Jämijärvellä hurja nuorten ulosajo - Kuski 13-vuotias

Anonyymi-ap

Onnettomuudessa loukkaantui neljä nuorta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e413fc3b-f237-46c0-a8b3-ac73bb2297bd

"Jämijärvellä Ikaalistentien ja Ruupanperäntien risteyksessä tapahtui torstai-iltana hieman kello kymmenen jälkeen henkilöauton yksittäinen ulosajo.

Ajoneuvossa oli poliisin tiedotteen mukaan neljä alle 15-vuotiasta nuorta. Ajoneuvon kuljettajana toimi 13-vuotias.

Poliisin mukaan kaikki autossa olleet toimitettiin ensihoidon toimesta sairaalaan. Kolmen vammat olivat vakavia, yhden vammat lievemmät.

Poliisin mukaan ajoneuvo oli ajanut Ikaalistentietä Jämijärven suunnasta.

– Ruupanperäntien risteyksen jälkeen tie kaartaa jyrkästi oikealle. kaarteen kohdalla kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja ajoneuvo oli jaautun tieltä ulos tien vasemmalle puolelle. Ajoneuvo oli pyörinyt katon kautta ympäri useita kertoja, tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi on aloittanut onnettomuuden tutkinnan."

Järki hoi, älä jätä!

11

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä kortin voi antaa jo 12 vuotiaalle. Kyllä ne osaa eikä tarvi opetusta..

    • Anonyymi

      Olihan tämän kertainen uutisointityyli sentään oikeaoppisesti kerrottu, kun siinä ei ollut sitä tavanomaista poliisi epäilee ja heitä epäillään kunnioitus liturgiaa.
      Pitäisikö nostaa kanne poliisia ja Iltalehden lööppiä kohtaan, kun jättivät tämän hirmuisen tärkeän "heitä epäillään liikenteen vaarantamisesta" lorulauseen pois jättämisestä ?

      • Anonyymi

        13-vuotias ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa, siksi ei voida epäillä rikosta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        13-vuotias ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa, siksi ei voida epäillä rikosta!

        Turha on yrittää valistaa. Ei epäilläänvalittajahörhö tätäkään faktaa takuulla ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turha on yrittää valistaa. Ei epäilläänvalittajahörhö tätäkään faktaa takuulla ymmärrä.

        Kaikki sen ymmärtää, siitä ei ole pienintäkään epäilystä. Eikä se mikään faktakaan ole siinä mielessä, etteikö nämä koltiaiset olisi syyllistyneet liikennerikokseen. Kysymys on vain hierarkisesta tulkinnasta, jossa laki on hienovaranen, eli ei henno kutsua nuoria kolleja syyllisiksi, vaikka polttaisivat Helsingin tuomiokirkon maan tasalle.
        Mites sitten koulukiusaajien kanssa. Kiusaaja ei muka ole kiusaaja, koska on alaikäinen. Vastikään kouluampujaa ei kutsuttu tekijäksi, koska alle 15 vuotiasta ei saa sillä nimellä kutsua, vaan ehdottomasti pitää ola euliite häntä epäillään teon edessä. Ja epäilyksi se jääkin, koska ei voi alaikäistä viedä oikeuteen. Eli kaikki te epäilijät saatte epäillä vielä monta vuotta, ennkuin voitte ja uskallatte sanoa kouluampujan olevan syyllinen ja tekijä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        13-vuotias ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa, siksi ei voida epäillä rikosta!

        Vaikka ei olekkaan vastuussa, niin tekijä ja syyllinen se silti kansankielellä ilmaistuna on, siitä et pääse yli, etkä ympäri, etkä poikittainkaan. On siis kahdenlaista ilmaisutapaa, lakikieli ja kansankieli, joka on se suorin ja oikein ilmaisutapa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka ei olekkaan vastuussa, niin tekijä ja syyllinen se silti kansankielellä ilmaistuna on, siitä et pääse yli, etkä ympäri, etkä poikittainkaan. On siis kahdenlaista ilmaisutapaa, lakikieli ja kansankieli, joka on se suorin ja oikein ilmaisutapa.

        Ei se kuski ole tekijä eikä syyllinen millään virallisella kielellä ilmaistuna.
        Kuski on tekijä ja syyllinen vain sinun epäillään trollin asiaa ymmärtämättömällä kielellä.
        Kansankieli on sitä mitä järjissään olevat niin media, poliisi kuin tavalliset tallaajatkin käyttää ja sehän on se oikea ilmaisutapa. Sitten on muutaman nyrjähtäneen, asioita oikein ymmärtämättömän änkyrän omatekoinen oikeaksi kuvittelema ilmaisutapa, joka on siis vain sitä kuuluisaa mutu tuntumaa perustumalla vain sen oman pään virheelliseen tuotokseen.


    • Anonyymi

      Luonnonvalinta toimii.

    • Anonyymi

      Poliisi näemmä aloittanut tutkinnan. Mitähän tutkittavaa tässä vielä voisi olla ? Kuvakin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, että vauhtia on ollut aivan liikaa, sillä ilman hurjaa vauhtia autosta ei tule ulosajossa tuollaista rusinaa. Edelleen voimme ilman tutkimista arvioida, ettei 13 vuotiaalla kuskilla ollut järkeä päässä ja kuinka tuon ikäisellä voisi ollakkaan. Varmaan poliisin selvitettäväksi jää nyt se, kenen auto oli ja kuka kehtasi luovuttaa autonsa tuollaisten hulttioitten käyttöön ? Auto saattoi olla varastettu tai salaa otettu isä ukolta käyttöön. Kolmen vammatkin oli vakavia, mikä kertoo, että yhteiskunnalle tulee taas isoja menetyksiä teho hoitoneen ja kuntoutuksineen. Ja mikä huvittavaa, näitä koltiaisia ei voida edes syyttää eikä viedä oikeuteen ja mikä parasta, jutussa ei nyt ollut sitä tavanomaista heitä epäillään liikenteen vaarantamisesta matraa. Jotain tarttis siis teherä, jotta vastaavanlaisilta kolttosilta vältyttäisiin. Ei muuten auta se tavanomainen klisee, että pitää ajaa liikennesääntöjen mukaan, kun kaikkihan ei tiedosta niitä sääntöjä ja lisäksi kaikki eivät edes välitä koko liikennesäännöistä. Autoakaan ei hyvejää takavarikoida, koska se on rusinaksi mennyt. Vakuutus ei luonnollisestikaan korvaa autolle koituneita vahinkoja, mutta mites sitten, jos se olikin varastettu. Koltiaisilta ei saa mitään, mutta voisiko koltiaisten vanhemmilta periä ?

      • Anonyymi

        Siinä sitä on epäillään trollilla pähkinää purtavaksi seuraavaksi pariksi viikoksi.
        Huvittavinta trollauksessasi on, että vaikka muuta usein väität niin eikö nyt etiäiset ja ennalta näkemisesi toiminut, kun annat ymmärtää poliisille jäävän tapauksessa vielä jotain tutkittavaa?
        Tapanasihan on ollut julistaa kaiken olevan selvää pässinlihaa, joten miten nyt sorrut miettimään poliisin tutkimuksien tarpeellisuutta, oletko tulossa vanhaksi vai mistä noinkin vakava dementiaan viittaava lapsus sinulle tapahtui?
        Miten sinä viisas ihminen nyt noin pahasti olet seonnut, kun et autoa vaadi takavarikoitavaksi, myytäväksi ja saatujen rahojen luovuttamista sinulle, kuten tapanasi on vastaavissa tilanteissa tähän saakka ollut?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe