Kuvittelinko kaiken?

Anonyymi-ap

Ihastuin erääseen mieheen, jostain syystä koin välillämme jotain tietynlaista sähköä tai kemiaa. Aina kun olimme samassa tilassa, ilmapiiri välillämme oli vaivaantunut emmekä oikein osanneet puhua toisillemme mitään. Muutamassa tilanteessa kuitenkin vaihdoimme pitkiä katseita eikä kumpikaan kai osannut lopettaa. Somessa seuraamme toisiamme ja tykkäilemme toistemme kuvista ja stooreista. Välillä tosin tuntuu että molemmat haluavat etäisyyttä toiseen, mutta silti aina jossain vaiheessa palaamme seuraamaan toistemme elämää. Mies laittaa välillä someen lauluja, joiden olen luullut olevan tavallaan viestejä minulle, itse olen tehnyt samaa. Ongelmahan tässä on se, että molemmat ovat varattuja, enkä halua tässä mitään tapahtuvan, mutta haluaisin tietää ovatko tunteet olleet molemminpuolisia, ehkä sitten saisin asiassa rauhan ja pääsisin eteenin.Mies tietää tunteistani, minä en tiedä hänen. Muutakuin että käyttäytyy oudosti, lisäksi matkii mun stooreja instagramissa, laittaa siis asioita joita mulla ollut juuri siellä ym. Mies on sellaisessa asemassa, että olisi vaikea myöntääkään ihastustaan, mun mielestä vaan olisi ollut hyvä selvittää tämä asia juurta jaksaen. Mielipiteitä? Kuvittelenko kaiken ja miten päästä eteenpäin? Ajattelen häntä usein vaikka en haluaisi.

13

1251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä nyt tee itseäsi naurunalaiseksi...
      Kunnioitusta toisten parisuhteille!!!
      Häpeä!!! ja lopeta tuommoinen

      • Anonyymi

        Entäs kunnioitus omalle parisuhteelle, kun tämän trollimiehen tarinan mukaan molemmat on varattuja?


    • Anonyymi

      Miehet on melko m.......a. Älä uhraa itseäsi niiden katseille.. osa vaan hakee huomiota kohottaakseen omaa itsetuntoaan. Toisilla tarve tuijotella vähän jokaista, jos ei kotona saa tarpeeksi huomiota.
      Pahinta on että meet vielä itse ihastumaan.

      • Anonyymi

        Näinhän se on, voi kun olisin tajunnut vuosis sitten. Pomot käyttävät näitä keinojs sitouttaakseen ja motivoida kseen työnyekijöitä. Monipuoloivst siis kuten ex R pomo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on, voi kun olisin tajunnut vuosis sitten. Pomot käyttävät näitä keinojs sitouttaakseen ja motivoida kseen työnyekijöitä. Monipuoloivst siis kuten ex R pomo.

        Ei ole kyse pomosta. T.ap


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kyse pomosta. T.ap

        Oisko sinulla laittaa mies sitten jokin muu puupennipopulistinen johdattelu tähän trollaukseesi?


    • Anonyymi

      Siunausta hänelle ja sinulle

    • Anonyymi

      "molemmat ovat varattuja"

      Ei herran jumala, mitä kakaroita... 🙄 Ottakaa vastuu parisuhteistanne!

      • Anonyymi

        Tässähän oli juuri kysymys siitä että mitään ei ole tapahtunut edes. Toisella on ollut tunteita ja toisesta ei edes tietoa. Luitko aloitusta? Aloittaja juuri kirjoitti että ei halua mitään tapahtuvankaan, pohtii vaan olikohan tunteet, joille ei mitään voi, molemminpuolisia. Että pääsisi eteenpäin.


    • Anonyymi

      Mulla on hiukan samankaltainen juttu meneillään, kamalaa painimista omien ajatusten kanssa kun ei tiedä tehäkkö asialle jotain vaiko ei. Olen itse parisuhteessa mutta ihastunut yhteen mieheen. Häneltä olen saanut jotain pieniä vihjauksia, että olisi minusta kiinnostunut, täysin varma en ole miten tarkoituksellista koska on ollut jo pitkään yksinäinen ja mitä ilmeismmin hakee seuraa aina kun vain tilaisuus tulee, joten mistäpä minä tiedän olenko vain joku yritys harmaassa massassa... Suoraa flirttiä on tullut ja hymyä kun kylällä törmätään. Oma parisuhteeni on ollut jo pidemmän aikaa hankala ja näin nyt on varmaan siksi päässyt käymään kun olen ollut jo niin monesti heittämässä nykyisen pois. En tiedä enää enkö oikeastikaan halua, vai enkö vain uskalla erota, olen miettinyt paljon olenko vain liian riippivainen nykyisessä. Täysin onnellinen en kuitenkaan aina ole vaikeuksien takia, olen kuitenkin päättänyt antaa vielä tilaisuuden suhteelle korjaantua jotta saataisiin onni kukoistamaan (tuhannen eroaikeen jälkeen). Takaisin aiheeseen, en siis itsekään tiedä, ottaisinko omistani sekä tämän toisen miehen tuntemuksista paremmin selvää, auttaisiko se minua jollakin tavalla selvittämään omia päämääriäni ja halujani vai saatanko itseni vain pahempaan jamaan. Mietin tässä sinun tapauksessa että mikä saa perinpohjin sinut haluamaan lähteä selvittämään asiaa, ihanko vain koska haluat tietää? Oletko ajatellut myös että saatat ottaa kuitenkin tietoisen riskin? Jos saat tiedon että tämä toinen olisi kiinnostunut, voi olla että sinun tunteesi vain syvenevät. Voi olla myös niin että mies aktivoituu, tulkitsee että hän saa tilaisuuden vietellä sinut. Samaa pohdin omalla kohdallani, haluanko oikeasti ottaa riskin, pystynkö pysymään uskollisena ja lopettamaan leikin mikäli lähtisin tunteita selvittämään. En halua pettää enkä loukata ketään.

      • Anonyymi

        Miettisin..... Millainen mies on flirttaileva mies. Kokemus sanoo, täydellinen leikkijä ja kokeilija, oman egon kohottaja.
        Flirtit siirtyy aina seuraavan kun jännitys laimentuu.


      • Anonyymi

        Kysymällä suoraan ja sitten vastauksesta riippuen teet omat siirtosi ja tietysti sen miehen on myös tehtävä ne omansa. Jos teillä käy ne yksiin, niin yhdessähän ne pitää sitten miettiä eikä erikseen kumpikin omalla tahollaan, mutta tosiaankin vasta sen jälkeen, kun tiedätte, mihin päin suuntaatte. Ja parempi aina ensin erota entisestä suhteesta, jos sellaiset on, niin pystyy aloittamaan uuden paremmin.


      • Anonyymi

        Niin, en itsekään oikein tiedä miksi haluaisin asiaa selvittää. Hyvä pointti, sitä täytyy miettiä. Olen siis ap ja nainen, en mikään trollimies jota täällä ehdoteltiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      333
      3261
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      225
      2017
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1622
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1447
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1329
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      284
      1243
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      81
      1018
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      888
    Aihe