Ufot ovat lihallisen hahmon saaneita langenneita enkeleitä, jotka eivät puhut totta

Anonyymi-ap

Ufoista on paljon uskottavia havaintoja, joten ilmiö on todellinen. Mm. Yhdysvalloilla on hallussaan humanoidien ilma-aluksia.

Monilla ihmisillä on ollut kontakteja humanoidien kanssa, jotka väittävät tulleensa kaukaisilta tähdiltä, mutta se on valhe. Edes humanoidien tekniikalla ei voi näitä valtavia etäisyyksiä matkustaa. Jopa kuuluisa ufologi Juhan af Grann oli pettynyt siihen, ettei humanoideilla näyttänyt olevan puhtaat jauhot pussissa. He olivat jääneet kiinni valheista.

Jumala on luonut elämää vain Maahan ja ihminen on kuva Jumalasta. Humanoidit ovat siis valehtelijoita, jotka yrittävät luoda sellaisen väärän kuvan, että ihminen olisi heidän kiihdyttämänsä evoluution luoma olento.

Humanoidit asuvat maan alla pimeässä, minkä takia niillä on suuret silmät, jolla ne näkevät pimeässä. Silmät ovat arat auringon valolle, joten ne eivät yleensä näyttäydy päivällä. Niillä on pieni ja heikko ruumis, joka tarvitsee vähän ravintoa ja happea. Niillä on matojen ruuansulatus, koska ne syövät multaa ruuaksi. Humanoidit tulevat ilma-aluksillaan merien kautta näyttäytymässä ihmisille, jotta ihmiset uskoisivat sen valheen, että he tuleva kaukaisilta tähdiltä. He siis tukevat valheitaan tekemällä ihmeitä.

Suurisilmäinen ja sammakon näköinen ruma humanoidi ei ole kuva Jumalasta. Humanoidit ovat syntiin langenneita enkeleitä, jotka heitettiin taivaasta ulos ja muutettiin ruman näköisiksi lihallisiksi humanoideiksi. Humanoideista tiedetään mm., etteivät ne pysty lisääntymään ja kaikilla ei ole edes sukupuolta. Kakki eloon jääneet humanoidit tuhoutuvat viimeistään Harmageddonin taistelussa ratsujensa kanssa.

Ilm 16:13 Minä näin, kuinka lohikäärmeen suusta, pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähti kolme saastaista henkeä, jotka olivat sammakon näköisiä.
14 Ne ovat pahoja henkiä, jotka tekevät ihmeitä, ja ne lähtivät kokoamaan maanpiirin kaikki kuninkaat taisteluun, joka käydään Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.

Ef 2:2 Ennen te elitte niiden vallassa tämän maailman menon mukaan, totellen avaruuden henkivaltojen hallitsijaa, sitä henkeä, joka yhä vaikuttaa tottelemattomissa ihmisissä.
...
6:11 Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan.
12 Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.
13 Ottakaa siis yllenne Jumalan taisteluvarustus, niin että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa ja selviytymään taistelusta pystyssä pysyen.

115

1439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      >>Jopa kuuluisa ufologi Juhan af Grann oli pettynyt siihen, ettei humanoideilla näyttänyt olevan puhtaat jauhot pussissa. He olivat jääneet kiinni valheista<<

      Millainen tapaus tuo on? Onko sinulla lähdetietoa? Onhan se kyllä ihan mahdollista, että hänelleä on kokemusta negatiivisista humanoideista.

      • Anonyymi

        Johan af Granilla oli aikanaa joku televisio-ohjelma, jossa hän vastaili hänelle lähetettyihin kysymyksiin, mistä on pätkiä Youtubessa. Siinä lomassa hän kertoi, ettei kaikilla humanoideilla ole puhtaat jauhot pusseissa. Sen lisäksi hän kertoi, että jotkut olivat saaneet yhteyden telepaattisesti humanoideihin, mikä oli aiheuttanut näissä ihmisissä negatiivisia asioita kuten esim. avioeroja yms.

        On ilmeistä, ettei humanoideihin voi luottaa. Miksi muutenkaan kukaan järkevä ihminen luota sellaisiin olentoihin, joita ei oikeasti tunne? Kuka sanoo, että heillä on hyvä tarkoitusperät? Eivät ole. Se on tullut selväksi. He ovat vuosisatoja kylväneet valheita ja esiintyneet jumalina, mitä he eivät ole.


    • Anonyymi

      Maailmankaikkeudessa on todennäköisesti paljon elämää.

      Miksi ne eivät olisi Jumalan yhteydessä kuten ihmisetkin.

      • Anonyymi

        Mitä niistä tuhansista eri jumalista tarkoitat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä niistä tuhansista eri jumalista tarkoitat?

        Tarkoitan sitä korkeinta Jumalaa


    • Anonyymi

      Ufo on tunnistamaton lentävä objekti, joka useimmiten vaikuttaa metalliselta lentävältä lautaselta ja jossa ei ole mitään lihallisia piirteitä, ei enkelimisiäkään piirteitä, ei silmiä, nenää, siipiä, suuta eikä tukkaa, vaan ne lentelee miten sattuu taikka leijuu paikallaan. Niissä ei ole mitään ihmismäistä eikä eläinmäistä, ne ovat vain jotakin lentolaitteita.

      • Anonyymi

        Suurin osa ufohavainnoista taitaa olla loistavia "energiapalloja", eikä kyse ole pallosalamista.

        Henkiolentoja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa ufohavainnoista taitaa olla loistavia "energiapalloja", eikä kyse ole pallosalamista.

        Henkiolentoja?

        Monet ufohavainnot ovat myös rautapalloja, lautasia yms., joissa ei välttämättä ollut mitään valoa.


    • Anonyymi

      Ihan samanlainen väite kuin alkaa kutsua satelliittia avaruustulikärpäseksi.

    • Anonyymi

      On tulossa SUURI PETOS, jossa uskotellaan ihmisille että ufo:ista tulevat oliot olisi mukamas muista aurinkokunnista tms., vaikka ne juuri näitä langenneita enkeleitä ja demonisia pahoja henkiä.

      Monet alukset vaikuttaa tulevan meren pohjista ja taitavat asustella siellä maan sisällä.

      Maan hallituksista ja ylhäisistä ainakin osa on juonessa mukana.

      • Anonyymi

        UFO:illa lentävät humanoidit ovat taivaasta ulos heitettyjä enkeleitä siis pahoja henkiä, jotka saivat ruman lihallisen ruumiin samalla tavalla, miten Saatanan ruumis muutettiin maassa ryömiväksi rumaksi käärmeeksi. Aikojen lopussa ne tulevat ratsuineen maan päälle sotimaan ihmisiä vastaan. Ne tulevat olemaan Antikristuksen armeija, mutta ne lopulta tuhoutuvat Harmageddonin kentällä.

        1 Moos 3:14 Ja Herra Jumala sanoi käärmeelle: "Koska tämän teit, kirottu ole sinä kaikkien karjaeläinten ja kaikkien metsän eläinten joukossa. Vatsallasi sinun pitää käymän ja tomua syömän koko elinaikasi.
        15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän."

        Ilm 12:7 Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa
        8 mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa.
        9 Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit.
        ...
        9:14 joka sanoi kuudennelle torveaan soittaneelle enkelille: "Päästä irti ne neljä enkeliä, jotka ovat kahleissa suuren Eufratvirran rannalla."
        15 Niin päästettiin irti nämä neljä enkeliä, jotka olivat valmiina tätä tuntia, päivää, kuukautta ja vuotta varten: niiden oli määrä surmata kolmannes ihmiskunnasta.
        16 Niillä oli ratsuväkeä kaksikymmentätuhatta kertaa kymmenentuhatta sotilasta; minä kuulin joukkojen lukumäärän.
        17 Tällaisia olivat näyssäni ratsut ja ratsastajat: niillä oli tulipunaiset, savunsiniset ja rikinkeltaiset rintapanssarit, ja hevosilla oli kuin leijonan pää ja niiden suusta suitsi tulta, savua ja rikin katkua.
        18 Näihin kolmeen vitsaukseen -- tuleen, savuun ja rikin katkuun, jotka suitsivat hevosten suusta -- kuoli kolmannes ihmiskuntaa.
        19 Hevosten voima oli niiden suussa ja hännässä. Häntä oli kuin käärme, ja sillä oli käärmeen pää, jolla se tuotti tuhoa.
        ...
        16:13 Minä näin, kuinka lohikäärmeen suusta, pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähti kolme saastaista henkeä, jotka olivat sammakon näköisiä.
        14 Ne ovat pahoja henkiä, jotka tekevät ihmeitä, ja ne lähtivät kokoamaan maanpiirin kaikki kuninkaat taisteluun, joka käydään Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.
        ...
        19:17 Sitten näin enkelin, joka seisoi ylhäällä auringossa. Hän huusi kovalla äänellä kaikille linnuille, jotka lensivät korkealla taivaan laella: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan juhla-aterialle!
        18 Saatte syödä kuninkaiden lihaa, sotapäälliköiden ja mahtimiesten lihaa, ratsujen ja ratsastajien lihaa, kaikkien lihaa, niin vapaiden kuin orjien, niin pienten kuin suurten."
        19 Sitten näin, että peto ja maailman kuninkaat sotajoukkoineen olivat kokoontuneet yhteen käydäkseen taisteluun ratsastajaa ja hänen sotajoukkoaan vastaan.
        20 Mutta peto otettiin kiinni, samoin väärä profeetta, joka pedon nimissä oli tehnyt tunnustekoja ja johtanut harhaan sen merkin ottaneet ja sen kuvaa kumartaneet ihmiset. Ne molemmat heitettiin elävinä tuliseen järveen rikinkatkuisten lieskojen keskelle.
        21 Loput saivat surmansa miekasta, joka lähti ratsastajan suusta, ja kaikki linnut söivät heidän lihastaan itsensä kylläisiksi.


    • Anonyymi

      Vautsi!

      Aloittajalla on hyvä mielikuvitus. Hänen täytyy hieman ymmärtää tosiuskovien ajatusmaailmaa, koska hän on kyennyt kuvittelemaan ja kirjoittamaan näin ironisen letkautuksen tosiuskovien ufokäsityksistä.

      "Mulkosilmäiset multaa syövät enkelit" :))

      • Anonyymi

        Pieni suu ja hento ruumis. Mitä muuta he söisivät maan alla?

        1 Moos 3:14 Herra Jumala sanoi käärmeelle: -- Koska tämän teit, olet kirottu. Toisin kuin muut eläimet, karja ja pedot, sinun on madeltava vatsallasi ja syötävä maan tomua niin kauan kuin elät.


    • "Suurin osa ufohavainnoista taitaa olla loistavia "energiapalloja", eikä kyse ole pallosalamista. Henkiolentoja?"

      Tilastoja en ole asiasta nähnyt, mutta sen olen ymmärtänyt että varsinkin pimeällä objekti voi näyttää pelkältä valopallolta, koska sen energia on niin voimakasta että se ilmenee valohalon muodossa objektin ympärillä, ettei ääriviivoja erota sen valon sisästä.

      Olen myös vakuuttunut siitä että on olemassa "pelkkiä" valopalloja ja objekteja, kuten esimerkiksi Foo Fightersit toisen maailmansodan aikoihin ja peltokuvioita väsäävät "luotaimet".

      Mutta jos ne kykenevät aiheuttamaan meidän maailmassa fysikaalisia asioita, kuten lamauttamaan hävittäjien ohjaimet, käynnistelemään ydinohjuksia ja tekemään peltokuvioita, niin silloinhan niillä on oltava myös fysikaalinen olemus.

      Se ei poista henkiolennon mahdollisuutta, vaan se henkiolento joko on itsessään fysikaalinen, taikka se hallinnoi mekanismia / materiaa jossa se asuu.

      Olisiko niin että he kykenevät "vaihtamaan taajuttaan" ja liikkumaan siten erilaisten maailmoiden välissä?

      Hengen on oltava jollakin tasolla olemassa, koska jos se ei olisi, sitä ei voisi nähdä eikä se voisi vaikuttaa mihinkään eikä tehdä mitään. Hengellä on siis oltava olemus jollakin tasolla.

      • Anonyymi

        Helsingissä muuten oli vuonna 2003 erikoinen sähkökatkos, joka ulottui esikaupunkeihin, jotka olivat eri verkossa kuin Helsinki, missä muuntajan vikaantuminen tapahtui. Vastaavaa on kyllä tapahtunut muuallakin maailmassa ja USA: n ja Kanadan itärannikolla oli valtava sähkökatkos samana vuonna. USA:n ja Kanadan sähköverkot tuskin ovat samaa verkkoa, joten erikoinen tapahtuma kyseessä muutoinkin kuin laajuutensa takia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helsingissä muuten oli vuonna 2003 erikoinen sähkökatkos, joka ulottui esikaupunkeihin, jotka olivat eri verkossa kuin Helsinki, missä muuntajan vikaantuminen tapahtui. Vastaavaa on kyllä tapahtunut muuallakin maailmassa ja USA: n ja Kanadan itärannikolla oli valtava sähkökatkos samana vuonna. USA:n ja Kanadan sähköverkot tuskin ovat samaa verkkoa, joten erikoinen tapahtuma kyseessä muutoinkin kuin laajuutensa takia.

        Olihan niitä' lisääkin muutaman viikon sisällä ja sitten tuli vielä 23.9 Etelä Ruotsin ja Tanskan pimentänyt sähkökatkos:

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000158530.html


      • Anonyymi

        UFO:jen lentoliikkeitä on saatu seurattua monia kertoja jopa kymmenien minuuttien aijan. UFO eivät ole jotain sattumanvaraisesti leijuvia energiapalloja vaan älykkäässä ohjauksessa olevia ilma-aluksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helsingissä muuten oli vuonna 2003 erikoinen sähkökatkos, joka ulottui esikaupunkeihin, jotka olivat eri verkossa kuin Helsinki, missä muuntajan vikaantuminen tapahtui. Vastaavaa on kyllä tapahtunut muuallakin maailmassa ja USA: n ja Kanadan itärannikolla oli valtava sähkökatkos samana vuonna. USA:n ja Kanadan sähköverkot tuskin ovat samaa verkkoa, joten erikoinen tapahtuma kyseessä muutoinkin kuin laajuutensa takia.

        Siehän se melkoinen sähköasiantuntija olet. Täyttä höpöhöpöä.
        Sähköverkot on toki eri maiden ja kaupunginosien kesken yhdistetty toisiinsa. Suomen verkkokin pohjoismaat,Viro, Venäjä samaa sähkölinjaa ja siirtoa. Päivittäistä rutiinia.
        Ja näin Amerikassakin. Muuntopiiejä joita voidaan erottimilla ohjailla miten vain tilanteiden mukaan on tarvetta


    • Anonyymi

      Yliopistoissa on paljon humanoideja, on sellaisia humanistisia yhdyskuntia heillä.

    • Anonyymi

      Tuollainen on ainakin kastemato "sinun on madeltava vatsallasi ja syötävä maan tomua niin kauan kuin elät"

      Ei ole ainakaan anakonda tai kalkkarokäärme.

      • Anonyymi

        Saatana on käärmeen hahmossa, jonka on syötävä maan multaa. Saatana on käärme, jolla on madon ruuansulatus. Monilla humanoideilla on sama juttu. Pieni suu ja ruokana maan multa.

        Ps 72:9 Kumartakoot häntä aavikoitten asujat, hänen edessään viholliset nuolkoot tomua.


    • Anonyymi

      Vashta Narada on intuitiivinen taiteilija joka maalaa tietokoneella ET kansojen henkilöitä. Maalausten kohteet ovat ET olentoja jotka toimivat ihmisten oppaina, tai kuuluvat samaan sieluryhmään ihmisen kanssa, tai ovat ihmisten hybridilapsia tai joilla on joku muu pitempiaikainen yhteys ihmisiin. Ymmärtääkseni Vashta näkee mediaalisesti nämä ET olennot.

      https://www.facebook.com/Vashta.Art/photos

      En usko että multa kuuluu heidän ruokavalioonsa.

      • Anonyymi

        Telepaattinen yhteys ihmisiin on aina henkimaailman juttuja. Pahat henget tekeytyvät ulkoavaruuden olennoiksi, mutta se tarina on valhetta.


    • Anonyymi

      Niinpä, kaikki mikä uhkaa lapsellista uskoasi on paholaisesta, myös se että elämä paljon laajempi asia universumissa mitä kristinusko ei tietenkään selitä. Tämän takia se on vaikeuksissa.

      Tuo lainaus lähinnä huvittava.

      ”Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan. ”

      Sana ”avaruuden” on tullut vasta uusimpiin suomalaiseen raamatun käännöksiin eikä sitä käytetä englannin kielisessä raamatussa eikä kreikan kielisessä vanhoissa raamatuissa.

      • Anonyymi

        >>Sana ”avaruuden” on tullut vasta uusimpiin suomalaiseen raamatun käännöksiin eikä sitä käytetä englannin kielisessä raamatussa eikä kreikan kielisessä vanhoissa raamatuissa.<<

        Suomalainen Raamattu ei käännä väärin kreikan sanaa "αηρ" (aer). King James Version puhuu myös ilmavallan hallitsijasta, joka merkitsee nykysuomessa avaruuksien hallitsijaa.

        Ef 2:2 Wherein in time past ye walked according to the course of this world, according to the prince of the power of the air, the spirit that now worketh in the children of disobedience:


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Sana ”avaruuden” on tullut vasta uusimpiin suomalaiseen raamatun käännöksiin eikä sitä käytetä englannin kielisessä raamatussa eikä kreikan kielisessä vanhoissa raamatuissa.<<

        Suomalainen Raamattu ei käännä väärin kreikan sanaa "αηρ" (aer). King James Version puhuu myös ilmavallan hallitsijasta, joka merkitsee nykysuomessa avaruuksien hallitsijaa.

        Ef 2:2 Wherein in time past ye walked according to the course of this world, according to the prince of the power of the air, the spirit that now worketh in the children of disobedience:

        Tässä viitataan ef 6:12 mihin sana avaruus on lisätty.

        Antiikin ihmisillä ei ollut nykyistä kosmologista käsitystä galakseista, tähdista ja muista planeettakunnista saati muista älyllisistä olennoista mitä muualla voi olla. On täydellistä anakronismia hakea raamatusta vastausta kysymykseen mitä antiikin ihmiset eivät osanneet miettiä. Siksi tutkijateologit eivät väitä tällaisia typeryyksiä.

        Tosin sillä ei ole mitään merkitystä mitä raamatussa sanotaan. Ihmisten suullista tradiota, mikä on myöhemmin saanut kirjallisen muodon, päätetty mitä kirjoituksia valitaan ja tämän päälle opin rakentamiseen meni satoja vuosia ja tätä taas on tulkittu eri aikoina eri tavoin. ”Jumalan sana” on ihmisen kehittämä illuusio.

        Ainut millä on merkitystä on tieteen todistama kosmologia. Tänään tiedämme toisin kuin 30 vuotta sitten että elämän edellytykset universaalit ja yksin auringon kaltaisia tähtiä kiertää triljoonia elämän vyöhykkeellä olevia planeettoja. James Webb parhaillaan tutki eksoplaneettojen kaasukehiä mistä voi nähdä onko planeetta elävä.

        Totta kai kristinusko tulee kriisiin kun ymmärretään että elämä on sääntö eikä poikkeus eikä siihen ole vastausta miksi. Keskiajalla kirkon mies mikä väitti näin poltettiin.

        Pelottaako että elämä aivan jotain muuta mitä uskot?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä viitataan ef 6:12 mihin sana avaruus on lisätty.

        Antiikin ihmisillä ei ollut nykyistä kosmologista käsitystä galakseista, tähdista ja muista planeettakunnista saati muista älyllisistä olennoista mitä muualla voi olla. On täydellistä anakronismia hakea raamatusta vastausta kysymykseen mitä antiikin ihmiset eivät osanneet miettiä. Siksi tutkijateologit eivät väitä tällaisia typeryyksiä.

        Tosin sillä ei ole mitään merkitystä mitä raamatussa sanotaan. Ihmisten suullista tradiota, mikä on myöhemmin saanut kirjallisen muodon, päätetty mitä kirjoituksia valitaan ja tämän päälle opin rakentamiseen meni satoja vuosia ja tätä taas on tulkittu eri aikoina eri tavoin. ”Jumalan sana” on ihmisen kehittämä illuusio.

        Ainut millä on merkitystä on tieteen todistama kosmologia. Tänään tiedämme toisin kuin 30 vuotta sitten että elämän edellytykset universaalit ja yksin auringon kaltaisia tähtiä kiertää triljoonia elämän vyöhykkeellä olevia planeettoja. James Webb parhaillaan tutki eksoplaneettojen kaasukehiä mistä voi nähdä onko planeetta elävä.

        Totta kai kristinusko tulee kriisiin kun ymmärretään että elämä on sääntö eikä poikkeus eikä siihen ole vastausta miksi. Keskiajalla kirkon mies mikä väitti näin poltettiin.

        Pelottaako että elämä aivan jotain muuta mitä uskot?

        Ulkoavaruudessa ei ole mitään elämää.

        Jumala tuli ihmiseksi omassa Pojassaan. Jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, eikä humanoidi ole kuva Jumalasta. Raamattu ei ilmoita, että Jumala olisi luonut jotain elämään muille planeetoille eikä siellä elämää myöskään ole. Raamattu kuvaa taivasta Jumalan asuinpaikkana, jossa on sinne pelastuneita ihmisiä, eikä humanoideista mainita mitään. Elämä Maassa on siis ainoa, mitä on.

        Elämä ei ala sattumalta mistään alkuliemistä, kuten jotkut luulevat. On tieteellisesti voitu kumota sellainen selitysmalli, että aminohapot olisivat alkaneet järjestyä DNA-ketjuiksi alkuliemessä ja sitten alkaneet kopioitua, jolloin olisi syntynyt elämää. DNA ei edes säily ilman sitä suojaavaa solukalvoa, koska veden kemikaalit reagoisivat aminohappoihin heti ja korruptoisivat DNA:n. DNA-ketjut eivät myöskään kopioidu ilman hyvin monimutkaista kopiointimekanismia, mikä on solussa. On selvä asia, että elävä solu on luotu heti valmiiksi, jotta se voi elää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä viitataan ef 6:12 mihin sana avaruus on lisätty.

        Antiikin ihmisillä ei ollut nykyistä kosmologista käsitystä galakseista, tähdista ja muista planeettakunnista saati muista älyllisistä olennoista mitä muualla voi olla. On täydellistä anakronismia hakea raamatusta vastausta kysymykseen mitä antiikin ihmiset eivät osanneet miettiä. Siksi tutkijateologit eivät väitä tällaisia typeryyksiä.

        Tosin sillä ei ole mitään merkitystä mitä raamatussa sanotaan. Ihmisten suullista tradiota, mikä on myöhemmin saanut kirjallisen muodon, päätetty mitä kirjoituksia valitaan ja tämän päälle opin rakentamiseen meni satoja vuosia ja tätä taas on tulkittu eri aikoina eri tavoin. ”Jumalan sana” on ihmisen kehittämä illuusio.

        Ainut millä on merkitystä on tieteen todistama kosmologia. Tänään tiedämme toisin kuin 30 vuotta sitten että elämän edellytykset universaalit ja yksin auringon kaltaisia tähtiä kiertää triljoonia elämän vyöhykkeellä olevia planeettoja. James Webb parhaillaan tutki eksoplaneettojen kaasukehiä mistä voi nähdä onko planeetta elävä.

        Totta kai kristinusko tulee kriisiin kun ymmärretään että elämä on sääntö eikä poikkeus eikä siihen ole vastausta miksi. Keskiajalla kirkon mies mikä väitti näin poltettiin.

        Pelottaako että elämä aivan jotain muuta mitä uskot?

        Ef 6:12 viittaa Ef 2:2. Kreikan sana "skotos" merkitsee pimeyttä ja "aer" avaruutta. Sehän on ihan selvä asia, että avaruus on aika pimeä paikka, mutta tässä tarkoitetaan esisijaisesti sitä pimeyttä, mitä avaruuden hallitsijalla on. Tosin sekin tiedetään, että pahat henget elävät pimeydessä. Tulisessa järveen tuomitut eivät taida nähdä muuta kuin liekkejä. Siellähän on muuten pimeää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä viitataan ef 6:12 mihin sana avaruus on lisätty.

        Antiikin ihmisillä ei ollut nykyistä kosmologista käsitystä galakseista, tähdista ja muista planeettakunnista saati muista älyllisistä olennoista mitä muualla voi olla. On täydellistä anakronismia hakea raamatusta vastausta kysymykseen mitä antiikin ihmiset eivät osanneet miettiä. Siksi tutkijateologit eivät väitä tällaisia typeryyksiä.

        Tosin sillä ei ole mitään merkitystä mitä raamatussa sanotaan. Ihmisten suullista tradiota, mikä on myöhemmin saanut kirjallisen muodon, päätetty mitä kirjoituksia valitaan ja tämän päälle opin rakentamiseen meni satoja vuosia ja tätä taas on tulkittu eri aikoina eri tavoin. ”Jumalan sana” on ihmisen kehittämä illuusio.

        Ainut millä on merkitystä on tieteen todistama kosmologia. Tänään tiedämme toisin kuin 30 vuotta sitten että elämän edellytykset universaalit ja yksin auringon kaltaisia tähtiä kiertää triljoonia elämän vyöhykkeellä olevia planeettoja. James Webb parhaillaan tutki eksoplaneettojen kaasukehiä mistä voi nähdä onko planeetta elävä.

        Totta kai kristinusko tulee kriisiin kun ymmärretään että elämä on sääntö eikä poikkeus eikä siihen ole vastausta miksi. Keskiajalla kirkon mies mikä väitti näin poltettiin.

        Pelottaako että elämä aivan jotain muuta mitä uskot?

        >>>James Webb parhaillaan tutki eksoplaneettojen kaasukehiä mistä voi nähdä onko planeetta elävä.<<<

        Teleskooppi ei voi nähdä, onko planeetalla elämää. Marsissa on kaasukehä, eikä siellä ole mitään elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ef 6:12 viittaa Ef 2:2. Kreikan sana "skotos" merkitsee pimeyttä ja "aer" avaruutta. Sehän on ihan selvä asia, että avaruus on aika pimeä paikka, mutta tässä tarkoitetaan esisijaisesti sitä pimeyttä, mitä avaruuden hallitsijalla on. Tosin sekin tiedetään, että pahat henget elävät pimeydessä. Tulisessa järveen tuomitut eivät taida nähdä muuta kuin liekkejä. Siellähän on muuten pimeää.

        Noita sanoja ei löydy ko jakeista eikä silläkään ole merkitystä.

        Et taida ymmärtää että antiikin ihmiset eivät ymmärtäneet kosmosta ja avaruutta kuten me. Syyllistyt anakronismiin.

        Ei ole mitään väliä mitä Raamattu sanoo. Laskeppa huvikseen monta lahkoa on syntynyt ”yhdesta sanasta” saati mitä kaikkea ihmisyyden riistäviä julmuuksia sillä on perusteltu.

        Usko on suljettu järjestelmä ja kaikki sen käsitykset nojaavat vain uskoon. Usko ei tuota mitään tietoa. Tieteessä on yksi luonnontiede ja tietoa tuotetaan tieteellisellä menetelmällä. Uskontoja on taas loputon määrä ja lahkoja satoja kristiuskon sisällä ja sitten on maalikkouskovia kuten sinä ja kieltävät kaiken raamattusitaateilla. Usko ei tuota uutta tietoa ei edes uutta ”ilmoitusta”.

        Historiallinen muu viite jeesus nimiseen hahmoon ei todista että jeesukseen liitetyt uskomukset ovat tosia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>>James Webb parhaillaan tutki eksoplaneettojen kaasukehiä mistä voi nähdä onko planeetta elävä.<<<

        Teleskooppi ei voi nähdä, onko planeetalla elämää. Marsissa on kaasukehä, eikä siellä ole mitään elämää.

        Spektristä näkee mistä kaasukehä koostuu ja siitä voi myös päätellä että siellä on älyllistä elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ulkoavaruudessa ei ole mitään elämää.

        Jumala tuli ihmiseksi omassa Pojassaan. Jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, eikä humanoidi ole kuva Jumalasta. Raamattu ei ilmoita, että Jumala olisi luonut jotain elämään muille planeetoille eikä siellä elämää myöskään ole. Raamattu kuvaa taivasta Jumalan asuinpaikkana, jossa on sinne pelastuneita ihmisiä, eikä humanoideista mainita mitään. Elämä Maassa on siis ainoa, mitä on.

        Elämä ei ala sattumalta mistään alkuliemistä, kuten jotkut luulevat. On tieteellisesti voitu kumota sellainen selitysmalli, että aminohapot olisivat alkaneet järjestyä DNA-ketjuiksi alkuliemessä ja sitten alkaneet kopioitua, jolloin olisi syntynyt elämää. DNA ei edes säily ilman sitä suojaavaa solukalvoa, koska veden kemikaalit reagoisivat aminohappoihin heti ja korruptoisivat DNA:n. DNA-ketjut eivät myöskään kopioidu ilman hyvin monimutkaista kopiointimekanismia, mikä on solussa. On selvä asia, että elävä solu on luotu heti valmiiksi, jotta se voi elää.

        Raamatulla ei ole mitään tekemistä onko universumissa elämää. Sinun uskon olemassaolo toki vaatii sitä ettei ole.

        Tiedettä vasten tiedetään että elämän palikat ovat kaikkialla samat ja elämän vyökykkeellä on loputon määrä planeettoja. Sinun jumalasi on siis käyttänyt ehkäisyä muualla?

        Kreationistit eivät olet todistaneet yhtään mitään tieteellisesti. Näitä kirjoituksia ei edes suunnata tiedeyhteisölle.

        Tiede kuvaa evedensisiin perustuen kosmoksen ja elämän syntymistä miten ihminen voi sen havaita. Se ei tarkoita etteikö jumalaa olisi. Päinvastoin, elämän yleisyyden todistaminen ohjaa kysymään uudelleen mitä on elämä ja minkälainen on Jumala. Silloin Raamatun nykykäsitykset joutavat romukoppaan. Se on normaalia uskontojen muuttumista mikä on myös koskenut kristinuskoa ja koskee edelleen.

        Tuota käsityksen muuttumista yrittää ennakoida ns. universaali teologia. Huvittavaa tulosta syntyy kun yritetään pitää kiinni jeesusopista ja mietitään käykö jeesus kuolemassa joka planeetalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamatulla ei ole mitään tekemistä onko universumissa elämää. Sinun uskon olemassaolo toki vaatii sitä ettei ole.

        Tiedettä vasten tiedetään että elämän palikat ovat kaikkialla samat ja elämän vyökykkeellä on loputon määrä planeettoja. Sinun jumalasi on siis käyttänyt ehkäisyä muualla?

        Kreationistit eivät olet todistaneet yhtään mitään tieteellisesti. Näitä kirjoituksia ei edes suunnata tiedeyhteisölle.

        Tiede kuvaa evedensisiin perustuen kosmoksen ja elämän syntymistä miten ihminen voi sen havaita. Se ei tarkoita etteikö jumalaa olisi. Päinvastoin, elämän yleisyyden todistaminen ohjaa kysymään uudelleen mitä on elämä ja minkälainen on Jumala. Silloin Raamatun nykykäsitykset joutavat romukoppaan. Se on normaalia uskontojen muuttumista mikä on myös koskenut kristinuskoa ja koskee edelleen.

        Tuota käsityksen muuttumista yrittää ennakoida ns. universaali teologia. Huvittavaa tulosta syntyy kun yritetään pitää kiinni jeesusopista ja mietitään käykö jeesus kuolemassa joka planeetalla.

        Tekoäly olisi omimmillaan juuri Jumalan olemassaoloa koskevissa kysymyksissä, kun sille on ensin ohjelmoitu planeettamme kaikki mahdollinen asiaan littyvä tieto puolueettomasti. Ihminen kun tulkitsijana on usein johonkin suuntaan puolueellinen tai hänen tietonsa ovat vajavaiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekoäly olisi omimmillaan juuri Jumalan olemassaoloa koskevissa kysymyksissä, kun sille on ensin ohjelmoitu planeettamme kaikki mahdollinen asiaan littyvä tieto puolueettomasti. Ihminen kun tulkitsijana on usein johonkin suuntaan puolueellinen tai hänen tietonsa ovat vajavaiset.

        Tekoäly päätyisi ehkä seuraavaan:

        Kaikkeutta ei ole luonut kukaan, eikä mikään, koska kaikkeuden ulkopuolella ei ole mitään ja se on ikuinen. Ei siis ole mitään olentoa, josta kaikki sai alkunsa.

        On alempia ja korkeampia olentoja ja voimia - ja rittävän korkeita ja luomiskykyisiä olentoja voidaan pitää jumalina alemmissa maailmoissa.

        Galaksit voivat olla luotuja ja aurinkokunnat planeettoineen voivat olla luotuja, mikä on todennäköistäkin ainakin elämälle suotuisten aurinkokuntien ja planeettojen suhteen.

        Elämää voi olla myös planeettojen sisällä ja mahdollisesti tähtienkin sisällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noita sanoja ei löydy ko jakeista eikä silläkään ole merkitystä.

        Et taida ymmärtää että antiikin ihmiset eivät ymmärtäneet kosmosta ja avaruutta kuten me. Syyllistyt anakronismiin.

        Ei ole mitään väliä mitä Raamattu sanoo. Laskeppa huvikseen monta lahkoa on syntynyt ”yhdesta sanasta” saati mitä kaikkea ihmisyyden riistäviä julmuuksia sillä on perusteltu.

        Usko on suljettu järjestelmä ja kaikki sen käsitykset nojaavat vain uskoon. Usko ei tuota mitään tietoa. Tieteessä on yksi luonnontiede ja tietoa tuotetaan tieteellisellä menetelmällä. Uskontoja on taas loputon määrä ja lahkoja satoja kristiuskon sisällä ja sitten on maalikkouskovia kuten sinä ja kieltävät kaiken raamattusitaateilla. Usko ei tuota uutta tietoa ei edes uutta ”ilmoitusta”.

        Historiallinen muu viite jeesus nimiseen hahmoon ei todista että jeesukseen liitetyt uskomukset ovat tosia.

        Olet väärässä.

        Antiikin ihmisten ymmärys kosmoksesta ei eroa nykyajan ihmisten ymmärryksestä niin paljoa, että sillä asialla olisi tässä ratkaiseva merkitys. Yötaivas on pimeä, mitä kreikan sana "skotos" tarkoittaa. On riittävän hyvin on ymmärretty, että siellä pimeydessä voi olla jotain ilmavallan hallitsijoita, joiden sanotaan olevan pahoja henkiä.

        Raamattu kertoo Hävittäjästä, mikä tarkoittaa Antikristusta, joka tulee kauhistusten siivillä Jerusalemiin.

        Dan 9:27 Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet väärässä.

        Antiikin ihmisten ymmärys kosmoksesta ei eroa nykyajan ihmisten ymmärryksestä niin paljoa, että sillä asialla olisi tässä ratkaiseva merkitys. Yötaivas on pimeä, mitä kreikan sana "skotos" tarkoittaa. On riittävän hyvin on ymmärretty, että siellä pimeydessä voi olla jotain ilmavallan hallitsijoita, joiden sanotaan olevan pahoja henkiä.

        Raamattu kertoo Hävittäjästä, mikä tarkoittaa Antikristusta, joka tulee kauhistusten siivillä Jerusalemiin.

        Dan 9:27 Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."

        >>Antiikin ihmisten ymmärys kosmoksesta ei eroa nykyajan ihmisten ymmärryksestä niin paljoa, että sillä asialla olisi tässä ratkaiseva merkitys. Yötaivas on pimeä, mitä kreikan sana "skotos" tarkoittaa. On riittävän hyvin on ymmärretty, että siellä pimeydessä voi olla jotain ilmavallan hallitsijoita, joiden sanotaan olevan pahoja henkiä<<

        Tosiasallisesti nykyihmisen ymmärrys on taantunut antiikin kreikastakin. Jo muinaiset kreikkalaiset sentään tiesivät, että Hades sijaitsee maan alla, mutta esitäpä sama käsitys nykyihmisille. Yhdeksän kymmenstä naurahtaa ajatuksellekin maan alaisesta Helvetistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Antiikin ihmisten ymmärys kosmoksesta ei eroa nykyajan ihmisten ymmärryksestä niin paljoa, että sillä asialla olisi tässä ratkaiseva merkitys. Yötaivas on pimeä, mitä kreikan sana "skotos" tarkoittaa. On riittävän hyvin on ymmärretty, että siellä pimeydessä voi olla jotain ilmavallan hallitsijoita, joiden sanotaan olevan pahoja henkiä<<

        Tosiasallisesti nykyihmisen ymmärrys on taantunut antiikin kreikastakin. Jo muinaiset kreikkalaiset sentään tiesivät, että Hades sijaitsee maan alla, mutta esitäpä sama käsitys nykyihmisille. Yhdeksän kymmenstä naurahtaa ajatuksellekin maan alaisesta Helvetistä.

        >>>Jo muinaiset kreikkalaiset sentään tiesivät, että Hades sijaitsee maan alla, mutta esitäpä sama käsitys nykyihmisille. Yhdeksän kymmenstä naurahtaa ajatuksellekin maan alaisesta Helvetistä.<<<

        Raamattu ei opeta helvetin olevan Maan alla. Tulinen järvi on taivaassa Jumalan kasvojen edessä, ei välttämättä ihan lähellä, mutta kasvojen suntaan kuitenkin edessä.

        Ilm 14:10 joutuu yhtä lailla juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan. Häntä kidutetaan tulessa ja rikin katkussa pyhien enkelien ja Karitsan edessä.
        ---
        15:2 Minä näin kuin kristallisen meren, joka välkehti tulta. Tuon kristallimeren rannalla seisoivat pedosta voiton saaneet, ne, jotka eivät olleet kumartaneet sen kuvaa eivätkä ottaneet merkkiä, jossa on sen nimen luku. Heillä oli käsissään Jumalan harput,
        3 ja he lauloivat Mooseksen, Jumalan palvelijan, ja Karitsan laulua: -- Suuret ja ihmeelliset ovat sinun tekosi, Herra Jumala, Kaikkivaltias! Oikeat ja todet ovat sinun tiesi, sinä kansojen kuningas!
        4 Kuka ei sinua pelkäisi, Herra, kuka ei ylistäisi nimeäsi? Sinä yksin olet pyhä. Kaikki kansat tulevat eteesi ja kumartavat sinua, sillä sinun oikeat tuomiosi ovat tulleet julki.
        ---
        20:13 Meri antoi kuolleensa, Kuolema ja Tuonela antoivat kuolleensa, ja kaikki heidät tuomittiin tekojensa mukaan.
        14 Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema: tulinen järvi.
        15 Jokainen, jonka nimeä ei löytynyt elämän kirjasta, heitettiin tuohon tuliseen järveen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet väärässä.

        Antiikin ihmisten ymmärys kosmoksesta ei eroa nykyajan ihmisten ymmärryksestä niin paljoa, että sillä asialla olisi tässä ratkaiseva merkitys. Yötaivas on pimeä, mitä kreikan sana "skotos" tarkoittaa. On riittävän hyvin on ymmärretty, että siellä pimeydessä voi olla jotain ilmavallan hallitsijoita, joiden sanotaan olevan pahoja henkiä.

        Raamattu kertoo Hävittäjästä, mikä tarkoittaa Antikristusta, joka tulee kauhistusten siivillä Jerusalemiin.

        Dan 9:27 Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."

        Se erosi todella merkittävästi ettet voi vääntää anakronistisesti raamatun kirjoittajien tarkoittaneen että jotakin sellaista mitä ne eivät tienneet olevaksi, nykyisen käsityksen mukainen kosmos ja siellä olevat elinkelpoiset planeetat.

        Lisäksi ihan sama mitä raamtussa lukee ja mihin uskot, sillä ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa. Yrität vain vängätä raamatun sitaateilla muun elämän paholaisen huijaukseksi.

        Edelleen ei tosin merkitystä, mainitsemaasi kahta sanaa noissa jakeissa ja siellä puhutaan vain taivasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se erosi todella merkittävästi ettet voi vääntää anakronistisesti raamatun kirjoittajien tarkoittaneen että jotakin sellaista mitä ne eivät tienneet olevaksi, nykyisen käsityksen mukainen kosmos ja siellä olevat elinkelpoiset planeetat.

        Lisäksi ihan sama mitä raamtussa lukee ja mihin uskot, sillä ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa. Yrität vain vängätä raamatun sitaateilla muun elämän paholaisen huijaukseksi.

        Edelleen ei tosin merkitystä, mainitsemaasi kahta sanaa noissa jakeissa ja siellä puhutaan vain taivasta.

        Usko tai ole uskomatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usko tai ole uskomatta.

        Sinun uskosi ei poikkea millään tavalla minkään muun uskovaisen tai uskonnon uskosta. Kaikki usko on täysin uskon varaista, sinulla eikä muillakaan ole mitään kokemusta tekstiä jne mikään todistaa uskoa oikeaksi. Kuten Kierkekaard sanoi, järki pitää heittää pois.

        Lisäksi edes akataamise teologit/tutkimus ei näe kuten väität ettei voi olla muuta elämää.

        En ymmärrä mitä teet täällä. Ymmärrän kyllä että sinua pelottaa että uskosi ei lopulta kerro mitään universumista kuten ei kerrokkaan. Taas palataan siihen että yrität huvittavasti todistaa jotain olemattomaksi sen kautta etteivät antiikin ihmiset eded osanneet ajatella, muita planeettajärjestelmiä ja galakseja.


    • Anonyymi

      Yhen näin marketissa ja oli todella jumalallinen ulkonäöltänsä hän. Ihan oli harhaantua hyllyjen välillä välillä.

    • Anonyymi

      Enkelit ovat kertoneet, Ufot tulevat toisista Galakseista.. Aurinkokunnista. He seuraavat
      tarkasti Ihmiskunnan menoa maapallolla. Pahaatekevät ahneet ylpeät oliot kuten he sanovat . Saavat kokea korkeimman voiman taivutuksen . Saastuminen suurimpia pahoja.
      Maapallon pelastukseen tarvitsemme apua.. Sitä kyllä tulee , mutta se vasta maksaakin ihmiskunnassa.

      • Anonyymi

        Tuo on juuri se valhe, mitä humanoidit levittävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on juuri se valhe, mitä humanoidit levittävät.

        En ota tuohon kantaa mutta sinä levität tällä vain typerää uskoasi. Anna olla.


    • Anonyymi

      Koukun lapsellisia kuvitelmia kun mikään ei riitä.

      • Kirjoitan nimimerkilläni ja en ole asiantuntija uskonnoissa, en intialaisessa kulttuurissa enkä historiassa ja Raamatustakin on vain jonkinlainen näkemys.

        Jätän nämä "humanoidien valheet", pelastustarinat, ylöstempaukset ja muut sellaiset teoriat väliin, jossa teoriat eivät kohtaa todellisuuden kanssa.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Kirjoitan nimimerkilläni ja en ole asiantuntija uskonnoissa, en intialaisessa kulttuurissa enkä historiassa ja Raamatustakin on vain jonkinlainen näkemys.

        Jätän nämä "humanoidien valheet", pelastustarinat, ylöstempaukset ja muut sellaiset teoriat väliin, jossa teoriat eivät kohtaa todellisuuden kanssa.

        "Jätän nämä "humanoidien valheet", pelastustarinat, ylöstempaukset ja muut sellaiset teoriat väliin, jossa teoriat eivät kohtaa todellisuuden kanssa."

        Ei kannata olla liian hyväuskoinen höplästä vedettävä ufo/alien-casessakaan, veli hyvä. Muun muassa abduktioista kirjoittaneet David Jacobs ja Budd Hopkins ovat tuoneet tutkimuksissaan esiin sen, että "alienit" ovat oikein kyvykkäitä ja halukkaita valehtelemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jätän nämä "humanoidien valheet", pelastustarinat, ylöstempaukset ja muut sellaiset teoriat väliin, jossa teoriat eivät kohtaa todellisuuden kanssa."

        Ei kannata olla liian hyväuskoinen höplästä vedettävä ufo/alien-casessakaan, veli hyvä. Muun muassa abduktioista kirjoittaneet David Jacobs ja Budd Hopkins ovat tuoneet tutkimuksissaan esiin sen, että "alienit" ovat oikein kyvykkäitä ja halukkaita valehtelemaan.

        "Muun muassa abduktioista kirjoittaneet David Jacobs ja Budd Hopkins ovat tuoneet tutkimuksissaan esiin sen, että "alienit" ovat oikein kyvykkäitä ja halukkaita valehtelemaan."

        Onko sinulla linkkiä tämän tiedo lähteeseen?


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Jätän nämä "humanoidien valheet", pelastustarinat, ylöstempaukset ja muut sellaiset teoriat väliin, jossa teoriat eivät kohtaa todellisuuden kanssa."

        Ei kannata olla liian hyväuskoinen höplästä vedettävä ufo/alien-casessakaan, veli hyvä. Muun muassa abduktioista kirjoittaneet David Jacobs ja Budd Hopkins ovat tuoneet tutkimuksissaan esiin sen, että "alienit" ovat oikein kyvykkäitä ja halukkaita valehtelemaan.

        En ole koskaan kuullut alienien puhetta, saati sitten valheitaan. Nehän ovat selkeästi karttaneet ihmisiä jo kauan ja minulla ei riitä mielenkiinto / luottamus kuunnella kenenkään Jacobsin tai Buddin selvityksiä.

        Syynä on se että nämä kirjailijat / bloggarit käyvät somessa kilpailua siitä kuka "tietää" eniten ja heittää mielenkiintoisimmat teoriat ihmeteltäväksi. He kertovat kolmannen käden tietoa jolle ei ole yleensä mitään todisteita.

        Luotan suoraan asianosaisten videoituun sanomaan ennemmin kuin heihin, jotka vääntävät asioista oman versionsa ilman omakohtaista kokemusta.

        Jos todistusarvoa mitataan, niin tuoreita suosikkejani ovat Elizondon, Fravorin ja Lazarin kaltaiset henkilöt jotka tietävät mistä puhuvat. Joukko muita "syväkurkkuja" on tullut viime aikoina esiin, jotka täydentävät kokonaisuutta.

        Historiassa on lukematon joukko "paalupaikalla" olleita henkilöitä ufohavaintojen ja tutkimusten kannalta. Astronautteja, lentäjiä, puolustusministereitä, kenraaleja, amiraaleja, hävittäjälentäjiä aina Suomeakin myöten kuten Tarmo Tukeva ja Kuronen.

        Todisteet on ylitsevuotavia, kuten Stanton Friedman asian ilmaisi. Henkilökohtaisesti en luota yhteenkään niin sanottuun kanavoitsijaan, vaikka uskonkin että siellä on joukossa olemassa oikeitakin sellaisia.

        Oikean erottaminen väärästä pelkkien puheiden perusteella on miltei mahdotonta.
        Henkilön pitää ensin todistaa olevansa oikeassa, ennenkuin luottamus on ansaittu.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        En ole koskaan kuullut alienien puhetta, saati sitten valheitaan. Nehän ovat selkeästi karttaneet ihmisiä jo kauan ja minulla ei riitä mielenkiinto / luottamus kuunnella kenenkään Jacobsin tai Buddin selvityksiä.

        Syynä on se että nämä kirjailijat / bloggarit käyvät somessa kilpailua siitä kuka "tietää" eniten ja heittää mielenkiintoisimmat teoriat ihmeteltäväksi. He kertovat kolmannen käden tietoa jolle ei ole yleensä mitään todisteita.

        Luotan suoraan asianosaisten videoituun sanomaan ennemmin kuin heihin, jotka vääntävät asioista oman versionsa ilman omakohtaista kokemusta.

        Jos todistusarvoa mitataan, niin tuoreita suosikkejani ovat Elizondon, Fravorin ja Lazarin kaltaiset henkilöt jotka tietävät mistä puhuvat. Joukko muita "syväkurkkuja" on tullut viime aikoina esiin, jotka täydentävät kokonaisuutta.

        Historiassa on lukematon joukko "paalupaikalla" olleita henkilöitä ufohavaintojen ja tutkimusten kannalta. Astronautteja, lentäjiä, puolustusministereitä, kenraaleja, amiraaleja, hävittäjälentäjiä aina Suomeakin myöten kuten Tarmo Tukeva ja Kuronen.

        Todisteet on ylitsevuotavia, kuten Stanton Friedman asian ilmaisi. Henkilökohtaisesti en luota yhteenkään niin sanottuun kanavoitsijaan, vaikka uskonkin että siellä on joukossa olemassa oikeitakin sellaisia.

        Oikean erottaminen väärästä pelkkien puheiden perusteella on miltei mahdotonta.
        Henkilön pitää ensin todistaa olevansa oikeassa, ennenkuin luottamus on ansaittu.

        Elizondo mainosti olleensa mukana 22 miljoonan dollarin rahoituksella AATIP-ufotutkimusohjelman johtajana. Ei ollut tuota summaa, sillä tuon rahan sai James Lacatskin johtama AAWSAP. Kun Elizondo oli valmis valehtelemaan tuon, niin mitä muuta lisäksi?

        "En ole koskaan kuullut alienien puhetta, saati sitten valheitaan. Nehän ovat selkeästi karttaneet ihmisiä jo kauan ja minulla ei riitä mielenkiinto / luottamus kuunnella kenenkään Jacobsin tai Buddin selvityksiä."

        Saa sitä olla vapaaehtoisesti tietämätönkin, enkä minäkään luota sinuun, joten sikäli ollaan molemmat skeptisiä.


    • Anonyymi

      En ymmärä mitä uskovaiset täällä tekevät väittäessään ufojen olevan paholaisesta. Uskon itsessään pitäisi olla (uskossa) nlin vahva ettei ole väliä mitä muut ajattellevat.

      He kuitenkin tietävät ettei tieteellinen todellisuus tue heitä. Siksi kaikki kielletään. Säälittävää.

      • Anonyymi

        Varsinaisesti fundikset eivät kiellä ilmiötä, mutta väittävät tietävänsä sen ratkaisun. Se ei poikkea niin paljon niistä, jotka väittävät tietävänsä miltä planeetalta/galaksilta mikäkin alienialus on tulossa. Molemmat ryhmittymät uskovat ratkaisseensa ufoilmiön yhtä kaikki.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Varsinaisesti fundikset eivät kiellä ilmiötä, mutta väittävät tietävänsä sen ratkaisun. Se ei poikkea niin paljon niistä, jotka väittävät tietävänsä miltä planeetalta/galaksilta mikäkin alienialus on tulossa. Molemmat ryhmittymät uskovat ratkaisseensa ufoilmiön yhtä kaikki.

        Ei ne ääriainekset olisi täällä häiriköimässä, jos he eivät tietäisi ufoilmiön olevan todellinen, tai jos he eivät pelkäisi sitä.

        Suomeksi sanottuna he ovat harhaoppisia pelkureita, jotka pohjaavat pelkonsa ja vihansa itse keksimiinsä satuihin, joilla ruokkivat itseään. Oikeaa kristittyä heistä ei saa tekemälläkään.

        Bob Lazar sanoo että hänelle kerrottiin tutkittavan / tutkittavien ufoalusten tulevan Zeta Reticulin kaksoistähdistöstä 30 valovuoden päästä. Lazarille ei kerrottu, mistä tiedetään alusten olevan sieltä. https://www.tiktok.com/@superiorno1/video/7225476592896724250

        Lazar on ollut niin monessa asiassa oikeassa suorastaan profeetallisesti, että olen taipuvainen uskomaan hänen sanomisensa. Vaan tietäähän ei voi, onko Lazarille kerrottu totta. Ehkä se selviää joskus.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Ei ne ääriainekset olisi täällä häiriköimässä, jos he eivät tietäisi ufoilmiön olevan todellinen, tai jos he eivät pelkäisi sitä.

        Suomeksi sanottuna he ovat harhaoppisia pelkureita, jotka pohjaavat pelkonsa ja vihansa itse keksimiinsä satuihin, joilla ruokkivat itseään. Oikeaa kristittyä heistä ei saa tekemälläkään.

        Bob Lazar sanoo että hänelle kerrottiin tutkittavan / tutkittavien ufoalusten tulevan Zeta Reticulin kaksoistähdistöstä 30 valovuoden päästä. Lazarille ei kerrottu, mistä tiedetään alusten olevan sieltä. https://www.tiktok.com/@superiorno1/video/7225476592896724250

        Lazar on ollut niin monessa asiassa oikeassa suorastaan profeetallisesti, että olen taipuvainen uskomaan hänen sanomisensa. Vaan tietäähän ei voi, onko Lazarille kerrottu totta. Ehkä se selviää joskus.

        "Bob Lazar sanoo että hänelle kerrottiin tutkittavan / tutkittavien ufoalusten tulevan Zeta Reticulin kaksoistähdistöstä 30 valovuoden päästä."

        Mitä sinä et huomannut, niin Lazar myös kertoi, että hän uskoo tiedon olleet hämäystä ja ansa. Jokaiselle aluksia tutkineelle kerrottiin erilainen tarina aluksesta. Jos joku alkasi vuotaa tietoja julkisuuteen, saataisiin vuotaja kiinni sen perusteella, mistä hän väitti aluksen tuleen.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Ei ne ääriainekset olisi täällä häiriköimässä, jos he eivät tietäisi ufoilmiön olevan todellinen, tai jos he eivät pelkäisi sitä.

        Suomeksi sanottuna he ovat harhaoppisia pelkureita, jotka pohjaavat pelkonsa ja vihansa itse keksimiinsä satuihin, joilla ruokkivat itseään. Oikeaa kristittyä heistä ei saa tekemälläkään.

        Bob Lazar sanoo että hänelle kerrottiin tutkittavan / tutkittavien ufoalusten tulevan Zeta Reticulin kaksoistähdistöstä 30 valovuoden päästä. Lazarille ei kerrottu, mistä tiedetään alusten olevan sieltä. https://www.tiktok.com/@superiorno1/video/7225476592896724250

        Lazar on ollut niin monessa asiassa oikeassa suorastaan profeetallisesti, että olen taipuvainen uskomaan hänen sanomisensa. Vaan tietäähän ei voi, onko Lazarille kerrottu totta. Ehkä se selviää joskus.

        Klonkku, sinä et ole itse mitään fundamentalistia ääriaineksia parempi.
        Vasta sitten kun sinä lopulta kaivat esiin ne tieteelliset vahvistukset sille väitetylle 7000 vuoden ikäiselle luolamaalaukselle tai myönnät haastaneesi palturia, saatan jälleen vaivautua käyttämään juttuihi enemmän kuin sekuntin verran.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17190056/kolumbus-ei-loytanytkaan-ensin-amerikkaa-

        Enpä usko, että tulee tapahtumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Klonkku, sinä et ole itse mitään fundamentalistia ääriaineksia parempi.
        Vasta sitten kun sinä lopulta kaivat esiin ne tieteelliset vahvistukset sille väitetylle 7000 vuoden ikäiselle luolamaalaukselle tai myönnät haastaneesi palturia, saatan jälleen vaivautua käyttämään juttuihi enemmän kuin sekuntin verran.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17190056/kolumbus-ei-loytanytkaan-ensin-amerikkaa-

        Enpä usko, että tulee tapahtumaan.

        Mikäs palstajumala sinä pelle kuvittelet olevasi että sinä määräilet täällä toisia ja lahjaksi lupaat sitten armeliaasti suoda meille superälykkäät kommenttisi kun sinua totellaan?
        Painu nyt hevonperseeseen siitä ulisemasta uskispelle. Sinulle on sitäpaitsi jo vastattu tuohonkin moneen kertaan mutta kun kuningas herodes ei suo aikaansa tänne niin et ole huomannut. Mistä teitä tampioita oikein sikiää? Jostakin paanukattokirkosta jossa hapannaamat veisaa haikeita hoikujaan taskumatti taskussa Jumalalta piilossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikäs palstajumala sinä pelle kuvittelet olevasi että sinä määräilet täällä toisia ja lahjaksi lupaat sitten armeliaasti suoda meille superälykkäät kommenttisi kun sinua totellaan?
        Painu nyt hevonperseeseen siitä ulisemasta uskispelle. Sinulle on sitäpaitsi jo vastattu tuohonkin moneen kertaan mutta kun kuningas herodes ei suo aikaansa tänne niin et ole huomannut. Mistä teitä tampioita oikein sikiää? Jostakin paanukattokirkosta jossa hapannaamat veisaa haikeita hoikujaan taskumatti taskussa Jumalalta piilossa?

        Luulisi Klonkun osaavan itsekin vastata, miksi näitä pieniä käskyläisiä?


    • Anonyymi

      Ufot on ilmiö, joka on käytännössä jo todistettu olevan olemassa. Jopa Yhdysvaltojen armeija on julkaissut tunteja videokuvaa kohteista, jotka voivat yhtäkkiä kiihdyttää nopeuteen 20 kertaa äänennopeus ja sitten sukeltaa veden alle uimaan. Kellään valtiolla ei ole sellaista tekniikka. Yhden yön aikana pelloille tulleet viljaympyrät ovat myös todiste asiasta ja videolle on saatu jo kuvattua, kun valopallot kaatavat viljaa.

      On hyvin arveluttavaa, ettei Yhdysvaltojen hallitus tunnusta sitä, että sillä on hallussa useita ufo-aluksia. Tässä herää kysymys, että miksi tämä asia pitää salata tehokkaimmalla mahdollisella tavalla?

      Vastausta voi vain arvella, mutta se lienee siinä, että Yhdysvaltojen armeijalla on sellaista yhteistyötä humanoidien kanssa, joka ei kestä päivänvaloa. On esitetty mm. sellainen asia, että humanoidit olisivat kertoneet yhdysvaltalaisille viranomaisille ydinaseen toimintaperiaatteen, jotta se voitiin nopeasti kehittää käytettäväksi toisessa maailmansodassa.

      Mitään joukkopaniikkia ufo-asian julkistamisesta tuskin seuraa, sillä Suomen televisiokanavillakin pyörii useita ufo-tutkijoiden ohjelmasarjoja, mitä monet seuraavat viihteenä. Roswellin kaupoissa on myyty ufo-matkamuistoja jo kymmeniä vuosia. Jos taivaalla näkyy joku lentävä lautanen, siitä on lähinnä räpsitty valokuvia.

      Kuten sanoin, asiaa ei ole kuitenkaan mikään valtio julkistanut, koska niillä on niin kyseenalaisia yhteyksiä humanoideihin, ettei se kestä päivänvaloa.

      • Anonyymi

        Kuten Sheldan Nidle usein totesi viesteissään. Julkistus muuttaa lähes kaiken täällä.


      • Anonyymi

        "Ufot on ilmiö, joka on käytännössä jo todistettu olevan olemassa. Jopa Yhdysvaltojen armeija on julkaissut tunteja videokuvaa kohteista, jotka voivat yhtäkkiä kiihdyttää nopeuteen 20 kertaa äänennopeus ja sitten sukeltaa veden alle uimaan. Kellään valtiolla ei ole sellaista tekniikka."

        Pentagonin tiedottajan Sue Goughin äskettäisen lausunnon mukaan puolustusministeriön ufohavaintoja tutkivalla toimistolla (AARO) ei ole näyttöä maan ulkopuolisesta ”materiaalista” tai teknologian takaisinmallinnuksesta (reverse-engineering), ei nyt eikä aiemminkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ufot on ilmiö, joka on käytännössä jo todistettu olevan olemassa. Jopa Yhdysvaltojen armeija on julkaissut tunteja videokuvaa kohteista, jotka voivat yhtäkkiä kiihdyttää nopeuteen 20 kertaa äänennopeus ja sitten sukeltaa veden alle uimaan. Kellään valtiolla ei ole sellaista tekniikka."

        Pentagonin tiedottajan Sue Goughin äskettäisen lausunnon mukaan puolustusministeriön ufohavaintoja tutkivalla toimistolla (AARO) ei ole näyttöä maan ulkopuolisesta ”materiaalista” tai teknologian takaisinmallinnuksesta (reverse-engineering), ei nyt eikä aiemminkaan.

        "Pentagonin tiedottajan Sue Goughin äskettäisen lausunnon mukaan puolustusministeriön ufohavaintoja tutkivalla toimistolla (AARO) ei ole näyttöä maan ulkopuolisesta ”materiaalista” tai teknologian takaisinmallinnuksesta (reverse-engineering), ei nyt eikä aiemminkaan."

        Uskoitko sinä tämän selityksen? Minä en usko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten Sheldan Nidle usein totesi viesteissään. Julkistus muuttaa lähes kaiken täällä.

        Tuskimpa muuttaa. Ehkä kauppoihin voi tulla joitain muotivaatteita, joissa on kuvia lentävistä lautasista ja televisio-ohjelmia aiheesta, mutta muuta suurempaa ei siitä seuraa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuskimpa muuttaa. Ehkä kauppoihin voi tulla joitain muotivaatteita, joissa on kuvia lentävistä lautasista ja televisio-ohjelmia aiheesta, mutta muuta suurempaa ei siitä seuraa.

        Kun siis kaikki muuttuu niin mikään ei muutu? -En viitsi kommentoida tuota laisinkaan, on tuo niin älytön kommentti.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Kun siis kaikki muuttuu niin mikään ei muutu? -En viitsi kommentoida tuota laisinkaan, on tuo niin älytön kommentti.

        Jos Yhdysvallat paljastaan tietonsa ufoista, siitä ei seuraa mitään erityisen dramaattista. Lehdistö voi jauhaa asiaa pari kuukautta, mutta yleisesti ottaen mitään uutta tuskin tulee julki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Yhdysvallat paljastaan tietonsa ufoista, siitä ei seuraa mitään erityisen dramaattista. Lehdistö voi jauhaa asiaa pari kuukautta, mutta yleisesti ottaen mitään uutta tuskin tulee julki.

        Ufoilmiön luonne avoimena kysymyksenä oikeastaan palvelee eri koulukuntia paremmin sellaisenaan, koska se tekee mahdolliseksi yhdistää siihen mitä hyvänsä. Fundamentalisteille se on vahvistusta demoneille ja lopunajalle, jollekin new age suuntautuneelle se vahvistaa avaruusveljet Siriukselta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Yhdysvallat paljastaan tietonsa ufoista, siitä ei seuraa mitään erityisen dramaattista. Lehdistö voi jauhaa asiaa pari kuukautta, mutta yleisesti ottaen mitään uutta tuskin tulee julki.

        Kyllä ne puu tikut ja folio paperit voisi jo näyttää kaikille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Pentagonin tiedottajan Sue Goughin äskettäisen lausunnon mukaan puolustusministeriön ufohavaintoja tutkivalla toimistolla (AARO) ei ole näyttöä maan ulkopuolisesta ”materiaalista” tai teknologian takaisinmallinnuksesta (reverse-engineering), ei nyt eikä aiemminkaan."

        Uskoitko sinä tämän selityksen? Minä en usko.

        Juu. Näin minäkin sanoisin. Samaan aikaan validoidaan ei tästä maailmasta olevat suoritusarvot. Tuota vasten suuri määrää politiikkoja ovat tehneet omat päätelmät, not from earth.

        Et taida ymmärtää milloin tieteellisesti ne voidaan väittään olevan muualta vs milloin ei jää muuta vaihtoehtoa päätellä.

        Oletko ihan vain tietämätön vai tyhmä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ufot on ilmiö, joka on käytännössä jo todistettu olevan olemassa. Jopa Yhdysvaltojen armeija on julkaissut tunteja videokuvaa kohteista, jotka voivat yhtäkkiä kiihdyttää nopeuteen 20 kertaa äänennopeus ja sitten sukeltaa veden alle uimaan. Kellään valtiolla ei ole sellaista tekniikka."

        Pentagonin tiedottajan Sue Goughin äskettäisen lausunnon mukaan puolustusministeriön ufohavaintoja tutkivalla toimistolla (AARO) ei ole näyttöä maan ulkopuolisesta ”materiaalista” tai teknologian takaisinmallinnuksesta (reverse-engineering), ei nyt eikä aiemminkaan.

        Niin. Sen raportin perusteella ei noin voi väittää tieteellisesti. Samalla raportti vahvistaa ilmiöt aidoiksi ja suoritusarvot, ei ole kyse mittavirheistä eikä myöskään toisen valtion laitteista.

        Sen perusteella voi tehdä päätelmät.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        ....zzzZZZ....


      • Anonyymi

        Patmoksen Juha Ahvio kannattaa kryptoterestiaalista tulikintaa UFO:sta, joka tarkoittaa sitä, että humanoidit olisivat peräisin Maasta, jonne he olisivat kätkeytyneet meriin ja maan alle.

        Juha Ahvio torjuu ekstraterestiaalisen tulkintamallin, jonka mukaan UFO:t tulisivat toisilta tähdiltä.

        https://www.patmos.fi/blogit/ufot-mista-oikeasti-on-kyse/


      • Anonyymi kirjoitti:

        Patmoksen Juha Ahvio kannattaa kryptoterestiaalista tulikintaa UFO:sta, joka tarkoittaa sitä, että humanoidit olisivat peräisin Maasta, jonne he olisivat kätkeytyneet meriin ja maan alle.

        Juha Ahvio torjuu ekstraterestiaalisen tulkintamallin, jonka mukaan UFO:t tulisivat toisilta tähdiltä.

        https://www.patmos.fi/blogit/ufot-mista-oikeasti-on-kyse/

        Pitäähän uskiksillakin olla oma lähetyssaarnaaja, joka on keksinyt ihan itse teorian joka ei uhmaisi ihmisen asemaa eikä Herran sanan tulkintaa.

        Valitettavasti ääriuskovainen ei voi toimia tutkijana, eikä heidän sanoillaan ole painoa.

        "Korostamme evankeliumin muuttumattomuutta ja tunnustamme Raamatun erehtymättömänä Juma­lan Sanana" Sanoo Juha Ahvio joten se siitä tulkinnasta.

        Eihän tuolta pohjalta voi tehdä yhtään mitään tutkimusta kun kaikki luetaan Raamatusta.

        Juutalaisista tuli planeetan ahneimpia pahantekijöitä toisen maailmansodan jälkeen. Aatun ja monien muiden mukaan he olivat sitä jo ennen sotaa. Sitten lähtikin palestiinan kansalta maat, kodit, rahat ja henki. Maailman tekopyhintä sakkia.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Pitäähän uskiksillakin olla oma lähetyssaarnaaja, joka on keksinyt ihan itse teorian joka ei uhmaisi ihmisen asemaa eikä Herran sanan tulkintaa.

        Valitettavasti ääriuskovainen ei voi toimia tutkijana, eikä heidän sanoillaan ole painoa.

        "Korostamme evankeliumin muuttumattomuutta ja tunnustamme Raamatun erehtymättömänä Juma­lan Sanana" Sanoo Juha Ahvio joten se siitä tulkinnasta.

        Eihän tuolta pohjalta voi tehdä yhtään mitään tutkimusta kun kaikki luetaan Raamatusta.

        Juutalaisista tuli planeetan ahneimpia pahantekijöitä toisen maailmansodan jälkeen. Aatun ja monien muiden mukaan he olivat sitä jo ennen sotaa. Sitten lähtikin palestiinan kansalta maat, kodit, rahat ja henki. Maailman tekopyhintä sakkia.

        Juutalaisten Israelin ja palestiinalaisten Palestiinan erot ovat uskonnolliset ja kulttuuriset eivät biologiset ja geneettiset aivan kuten Venäjän ja Ukrainan kohdallakin, mutta jostain syystä sinä, veli hyvä, näytät vihreää valoa Moskovalle sen hyökkäyssodassa Ukrainaan, kun taas heristät sormea Jerusalemille, ja minusta aivan aiheesta, palestiinalaisten sortamisesta.
        Onko sinulla jotain kommentoitavaa asiassa?


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Pitäähän uskiksillakin olla oma lähetyssaarnaaja, joka on keksinyt ihan itse teorian joka ei uhmaisi ihmisen asemaa eikä Herran sanan tulkintaa.

        Valitettavasti ääriuskovainen ei voi toimia tutkijana, eikä heidän sanoillaan ole painoa.

        "Korostamme evankeliumin muuttumattomuutta ja tunnustamme Raamatun erehtymättömänä Juma­lan Sanana" Sanoo Juha Ahvio joten se siitä tulkinnasta.

        Eihän tuolta pohjalta voi tehdä yhtään mitään tutkimusta kun kaikki luetaan Raamatusta.

        Juutalaisista tuli planeetan ahneimpia pahantekijöitä toisen maailmansodan jälkeen. Aatun ja monien muiden mukaan he olivat sitä jo ennen sotaa. Sitten lähtikin palestiinan kansalta maat, kodit, rahat ja henki. Maailman tekopyhintä sakkia.

        Juha Ahvio esittämä teoria Ufojen aluperästä ei ole hänen keksimä, eikä edes Patmoksen keksimä. Se on useissa lähteissä mainittu teoria, mitä levittää myös ei-uskovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juha Ahvio esittämä teoria Ufojen aluperästä ei ole hänen keksimä, eikä edes Patmoksen keksimä. Se on useissa lähteissä mainittu teoria, mitä levittää myös ei-uskovat.

        Noin on, mutta ei ole pahitteeksi, että suomen kielelläkin julkaistaan aiheesta suomalaisen tekijän kirja. Huono puoli voi kuitenkin olla se, että uskonnollisten tekijöiden ufo-kirjoissa uskonnolliset tulkinnat nousevat esiin usein liikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noin on, mutta ei ole pahitteeksi, että suomen kielelläkin julkaistaan aiheesta suomalaisen tekijän kirja. Huono puoli voi kuitenkin olla se, että uskonnollisten tekijöiden ufo-kirjoissa uskonnolliset tulkinnat nousevat esiin usein liikaa.

        Yliluonnollisiin ilmiöihin pitääkin etsiä vastausta yliluonnollisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juha Ahvio esittämä teoria Ufojen aluperästä ei ole hänen keksimä, eikä edes Patmoksen keksimä. Se on useissa lähteissä mainittu teoria, mitä levittää myös ei-uskovat.

        Suomessa on pitkälle menevä ilmaisunvapaus, joten saa sitä levittää hevonpaskapuheitakin, kuten Ahvion kohdalla on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yliluonnollisiin ilmiöihin pitääkin etsiä vastausta yliluonnollisesta.

        Ufot eivät ole yliluonnollisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ufot eivät ole yliluonnollisia.

        Mielestäni ufot ovat yliluonnollisia.
        Ne muuttavat vallitsevat luonnonlait haluamallaan tavalla jolloin tuntemamme fysiikan lait eivät pidä enää paikkaansa.
        Pistävät aika-avaruuden energiatiheyden uuteen muottiin, mikä on näkökulmastamme katsottuna luonnotonta, yliluonnollista.
        Tämä on käsittääkseni suurin syy miksi niitä ei tunnisteta ja siksi jäävät ufoksi.

        Kun taivaalla lentää jotain mikä ei tee mitään "luonnotonta" on vähemmän ufo, tällainen ei juurikaan herätä huomiota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni ufot ovat yliluonnollisia.
        Ne muuttavat vallitsevat luonnonlait haluamallaan tavalla jolloin tuntemamme fysiikan lait eivät pidä enää paikkaansa.
        Pistävät aika-avaruuden energiatiheyden uuteen muottiin, mikä on näkökulmastamme katsottuna luonnotonta, yliluonnollista.
        Tämä on käsittääkseni suurin syy miksi niitä ei tunnisteta ja siksi jäävät ufoksi.

        Kun taivaalla lentää jotain mikä ei tee mitään "luonnotonta" on vähemmän ufo, tällainen ei juurikaan herätä huomiota.

        Että on

        Kaikki mitä meillä on nyt oli yliluonnollista 200 vuotta.

        Ufot käyttävät luonnonlakeja mitä emme tunne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni ufot ovat yliluonnollisia.
        Ne muuttavat vallitsevat luonnonlait haluamallaan tavalla jolloin tuntemamme fysiikan lait eivät pidä enää paikkaansa.
        Pistävät aika-avaruuden energiatiheyden uuteen muottiin, mikä on näkökulmastamme katsottuna luonnotonta, yliluonnollista.
        Tämä on käsittääkseni suurin syy miksi niitä ei tunnisteta ja siksi jäävät ufoksi.

        Kun taivaalla lentää jotain mikä ei tee mitään "luonnotonta" on vähemmän ufo, tällainen ei juurikaan herätä huomiota.

        "Kun taivaalla lentää jotain mikä ei tee mitään "luonnotonta" on vähemmän ufo, tällainen ei juurikaan herätä huomiota."

        1800-luvulla taivaalla lentävä suihkukone olisi ollut sen ajan ihmisille tavattoman ihmettelyn ja jopa pelon aihe, mutta ei se olisi ollut yliluonnollista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juha Ahvio esittämä teoria Ufojen aluperästä ei ole hänen keksimä, eikä edes Patmoksen keksimä. Se on useissa lähteissä mainittu teoria, mitä levittää myös ei-uskovat.

        Se ei ole mikään tieteellinen teoria. Uskonnoilla ei ole teorioita. Pelkkiä uskomuksia ilman mitään mitään todisteita. Uskonnon tekstin tulkinta ei kerro yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Jeesus
      Jeesus
      sä veit mun jee sukset

    • Anonyymi

      Minusta humanoidit ovat tulevaisuuden ihmisiä, jotka ovat matkustaneet ajassa. Me olemme miljoonan vuoden kuluttua isopäisiä ja suurisilmäisiä. He voivat olla maan kanslaisia kuten mekin, mutta toisesta ajasta. Ehkä lukevat Raamattua kuten mekin.

      Toinen todennäköisempi vaihtoehto on että humanoidit ovat mielikuvituksemme luomia. Me olemme luoneet ne omaksi kuvaksemme. Niinhän meillä on tapana tehdä mm. elokuvissa ja kirjallisuudessa. Niiden sankarihahmot ja pahikset ovat itsemme eri puolia.

      • Anonyymi

        Humanoidilajeja on runsaasti ja Maan ihmisen kaltainen yksi niistä. Evoluutio ei siten muokkaa ihmistä paljoakaan. Keskipituudessa on tapahtunut muutoksia ja ihmisistä tullut kookkampia, mutta johtunee ravitsemuksesta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Humanoidilajeja on runsaasti ja Maan ihmisen kaltainen yksi niistä. Evoluutio ei siten muokkaa ihmistä paljoakaan. Keskipituudessa on tapahtunut muutoksia ja ihmisistä tullut kookkampia, mutta johtunee ravitsemuksesta.

        "Kivikautisen Gravetten kulttuurin aikaiset eurooppalaiset metsästäjä-keräilijämiehet olivat keskimäärin 183 senttimetriä pitkiä. Kun maanviljelys tuli Eurooppaan noin 8000 vuotta sitten, miesten keskipituus aleni lyhyessä ajassa 20 senttimetriä"

        Sitten taas kasvettiin kaupunkilaistumisen myötä ja nyt on tutkijoiden mukaan kenties saavutettu maksimit jo vuosikymmen sitten ja hienoista laskua on näköpiirissä.

        Maailman pisimmät ihmiset, hollantilaiset, ovat kutistuneet sentin verran 20 vuoden takaiseen verrattuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Humanoidilajeja on runsaasti ja Maan ihmisen kaltainen yksi niistä. Evoluutio ei siten muokkaa ihmistä paljoakaan. Keskipituudessa on tapahtunut muutoksia ja ihmisistä tullut kookkampia, mutta johtunee ravitsemuksesta.

        Humanoideissa se on erikoista, etteivät ne pysty lisääntymään. Sen takia ne leikkelevät karjaa ja tekevät muutakin vastaavaan, koska heiltä puuttuu inhimillinen elämä.

        Ihmistä ei voi mitenkään verrata humanoidiin. Kyse on kahdesta täysin eri asiasta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Humanoideissa se on erikoista, etteivät ne pysty lisääntymään. Sen takia ne leikkelevät karjaa ja tekevät muutakin vastaavaan, koska heiltä puuttuu inhimillinen elämä.

        Ihmistä ei voi mitenkään verrata humanoidiin. Kyse on kahdesta täysin eri asiasta.

        Kun katselet maapallon lajien elintapoja ja eläänkaarta, niin niissä on pääpiirteet samat miltei kaikissa.

        Ravinnonhankinta ja lisääntyminen ovat ykkösiä, sitten tulee jälkeläisten suojelu, kasvatus, opetus ja saattaminen matkaan itsenäiseen elämään.

        Nisäkkäät ja monet muutkin tuntee empatiaa, kiintymystä, uskollisuutta, laumasieluisuutta, surua jne. Hierarkiat ovat tärkeässä roolissa ja älykkyys, jonka tärkeimpiä tunnusmerkkejä on sopeutuminen uusiin olosuhteisiin.

        Pitkäaikainen lajin säilyminen edellyttää noita ominaisuuksia. Jos joku laji ei välitä omasta lajistaan eikä huolehdi kehittymisestään eikä jälkikasvustaan, se on tuhoon tuomittu eikä koskaan kehity riittävälle tasolle selviytyäkseen.

        Sama asia on jos laji päättää alkaa tuhoamaan systemaattisesti elämää ympäriltään sotaisuudellaan ja sottaisuudellaan, niin silloin se sahaa myös omaa oksaansa.

        Sellaiset lajit ei koskaan voisi kehittyä teknologiseksi sivilisaatioksi, jotka kykenisi liikkumaan maailmoiden välillä.

        Siksipä meidän vierailijat eivät voi olla itsetuhoisia psykopaatteja, koska he olisivat tuhonneet itsensä jo kauan ennen kehittymistä teknologiseksi sivilisaatioksi. Jonkinlainen tasapaino pitää olla.

        Karjansilpomiset kertoo siitä että jokin laji näistä vierailijoista rakentelee / korjaa joko omaa genetiikkaansa taikka jonkinlaisia hybridejä soveltumaan Maan olosuhteisiin taikka jonnekin muulle planeetalle.

        Olisiko oma planeettansa tuhoutunut tai genetiikkansa mutatoitunut kelvottomaksi ja sukupuuttoon kuoleminen uhkaa?

        Asiassa ei ihmisen kannalta ole mitää eettisesti arveluttavaa eikä moralisoitavaa, sillä meillä jalostetaan myös eläimiä ja ihmisiä nykyään, geenimanipuloidaan lihatuotantoa sekä viljelykasveja.


      • HeIIäkoukku kirjoitti:

        Kun katselet maapallon lajien elintapoja ja eläänkaarta, niin niissä on pääpiirteet samat miltei kaikissa.

        Ravinnonhankinta ja lisääntyminen ovat ykkösiä, sitten tulee jälkeläisten suojelu, kasvatus, opetus ja saattaminen matkaan itsenäiseen elämään.

        Nisäkkäät ja monet muutkin tuntee empatiaa, kiintymystä, uskollisuutta, laumasieluisuutta, surua jne. Hierarkiat ovat tärkeässä roolissa ja älykkyys, jonka tärkeimpiä tunnusmerkkejä on sopeutuminen uusiin olosuhteisiin.

        Pitkäaikainen lajin säilyminen edellyttää noita ominaisuuksia. Jos joku laji ei välitä omasta lajistaan eikä huolehdi kehittymisestään eikä jälkikasvustaan, se on tuhoon tuomittu eikä koskaan kehity riittävälle tasolle selviytyäkseen.

        Sama asia on jos laji päättää alkaa tuhoamaan systemaattisesti elämää ympäriltään sotaisuudellaan ja sottaisuudellaan, niin silloin se sahaa myös omaa oksaansa.

        Sellaiset lajit ei koskaan voisi kehittyä teknologiseksi sivilisaatioksi, jotka kykenisi liikkumaan maailmoiden välillä.

        Siksipä meidän vierailijat eivät voi olla itsetuhoisia psykopaatteja, koska he olisivat tuhonneet itsensä jo kauan ennen kehittymistä teknologiseksi sivilisaatioksi. Jonkinlainen tasapaino pitää olla.

        Karjansilpomiset kertoo siitä että jokin laji näistä vierailijoista rakentelee / korjaa joko omaa genetiikkaansa taikka jonkinlaisia hybridejä soveltumaan Maan olosuhteisiin taikka jonnekin muulle planeetalle.

        Olisiko oma planeettansa tuhoutunut tai genetiikkansa mutatoitunut kelvottomaksi ja sukupuuttoon kuoleminen uhkaa?

        Asiassa ei ihmisen kannalta ole mitää eettisesti arveluttavaa eikä moralisoitavaa, sillä meillä jalostetaan myös eläimiä ja ihmisiä nykyään, geenimanipuloidaan lihatuotantoa sekä viljelykasveja.

        Ufojen taistelussa 1561 Nürnbergissa saattoi olla kyse siitä, että jokin laji tarvitsi kipeästi Maata asuinsijakseen ja halusivat vallata väkivaltaisesti alueita itselleen, mutta joku tai jotkut vahvemmat lajit onnostuivat suojelemaan Maata / ihmiskuntaa ja voittivat taiston.

        Juurikaan muuta selitystä ei kyseiselle tapahtumalle ole. Se on varsin lohduttava tieto, jos jotkin suuremmat voimat meitä suojelee tuolla tavoin.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Ufojen taistelussa 1561 Nürnbergissa saattoi olla kyse siitä, että jokin laji tarvitsi kipeästi Maata asuinsijakseen ja halusivat vallata väkivaltaisesti alueita itselleen, mutta joku tai jotkut vahvemmat lajit onnostuivat suojelemaan Maata / ihmiskuntaa ja voittivat taiston.

        Juurikaan muuta selitystä ei kyseiselle tapahtumalle ole. Se on varsin lohduttava tieto, jos jotkin suuremmat voimat meitä suojelee tuolla tavoin.

        Näytösluonteinen esityskin voineei olla kyseessä, jonka motiiveja on vaikea tietää. Olihan Los Angelesissakin 1940-luvulla battle of los angeles- nimellä tunnettu erikoinen ufo-tapahtuma.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Ufojen taistelussa 1561 Nürnbergissa saattoi olla kyse siitä, että jokin laji tarvitsi kipeästi Maata asuinsijakseen ja halusivat vallata väkivaltaisesti alueita itselleen, mutta joku tai jotkut vahvemmat lajit onnostuivat suojelemaan Maata / ihmiskuntaa ja voittivat taiston.

        Juurikaan muuta selitystä ei kyseiselle tapahtumalle ole. Se on varsin lohduttava tieto, jos jotkin suuremmat voimat meitä suojelee tuolla tavoin.

        "Se on varsin lohduttava tieto, jos jotkin suuremmat voimat meitä suojelee tuolla tavoin."

        Mainittakoon tähän vastakommenttina, että tietovuotaja David Gruschin mukaan kaikki ei-inhimillisen älyn oliot eivät ole ystävällisiä ihmistä kohtaan, ja minä oletan hänellä olevan paljon enemmän tietoa aiheesta kuin vaikkapa meillä Suomi24:n kommentoijilla.
        Mitä me ihmiset edes tiedämme muitten älykkäiden elämänmuotojen etiikasta ja moraalikäsityksistä? Jos olemme rehellisiä, niin emme yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Se on varsin lohduttava tieto, jos jotkin suuremmat voimat meitä suojelee tuolla tavoin."

        Mainittakoon tähän vastakommenttina, että tietovuotaja David Gruschin mukaan kaikki ei-inhimillisen älyn oliot eivät ole ystävällisiä ihmistä kohtaan, ja minä oletan hänellä olevan paljon enemmän tietoa aiheesta kuin vaikkapa meillä Suomi24:n kommentoijilla.
        Mitä me ihmiset edes tiedämme muitten älykkäiden elämänmuotojen etiikasta ja moraalikäsityksistä? Jos olemme rehellisiä, niin emme yhtään mitään.

        Onko kaikki ihmiset toisiaan kohtaan ystävällisiä, kohteliaita, suvaitsevaisia, auttavaisia ja väkivallattomia? Isis? Juutalaiset? Natsit? Kristityt? Islamilaiset? Täällähän joku lahkolainen ilmoitti että kaikki muut joutaa helevettiin paitsi heidän lahkonsa. Mitä jos enemmistö kuuluisi hänen lahkoonsa ja alkaisivat toteuttaa Herransa tahtoa lahtaamalla kaikka viäräuskoiset ja sääriset?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kaikki ihmiset toisiaan kohtaan ystävällisiä, kohteliaita, suvaitsevaisia, auttavaisia ja väkivallattomia? Isis? Juutalaiset? Natsit? Kristityt? Islamilaiset? Täällähän joku lahkolainen ilmoitti että kaikki muut joutaa helevettiin paitsi heidän lahkonsa. Mitä jos enemmistö kuuluisi hänen lahkoonsa ja alkaisivat toteuttaa Herransa tahtoa lahtaamalla kaikka viäräuskoiset ja sääriset?

        "Onko kaikki ihmiset toisiaan kohtaan ystävällisiä, kohteliaita, suvaitsevaisia, auttavaisia ja väkivallattomia?"

        Oletko sinä kuullut jonkun väittävän tuollaista kaikista ihmisistä? Minä en.
        Pitäisikö meidän ihmisten luottaa kaikkien muiden ei-inhimillisen älyn edustajien olevan suloisia lutusia, kuten eeteeistit Steven Greeriä messiaanaan palvoen paasaavat? Minä en kuuluu näihin hyväuskoisiin.

        "Isis? Juutalaiset? Natsit? Kristityt? Islamilaiset? Täällähän joku lahkolainen ilmoitti että kaikki muut joutaa helevettiin paitsi heidän lahkonsa. Mitä jos enemmistö kuuluisi hänen lahkoonsa ja alkaisivat toteuttaa Herransa tahtoa lahtaamalla kaikka viäräuskoiset ja sääriset?"

        Usko ismiin tienä totalitarismiin. Mitä väliä sillä on mitä uskontoa, aatetta tai ideologiaan kannattaa muita sortaakseen?


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Onko kaikki ihmiset toisiaan kohtaan ystävällisiä, kohteliaita, suvaitsevaisia, auttavaisia ja väkivallattomia?"

        Oletko sinä kuullut jonkun väittävän tuollaista kaikista ihmisistä? Minä en.
        Pitäisikö meidän ihmisten luottaa kaikkien muiden ei-inhimillisen älyn edustajien olevan suloisia lutusia, kuten eeteeistit Steven Greeriä messiaanaan palvoen paasaavat? Minä en kuuluu näihin hyväuskoisiin.

        "Isis? Juutalaiset? Natsit? Kristityt? Islamilaiset? Täällähän joku lahkolainen ilmoitti että kaikki muut joutaa helevettiin paitsi heidän lahkonsa. Mitä jos enemmistö kuuluisi hänen lahkoonsa ja alkaisivat toteuttaa Herransa tahtoa lahtaamalla kaikka viäräuskoiset ja sääriset?"

        Usko ismiin tienä totalitarismiin. Mitä väliä sillä on mitä uskontoa, aatetta tai ideologiaan kannattaa muita sortaakseen?

        Tuntemattomasta kun ei tiedä, mitkä ovat aikeensa ja sellainenkin on todennäköistä, että aiheuttaisivat tahtomattaankin pahaa osalle ihmiskunnasta kenties tuhoamalla näiden ikääntyneet uskonnot ja Jumalat.

        Heitä on niin montaa sorttia, että tuskinpa ne aikeensakaan ovat identtiset, mutta näyttäisi siltä että heitä sitoo jotkin universaalit lait, sillä jos ei sitoisi niin joku poppoo olisi varmaankin jo tuonut itsensä paremmin esille ja jopa vallannut Maan.

        Puhut eeteeisteistä ikäänkuin et itse uskoisi eeteiden olemassaoloon, mutta samaan aikaan epäilet heidän olevan pahoja, joten olet siis eeteeisti itsekin.

        Tuo on täydellistä harhaa että joku palvoisi jotakin Greeriä tai vastaavaa jonakin epäjumalana, vain vainoharhainen uskovainen skitsofreenikko voi viljellä tuollaisia ajatuksia.

        Greer on tutkinut ufoteemaa laittaen kaiken peliin ja minun mielestäni liioittelee joitakin asioita, mutta varmaksi en voi sanoa koska en ole asian ytimessä siten kuin hän. Hänellä on kuitenkin tärkeä tehtävä saattaa näitä asioita kansojen tietoisuuteen.

        Jos USA ei haluaisi että Greer puhuu, he olisivat jo vaientaneet hänet samaan tapaan kuin Suomessa vaiennetaan esimerkiksi haittamaahanmuuttokriittiset.

        Olen samaa mieltä että ismeillä ei ole väliä, sillä paskiaiset ei muuksi muutu vaikka he näyttäisivät erilaisilta tai samanlaisilta. Ei ole väliä sillä kuka tai mikä kimppuun hyökkää tai harmia aiheuttaa, sillä kaikkia vastaan puolustaudutaan.

        Mutta en ole havainnut vielä syytä epäillä ufolaisia pahoista aikeista ja olen sitä mieltä että olisimme jo niistä sellaisista aikeista varsin tietoisia, jos ne olisi totta.

        Sen sijaan olen täysin vakuuttunut joidenkin ihmisten pahuudesta ja jopa siitä että he ovat jonkinlaisten demonien vallassa. Heitä löytyy myös seurakunnista, eikä ainoastaan pakanoista.


      • HeIIäkoukku kirjoitti:

        Tuntemattomasta kun ei tiedä, mitkä ovat aikeensa ja sellainenkin on todennäköistä, että aiheuttaisivat tahtomattaankin pahaa osalle ihmiskunnasta kenties tuhoamalla näiden ikääntyneet uskonnot ja Jumalat.

        Heitä on niin montaa sorttia, että tuskinpa ne aikeensakaan ovat identtiset, mutta näyttäisi siltä että heitä sitoo jotkin universaalit lait, sillä jos ei sitoisi niin joku poppoo olisi varmaankin jo tuonut itsensä paremmin esille ja jopa vallannut Maan.

        Puhut eeteeisteistä ikäänkuin et itse uskoisi eeteiden olemassaoloon, mutta samaan aikaan epäilet heidän olevan pahoja, joten olet siis eeteeisti itsekin.

        Tuo on täydellistä harhaa että joku palvoisi jotakin Greeriä tai vastaavaa jonakin epäjumalana, vain vainoharhainen uskovainen skitsofreenikko voi viljellä tuollaisia ajatuksia.

        Greer on tutkinut ufoteemaa laittaen kaiken peliin ja minun mielestäni liioittelee joitakin asioita, mutta varmaksi en voi sanoa koska en ole asian ytimessä siten kuin hän. Hänellä on kuitenkin tärkeä tehtävä saattaa näitä asioita kansojen tietoisuuteen.

        Jos USA ei haluaisi että Greer puhuu, he olisivat jo vaientaneet hänet samaan tapaan kuin Suomessa vaiennetaan esimerkiksi haittamaahanmuuttokriittiset.

        Olen samaa mieltä että ismeillä ei ole väliä, sillä paskiaiset ei muuksi muutu vaikka he näyttäisivät erilaisilta tai samanlaisilta. Ei ole väliä sillä kuka tai mikä kimppuun hyökkää tai harmia aiheuttaa, sillä kaikkia vastaan puolustaudutaan.

        Mutta en ole havainnut vielä syytä epäillä ufolaisia pahoista aikeista ja olen sitä mieltä että olisimme jo niistä sellaisista aikeista varsin tietoisia, jos ne olisi totta.

        Sen sijaan olen täysin vakuuttunut joidenkin ihmisten pahuudesta ja jopa siitä että he ovat jonkinlaisten demonien vallassa. Heitä löytyy myös seurakunnista, eikä ainoastaan pakanoista.

        Lisään vielä että kaikki eivät ole pahoja pahuuttaan, vaan tyhmyytensä ja tietämättömyytensä vuoksi taikka kumartelevat vääriä valtiaita.

        Ei ne Muhammedin tai kristittyjen sotaretkille osallistuneet nuorukaiset tienneet olevansa pahuuden asialla, vaan he ajattelivat olevansa oikealla asialla uskon sotureita, tappaessaan miljoonia.

        Kansoja johdetaan harhaan kaikkialla ja demokratia on suurimmassa osassa maailmaa pelkkä korni vitsi.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Tuntemattomasta kun ei tiedä, mitkä ovat aikeensa ja sellainenkin on todennäköistä, että aiheuttaisivat tahtomattaankin pahaa osalle ihmiskunnasta kenties tuhoamalla näiden ikääntyneet uskonnot ja Jumalat.

        Heitä on niin montaa sorttia, että tuskinpa ne aikeensakaan ovat identtiset, mutta näyttäisi siltä että heitä sitoo jotkin universaalit lait, sillä jos ei sitoisi niin joku poppoo olisi varmaankin jo tuonut itsensä paremmin esille ja jopa vallannut Maan.

        Puhut eeteeisteistä ikäänkuin et itse uskoisi eeteiden olemassaoloon, mutta samaan aikaan epäilet heidän olevan pahoja, joten olet siis eeteeisti itsekin.

        Tuo on täydellistä harhaa että joku palvoisi jotakin Greeriä tai vastaavaa jonakin epäjumalana, vain vainoharhainen uskovainen skitsofreenikko voi viljellä tuollaisia ajatuksia.

        Greer on tutkinut ufoteemaa laittaen kaiken peliin ja minun mielestäni liioittelee joitakin asioita, mutta varmaksi en voi sanoa koska en ole asian ytimessä siten kuin hän. Hänellä on kuitenkin tärkeä tehtävä saattaa näitä asioita kansojen tietoisuuteen.

        Jos USA ei haluaisi että Greer puhuu, he olisivat jo vaientaneet hänet samaan tapaan kuin Suomessa vaiennetaan esimerkiksi haittamaahanmuuttokriittiset.

        Olen samaa mieltä että ismeillä ei ole väliä, sillä paskiaiset ei muuksi muutu vaikka he näyttäisivät erilaisilta tai samanlaisilta. Ei ole väliä sillä kuka tai mikä kimppuun hyökkää tai harmia aiheuttaa, sillä kaikkia vastaan puolustaudutaan.

        Mutta en ole havainnut vielä syytä epäillä ufolaisia pahoista aikeista ja olen sitä mieltä että olisimme jo niistä sellaisista aikeista varsin tietoisia, jos ne olisi totta.

        Sen sijaan olen täysin vakuuttunut joidenkin ihmisten pahuudesta ja jopa siitä että he ovat jonkinlaisten demonien vallassa. Heitä löytyy myös seurakunnista, eikä ainoastaan pakanoista.

        "Jos USA ei haluaisi että Greer puhuu, he olisivat jo vaientaneet hänet"

        Minä taas arvioin Luis Elizondon ja muiden sanomisiin viitaten, että Pentagon, kongressi ja muut Yhdysvaltain hallinnon osat eivät ole mitään yksituumaisuuden linnakkeita, vaan poliittisesti, uskonnollisesti ja ideologisesti jakautuneita, joten se, että kun vaikkapa Steven Greer ja David Grusch voivat jatkaa elämäänsä ja sanomansa levittämistä tarkoittaa se sitä, että heillä on vahvoja tukijoita, tai joitain muita "henkivakuutuksia".

        "Puhut eeteeisteistä ikäänkuin et itse uskoisi eeteiden olemassaoloon, mutta samaan aikaan epäilet heidän olevan pahoja, joten olet siis eeteeisti itsekin."

        Tuosta solkkaamisestasi nyt ei ota erkkikään selvää.
        Eeteeisteillä viittasin E.T. -elokuvan avaruusolioon, joka kuvattiin lutuseksi halinalleksi vailla mitään ihmisille ikäviä päämääriä.
        Minä olen James Mattisin kanssa samaa mieltä siitä, että siinä kovassa maailmassa, joka tämän aamulla ylös-töihin-kotiin -mallin takana ja varmistajana toimii se periaate, että käyttäydy kaikkia ihmisiä kohtaan ystävällisesti ja asiallisesti, mutta valmistaudu samalla tarpeen niin vaatiessa käyttämään riittävä määrä voimaa puolustautuaksesi kaikissa tilanteissa. Mattis käytti ammatisotilaana sanaa "tappaminen", minä en halua mennä niin pitkälle rauhantilan aikaan, ellei se ole aivan välttämätöntä itseni ja perheeni kannalta.

        "Mutta en ole havainnut vielä syytä epäillä ufolaisia pahoista aikeista ja olen sitä mieltä että olisimme jo niistä sellaisista aikeista varsin tietoisia, jos ne olisi totta."

        Se, että vaikkapa Steven Greer ja sinä ette ole tietoisia asiasta, tai olette pikemminkin vapaaehtoisesti tietämättömiä, ei ole mikään todiste väitteittenne puolesta.

        Muun muassa Pentagonin tietovuotajan David Gruschin mukaan on nimenomaan näyttöä siitä, että kaikki ei-inhimillisen elämänmuotoja edustavat lajit eivät ole ystävällisiä ihmistä kohtaan, joten ainakin hän ja joukko hänen asioista varsin hyvin perillä olevia kollegoitaan näyttävät olevan tietoisia siitä, mistä sinä et mitä ilmeisimmin ole. Minä pidän Gruschin puheita näiltä osin luotettavampana kuin kaikki-eeteet-ovat-lutusia-greeristien vakuutteluja.
        Oletko sinä katsonut tämän Gruschin haastattelun?

        Kohdasta 26:45 -alkaen.

        https://www.youtube.com/watch?v=CUz6sZSxqq4

        "Sen sijaan olen täysin vakuuttunut joidenkin ihmisten pahuudesta"

        Tässä ei ole mitään epäselvää minullekaan omien karujen kokemusteni perusteella, mutta tämän osion aihe on kylläkin ufot ja muut niihin liittyvät asiat, ei ihmisen tekemiset yleisesti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Jos USA ei haluaisi että Greer puhuu, he olisivat jo vaientaneet hänet"

        Minä taas arvioin Luis Elizondon ja muiden sanomisiin viitaten, että Pentagon, kongressi ja muut Yhdysvaltain hallinnon osat eivät ole mitään yksituumaisuuden linnakkeita, vaan poliittisesti, uskonnollisesti ja ideologisesti jakautuneita, joten se, että kun vaikkapa Steven Greer ja David Grusch voivat jatkaa elämäänsä ja sanomansa levittämistä tarkoittaa se sitä, että heillä on vahvoja tukijoita, tai joitain muita "henkivakuutuksia".

        "Puhut eeteeisteistä ikäänkuin et itse uskoisi eeteiden olemassaoloon, mutta samaan aikaan epäilet heidän olevan pahoja, joten olet siis eeteeisti itsekin."

        Tuosta solkkaamisestasi nyt ei ota erkkikään selvää.
        Eeteeisteillä viittasin E.T. -elokuvan avaruusolioon, joka kuvattiin lutuseksi halinalleksi vailla mitään ihmisille ikäviä päämääriä.
        Minä olen James Mattisin kanssa samaa mieltä siitä, että siinä kovassa maailmassa, joka tämän aamulla ylös-töihin-kotiin -mallin takana ja varmistajana toimii se periaate, että käyttäydy kaikkia ihmisiä kohtaan ystävällisesti ja asiallisesti, mutta valmistaudu samalla tarpeen niin vaatiessa käyttämään riittävä määrä voimaa puolustautuaksesi kaikissa tilanteissa. Mattis käytti ammatisotilaana sanaa "tappaminen", minä en halua mennä niin pitkälle rauhantilan aikaan, ellei se ole aivan välttämätöntä itseni ja perheeni kannalta.

        "Mutta en ole havainnut vielä syytä epäillä ufolaisia pahoista aikeista ja olen sitä mieltä että olisimme jo niistä sellaisista aikeista varsin tietoisia, jos ne olisi totta."

        Se, että vaikkapa Steven Greer ja sinä ette ole tietoisia asiasta, tai olette pikemminkin vapaaehtoisesti tietämättömiä, ei ole mikään todiste väitteittenne puolesta.

        Muun muassa Pentagonin tietovuotajan David Gruschin mukaan on nimenomaan näyttöä siitä, että kaikki ei-inhimillisen elämänmuotoja edustavat lajit eivät ole ystävällisiä ihmistä kohtaan, joten ainakin hän ja joukko hänen asioista varsin hyvin perillä olevia kollegoitaan näyttävät olevan tietoisia siitä, mistä sinä et mitä ilmeisimmin ole. Minä pidän Gruschin puheita näiltä osin luotettavampana kuin kaikki-eeteet-ovat-lutusia-greeristien vakuutteluja.
        Oletko sinä katsonut tämän Gruschin haastattelun?

        Kohdasta 26:45 -alkaen.

        https://www.youtube.com/watch?v=CUz6sZSxqq4

        "Sen sijaan olen täysin vakuuttunut joidenkin ihmisten pahuudesta"

        Tässä ei ole mitään epäselvää minullekaan omien karujen kokemusteni perusteella, mutta tämän osion aihe on kylläkin ufot ja muut niihin liittyvät asiat, ei ihmisen tekemiset yleisesti.

        "Ei ystävällinen" ei ole mustavalkoinen asia. Kun ei ole historiaa mitata että missä määrin ei ole ystävällinen, missä määrin on vihamielinen ja missä määrin vaarallinen, kun ei edes tiedetä kuka tai mikä.

        Abduktiot on todennäköisimmin lääketieteellisiä kokeita, joiden tarkoitusta voimme arvailla. Joko he tutkivat ja kehittävät itseään tai meitä. Joka tapauksessa ne on tutkimusta, eikä kiduttamista ja ne on pyritty toteuttamaan vaurioittamatta ja jonkinlaisessa hypnoosissa.

        Se kertoo myös sen että he eivät ole kaikkitietäviä eikä kaiken osaavia. Se kertoo myös sen että biologia ei ole yksinkertainen asia teknologisesti kehittyneemmillekään.

        Heillä on siis puutteelliset tiedot ja taidot edelleen, jotka vaatii lisää tutkimusta. Jos he eivät pitäisi ihmisyyttä missään arvossa, niin eiköhän meidät olisi silvottu karjan tapaan ja jätetty ruho näkösälle karjan tapaan.

        Nämä ovat pääpiirteittäisiä aihetodisteita heidän vaarattomuudesta, mutta eivät mitään varmoja todisteita, sillä emme voi tietää onko esim jossakin kateisiin jääneitä ihmisiä surmattu ja kiduteltu jne.

        Vaan miten suojautua tuntematonta vastaan kun ei tunne heidän aikeitaan eikä aseitaan? Onhan se jo nähty että on täysin hyödytöntä ampua heitä ja yhtä hyödytöntä ajaa takaa.

        Takaa-ajajien hävittäjät on menneet epäkuntoon sekä sähköisesti että mekaanisesti, joka ilman fyysistä kontaktia on paranormaali juttu.

        Sekä analogiset, mekaaniset että digitaaliset laitteet ja mittarit ovat menneet sekaisin. Parissa tapauksessa edes heittoistuimet eivät toimineet, ennenkuin ufoalus oli poistunut paikalta.

        Mitä keinoja meille jää puolustautua? Eipä juurikaan muuta kuin kehittää uusia aseita, joka johtaa vain siihen että meillä on tehokkaampia keinoja tappaa toisiamme.

        Olen suhteellisen vakuuttunut että pallollamme on menossa jonkinlainen depopulaatio- projekti. Uusia tauteja ja vaarallisia rokotteita kehitellään, kansoja on alettu heikentämään ilmastoon vedoten eväämällä lihansyöntiä pikkuhiljaa lisää ja lisää.

        Ihmisen osuus ilmastonmuutoksesta on olematon ja siitä kouhkaaminen on 90% bisnestä, jolla varmistetaan että energiasta saadaan fossiilisten polttoaineiden loputtuakin samat tuotot kuin ennenkin.

        "Ilmakehässä oli vuosituhannen vaihteessa hiiltä arviolta 780 gigatonnia (= 780 000 miljoonaa tonnia), merissä noin 40 000 gigatonnia ja maa-ainekseen ja kasvillisuuteen sitoutuneena 2 000 gigatonnia"

        On laskettu että ihmisen osuus tuosta on 6% ja kaasukehässä prosentuaalisesti ihmisen osuus on 0,0024%.

        Jos lineaarisesti lasketaan vaikkapa paljonko 0,0024% on vaikkapa maapallon keskilämpötilasta 17 astetta, niin saadaan tulokseksi 0,04 astetta eli neljä sadasosa-astetta.

        Väite kuuluu että ihmisen osuus olisi jopa 1,5 astetta. Elämme aikaa jääkauden jälkeen edelleen ja suurin syy jääkauteen oli maapallon kallistuskulman ja elliptisen radan muutokset aurinkoon nähden.

        Afrikassa räjähti supertulivuori niihin aikoihin kun pieni joukko "Aatameita ja Eevoja" oli juuri lähtenyt matkaan mantereen pohjoispuolelle. Tuhka toi ydintalven Afrikkaan pitkäksi aikaa, joka tuhosi elämän.

        Onko nämä väestönsiirrot suunniteltu geenipoolin parantamiseksi vaiko Euroopan heikentämiseksi? Pelätäänkö uutta supertulivuoren räjähdystä Afrikassa vai jos mennään salaliittoteorioiden puolelle, niin räjäytetäänkö sellainen tarkoituksella?

        Yksi asia on kuitenkin varmaa; -Maapallon ekosysteemi, ravinnontuotanto ja kantokyky eivät kestä sitä laskennallista asiaa, että Afrikassa asuisi 5 miljardia ihmistä vuosisadan loppuun mennessä.

        Populaatio lisääntyy 8 miljoonalla joka kuukausi. Esimerkiksi Suomi voi sanoa morjens näille hyvinvointivaltion rippeille, jos tuosta lisääntymisestä tulisi meille edes yksi promille.

        Kehitysavusta ei ole pitkällä tähtäimellä mitään muuta kuin harmi kaikille. Myös Afrikalle.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        "Ei ystävällinen" ei ole mustavalkoinen asia. Kun ei ole historiaa mitata että missä määrin ei ole ystävällinen, missä määrin on vihamielinen ja missä määrin vaarallinen, kun ei edes tiedetä kuka tai mikä.

        Abduktiot on todennäköisimmin lääketieteellisiä kokeita, joiden tarkoitusta voimme arvailla. Joko he tutkivat ja kehittävät itseään tai meitä. Joka tapauksessa ne on tutkimusta, eikä kiduttamista ja ne on pyritty toteuttamaan vaurioittamatta ja jonkinlaisessa hypnoosissa.

        Se kertoo myös sen että he eivät ole kaikkitietäviä eikä kaiken osaavia. Se kertoo myös sen että biologia ei ole yksinkertainen asia teknologisesti kehittyneemmillekään.

        Heillä on siis puutteelliset tiedot ja taidot edelleen, jotka vaatii lisää tutkimusta. Jos he eivät pitäisi ihmisyyttä missään arvossa, niin eiköhän meidät olisi silvottu karjan tapaan ja jätetty ruho näkösälle karjan tapaan.

        Nämä ovat pääpiirteittäisiä aihetodisteita heidän vaarattomuudesta, mutta eivät mitään varmoja todisteita, sillä emme voi tietää onko esim jossakin kateisiin jääneitä ihmisiä surmattu ja kiduteltu jne.

        Vaan miten suojautua tuntematonta vastaan kun ei tunne heidän aikeitaan eikä aseitaan? Onhan se jo nähty että on täysin hyödytöntä ampua heitä ja yhtä hyödytöntä ajaa takaa.

        Takaa-ajajien hävittäjät on menneet epäkuntoon sekä sähköisesti että mekaanisesti, joka ilman fyysistä kontaktia on paranormaali juttu.

        Sekä analogiset, mekaaniset että digitaaliset laitteet ja mittarit ovat menneet sekaisin. Parissa tapauksessa edes heittoistuimet eivät toimineet, ennenkuin ufoalus oli poistunut paikalta.

        Mitä keinoja meille jää puolustautua? Eipä juurikaan muuta kuin kehittää uusia aseita, joka johtaa vain siihen että meillä on tehokkaampia keinoja tappaa toisiamme.

        Olen suhteellisen vakuuttunut että pallollamme on menossa jonkinlainen depopulaatio- projekti. Uusia tauteja ja vaarallisia rokotteita kehitellään, kansoja on alettu heikentämään ilmastoon vedoten eväämällä lihansyöntiä pikkuhiljaa lisää ja lisää.

        Ihmisen osuus ilmastonmuutoksesta on olematon ja siitä kouhkaaminen on 90% bisnestä, jolla varmistetaan että energiasta saadaan fossiilisten polttoaineiden loputtuakin samat tuotot kuin ennenkin.

        "Ilmakehässä oli vuosituhannen vaihteessa hiiltä arviolta 780 gigatonnia (= 780 000 miljoonaa tonnia), merissä noin 40 000 gigatonnia ja maa-ainekseen ja kasvillisuuteen sitoutuneena 2 000 gigatonnia"

        On laskettu että ihmisen osuus tuosta on 6% ja kaasukehässä prosentuaalisesti ihmisen osuus on 0,0024%.

        Jos lineaarisesti lasketaan vaikkapa paljonko 0,0024% on vaikkapa maapallon keskilämpötilasta 17 astetta, niin saadaan tulokseksi 0,04 astetta eli neljä sadasosa-astetta.

        Väite kuuluu että ihmisen osuus olisi jopa 1,5 astetta. Elämme aikaa jääkauden jälkeen edelleen ja suurin syy jääkauteen oli maapallon kallistuskulman ja elliptisen radan muutokset aurinkoon nähden.

        Afrikassa räjähti supertulivuori niihin aikoihin kun pieni joukko "Aatameita ja Eevoja" oli juuri lähtenyt matkaan mantereen pohjoispuolelle. Tuhka toi ydintalven Afrikkaan pitkäksi aikaa, joka tuhosi elämän.

        Onko nämä väestönsiirrot suunniteltu geenipoolin parantamiseksi vaiko Euroopan heikentämiseksi? Pelätäänkö uutta supertulivuoren räjähdystä Afrikassa vai jos mennään salaliittoteorioiden puolelle, niin räjäytetäänkö sellainen tarkoituksella?

        Yksi asia on kuitenkin varmaa; -Maapallon ekosysteemi, ravinnontuotanto ja kantokyky eivät kestä sitä laskennallista asiaa, että Afrikassa asuisi 5 miljardia ihmistä vuosisadan loppuun mennessä.

        Populaatio lisääntyy 8 miljoonalla joka kuukausi. Esimerkiksi Suomi voi sanoa morjens näille hyvinvointivaltion rippeille, jos tuosta lisääntymisestä tulisi meille edes yksi promille.

        Kehitysavusta ei ole pitkällä tähtäimellä mitään muuta kuin harmi kaikille. Myös Afrikalle.

        Mikäli katsoit David Gruschin haastattelun, niin siitä ei näytä jääneen sinulle juurikaan mitään mieleen, joten suosittelen uusintaa.

        ""Ei ystävällinen" ei ole mustavalkoinen asia. Kun ei ole historiaa mitata että missä määrin ei ole ystävällinen, missä määrin on vihamielinen ja missä määrin vaarallinen, kun ei edes tiedetä kuka tai mikä."

        Mistä me tavalliset ihmiset tiedämme kuinka paljon dataa niitä tutkineet tahot ovat kyenneet keräämään?
        > malevolent=pahansuopa, ilkeä, pahantahtoinen

        "Vaan miten suojautua tuntematonta vastaan kun ei tunne heidän aikeitaan eikä aseitaan? Onhan se jo nähty että on täysin hyödytöntä ampua heitä ja yhtä hyödytöntä ajaa takaa."

        Mikäli lähtökohtainen suhtautuminen on olettaa kaikkien "niiden" olevan hyväntahtoisia, kuten te greeristit teette, ja minkä osalta muun muassa Grusch on päinvastaisella kannalla, niin miksipä edes tarvetta valmistautua puolustautumaan? Greeristien näkemys on ilman muuta virheellinen.
        Jos ne kerran ovat väittämäsi mukaan vajavaisia joissain muissa asioissa, niin miksi oletat niillä olevan sataprosenttinen suojauminen? Tuosta vajavaisuudesta ovat todisteena muun muassa maahantörmäykset, joihin sanotaan joissain tapauksissa olleen syynä tutkien taajuudet.

        "Jos he eivät pitäisi ihmisyyttä missään arvossa, niin eiköhän meidät olisi silvottu karjan tapaan ja jätetty ruho näkösälle karjan tapaan."

        Miten me voimme olla varmoja vaikkapa siitä, etteivätkö ihmisten sodat olisi jossain määrin niitten masinoimia kokeita tai vain hupinäytelmiään?
        Hybridilajien synnyttäminen saattaa olla yksi vaihtoehto.
        Muun muassa Richard Dolanilla on tutustumisen arvoista ajattelua tästä aiheesta.

        https://www.youtube.com/watch?v=DUXh-aO-JtQ

        Muu kommenttisi sisältö ei suurimmalta osin liity mitenkään aloituksen aiheeseen. Miksi sinä haluat sotkea ufokeskustelua tunkemalla tänne täysin muun aihealueen sisältöä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikäli katsoit David Gruschin haastattelun, niin siitä ei näytä jääneen sinulle juurikaan mitään mieleen, joten suosittelen uusintaa.

        ""Ei ystävällinen" ei ole mustavalkoinen asia. Kun ei ole historiaa mitata että missä määrin ei ole ystävällinen, missä määrin on vihamielinen ja missä määrin vaarallinen, kun ei edes tiedetä kuka tai mikä."

        Mistä me tavalliset ihmiset tiedämme kuinka paljon dataa niitä tutkineet tahot ovat kyenneet keräämään?
        > malevolent=pahansuopa, ilkeä, pahantahtoinen

        "Vaan miten suojautua tuntematonta vastaan kun ei tunne heidän aikeitaan eikä aseitaan? Onhan se jo nähty että on täysin hyödytöntä ampua heitä ja yhtä hyödytöntä ajaa takaa."

        Mikäli lähtökohtainen suhtautuminen on olettaa kaikkien "niiden" olevan hyväntahtoisia, kuten te greeristit teette, ja minkä osalta muun muassa Grusch on päinvastaisella kannalla, niin miksipä edes tarvetta valmistautua puolustautumaan? Greeristien näkemys on ilman muuta virheellinen.
        Jos ne kerran ovat väittämäsi mukaan vajavaisia joissain muissa asioissa, niin miksi oletat niillä olevan sataprosenttinen suojauminen? Tuosta vajavaisuudesta ovat todisteena muun muassa maahantörmäykset, joihin sanotaan joissain tapauksissa olleen syynä tutkien taajuudet.

        "Jos he eivät pitäisi ihmisyyttä missään arvossa, niin eiköhän meidät olisi silvottu karjan tapaan ja jätetty ruho näkösälle karjan tapaan."

        Miten me voimme olla varmoja vaikkapa siitä, etteivätkö ihmisten sodat olisi jossain määrin niitten masinoimia kokeita tai vain hupinäytelmiään?
        Hybridilajien synnyttäminen saattaa olla yksi vaihtoehto.
        Muun muassa Richard Dolanilla on tutustumisen arvoista ajattelua tästä aiheesta.

        https://www.youtube.com/watch?v=DUXh-aO-JtQ

        Muu kommenttisi sisältö ei suurimmalta osin liity mitenkään aloituksen aiheeseen. Miksi sinä haluat sotkea ufokeskustelua tunkemalla tänne täysin muun aihealueen sisältöä?

        En tiedä mitään David Gruschista, enkä ole vielä tutustunut hänen mielenkiintoisiin väitteisiinsä.

        En tiedä vielä onko hänellä esittää mitään todisteita, mutta asemaansa ex- tiedusteluviranomaisena ei ilmeisesti kukaan ole kiistänyt.

        En tiedä onko olemassa "greeristejä" ja miten sellaiseksi tullaan? Suomessahan tullaan natsiksi käyttämällä pesukarhukravattia. Ei laajan kokonaisuuden yksittäisestä seikasta tai osa-alueesta tulla miksikään leimatuksi.

        Kyllä nuo muut kommenttini liittyy varsin olennaisesti aiheeseen, koska kyseessä on Maa- planeetta, sen asiat ja kansoitus että ketkä ja mitkä täällä asuu elää hallitsee.

        Jos alienit tulee esille suuremmassa mittakaavassa, he ovat osa maapallon näkyvää elämää ja heistä tulee vaikuttajia. Ehkä heillä on jotakin annettavaa tai sitten ei ole.

        Ehkä he voivat antaa varsinkin energiapuolelle jotakin, jolla saadaan maapalloa vapautettua öljyntuottajien pakkomyynnistä. Ilmaston suhteen en ole laisinkaan ilmastosta huolissani vaan merien tilanteesta ja puhtaudesta.

        Aseteollisuuden ja sotien budjeteista kun 1% saataisiin merien suojeluun, ne olisi puhdistettavissa.

        Sotilasviranomaisten ja tiedusteluviranomaisten duuni on selvittää uhkakuvia. Kaikkia mahdollisia skenaarioita, myös koskien mahdollisia Maan ulkopuolisia uhkia.

        Tuli dokkari joku vuosi sitten, muistaakseni brittiläinen, jossa sotilasviranomaiset pohtivat erilaisia uhkakuvia miten Maan ulkopuolinen äly voisi vallata planeettamme.

        Yksi uhkakuvista oli että tulisi jonkinlainen loiseläin / bakteeri, joka valtaa isäntäeläimen toiminnot tuhoten alkuperäisen hahmon.

        Jos tuota skenaariota ajatellaan tarkemmin, niin ihminen tekee sitä myös Maan sisäisesti. Useat hallitsijat historiassa ovat tuhonneet alkuperäisväestön surmaamalla ja hävittämällä miehet sukupuuttoon ja siittämällä naiset omalla siemenellään.

        Varautuminen, panikointi ja pelottelu ovat kolme eri asiaa. Suurin kysymys uhkaan liittyen on edelleen se että miten varaudutaan tuntemattoman uhkaan.

        Olen harrastanut kamppailu-urheilua yli 20 vuotta. Kehään noustessa pitää tietää vastustajasta mahdollisimman paljon, jotta tietää miten otella häntä vastaan.

        Mutta jos Maa ja läheiset olisi uhattuna, kehään noustaan joka tapauksessa. Ei nouse valkoinen lippu salkoon. Jos oletettu Jumala olisi halunnut ihmisistä puolustuskyvytöntä antautuvaa ravintoa, hän olisi tehnyt meistä lammaskebabia.

        Toistaiseksi on kuitenkin niin, että alienit ei löydy TOP 5 uhkakuvien joukosta. Sitä ennen on tekoälyt, asteroidit, supertulivuoret, taudit, ylikansoitus, ydinsota, gammapurkaukset jne.

        Pelkotilat ei muuta todennäköisyyksiä.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        En tiedä mitään David Gruschista, enkä ole vielä tutustunut hänen mielenkiintoisiin väitteisiinsä.

        En tiedä vielä onko hänellä esittää mitään todisteita, mutta asemaansa ex- tiedusteluviranomaisena ei ilmeisesti kukaan ole kiistänyt.

        En tiedä onko olemassa "greeristejä" ja miten sellaiseksi tullaan? Suomessahan tullaan natsiksi käyttämällä pesukarhukravattia. Ei laajan kokonaisuuden yksittäisestä seikasta tai osa-alueesta tulla miksikään leimatuksi.

        Kyllä nuo muut kommenttini liittyy varsin olennaisesti aiheeseen, koska kyseessä on Maa- planeetta, sen asiat ja kansoitus että ketkä ja mitkä täällä asuu elää hallitsee.

        Jos alienit tulee esille suuremmassa mittakaavassa, he ovat osa maapallon näkyvää elämää ja heistä tulee vaikuttajia. Ehkä heillä on jotakin annettavaa tai sitten ei ole.

        Ehkä he voivat antaa varsinkin energiapuolelle jotakin, jolla saadaan maapalloa vapautettua öljyntuottajien pakkomyynnistä. Ilmaston suhteen en ole laisinkaan ilmastosta huolissani vaan merien tilanteesta ja puhtaudesta.

        Aseteollisuuden ja sotien budjeteista kun 1% saataisiin merien suojeluun, ne olisi puhdistettavissa.

        Sotilasviranomaisten ja tiedusteluviranomaisten duuni on selvittää uhkakuvia. Kaikkia mahdollisia skenaarioita, myös koskien mahdollisia Maan ulkopuolisia uhkia.

        Tuli dokkari joku vuosi sitten, muistaakseni brittiläinen, jossa sotilasviranomaiset pohtivat erilaisia uhkakuvia miten Maan ulkopuolinen äly voisi vallata planeettamme.

        Yksi uhkakuvista oli että tulisi jonkinlainen loiseläin / bakteeri, joka valtaa isäntäeläimen toiminnot tuhoten alkuperäisen hahmon.

        Jos tuota skenaariota ajatellaan tarkemmin, niin ihminen tekee sitä myös Maan sisäisesti. Useat hallitsijat historiassa ovat tuhonneet alkuperäisväestön surmaamalla ja hävittämällä miehet sukupuuttoon ja siittämällä naiset omalla siemenellään.

        Varautuminen, panikointi ja pelottelu ovat kolme eri asiaa. Suurin kysymys uhkaan liittyen on edelleen se että miten varaudutaan tuntemattoman uhkaan.

        Olen harrastanut kamppailu-urheilua yli 20 vuotta. Kehään noustessa pitää tietää vastustajasta mahdollisimman paljon, jotta tietää miten otella häntä vastaan.

        Mutta jos Maa ja läheiset olisi uhattuna, kehään noustaan joka tapauksessa. Ei nouse valkoinen lippu salkoon. Jos oletettu Jumala olisi halunnut ihmisistä puolustuskyvytöntä antautuvaa ravintoa, hän olisi tehnyt meistä lammaskebabia.

        Toistaiseksi on kuitenkin niin, että alienit ei löydy TOP 5 uhkakuvien joukosta. Sitä ennen on tekoälyt, asteroidit, supertulivuoret, taudit, ylikansoitus, ydinsota, gammapurkaukset jne.

        Pelkotilat ei muuta todennäköisyyksiä.

        >>Olen harrastanut kamppailu-urheilua yli 20 vuotta. Kehään noustessa pitää tietää vastustajasta mahdollisimman paljon, jotta tietää miten otella häntä vastaa<<

        Nyrkkeily muuten on hyvin vaarallinen urheilulaji. Yksi kunnon osuma vastaa usein vähintään lievää aivotärähdystä. Ja nykyäänhän on jopa lajeja joissa ei ole hanskoja ollenkaan tai on vaan jonkinlaiset käsineet. Toivottavasti et kuitenkaan näitä lajeja ole harrastanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kaikki ihmiset toisiaan kohtaan ystävällisiä, kohteliaita, suvaitsevaisia, auttavaisia ja väkivallattomia? Isis? Juutalaiset? Natsit? Kristityt? Islamilaiset? Täällähän joku lahkolainen ilmoitti että kaikki muut joutaa helevettiin paitsi heidän lahkonsa. Mitä jos enemmistö kuuluisi hänen lahkoonsa ja alkaisivat toteuttaa Herransa tahtoa lahtaamalla kaikka viäräuskoiset ja sääriset?

        Herra nauraa kun vääräuskoiset kärsivät!!


      • Anonyymi

        "Minusta humanoidit ovat tulevaisuuden ihmisiä, jotka ovat matkustaneet ajassa. Me olemme miljoonan vuoden kuluttua isopäisiä ja suurisilmäisiä. He voivat olla maan kanslaisia kuten mekin, mutta toisesta ajasta. Ehkä lukevat Raamattua kuten mekin."

        Tuosta huolimatta ne voivat olla Maan ulkopuolisiakin, kun levittäytyminen muille planeetoille aloitettiin.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Ufojen taistelussa 1561 Nürnbergissa saattoi olla kyse siitä, että jokin laji tarvitsi kipeästi Maata asuinsijakseen ja halusivat vallata väkivaltaisesti alueita itselleen, mutta joku tai jotkut vahvemmat lajit onnostuivat suojelemaan Maata / ihmiskuntaa ja voittivat taiston.

        Juurikaan muuta selitystä ei kyseiselle tapahtumalle ole. Se on varsin lohduttava tieto, jos jotkin suuremmat voimat meitä suojelee tuolla tavoin.

        Tai sitten pahikset voittivat sittenkin ja siksi maailman- ja muut sodat, kuolemanleirit, saasteet, väkivalta, huumeet jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Minusta humanoidit ovat tulevaisuuden ihmisiä, jotka ovat matkustaneet ajassa. Me olemme miljoonan vuoden kuluttua isopäisiä ja suurisilmäisiä. He voivat olla maan kanslaisia kuten mekin, mutta toisesta ajasta. Ehkä lukevat Raamattua kuten mekin."

        Tuosta huolimatta ne voivat olla Maan ulkopuolisiakin, kun levittäytyminen muille planeetoille aloitettiin.

        Ehkä kuitenkin heidän kirjansa on enempi koraani!


    • Anonyymi

      Miksi enkelit ovat langenneet?
      Onko liian pieni palkka?

      • Anonyymi

        Miksi Herra Sebaot loi ne lankeaviksi ja pienipalkkaisiksi?


      • Anonyymi

        Enkeleitä koulutetaan esimerkiksi Salvingtonissa U-kirjan mukaan. On enkeliryhmiä, joiden jäsenistöstä kukaan ei ole koskaan langennut ja sitten on alemman tason enkeleitä joiden joukossa on ollut lankeemuksia. Enkelitkin ovat yksilöllisiä persoonia alimmista ylimpiiin.


      • Anonyymi

        Ihmien lankesi ja osa enkeleistä lankesi. Tämän Raamattu kertoo rehellisesti. Lopulta jokainen saa tuomionsa tekojensa mukaan. Pelastuneet saavat elää Jumalan kanssa paratiissa, mutta tuomitut mukaan lukien myös langenneet enkelit joutuvat tuliseen järveen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ihmien lankesi ja osa enkeleistä lankesi. Tämän Raamattu kertoo rehellisesti. Lopulta jokainen saa tuomionsa tekojensa mukaan. Pelastuneet saavat elää Jumalan kanssa paratiissa, mutta tuomitut mukaan lukien myös langenneet enkelit joutuvat tuliseen järveen.

        Esittäisin muutamia kysymyksiä tuohon liittyen.

        Mihin ne lankesi? Syntiin vai ansaan? Entäpä jos he eivät tienneet, tai olleet edes kuulleet Raamatusta, jonka satusedät päissään kirjoitteli vanhoja nuotiotarinoita väritellen ja yhdistellen?

        Onko millainen veden lämpötila siinä tulijärvessä? Yli 38 asteisessa vedessä tulee huono olo, vaikka muuten kuinka paljon tahansa tykkää uimisesta ja esim kuviokellunnasta.

        Soitetaanko siellä paratiisissa minkä verran harppua, kun en ole harppumusiikin ystäviä? Kai hiljaisuus tulee viimeistään kympiltä?

        Monelta siellä paratiisissa aamulla noustaan ilonpitoon ja millainen on päiväohjelma?

        Koska siellä ei syntiset viihdy ja kaikki kiva tuppaa olemaan syntiä, niin millainen meininki siellä on? Onko karaoksessa vain virsiä ja Jumalaa pokkuroidaan tasatunnein pyydellen anteeksi tekemättömiä syntejä?

        Miten kielten puhuminen? Kukaan kun ei saa siitä mölinästä mitään selvää niin hulluksihan siellä tulee näitten kielimiesten ja naisten sekä muunsukupuolisten keskellä, karjaisee "päät kiinni" ja lähtee enkelikyydillä lomalle sinne tulijärveen lillumaan ja ottamaan brunaa sateenvarjodrinkkejä nautiskellen.

        Näkyykö Tulijärven leirikeskuksessa Netflix?

        Kun tuosta Raamatusta tiedät asioita, niin kysyisin että kun se Ukko Nooa, tuo kunnon mies, talutteli niitä eläimiä pareittain sinne laivaan niin oliko ihan pakko viedä sinne hyttysiä, punkkeja, hirvikärpäsiä ja paarmoja?

        Miten nuo lajit onnistui lisääntymään ilman sukurutsausta, sillä ilman sitä ne eivät olisi voineet lisääntyä ja sukurutsaus on syntiä, joten nehän olisi kaikki joutuneet sinne tulijärveen lillumaan.

        Ketä sinne paratiisiin sitten lopulta edes pääse, kun Adami ja Edami täyttivät maan kahdestaan ja lastensa kanssa keskenään rutsaillen?

        Kaikki siis löytää itsensä tulijärvestä, jollei se Herodes armahda meitä ja pakota meitä viihtymään harppumuusikkojen seurassa taivahan iloissa.


      • HeIIäkoukku kirjoitti:

        Esittäisin muutamia kysymyksiä tuohon liittyen.

        Mihin ne lankesi? Syntiin vai ansaan? Entäpä jos he eivät tienneet, tai olleet edes kuulleet Raamatusta, jonka satusedät päissään kirjoitteli vanhoja nuotiotarinoita väritellen ja yhdistellen?

        Onko millainen veden lämpötila siinä tulijärvessä? Yli 38 asteisessa vedessä tulee huono olo, vaikka muuten kuinka paljon tahansa tykkää uimisesta ja esim kuviokellunnasta.

        Soitetaanko siellä paratiisissa minkä verran harppua, kun en ole harppumusiikin ystäviä? Kai hiljaisuus tulee viimeistään kympiltä?

        Monelta siellä paratiisissa aamulla noustaan ilonpitoon ja millainen on päiväohjelma?

        Koska siellä ei syntiset viihdy ja kaikki kiva tuppaa olemaan syntiä, niin millainen meininki siellä on? Onko karaoksessa vain virsiä ja Jumalaa pokkuroidaan tasatunnein pyydellen anteeksi tekemättömiä syntejä?

        Miten kielten puhuminen? Kukaan kun ei saa siitä mölinästä mitään selvää niin hulluksihan siellä tulee näitten kielimiesten ja naisten sekä muunsukupuolisten keskellä, karjaisee "päät kiinni" ja lähtee enkelikyydillä lomalle sinne tulijärveen lillumaan ja ottamaan brunaa sateenvarjodrinkkejä nautiskellen.

        Näkyykö Tulijärven leirikeskuksessa Netflix?

        Kun tuosta Raamatusta tiedät asioita, niin kysyisin että kun se Ukko Nooa, tuo kunnon mies, talutteli niitä eläimiä pareittain sinne laivaan niin oliko ihan pakko viedä sinne hyttysiä, punkkeja, hirvikärpäsiä ja paarmoja?

        Miten nuo lajit onnistui lisääntymään ilman sukurutsausta, sillä ilman sitä ne eivät olisi voineet lisääntyä ja sukurutsaus on syntiä, joten nehän olisi kaikki joutuneet sinne tulijärveen lillumaan.

        Ketä sinne paratiisiin sitten lopulta edes pääse, kun Adami ja Edami täyttivät maan kahdestaan ja lastensa kanssa keskenään rutsaillen?

        Kaikki siis löytää itsensä tulijärvestä, jollei se Herodes armahda meitä ja pakota meitä viihtymään harppumuusikkojen seurassa taivahan iloissa.

        Pikkuisen vakavammin jos asiaa mietitään inhimilliseltä kannalta, niin eikös se nyt ole aika suhteeton rangaistus joutua sinne tulijärveen?

        Teet jonkun rikkeen / synnin täällä Maan päällä, josta edes maanpäälliset oikeusistuimet ei sinua tuomitse, mutta taivahan vallat nakkaakin sinut tulijärveen kirkumaan ja kärventymään ikuisiksi ajoiksi.

        Eihän tuossa ole humanismin häivääkään ja sellainen Jumalahan olisi pahempi kuin ISIS ta Al Qaida yhteensä? Sellaiseen persereikäänkö tässä pitäisi sitten uskoa ja sellaista pokkuroida? Ei saatana... Ei sellainen ansaitse mitään respectiä.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Esittäisin muutamia kysymyksiä tuohon liittyen.

        Mihin ne lankesi? Syntiin vai ansaan? Entäpä jos he eivät tienneet, tai olleet edes kuulleet Raamatusta, jonka satusedät päissään kirjoitteli vanhoja nuotiotarinoita väritellen ja yhdistellen?

        Onko millainen veden lämpötila siinä tulijärvessä? Yli 38 asteisessa vedessä tulee huono olo, vaikka muuten kuinka paljon tahansa tykkää uimisesta ja esim kuviokellunnasta.

        Soitetaanko siellä paratiisissa minkä verran harppua, kun en ole harppumusiikin ystäviä? Kai hiljaisuus tulee viimeistään kympiltä?

        Monelta siellä paratiisissa aamulla noustaan ilonpitoon ja millainen on päiväohjelma?

        Koska siellä ei syntiset viihdy ja kaikki kiva tuppaa olemaan syntiä, niin millainen meininki siellä on? Onko karaoksessa vain virsiä ja Jumalaa pokkuroidaan tasatunnein pyydellen anteeksi tekemättömiä syntejä?

        Miten kielten puhuminen? Kukaan kun ei saa siitä mölinästä mitään selvää niin hulluksihan siellä tulee näitten kielimiesten ja naisten sekä muunsukupuolisten keskellä, karjaisee "päät kiinni" ja lähtee enkelikyydillä lomalle sinne tulijärveen lillumaan ja ottamaan brunaa sateenvarjodrinkkejä nautiskellen.

        Näkyykö Tulijärven leirikeskuksessa Netflix?

        Kun tuosta Raamatusta tiedät asioita, niin kysyisin että kun se Ukko Nooa, tuo kunnon mies, talutteli niitä eläimiä pareittain sinne laivaan niin oliko ihan pakko viedä sinne hyttysiä, punkkeja, hirvikärpäsiä ja paarmoja?

        Miten nuo lajit onnistui lisääntymään ilman sukurutsausta, sillä ilman sitä ne eivät olisi voineet lisääntyä ja sukurutsaus on syntiä, joten nehän olisi kaikki joutuneet sinne tulijärveen lillumaan.

        Ketä sinne paratiisiin sitten lopulta edes pääse, kun Adami ja Edami täyttivät maan kahdestaan ja lastensa kanssa keskenään rutsaillen?

        Kaikki siis löytää itsensä tulijärvestä, jollei se Herodes armahda meitä ja pakota meitä viihtymään harppumuusikkojen seurassa taivahan iloissa.

        Taivaita on monessa tasossa, paikassa ja ulottuvuudessa. “Fyysiset taivaat” ovat niitä jotka ovat omaa maailmaamme vähän korkeammassa ulottuvuudessa ja parempia maailmoja, mutta ovat kuolevaisten asuttamia pääosin, kuten tämäkin. Elinikä tosin voi olla siellä satojakin vuosia. Harva ihminen pääsee täältä kuolemansa jälkeen korkeampaan pitkäaikaiseen ja kenties pysyvämpäänkin oleskeluun tarkoitettuun taivaaseen. Välitilamaailma meistä suurinta osaa odottaa, mutta ei sen pitäisi mikään pahempi paikka olla ja se kestää vain aikansa.Testaaminen jokatapauksessa jatkuu sielläkin, eli se mihin joudumme sieltä selvinnee usein vasta myöhemmin. Vaihtoehtoja ovat ainakin nämä: synkkään helvetilliseen maailmaan, johonkin taivasmaailmaan, inkarnaatio johonkin fyysiseen maailmaan. “Jumala” päättää nuo asiat, enkä osaa sanoa voimmeko itse toiveillamme vaikuttaa juurikaan. Tosiasia kuitenkin on, että osa ihmisistä on valehdellut luvatessaan parantaa tapansa päästäkseen inkarnoitumaan tänne. Uutta mahdollisuutta voi siten olla vaikeampi saada.

        Mielikuvituksemme supistaa usein nuo maailmat, koska emme voi kuvitella niiden mahtavuutta ja laajuutta. Taivaissa asuu tavallisia persoonallisia olentoja siinä missä helveteissäkin, mutta uskoisin, että saatanallista pahuutta taivaissa esiintyy harvemmin, jos koskaan.


    • Anonyymi

      2003 Kristus ja 3. Taivas ilmestyivät Suomessa. Jeesus sanoi tulevansa Mexicosta ja olevansa matkalla Sebulonin luokse.

      Hän moitti Paavia omahyväisyydestä ja ennusti että jonakin päivänä jopa Kaki eli alien saattaa olla maapallolla korkeassa asemassa.

      Mutta ehkä tässä pitää tosiaan ottaa huomioon Hare Krishna teokset joissa kerrotaan Brahman silloin tällöin luovan maahisia ja menninkäisiä.

      Mihin tulee asettaa Totuus johon voisi uskoa. Kertoohan Emerald tablets of Thot puolestaan avaruusaluksesta jolla voi saavuttaa tähdet.
      Muinainen Atlantis ja Egypti ainakin uskovat avaruuslentojen mahdollisuuteen.

      • Anonyymi

        Kuten aina on asian laita niin totuudella näyttää olevan 7-9 eri tasoa tai näkökulmaa joista kunkin on valittava se jonka rakentamiseen on valmis sijoittamaan varansa.

        Gnostilaiset teokset kertoo näistä totuuden eri puolista ja asteista. Myös Jeesus Siirakin kirja.

        Nyt kun on Mexicossa esiintynyt Kaki kongressissa asti on Jeesuksen ennustus käynyt toteen. Ja myös Jehova ilmestyi 2017 ja kehotti pitämään tuota vuotta samana kuin Star Wars 19 BBY.

        2017 = 19 BBY
        2018 = 18 BBY
        2019 = 17 BBY
        ....
        2023 = 13 BBY

        Mielenkiintoista aikaa elämme nyt.


    • Anonyymi

      Nyt se meni nukkerakentelu taivasten valtakunnan satuiluksi.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      2069
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1832
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1311
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1204
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1175
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      11
      1107
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1051
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1015
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    10. 12
      997
    Aihe