Ne haaveet

Anonyymi-ap

Miksi naiset haaveilevat, että moni mies naisi häntä vuorotellen, itsekin joskus haveilen tästä, mutta tuskin koskaan toteutuu.
Oma haaveenin on että pyöräilen mökkimaisemissamme ja nuoret miehet kaappaavat mut ja hyväksikäyttävät mua vuorotellen ja spermaa valuen jatkan takaisin mökillineni, äijälle en sanoisi mitää.
Ei ehkä toteudu.

16

1511

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä siinä on naisen halusta tulla halutuksi kun monen uroksenkanssa saa tulla pariutuneeksi ja kilpailla toisten naistenkanssa että mun pillu kelpaa enämpi.
      Ja useimmat naisethan jäävät hätäisen miehen yhdynnän jälkeen kaipaamaan lisää, lisää, lisäää.....

    • Anonyymi

      Aloittaja on ihan oikeassa, kyllä minäkin haluaisin olla kuin eläimet jotka tappelevat yhtyäkseen muhun.
      Jo kuvitelmessani makaan pillu märkänä ja sivusilmällä näen kuinka isot äijät kulli pystyssä taistelevat kuka saa sen iskeä sisääni elimensä ja seuraavaa tulee sen jälken välittömästi, pilluni tykkää ja turpoaa joka kullista lisää.
      Märät kullllit siinä tiputtaen viimeisiä spermatippojansa, toinen jo työntyy sisääni.
      Tää on vain unelmani 34v äityli mikkelistä.

    • Anonyymi

      Keran viikossa yhtyiminen ei riitä, mies puhkuu 12 minsaa päälläni, saaden pilluni mahlat tulemaan, mutta en koskaa ehdi mukaan täysin kun jo äijäni tulee ja jään makaamaan mieheni menessä pesemään kaluansa.
      Joudun runkkaamaan pilluani salassa ajatellen että saan heti toista kullia sisääni, vierasta kullia, olenko ainoa.

    • Anonyymi

      Ei läheskään kaikki tuollaisesta haaveile, itselleni seksi on kahdenkeskinen ja yksityinen asia.

    • Anonyymi

      Toki mullakin tulee mieleeni, kun pilluni on niin kiimaisen vetelä äijän paukuttelusta huolimatta jään asentoon ja haaveilen että joku toinen jatkaisi samantien.

    • Anonyymi

      Kyllä me naisetkin katselemme netin pornosivustoja ja saan parhaan orkun kun panen silmäni kiinni miehen naidessa takaapäin ja ajattelen että tuo on jo kolmas kulli mikä nyt tunkeutuu sisääni, mekein pakolla....saan siitä lisää kiksejä ja pilluni suorastaan valuu kiimasta.

    • Anonyymi

      Minunkin haaveena olisi tulla miesten "raiskaamaksi mutta turvallisesti ilman satuttamista, toinen haaveeni olisi olla ainakin päivä pordellissa.

    • Minusta tuntuu, että se on ennemmin toisin päin. Siis että miehet haaveilevat pääsevänsä yhdessä tai vuorotellen panemaan jotain naista. Omalle kohdalle sattunut....

    • Anonyymi

      Minä ainakin haaveilen että pääsen nussimaan vaimoni kimpassa muiden miesten kanssa. Vieraat laukeavat ensin ja samoin vaimo. Minä pääsen liukkaalle orgasmin rentouttamalle pillulle.

      • Anonyymi

        Mikä hitto on flesu?


      • Anonyymi

        Kyllä itse tunsi jotain aivan uskomattoman tuntee,meillä oli 4vierasta miestä vkl viettämässä, eli
        otettiin viinaa lonkero,Oli kesäaikaan grillasimme olimme ulkokalusdeide grillikodan seutuvilla nautimme kesästä,lainaan miesten sanontoja,miehet totesi tämä vaimosi on tosi kyltymätön nussittava ,himokkaa näkönen sexi pommi oikea nautinnon synnin pesä tuo vaimos lihv perse, oikea vitun kiima narttu. Lihv haarojesa reisiesä välistä,mitä vittua vaimollasi on haarojeväli täys Make. Tämä vaa tuntu oudo hyvältä mitä vieraat miehet sanoo vaimosta.
        Että tämä sai kuulla myös vaimoni,vaimoni yritti miehille sanoo,että älkää viittikö naisesta naise perseestä puhua pahaa.miehet totesi ei se pahaa tarjota mikä vitun kusilihaa löysää häpylihaa kurtusta venynyttä huoran vittuas haaroje väli on täys,ei tämä pahaa tarjota mitä vittua on nytkin alushousussasi on.
        Siinä piha maalla miehet nosti haammee persee päälle,
        ja kiskovat alushousut reisii persee paljaaksi.
        Talutettii vaimo terassille sohvalle istumaan.vaimo kaadettiin sääret levitettiin alushousut revittii pois reisistä että oli vittumaise syntistä touhua mitä saa nähä vieraitten mieste tekemänä,minä hai juotavaa viinaa lonkeroo, tämä kunnia vaimo sai miesten sanomana,joka mies nuolee suutelee vaimon vittua vuoron perään,niin että kaadetaan vittuu vitun vakoo uomaa ColdenVodkaa tesifioidaa vittua hien kusen vitun hajusta näin tehtii myös minun aviomiehenä piti imee nuolla myös vaimo vittua.
        Miehet alako nussimaa vaimoo, jumaliste sitä olotila mikä oli kui ukot työnti kyrpää haaroje välistä viittuu
        kieltämättä yhtää vaimon vittu se ol tosi yhtää löyssä venynyttä hakattua polettua vittua häpylihoista.
        Miehet anto sen kunnia että minä ite pääse 3 mantena
        Nussimaa vaimon vittua,ja saan näin ollen tuntee vitun emättimestä siellä oli miesten sisää laskemat limat, kyrpäni terskan matkassa rupes tulee limaa ulos, vitun lihat haaroje väli tuntu tosi limaselta märältä.
        Minä ite myös laski limat sisää ja sitten nussi tämä 4 vieras mies vaimo vittua ja limat sisää.Tämä oli suuri kunnia että sai vieraitten miesten kanssa kimpassa nussia vaimon vittua ,vittu mikä tunne se oli.
        Tämä 4vieraamiehe että minä itte tämä nussimis kierros kesti 3h50min pakko totee vaimo vittu oli tosi törkee näkönen mitä vittuje vittu voi olla.
        Otimme kunnolla juoma tauon vaimoki nous istuu,
        Vaimo joi lonkero ja vodka paukkuja.Vaimo sanoi nyt tarvii päästä kuselle, niin vaimo lähti marjapensaiite viereen, vittu mikä on aina se näky kun akka levitä sääret reidet kyykisttyy mikä näky kuin vittu vitun löysät lihat roikkuu ja punaset vitunlkha näkyy kun vittu on levällään auki,ja kusi lentää sohotaa kusirakko patista. Näistä 2si miestä mäni ihan vaimon eteen kun vittu levällään kyykyssä kusisohotti.niin miehet ottivat kännykkä kuvia vitusta ku kusta tulla lorotti.
        Siitä kuselta vaimo nous ylös haarat sääret levällää niin sano tule ja ota pyyhepaperia,ja intiimi kosteus pyyhkeitä.Nii tei mäni vaimo luo siinä oli 2si muuta miestä myös ,niin vaimo vitusta holahti limalimppejä tulemaa vitusta emätin emättime aukko puluputti limaa tulemaa haarat reidet vitun lihat oli limassa,vaimo oli kumarassa pyllisti sitä isoo persettä levitti haarassa sääresä levälle ,että sai pyyhittyä takaapäin sitä vittuje haaroja vitunlihoja,sai hangattua niitä löysi venyneitä märkiä vitun lihoja.nämä miehet otti tosi törkeitä himo kuvia ,kun vaimo pyllisti haarat levällää ,ja mä hankasi vittua lihoja.
        Tämä on se tosi mikä avasi silmät ja teki tasaarvon että kelpaa nussimaa vieraitten mieste kanssa vaimolta vittua. Jumaliste kuinka kyrpä seiso mielettömästi.
        Tästä alkoi tietty uusi aika.


    • Anonyymi

      Minä olen mies 25-vuotias ollaan yhden kaverin kanssa puhuttu miten vaimoni saataisiin suostumaan kahden miehen kanssa olemaan yhtäaikaa.
      Kun sain lopulta kysyttyä niin vaimoni kyseli mustasukkaisuudesta ja riitelystä jälkeenpäi
      Kun saimme nämä juteltua ettei riidellä koskaan kimpasta eikä syytellä toisiamme.
      Niin vaimoni sanoi ettei kimppa mahdottomuus ole jos otetaan mies kolmanneksi.
      Sitten vaimoni kysyi mistä me mies saadaan mukaan niin kerroin että minulla on yksi kaveri jota voisi pyytää.
      Vaimoni suostui tähän ja silloin elettiin keskiviikkoa.
      Soitin kaverilleni ja kerroin vaimoni suostuvan kahden miehen kanssa olemaan jo saman viikon perjantaina kaveri tuli suoraan töistä ja olimme vaimon kanssa oltu ko sängyssä ja olimme alasti, vaimo meinasi alkaa pukemaan mutta toppuuttelin häntä sanoen ollaan alasti hän tulee kuitenkin panemaan rouvaa.
      Niinpä vaimoni otti vieraamme vastaan alasti ja kesäaaika niin vieras sai panna heti rouvaa ja niin kemiat ovat sopineet että kaverista tuli vaimolle vakkari ja hän panee vaimoa tosi paljon ja usein joten oli ihan nappisuoritus miehen valinta vaimolle.
      Vaimo on halunnut kokeilla muitakin välillä mutta tämä yksi on ykkönen.

    • Anonyymi

      Kyllä miehistäkin on kiihoittavaa saada oma vaimo usean miehen panemassa.
      Ainoa este on pelko juttujen leviämisestä.
      Muuten on nautinto kimpassa omaa vaimoa vaikka hyvän kaverin kanssa.

      • Anonyymi

        Joskus on iso kynnys ehdottaa vaimolle toista miestä mukaan.
        Arveluttaa jos vaimo tykkää huonoa jos ehdottaa muita miehiä vaimolle.
        Minäkin halusin kimppaa pitkään, kun en halunnut pettää vaimoani niin minun oli saatava oma vaimoni kimppanaiseksi.


    • Anonyymi

      Meni kauan aikaa ennen kuin itsekin sain tämän haaveen useasta viimein toteutettua.
      Kyllä sitä piti oikein hakemalla hakea suorastaan tyrkyttää itsensä sellaiseen tilanteeseen että sain sen onnistumaan. Kokemus otettavana oli vieläkin nautinnollisempi kuin uskalsin kuvitellakaan!
      Voin sanoa, että Suomalaiset miehet ovat liian estyneitä tällaissen kimppaan jossa naista otetaan ja tällaista kokemusta on haettava jostain muualta.
      Katri

      • Anonyymi

        Kerro tarkemmin tapahtunutta.


    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe