. Ash on varmaan saanut palautetta ja nykyinen versio näyttää enää sijainnin kartalla kaupungin tarkkuudella. Eli tuskin Juha IP osoitteeseen sentään pääsee käsiksi. Mutta kyseenalaista tietojen keruuta joka tapauksessa. Plussana että tällainen työkalu antaa mahdollisuuden verkkoliikenteen seuraamiseen. Minä en koskan klikkaa linkkiä jossa on o-trim koska se on vaarallinen.

        Asiasta nousisi iso haloo jos onpassive ja o-trim tulisivat suuren yleisön tietoon. Mutta kas kummaa, Ash pitää tietoisesti matalaa profiilia eikä halua onpassivelle liikaa julkisuutta. Hänhän joutuisi julkisesti myöntämään huijauksen jos niin kävisi. Se onkin taitavaa tasapainoilua kulissin ylläpitämiseksi lahkolaisille vs. julkisuus. Rahahanojen sulkeminen oli viisas ratkaisu häneltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö ammu itsesi, rahaa tulee

        Ja nytten haluatte ihmisten tappavan itsensä? Millainen huijaus tämä oikein on?


    • Anonyymi

      "Höpö höpö ammu itsesi, rahaa tulee"

      Lahkolaiset, tässä on osoitettu että rahaa EI VOI TULLA. Miksi ette kommentoi näitä väitteitä? Tai ehkä ymmärrättekin nämä totuudet, mutta ne ovat niin EPÄMIELLYTTÄVIÄ totuuksia että kiellätte ne omassa mielessänne ettekä ajattele tai kommentoi niitä. Nehän sotivat unelmianne vastaan. Mitä jos ei tulekaan rahaa. Voi voi.

    • Anonyymi

      "Asiasta nousisi iso haloo jos onpassive ja o-trim tulisivat suuren yleisön tietoon"

      Minusta tuntuu että Juhakin ymmärtää tämän. Hän tietää että onpassive on huijausta. Mutta hän tietää myös että jos verkostomarkkinoinnissa haluaa tienata, on oltava ensimmäisten joukossa. Ja hän tietää että vain tämä pieni joukko tienaa, muut häviävät. Hän toivoo kuuluvansa tähän pieneen joukkoon.

      Siksi onkin halveksittavaa että hän yrittää huijata muita ihmisiä mukaan lupaamalla tuloja, vaikka tietää ettei heillä ole mitään mahdollisuuksia tienata mitään.

      Eikä oikeasti ole Juhalla itselläänkään, mutta tätä hän ei itse pysty ymmärtämään.

    • Anonyymi

      Juha, onpassiven etenemisvauhti on huolestuttavan hidas kun vertaa ikääsi keskimääräiseen elinikäennusteeseen. Ymmärrätkö mitä tarkoitan?

      Tarkoitan sitä, että AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN ei varmuudella ala ennen kuin aika on sinusta jättänyt. Ja nyt kun onpassiveen tulee KYK, et voi luovuttaa tilejäsi lapsillesikaan, koska he eivät voi toimia sinun nimelläsi. Tuleva omaisuutesi taitaa jäädä Ashin ja kumppaneiden haltuun. Voi harmi. Oletko miettinyt tällaista?

      Juha, onko tietoa koska onpassiven tekoäly kytketään päälle, MUAHHAHAHAAA

      • Anonyymi

        Sinulla olisi vielä paljon opittavaa. Mikset aloita liittymällä ONPASSIVEen?
        Nyt on hyvä hetki liittyä niin saat O-connectista 14 vrk. ilmaisjakson sekä O - trackerista 7 vrk.
        https://o-trim.co/juha Eikä maksa mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla olisi vielä paljon opittavaa. Mikset aloita liittymällä ONPASSIVEen?
        Nyt on hyvä hetki liittyä niin saat O-connectista 14 vrk. ilmaisjakson sekä O - trackerista 7 vrk.
        https://o-trim.co/juha Eikä maksa mitään.

        O-Tracker is a comprehensive AI-powered web analytics solution engineered to enable you to optimize website performance. With its cutting-edge technology and powerful features, O-Tracker provides you with the ability to make data-driven decisions to build a better digital experience for your customers. Reduce bounce rates, boost conversions, and improve UX — See beyond data with O-Tracker.

        With a centralized view of key metrics provided by its universal user dashboard, you can effortlessly track performance and emerging trends across your digital channels. O-Tracker empowers you to unlock actionable insights and maximize the potential of your digital presence.

        Additionally, the heatmaps functionality visualizes aggregated visitor data, allowing you to find hotspots, optimize design components, and enhance website usability. Leverage machine learning algorithms to maximize conversion funnels using the user path analysis function that tracks and analyzes data points. With O-Tracker, businesses and marketers can refine digital marketing strategies based on real-time user data while increasing conversions and driving business growth.


        Know more about O-Tracker

        Check out the exceptional features of O-Tracker
        Make the most of your web analytics with AI-driven insights. From lightning-fast results to accurate geolocation data, our tool empowers you with valuable insights for effective decision-making. Embrace the power of O-Tracker today and unlock a world of possibilities for your business.

        o-tracker Icons
        Predictive Analysis

        o-tracker Icons
        Generate user heat-map

        o-tracker Icons
        User conversion reports

        o-tracker Icons
        Schedule Geo-Fencing

        o-tracker Icons
        Accurate Geo-location

        o-tracker Icons
        User demographic reports

        o-tracker Icons
        Identify click Frauds

        o-tracker Icons
        Visitor Statistical reports

        FAQ Looking For Something Else?
        Here are some of the most-requested sources for information.

        1.What is O-Tracker?
        O-Tracker is a comprehensive web and product analytics platform that provides users with holistic analytics in the form of Reports, Dashboards, and Advanced Analytics for Decision Management.

        2. What is a real-time report in O-Tracker?
        3. What is the user path?
        4. What are push notifications?
        5. How do I create a notification?
        View More


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        O-Tracker is a comprehensive AI-powered web analytics solution engineered to enable you to optimize website performance. With its cutting-edge technology and powerful features, O-Tracker provides you with the ability to make data-driven decisions to build a better digital experience for your customers. Reduce bounce rates, boost conversions, and improve UX — See beyond data with O-Tracker.

        With a centralized view of key metrics provided by its universal user dashboard, you can effortlessly track performance and emerging trends across your digital channels. O-Tracker empowers you to unlock actionable insights and maximize the potential of your digital presence.

        Additionally, the heatmaps functionality visualizes aggregated visitor data, allowing you to find hotspots, optimize design components, and enhance website usability. Leverage machine learning algorithms to maximize conversion funnels using the user path analysis function that tracks and analyzes data points. With O-Tracker, businesses and marketers can refine digital marketing strategies based on real-time user data while increasing conversions and driving business growth.


        Know more about O-Tracker

        Check out the exceptional features of O-Tracker
        Make the most of your web analytics with AI-driven insights. From lightning-fast results to accurate geolocation data, our tool empowers you with valuable insights for effective decision-making. Embrace the power of O-Tracker today and unlock a world of possibilities for your business.

        o-tracker Icons
        Predictive Analysis

        o-tracker Icons
        Generate user heat-map

        o-tracker Icons
        User conversion reports

        o-tracker Icons
        Schedule Geo-Fencing

        o-tracker Icons
        Accurate Geo-location

        o-tracker Icons
        User demographic reports

        o-tracker Icons
        Identify click Frauds

        o-tracker Icons
        Visitor Statistical reports

        FAQ Looking For Something Else?
        Here are some of the most-requested sources for information.

        1.What is O-Tracker?
        O-Tracker is a comprehensive web and product analytics platform that provides users with holistic analytics in the form of Reports, Dashboards, and Advanced Analytics for Decision Management.

        2. What is a real-time report in O-Tracker?
        3. What is the user path?
        4. What are push notifications?
        5. How do I create a notification?
        View More

        Kerropas, Juha, mitä käyttöä sinulla on o-trackerille? Miten sinä, Juha, aiot käyttää o-trackeria?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        O-Tracker is a comprehensive AI-powered web analytics solution engineered to enable you to optimize website performance. With its cutting-edge technology and powerful features, O-Tracker provides you with the ability to make data-driven decisions to build a better digital experience for your customers. Reduce bounce rates, boost conversions, and improve UX — See beyond data with O-Tracker.

        With a centralized view of key metrics provided by its universal user dashboard, you can effortlessly track performance and emerging trends across your digital channels. O-Tracker empowers you to unlock actionable insights and maximize the potential of your digital presence.

        Additionally, the heatmaps functionality visualizes aggregated visitor data, allowing you to find hotspots, optimize design components, and enhance website usability. Leverage machine learning algorithms to maximize conversion funnels using the user path analysis function that tracks and analyzes data points. With O-Tracker, businesses and marketers can refine digital marketing strategies based on real-time user data while increasing conversions and driving business growth.


        Know more about O-Tracker

        Check out the exceptional features of O-Tracker
        Make the most of your web analytics with AI-driven insights. From lightning-fast results to accurate geolocation data, our tool empowers you with valuable insights for effective decision-making. Embrace the power of O-Tracker today and unlock a world of possibilities for your business.

        o-tracker Icons
        Predictive Analysis

        o-tracker Icons
        Generate user heat-map

        o-tracker Icons
        User conversion reports

        o-tracker Icons
        Schedule Geo-Fencing

        o-tracker Icons
        Accurate Geo-location

        o-tracker Icons
        User demographic reports

        o-tracker Icons
        Identify click Frauds

        o-tracker Icons
        Visitor Statistical reports

        FAQ Looking For Something Else?
        Here are some of the most-requested sources for information.

        1.What is O-Tracker?
        O-Tracker is a comprehensive web and product analytics platform that provides users with holistic analytics in the form of Reports, Dashboards, and Advanced Analytics for Decision Management.

        2. What is a real-time report in O-Tracker?
        3. What is the user path?
        4. What are push notifications?
        5. How do I create a notification?
        View More

        Höpsistä, parempia saa ilmaiseksi.

        https://www.hotjar.com/website-tracking/tools/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerropas, Juha, mitä käyttöä sinulla on o-trackerille? Miten sinä, Juha, aiot käyttää o-trackeria?

        Aion vain myydä sitä. Ei minulla itselläni ole käyttöä. Ehkä silloin kun saan oman web sivustoni,


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aion vain myydä sitä. Ei minulla itselläni ole käyttöä. Ehkä silloin kun saan oman web sivustoni,

        Mitä sillä tehdään ?

        Osaatko kertoa asiakkaalle jolle myyt sitä


      • Anonyymi

        Älä ole huolissasi minun asioista, hoida vain omiasi. Tilit voi muuten jättää perintönä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sillä tehdään ?

        Osaatko kertoa asiakkaalle jolle myyt sitä

        Ylivoimainen verkkoanalyysiratkaisu

        Lue lisää O-Trackerista
        Ainutlaatuinen digitaalisen kokemuksen älykkyysratkaisu

        Lisää verkkosivuston liikennettä henkilökohtaisilla ilmoituksilla. O-Trackerin ilmoitusten ja hälytysten avulla kävijät pysyvät ajan tasalla ja toimivat nopeasti. Vastaanottamalla välittömiä ilmoituksia yritykset voivat tarttua tilaisuuksiin olla yhteydessä kävijöihin ja parantaa digitaalista suorituskykyään.

        O-Trackerin avainsanojen sijoitusominaisuuden avulla voit seurata verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneiden tuloksissa. Voit arvioida SEO-ponnistelujesi tehokkuutta, tunnistaa avainsanamahdollisuuksia ja tarkentaa strategioitasi vastaavasti. Lisää orgaanista liikennettä ja paranna näkyvyyttäsi verkossa optimoimalla hakukoneläsnäolosi.

        O-Tracker ylittää perinteisen analytiikan tarjoamalla edistyneitä ominaisuuksia, kuten käyttäjäprofiloinnin, IP-eston, tekoälypohjaiset kävijätiedot, kampanjaseurannan, maantieteellisen sijainnin seurannan ja reaaliaikaiset oivallukset.

        Analysoi ja segmentoi käyttäjäryhmiä, jotta saat syvällisempää tietoa käyttäytymismalleista, mieltymyksistä ja sitoutumistasoista. Varmista tietojen tarkkuus estämällä ei-toivotut verkkotunnukset ja poistamalla viittausroskaposti.

        O-Trackerin avulla sinulla on työkalut, joiden avulla voit hyödyntää verkkosivustosi täyden potentiaalin ja edistää kestävää kasvua.

        Tutustu O-Trackerin poikkeuksellisiin ominaisuuksiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ylivoimainen verkkoanalyysiratkaisu

        Lue lisää O-Trackerista
        Ainutlaatuinen digitaalisen kokemuksen älykkyysratkaisu

        Lisää verkkosivuston liikennettä henkilökohtaisilla ilmoituksilla. O-Trackerin ilmoitusten ja hälytysten avulla kävijät pysyvät ajan tasalla ja toimivat nopeasti. Vastaanottamalla välittömiä ilmoituksia yritykset voivat tarttua tilaisuuksiin olla yhteydessä kävijöihin ja parantaa digitaalista suorituskykyään.

        O-Trackerin avainsanojen sijoitusominaisuuden avulla voit seurata verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneiden tuloksissa. Voit arvioida SEO-ponnistelujesi tehokkuutta, tunnistaa avainsanamahdollisuuksia ja tarkentaa strategioitasi vastaavasti. Lisää orgaanista liikennettä ja paranna näkyvyyttäsi verkossa optimoimalla hakukoneläsnäolosi.

        O-Tracker ylittää perinteisen analytiikan tarjoamalla edistyneitä ominaisuuksia, kuten käyttäjäprofiloinnin, IP-eston, tekoälypohjaiset kävijätiedot, kampanjaseurannan, maantieteellisen sijainnin seurannan ja reaaliaikaiset oivallukset.

        Analysoi ja segmentoi käyttäjäryhmiä, jotta saat syvällisempää tietoa käyttäytymismalleista, mieltymyksistä ja sitoutumistasoista. Varmista tietojen tarkkuus estämällä ei-toivotut verkkotunnukset ja poistamalla viittausroskaposti.

        O-Trackerin avulla sinulla on työkalut, joiden avulla voit hyödyntää verkkosivustosi täyden potentiaalin ja edistää kestävää kasvua.

        Tutustu O-Trackerin poikkeuksellisiin ominaisuuksiin

        Höpö höpö.

        Tämä osui silmaan googletuksessa ENSIMMÄISENÄ monista samanlaisista:

        https://www.datadoghq.com/dg/monitor/network/network-new

        Ja ominaisuudet on tässä(kin) selvitetty paljon tarkemmin kuin tuossa sepustuksessa. Mistä se on kopioitu? Ja huom! Tähän pääsee tutustumaan REKISTERÖITYMÄTTÄ mihinkään ja sen voi ostaa LIITTYMÄTTÄ mihinkään.

        Mitä luulette lahkolaiset, kummalla on paremmat edellytykset menestyä?


    • Anonyymi

      ”Aion vain myydä sitä.”

      Ja samalla tavoin ajattelevat kaikki jäsenet kaikista ONPASSIVEN tuotteista. Ne eivät kiinnosta edes teitä itseänne, paitsi että te luulette niistä tulevan rahaa.

      Mutta miksi kukaan muukaan välittäisi teidän tuotteista kun ette te itsekään.

      • Anonyymi

        Saat sitte nähdä.


    • Anonyymi

      Harmittaako teitä ONPASSIVEn tulo markkinoille?

    • Anonyymi

      Miksi Ash Mufareh markkinoi o-trackeria onpassiven jäsenille???

      Onpassiven jäsenissä ei ole ensimmäistäkään kenellä olisi mitään käyttöä tällaiselle työkalulle. Heillä ei ole kenelläkään aavistustakaan mitä sellaisella tehdään. Varsin erikoista toimintaa.

      Ja toisinpäin, sellainen jolla on koulutusta ja joka tuntee ja ymmärtää asioita ja joka ymmärtää mihin tarkoitukseen o-tracker on tehty ei missään tapauksessa ikinä harkitsekaan rekisteröitymistä onpassiveen. Sellainen ihminen tietää välittömästi että kyseessä on huijausyritys ja vieläpä hyvin puolivillainen.

      Aika ristiriitaista. Aivan kuin Ash ei edes haluaisi että o-trackerille tulisi käyttöä. Ja ehkä se on niin keskeneräinenkin ettei sitä kehtaa näyttää kenellekään. Ja lopulta, ehkä koko o-tracker on vain tekele jolla yritetään pitää julkisivua yllä lahkolaisiin sekä USA:n veroviranomaisiin ja Ash pesee tienaamiaan rahoja näiden tekeleiden avulla. Kukaan jäsenistä ei nimittäin ikinä pysty osoittamaan että o-tracker toimii/ei toimi koska heillä ei ole mitään ymmärrystä asiasta, joten siinäkin mielessä tekele menee täydestä läpi lahkolaisille.

      • Anonyymi

        Myytäväksi/markkinoitavaksi . Kukaan ei pääse käsiksi O-trackeriin muuta kun jonkun perustajajäsenen kautta. Ei auta vaikka tarjoisit kuinka paljon rahaa.


    • Anonyymi

      "Harmittaako teitä ONPASSIVEn tulo markkinoille?"

      Onpassive ei ole menossa eikä tulossa millekään markkinoille. Ensinnäkään sillä ei ole mitään markkinoitavaa. Toisekseen sen pitäisi markkinoida tuotteitaan lahkon ulkopuolelle jotta lahkolaiset voisivat tienata tuotteiden myynnistä, ai niin mutta eihän sillä ole mitään myytävääkään.

      Ja lisäksi on turhaa markkinoida kehittyneitä IT alan tuotteita lahkolaisille itselleen, koska kenelläkään heistä ei ole mitään käyttöä sellaisille. Kääntäen sama kuin markkinoisit hiekkaa saharalaisille. Ai niin, mutta eihän sillä ole kehittyneitä IT alan tuotteita.

    • Anonyymi

      Ja toisinpäin, sellainen jolla on koulutusta ja joka tuntee ja ymmärtää asioita ja joka ymmärtää mihin tarkoitukseen o-tracker on tehty ei missään tapauksessa ikinä harkitsekaan rekisteröitymistä onpassiveen. Sellainen ihminen tietää välittömästi että kyseessä on huijausyritys ja vieläpä hyvin puolivillainen. Ja on erittäin pihalla siitä mitä on tapahtumassa. Nyt kannattaisi avata silmät ja korvat. Asiat eivät enää ole niinkuin ennen, esim. silloin kun opiskelit. Maailma muuttuu Eskoseni.

    • Anonyymi

      Pitää vissiin ruveta noudattamaan ohjetta : Pysy kaukana negatiivisista ihmisistä, heillä on ongelma jokaiselle ratkaisulle !

      • Anonyymi

        Äl taas uhoa, kun et kuitenkaan malta muutamaa päivää kauempaa pysyä poissa. Onhan se jo nähty.

        Ja on nähty ONPASSIVEN mahtavat uutisetkin, jotka eivät sitten johda yhtään mihinkään.


    • Anonyymi

      "Myytäväksi/markkinoitavaksi . Kukaan ei pääse käsiksi O-trackeriin muuta kun jonkun perustajajäsenen kautta"

      Mutta Juha, tämähän on täysin selvää VERKOSTOMARKKINOINTIA. Verkostomarkkinointinako näitä myydäänkin?

      Juha, tässä on siinä tapauksessa ongelma. Lahkolaisilla ei ole riittävästi osaamista että he kykenisivät markkinoimaan tätä. Heille itselleen sillä ei ole mitään käyttöä. Jäljelle jää YDINKYSYMYS Juha: kuka siinä tapauksessa ostaa o-trackerin kun sitä ei kukaan osaa markkinoida?? Ja mistä siinä tapauksessa ne tulot syntyvät jos kukaan ei osta?

    • Anonyymi

      "Pitää vissiin ruveta noudattamaan ohjetta : Pysy kaukana negatiivisista ihmisistä"

      Mutta Juha, tuntuvatko nämä totuudet niin epämiellyttäviltä että et keksi muuta ratkaisua kuin vältellä tällaisia kommentteja? Alatko itsekin epäillä että olisiko onpassive SITTENKIN huijaus?

      Nämä ovat hyvin epämiellyttäviä totuuksia, Juha, eivätkö olekin? Et pysty kumoamaan niitä ja jokin mielessäsi kertoo että niissä voi hyvinkin olla jotain perää, paljonkin perää. Mutta tämä tietysti sotii uskoasi vastaan ja ainoa ratkaisu on pysyä kaukana tällaisista kommenteista. Mutta ethän sinä täältä voi kauan pysyä poissa. Eihän sinulla ole mitään muuta kanavaa jossa pääset keskustelemaan ihmisten kanssa.

      Juha, alkaako usko hiipua?

      • Anonyymi

        Usko ONPASSIVEen vahvistuu päivä päivältä. Usko teihin alkaa olla nollassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usko ONPASSIVEen vahvistuu päivä päivältä. Usko teihin alkaa olla nollassa.

        Eli myönnät että onpassive ei ole mitään muuta kuin uskonnollinen kultti. No kyllähän sen näkee teidän käyttäytymisestä. Kannattaa pysyä kaukana.


    • Anonyymi

      "Asiat eivät enää ole niinkuin ennen, esim. silloin kun opiskelit. Maailma muuttuu Eskoseni"

      Taas kommentti sellaiselta henkilöltä jolla ei ole minkäänlaista koulutusta. Koulutus näet antaa keinot ja ohjeviitat nykypäivän työelämään johon kuuluu olennaisesti "jatkuva kouluttautuminen alati muuttuvaan maailmaan".

      Maailma todellakin muuttuu jatkuvasti ja opiskelleet ihmiset tietävät tämän ja pysyvät ajan tasalla. Mutta sellaiset jotka eivät ole koskaan käyneet kouluja eivät voi ymmärtää tällaista jatkuvaa itsensä kehittämistä eivätkä voi ymmärtää miten me normaali ihmiset heti näemme esim. että onpassive on huijausta ja sen lupaukset mahdotonta toteuttaa.

      Ainoastaan kouluttamattomat ihmiset uskovat onpassiveen ja siksi Juhakin on siinä mukana.

      • Anonyymi

        Miksi menestykseni harmittaa sinua. Olisit iloinen puolestani. Ei se kuitenkaan ole sinulta pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi menestykseni harmittaa sinua. Olisit iloinen puolestani. Ei se kuitenkaan ole sinulta pois.

        Mikä ihmeen menestyminen? Pitääkö taas olla valehtelemassa?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sinun tapauksessasi se hymyily tapahtuu onpassivesta riippumatta, ei sen ansiosta. Sen tiedämme kaikki.

        Mutta Ash Mufareh kyllä kiittää sinua. Sinä olet rahoittanut hänen toimintaansa ja nyt hän pyrkii muuttamaan hankkeensa legit bisnekseksi. Etkö ole pannut merkille miten lahkossa pyritään koko ajan suitsimaan puheita "automaattisesta tienaamisesta" sekä tuhannesta työntekijästä, data centereistä, tekoälyn ohjaamasta kaupankäynnistä jne?

        Ashin tavoitteena on saada pikkuhiljaa käyttäjiä ensin ilmaistuotteille/rajoittamattoman trial periodin tuotteille ja kun hän saa asiakkaita/käyttäjiä, hän voi jo yrittää maksullisiakin tuotteita. Te lahkolaiset ette ikävä kyllä sovi tähän kuvioon lainkaan enää nyt kun Ash on saanut teiltä tarvitsemansa rahoituksen. Ei teillä ole ikinä käyttöä millekään IT alan tuotteelle eikä teistä ole hyötyä edes testaajina.

        Niin, kyllä Ashin elämä tosiaan hymyilee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun tapauksessasi se hymyily tapahtuu onpassivesta riippumatta, ei sen ansiosta. Sen tiedämme kaikki.

        Mutta Ash Mufareh kyllä kiittää sinua. Sinä olet rahoittanut hänen toimintaansa ja nyt hän pyrkii muuttamaan hankkeensa legit bisnekseksi. Etkö ole pannut merkille miten lahkossa pyritään koko ajan suitsimaan puheita "automaattisesta tienaamisesta" sekä tuhannesta työntekijästä, data centereistä, tekoälyn ohjaamasta kaupankäynnistä jne?

        Ashin tavoitteena on saada pikkuhiljaa käyttäjiä ensin ilmaistuotteille/rajoittamattoman trial periodin tuotteille ja kun hän saa asiakkaita/käyttäjiä, hän voi jo yrittää maksullisiakin tuotteita. Te lahkolaiset ette ikävä kyllä sovi tähän kuvioon lainkaan enää nyt kun Ash on saanut teiltä tarvitsemansa rahoituksen. Ei teillä ole ikinä käyttöä millekään IT alan tuotteelle eikä teistä ole hyötyä edes testaajina.

        Niin, kyllä Ashin elämä tosiaan hymyilee.

        Ash ei ole vienyt meiltä senttiäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ash ei ole vienyt meiltä senttiäkään.

        Ei olekaan. Te olette rahoittaneet hänen toimintaansa. Ash kiittää.

        Minä en olisi lähtenyt rahoittajaksi koska tuotto on niin surkea. Jo viisi vuotta mennyt eikä lainkaan tuottoja. Eikä mitään tuottoja ole vieläkään odotettavissa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ja mitä hyötyä näistä streameista on? Miksi ette aloita oikeaa markkinointia? Ja miksi ette käytä omia softia näihin? Koska ne ovat niin huonoja?


      • Anonyymi

        Kaikki jotka ovat lukeneet sinun juttujasi tietävät että olet täysi pölhöpää. Eikö sinulla ole mitään muuta tekemistä elämässäsi kuin heilua näissä idioottilahkoissa ja katsella heidän youtube videoitakaan? Jos sinulla on lapsia, pitävätkö he enää mitään yhteyttä sinuun? Tuskinpa vaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mitä hyötyä näistä streameista on? Miksi ette aloita oikeaa markkinointia? Ja miksi ette käytä omia softia näihin? Koska ne ovat niin huonoja?

        Kyse on markkinoinnista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki jotka ovat lukeneet sinun juttujasi tietävät että olet täysi pölhöpää. Eikö sinulla ole mitään muuta tekemistä elämässäsi kuin heilua näissä idioottilahkoissa ja katsella heidän youtube videoitakaan? Jos sinulla on lapsia, pitävätkö he enää mitään yhteyttä sinuun? Tuskinpa vaan.

        Kaikki jotka lukevat juttujani ovat pölhöpäitä.


    • Anonyymi

      ONPASSIVE tekee sen mikä muut sanovat mahdottomaksi. Aikanaan saatte katsoa dokumenttia miten ONPASSIVE tehtiin. Tulee varmaan oppimateriaaliksi alan oppilaitoksiinkin.

      • Anonyymi

        Vai niin. Onpassive on ainakin jo viisi vuotta tehnyt sitä minkä muut ovat tienneet mahdottomaksi. Ja sama meno jatkuu. Ennen pitkää onpassive joutuu myöntämään tosiasiat ja toteamaan että mahdotontahan se olikin. Mutta Ash voi sanoa että onneksi sain rahat kotiutettua. Lahkolaisille viesti:"tämä arpa ei voittanut. Kiitos kannatuksesta"


      • Anonyymi

        Minä tiedän miten mahdotonta Onpassiven tehdä tekoälyä sen resusseilla.

        Onpassiven pitäisi kerjätä jäseniltään 10 000 dollaria per jäsen, joota se onnistuisi. Ja palkata osaajia töihin.

        Ja sitten "kytkemään" tekoäly päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai niin. Onpassive on ainakin jo viisi vuotta tehnyt sitä minkä muut ovat tienneet mahdottomaksi. Ja sama meno jatkuu. Ennen pitkää onpassive joutuu myöntämään tosiasiat ja toteamaan että mahdotontahan se olikin. Mutta Ash voi sanoa että onneksi sain rahat kotiutettua. Lahkolaisille viesti:"tämä arpa ei voittanut. Kiitos kannatuksesta"

        Toiveajattelua sinulta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä tiedän miten mahdotonta Onpassiven tehdä tekoälyä sen resusseilla.

        Onpassiven pitäisi kerjätä jäseniltään 10 000 dollaria per jäsen, joota se onnistuisi. Ja palkata osaajia töihin.

        Ja sitten "kytkemään" tekoäly päälle.

        Hyvä että sinä tiedät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä että sinä tiedät.

        IT-alan koulutus ja pitkä työkokemus alalta antavat minulle hyvät valmiudet arvioida Onpassiven tapaisia kusetuksia.

        Mikä on sinun alasi ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiveajattelua sinulta!

        Tosiasiat puhuvat puolestaan. Oletko sinä perehtynyt tosiasioihin?


    • Anonyymi

      Niin sinä itse uskot. Sinulla on pääsi sisällä hylkäämisprosessi automatosoituna. Sinun pitäisi päästä irti siitä ja tutki ONPASSIVE ilman ennakkoajatuksia. Mutta myönnän että se voi olla haastavaa koska ei ole mitään mihin vertailla ONPASSIVEa ei ole aikaisemmin tehty, eikä varmaan enää tehdäkään koska tarvetta ei enää ole.
      Tutki ja tulet hämmästymään. Ja muista tutkia koko konsepti, ei ainoastaan tuotteet ja palvelut. Ja meille ei ole kerrottu kun ehkä 10-osan siitä mitä on vielä tulossa. ONPASSIVE IS MASSIVE

      • Anonyymi

        Olen tutustunut onpassiveen, ilman ennakkoajatuksia. Ja koulutukseni ja kokemukseni nojalla voin sanoa ilman muuta ettei mitään mahdollisuuksia. Samaan tulokseen pääsisi kyllä muutenkin, ilman minun tasoni koulutusta ja kokemusta ja tietotaitoa.

        Mutta sinulla on kova uho päällä. Ja kovin erikoinen uho onkin kun tarkastelee faktoja! On kulunut jo (ainakin) viisi vuotta ja sinä aikana onpassive ei ole saanut aikaan YHTÄÄN MITÄÄN (nämä sen julkaisemat tekeleet ovat samaa tasoa kuin alempien oppiasteiden harjoitustyöt, joten niitä ei noteerata mihinkään)

        Ja viiden vuoden jälkeenkin prospektit ovat puhdas nolla. Ei mitään konkreettisia tulevaisuudennäkymiä joista voisi odottaa edes PIENENPIENTÄ menestystä. Ei mitään.

        Kovin, kovin erikoista uhoamista kun ei ole ensimmäistäkään faktaa taustalla


      • Anonyymi

        Jälleen kerran lapsellista uhoamista ilman mitään faktoja. Kannattaa pysyä kaukana tästä kultista.


      • Anonyymi

        Vai niin? Voisitko siinä tapauksessa kertoa YHDENKIN (1) asian mitä onpassive on tehnyt sellaista mitä ei ole aikaisemmin tehty? Aivan!

        Tai helpotetaan. Kerro edes YKSI (1) asia mitä onpassive ON TEHNYT mikä olisi VERTAILUKELPOISTA jonkin muun jo OLEMASSAOLEVAN kanssa, eli joita voitaisiin vertailla keskenään TASAVAHVOINA. Aivan!


      • Anonyymi

        Ottaako noin koville kun kirjoitetaan epämiellyttäviä totuuksia onpassivesta ja sinä et pysty kumoamaan niistä ainuttakaan?

        Ne jotka ovat nähneet oikean onpassiven ja eronneet lahkosta kiittävät nyt niitä jotka ovat avanneet heidän silmänsä. Koska on sinun vuorosi?


      • Anonyymi

        Kappas vain, lahkolainen teki helmannit ja häipyi pariksi päiväksi. Tämän ajan hän kuluttaa hokemalla hoosiannaa ja katsomalla onpassiven youtube videoita yötä myöten kuulokkeet korvilla ja laput silmillä. Ja tunnin välein hän heittää ylämummoa vasemmalla jalalla taaksepäin kerien kuten onpassiven kaatumisjuhlissa on tapana.

        Hän ei syö eikä juo koko aikana mitään ja näin hänet täyttää hurmoksellinen olotila ja sen jälkeen hän palaa taas keskuuteemme julistamaan jumalansa sanaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen tutustunut onpassiveen, ilman ennakkoajatuksia. Ja koulutukseni ja kokemukseni nojalla voin sanoa ilman muuta ettei mitään mahdollisuuksia. Samaan tulokseen pääsisi kyllä muutenkin, ilman minun tasoni koulutusta ja kokemusta ja tietotaitoa.

        Mutta sinulla on kova uho päällä. Ja kovin erikoinen uho onkin kun tarkastelee faktoja! On kulunut jo (ainakin) viisi vuotta ja sinä aikana onpassive ei ole saanut aikaan YHTÄÄN MITÄÄN (nämä sen julkaisemat tekeleet ovat samaa tasoa kuin alempien oppiasteiden harjoitustyöt, joten niitä ei noteerata mihinkään)

        Ja viiden vuoden jälkeenkin prospektit ovat puhdas nolla. Ei mitään konkreettisia tulevaisuudennäkymiä joista voisi odottaa edes PIENENPIENTÄ menestystä. Ei mitään.

        Kovin, kovin erikoista uhoamista kun ei ole ensimmäistäkään faktaa taustalla

        Alan olemaan huolissani sinusta. Oletkohan pudonnut alan kevityksestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen tutustunut onpassiveen, ilman ennakkoajatuksia. Ja koulutukseni ja kokemukseni nojalla voin sanoa ilman muuta ettei mitään mahdollisuuksia. Samaan tulokseen pääsisi kyllä muutenkin, ilman minun tasoni koulutusta ja kokemusta ja tietotaitoa.

        Mutta sinulla on kova uho päällä. Ja kovin erikoinen uho onkin kun tarkastelee faktoja! On kulunut jo (ainakin) viisi vuotta ja sinä aikana onpassive ei ole saanut aikaan YHTÄÄN MITÄÄN (nämä sen julkaisemat tekeleet ovat samaa tasoa kuin alempien oppiasteiden harjoitustyöt, joten niitä ei noteerata mihinkään)

        Ja viiden vuoden jälkeenkin prospektit ovat puhdas nolla. Ei mitään konkreettisia tulevaisuudennäkymiä joista voisi odottaa edes PIENENPIENTÄ menestystä. Ei mitään.

        Kovin, kovin erikoista uhoamista kun ei ole ensimmäistäkään faktaa taustalla

        Niin, enhän minä odottanutkaan sinulta että tietäisit. Täytyy olla mukana että tietää. Kaikki muu on arvailua ja spekulointia niiden tietojen pohjalta mitä sattuu olemaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai niin? Voisitko siinä tapauksessa kertoa YHDENKIN (1) asian mitä onpassive on tehnyt sellaista mitä ei ole aikaisemmin tehty? Aivan!

        Tai helpotetaan. Kerro edes YKSI (1) asia mitä onpassive ON TEHNYT mikä olisi VERTAILUKELPOISTA jonkin muun jo OLEMASSAOLEVAN kanssa, eli joita voitaisiin vertailla keskenään TASAVAHVOINA. Aivan!

        Ei todellakaan ole mitään mihin vertailla. Sitä mitä ONPASSIVE tekee ei ole kukaan aikaisemmin tehnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai niin? Voisitko siinä tapauksessa kertoa YHDENKIN (1) asian mitä onpassive on tehnyt sellaista mitä ei ole aikaisemmin tehty? Aivan!

        Tai helpotetaan. Kerro edes YKSI (1) asia mitä onpassive ON TEHNYT mikä olisi VERTAILUKELPOISTA jonkin muun jo OLEMASSAOLEVAN kanssa, eli joita voitaisiin vertailla keskenään TASAVAHVOINA. Aivan!

        Tarjoaa ihmisille arvoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarjoaa ihmisille arvoa.

        Voisitko siinä tapauksessa kertoa miten se arvon tarjonta näkyy? Kyllä kai se jotenkin näkyy jos onpassive tarjoaa ihmisille arvoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei todellakaan ole mitään mihin vertailla. Sitä mitä ONPASSIVE tekee ei ole kukaan aikaisemmin tehnyt.

        On joku jättänyt jotain tekemättä, joten ei mitään uutta onpasivelta, taaskaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisitko siinä tapauksessa kertoa miten se arvon tarjonta näkyy? Kyllä kai se jotenkin näkyy jos onpassive tarjoaa ihmisille arvoa?

        Huomaat sen kun olet mukana. Varsinkin tässä vaiheessa. Myöhemmin näkyy kyllä muutenkin.


    • Anonyymi

      Ja tänään on taas suuri päivä. Tuntuu aivan jouluaatolta vaikka on vasta juhannus. Seuratkaa youtubea klo. 19.30 lähtien

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Miksi ette käytä omia softia tähän? Ovatko ne niin huonoja että edes te ette halua käyttää niitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuntuu kuin olisi syyskuu 2021.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17023290/onpassive-syyskuussa-ravahtaa

        Toden totta. Helmanni oli uhonnut tuolloin tähän tapaan:

        "Onpassivessa kaikki testataan kunnolla - toisin kuin kaikkialla muualla maailmassa - ja tuotteet julkaistaan vasta kun ne toimivat (toisin kuin kaikkialla muualla maailmassa)"

        Ja nyt kun katsotaan mitä onpassive on julkaissut, huomataan että helmanni on VALEHDELLUT raskaasti, taas kerran.

        Tänään helmanni selittää muina miehinä että nämä julkaistut tekeleet ovat vasta testiversioita ja niitä siis vielä testataan. Tässä ei helmannin mielestä ole mitään VALEHTELUA, vaan aivan normaalia toimintaa.

        Niin, onpassive tekee siinä mielessä kaiken samoin kuin muut, eli ainahan ensimmäisissä julkaistuissa versioissa on puutteita. Mutta sen onpassive tekee TOISIN kuin muut, että KUKAAN ei IKIMAAILMASSA julkaisisi näin KESKENERÄISIÄ ja VIALLISIA tekeleitä!

        Kukaan rehellinen toimija ei KEHTAISI julkaista sellaista ROSKAA omissa nimissään.

        Mitä sanot tähän, helmanni?


    • Anonyymi

      Lahkolaiset ovat tapansa mukaan kovin niukkasanaisia. He uhosivat että onpassive tekee jotain mitä ei ole koskaan ennen tehty. Kun kysyttiin esimerkkejä mitä nämä ihmeelliset asiat ovat, tuli vastaus:

      "Tarjoaa ihmisille arvoa."

      Onpassive siis "tarjoaa ihmisille arvoa"?!? Mutta kyllähän ihmisille tällaista on tarjottu maailman sivu. Tässä ei todellakaan ole mitään uutta. Mitähän sieniä tämä lahkolainen on tällä kertaa nauttinut kun jutut ovat näin paksuja??

    • Anonyymi

      "Huomaat sen kun olet mukana. Varsinkin tässä vaiheessa. Myöhemmin näkyy kyllä muutenkin."

      Minä, Helmanni Karbassonen olen mukana. Mutta en ole huomannut onpassivessa MITÄÄN sellaista mitä ei muualla maailmassa olisi jo tehty. Poislukien tietenkin se mikä on jo todettu: mikään muu toimija maailmassa ei ole julkaissut näin keskeneräisiä ja viallisia tekeleitä muka "tuotteina".

      Lahkolaiset ovat ennenkin valehdelleet, että tietoa saa kun on mukana. Voin vakuuttaa, että onpassiven sisällä ei saa yhtään mitään sellaista tietoa mikä ei olisi julkisesti internetissä saatavilla. Kaikki muu puhe on lahkolaisten VALEHTELUA.

    • Anonyymi

      Ei voi muuta sanoa kuin että on siinä lahkolaisilla toiveunet. Aika näyttää jne.

      Näinhän se on, aika näyttää!

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niinpä, onpassivelaisella on halvat huvit. Ainakin silloin jos ovat maksaneet liittymisen vain kertaalleen. Mutta jotkut ovat avanneet peräti parisenkymmentä tiliä. Aivan kuin kertakusetus ei riittäisi. Ash Mufareh kiittää kannatuksesta.

        Normaalin ihmisen silmään nämä videot ovat täysin identtisiä keskenään. On vaikea kuvitella mitä nämä lahkolaiset näkevät näissä videoissa. Eivätkä he suostu edes kertomaan. Vastaavat vain "tiedät sitten kun olet mukana" jos tätä kysytään.


      • Anonyymi

        Ei näitä samoja videoita jaksa katsella kerrasta toiseen. Eikö ole mitään uutta vaihteeksi?


    • Anonyymi

      "Nyt on hyvä hetki liittyä ONPASSIVEen. Anna elämällesi uutta alkua."

      Helmanni, miksi taas valehtelet. Minä olen liittynyt onpassiveen mutta se ei vaikuta yhtään mihinkään. Onpassivesta löytyvä tieto on kaikki sellaista joka löytyy julkisesti internetistä. Tässäkin olet valehdellut. Onpassiven tuotteista voin sanoa sen, että ne ovat juuri niin huonolaatuisia kuin täällä on kerrottu.

      • Anonyymi

        Ja mikä se sun OES id numero olikaan?


      • Anonyymi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ja se ei vaadi kuin pikkuriikkisen rohkeutta , ja elämäsi voi muuttua.


      • Anonyymi

        Kuka tähän selvään huijaukseen haluaa lähteä mukaan? Ja vaikka ei olisi huijaus, ei teidän tuotteilla ole mitään mahdollisuutta markkinoilla, koska ovat niin huonolaatuisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka tähän selvään huijaukseen haluaa lähteä mukaan? Ja vaikka ei olisi huijaus, ei teidän tuotteilla ole mitään mahdollisuutta markkinoilla, koska ovat niin huonolaatuisia.

        Ha ha ha.....


    • Anonyymi

      Vai otit oikein itsellesi. No, oma valinta.

      Olet mukana yrityksessä mistä et näköjään ole vaivautunut ottamaan selvää. Sinulla taitaa olla laput silmilläsi. Et tauda osallistua webinaareihin lainkaan. Sieltä saisit tietoa mistä ONPASSIVEssa on kysymys. Ei ole mikään perinteinen IT-pulju.

      • Anonyymi

        Kyllä se totuus valkenee sinullekin, jos saat olla mukana.


    • Anonyymi

      Etkä pysty paljastamaan epämiellyttäviä totuuksia ONPASSIVEsta koska sellaisia ei ole. Mutta paljastat epämiellyttäviä totuuksia itsestäsi.

      • Anonyymi

        Nämä lahkolaisten vastaukset ovat aina kuin pikkulasten antamia. Hauska yksityiskohta on miten he muodostavat vastauksen aina kysyjän/kommentoijan antaman kontekstin ja termien perusteella. Tässä kontekstin muodostavat "totuudet" ja "epämiellyttävyys". Ja siitä hän on sitten rakentanut vastakommenttinsa.

        Oikeassa keskustelussa kuulija olisi äimänä tästä kommentista koska eihän siinä ole mitään järkeä. Dialogi näiden kanssa on aina katkonaista koska kysymys-vastausparille ei ikinä ole olemassa järjellistä jatkoa.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe