Uusi hallitus nostaa taas tupakka veroa

Anonyymi-ap

Niin, taitaa olla edessä muutto Bulgsriaan, tupakka on halpaa ja olut hyvää.

Kiitos

Ps. Olisitte saanet verotuloja, mutta ahneen loppu on tunnettu

8

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan hyvä että nostetaan veroa. Täysin turha tuote jota kukaan ei tarvitse. Siirry käyttämään vaikka nikotiinipusseja tai vielä parempi olisi vierottautua nikotiinista

    • Anonyymi

      Aloituksesi kertoo sinusta aika paljon ihmisenä. Tärkeintä aloittajalle on päihteet. Tupakka ja alkoholi. Kyseessä on mies, todennäköisesti ei enää nuori. Lähemmäs keski-ikää. Surullinen ihminen joka vetää vähintään kerran viikossa kännit. Alkoholisoitunut tai kovaa vauhtia alkoholisoitumassa.

      • Anonyymi

        Esittää olevansa kiinnostunut valtion verotuloista mutta todennäköisesti inhoaa veroja joita joutuu maksamaan. Viitannee siihen, että on pienipalkkaisessa työssä ja nykyiset hinnat alkaa käydä kukkarolle. Sen sijaan että olisi aidosti kiinnostunut veroista, on kiinnostunut itsestään. Päihteiden käyttö suhteellisen runsasta ja jostsin ihmeen syystä kokee uhrautuvansa maksamalla valtiolle veroja päihteistä pienillä tuloillaan. Todennäköisesti vitsailee verojen maksamisesta vähille kavereilleen.

        On käynyt kerran tai useammin ulkomailla. Matkustaa säännöllisesti Viroon hakemaan juotavaa. Käynyt ainakin kerran Bulgariassa ja todennäköisesti haaveillut muuttavansa sinne eläkkeelle päästyään. Tämän kuitenkin tietää olevan mahdotonta koska tulot ei riitä eikä ole lopullista rohkeutta ottaa niin isoa askelta.

        Ei äänestä missään vaaleissa


    • Anonyymi

      Alkoholismi on Suomen ongelma, siitä vaan vaietaan.
      Ja tupakka.
      Alkoholisti kuolee keuhkoahtaumaan tai syöpään.
      Mutta, sitä ennen joutuu taloudellisen hyväksikäytön kohteeksi toisten alkoholistien taholta. Eläke nostettu ekana eläkepäivänä.
      Keuhkoahtauma lääkkeet hankkimatta.
      Tosi surullista.
      Omaiset ei voi tehdä mitään.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Itsellä heti seinänaapurina jotain 70-80 v,.nainen joka tupakoi lähes päivittäin asuntonsa sisätiloissa.
        Tuoakansavut leviävät rakenteiden kautta eteistiloihini, olohuoneeseen asti. Kerros haisee viikottain vahvasti tupakalle ja aina sisään tulee ulko- oven avauksen yhteydessä savut sisään.

        Ja todella vahva tupakanhaju pelmahtaa heri vastaan kun oven avaa. Miesystävä, jonka nimi vielä ovessa lukee, käy ajoittain Tallinnasta ostamassa halpaa lonkeroa ja tupakkaa niin paljonkuin luvalla tai luvatta jaksaa kantaa
        . Äijä itse näyttää pöhöttyneeltä ja turvonneelta aökoholistilta, juo todennäköisesti viikottain jonkun sivuhoitonsa kanssa,
        Kerran näin tämän naisen yhdessä lyhyenlännän ja vatsakkaan äijänsä kanssa vierailulla tuon naisen luona. Negatiivinen asenteeni heitä kphta johtuu nimenomaan tupakonnin tuomdta haitoista itselleni, mikään muuta syytä ei siihen pohjattomasn inhoon heitä kohtaan ei ole.
        En suhtautuisi negatiivisesti jos osaisivat olla polttamatta, kun tietävät varsin hyvin että savut leviävät toisen asuntoon.
        Ja todellakin ,, he tietävät kyllä asiasta mutta eivät välitä.
        Se tässä eniten suututtaakin ja närästää, että siitä huolimatta että tietävät talon rakenteellisista heikkouksista, jatkavat tupakointiaan. Se siheuttaa todella tiulehtuneet suhteen, ei oikein tee mieli tervehdinkään näitä ihmisiä nykyään, en voi sietää heidän naamatauluaankaan ollenkaan. Tunnen vain syvää inhoa ja jopa loputonta vihaa.

        Alkoholilnkäytön seuraukset eivät liity pelkästään tupakoinnin haittoihin , vaan osalla on alkoholistin geeniperimän lisäksi myös taipumus päihtyneenä ryhtyä riitelemään ja tappelemaan.. Väkivalta onkin hyvin yleistä päihdeongelmaisten tai alkoholia runsaammin käyttävvien joukossa.
        Itse tunnen läheisistä muutaman jotka humalluttuaan eivät ole niitä hauskoja juomaveikkoja vaan muuttuvat toisia nälviviksi pikku piruiksi. Joskus nyrkitkin heiluvat ja huonekalut lentävät , järkyttävää touhua.
        Sääliksi käy myös lapsia näissä perheissä jos niitä on, , joutuvat elämään joka viikonloppu kuunnellen kännitappeluita.
        Muinoin yksi lähisukulainen oli juuri tällainen neuroottisesti höpisevä, katkeruuttaan suoltava henkilö , joka tuli kotiin vierailulle juuri humaltuneena, monta kertaa viimossa,
        . Jaaina joko itki tai kirosi yrityksensä nurinmenoa, verottajaa tai jotain muuta, aina löytyi syitä itkuun tai huuto- raivoamiseen. Sitä oli lapsena järkyttävä kuunnella toisessaa huoneessa, tuli todella erittäin turvaton, pelottava ja ahdistunut olo.
        En voi sietää nykyään siitäkin systä alkoholisteja tai joka viikonloppu ryyppääviä, ihmisiä, en heitä lähelleni halua, en ystävikseni enkä tutuiksi. Sen veran olen näistä joutunut kärsimään, että pysyn kyllä kaukana.
        Muutoin toki jos ihminen ossaa käyttäytyä asiallisesti, ei haasta riitaa, siedän toki päihtyneidenkin seuraa kuten tuökaverien tai ystävien, mutta se edellyttää aina että ihminen ei muutu rähinöijäksi, riitaa haastavaksi humalikoksi , vaan on edelleen se mukava tyyppi joka osaa huomioida humalassa ollessankin toiset.


    • Anonyymi

      3 askii röökii ja olutta paljon ja joka pv.

      Ai Bulgariaan, ei oikein innosta. Suomi rööki on hyvää ja olutkin.

    • Anonyymi

      Mitäs siinä vielä jahkailet, senku pilettiä ostamaan.

    • Anonyymi

      Tai Tallinna, asuu vaikka autossa satamassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe