Kuvien ja tekstien laiton lainaaminen

Tiedän, että tästä syntyy nyt hirveä härdelli, mutta laitanpa kuitenkin tänne tällaisen. Tiedä, vaikka näädät tästä nyt suuttuisivat niin paljon, että vaativat ylläpitoa poistamaan aloitukseni.

Johanna Tukiaisen instasta, facesta yms. tulee jatkuvasti myhyn näätäpalstalle kuvia ja tekstejä, jotka on kopattu suoraan Johannan ns. tileiltä. Näädät luovat erilaisia valeprofiileja teeskentelemällä Johannan ystävää päästäkseen Johannan "kaveripiiriin". Nämä "ystävät" sitten tuovat kaiken nähtäville myhyn näätäpalstalle.

Näädät väittävät, että ne tilien sisällöt ovat sallittua riistaa, koska Johanna on ne itse julkaissut tileillään. Johanna on moneen kertaan kirjoittanut, että kuvat ja julkaisut ovat hänen yksityistä omaisuuttaan ja niitä ei saa julkaista ilman lupaa. Tekee pahaa, kun etenkin Johannan pienen tytön kuvia on jatkuvasti esillä tuolla myhyn näätäpalstalla. Tytön kasvaessa ei varmasti ole kivaa lukea niitä kaikkia typeriä vihjailuja mitä kuvien alle laitetaan.

Tässä Kimi Räikkösen kuvien lainaamisesta tullut lasku eräälle medialle:

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009686449.html

Joku sanoo nyt, että Johanna ei ole Kimi. No ei olekaan, mutta laki lienee kuitenkin kaikille sama.

40

1064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kimillä oli varaa viedä asia niin pitkälle kuin mahdollista. Ehkä nuo vainoajat ajattelevat että heidän uhrillaan ei ole mahdollisuutta, ei voimia eikä varaa, nostaa juttua heitä vastaan. Tämä asia koskee muitakin kuin Tukiaista tietenkin. Mutta eikös tällaiset keskustelupalstat ole kuitenkin erittäin laajalle ja kaikkien nähtävissä oleva media, eli samat säännöt pitäisi koskea myös tällaisia palstoja.

    • Anonyymi

      No nyt ymmärrän kun Martinan kuvaa ei julkaiseet gekkosessa ja seiskalehden juoruissa. Hyvä asia meneekö rodkalehdet nyt konkkaan kokonaan, toivotaan et niin tulee käymään.

      • Anonyymi

        Ei Martinan kuvaa vaan Stefanin ja aussi miehen kuvaa ehkä tarkoitit .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Martinan kuvaa vaan Stefanin ja aussi miehen kuvaa ehkä tarkoitit .

        Stefu itse poisti sen instastaan, joten sen takia ei näy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stefu itse poisti sen instastaan, joten sen takia ei näy.

        Höpsistä, onhan sen kuvan moni taho ehtinyt napata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpsistä, onhan sen kuvan moni taho ehtinyt napata.

        Olihan se kuva siellä aika kauan, ihan varmasti joku sen on kappannut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olihan se kuva siellä aika kauan, ihan varmasti joku sen on kappannut.

        Oli gekkosessa ja seiskalehden juoruissa, ei niitä ole ennen poistettu vaikka Stefan poistaa itseltään omas instas .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olihan se kuva siellä aika kauan, ihan varmasti joku sen on kappannut.

        Ei tuo kuva kyllä kauan ollut Stefun instassa.


    • Anonyymi

      Myös yhden lehden typerä klikkiuutinen tänään:
      Sara Siepin intiimi paljastus parisuhteestaan.
      = Sara Sieppi seuraa avomiehensä futispelejä telkkarista.

      • Anonyymi

        Totta mikä pirun intiimi juttu se futispelin katsominen on .


    • Anonyymi

      Oikeassa olet. Itse en kyllä julkaisisi oman lapseni kuvia missään. En edes julkaise vanhempien tai asuntojen kuvia. Jotkuthan julkaisee ihan kaiken.

      • Anonyymi

        Varsinkin julkisuudesta elantonsa saavat tyrkyt julkaisevat viikottain lapsensa kuvia ???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinkin julkisuudesta elantonsa saavat tyrkyt julkaisevat viikottain lapsensa kuvia ???

        Ihmiset eivät kuitenkaan halua elää lapsista kiinnostuneiden määräämissä rajoissa elämäänsä. Vähemmistö (toivottavasti) ei saa aina voittaa.


    • Anonyymi

      Me jos ketkä haluamme katsella kuvia menemme henkilön instas niitä katsoo.

    • Anonyymi

      Toivottavasti noin tulee tapahtumaan, ettei roskalehdet pysty enää julkkisten kuvia levittelemään. Olen useasti miettinyt miten pitkään esim. Seiska tai mikä tahansa roskalehti voi käydä poimimassa julkkisten instasta juttujaan ja kuvia?

      • Anonyymi

        Varsinkin kun suurin osa tämän lehden uutisista on poimintoja julkkisten ig postauksista. Halpaa ja köyhää uutisten tekoa.


    • Anonyymi

      Onhan tuo selkeästi muuttunut. Ennen kuvat oli aina juttujen yhteydessä. Nykyään mainittu ainoastaan ig tili ja korkeintaan siihen linkki eli suoraan niitä kuva kaappauksia ei enää juurikaan näy lehtien jutuissa. Hyvä niin. Mut ärsyttää, että tehdään juttuja vaan ig tarinoiden perusteella 🤦🏼‍♀️

      • Anonyymi

        Nyt ei enää median laittamissa postauksissa näe kommentteja. Ennen näki ainaa muutamia ja siten kaikelle kansalle nähtäväksi. Sieltä näki myös kommentteja kun omalla nimellä ja kuvalla kommentoivat julkkisten omassa instassa aivan samalla tavalla ja samoilla sanoilla kuin esim. täällä kirjoittavat.


    • Anonyymi

      Julkisuudesta pääsee vaikka huomenna pois. Ig-tili suljetuksi, mutta paljonhan kuulee näitä juttuja, että julkkikset itse soittelee lehtiin, että varmaan monille tuottoisa bisnes.

      • Anonyymi

        Nää juorulehtien toimittajat on monesti siellä yksityiseksi muutetuilla tileillä. Esim. Sevenin toimittaja on Mikko Koivun exän tilillä ja raportoi säännöllisesti 😩


      • Anonyymi

        Monet sopivat lehtien kanssa, että saako julkaista, näin varmaan esim. Sanna Marin, koska hänelle julkisuus on hyväksi.


    • Anonyymi

      Näädät kopioi Esther Sara - nimisen feikkihenkilön postauksia. Tunkki esiintyy siis valeprofiililla fasessa, jota ei saisi edes tehdä.

      Laittomuuteen en ota kantaa. Siihen kyllä, että Tunkki jakaa myös muiden kuvia/tekstejä ihan huolella kysymättä lupaa...

      • Äläpäs nyt koita silotella valhetta totuudeksi. Eilen illallakin on Johannan fb:sta kopattu lapsen kuvia teksteineen päivineen ja julkaistu ne härskisti myhyn näätäpalstalla. Siinä lainauksessa nimenomaan mainitaan fb. Mitä iloa te saatte, kun julkaisette pienen lapsen kuvia törkysivuillanne? Mä ainakin koen tuon ala-arvoisena toimintana.


    • Anonyymi

      Raili Suominen poistattanut jo 2kpl asiallisia viestejäni.

      Raukka-Raili vauhdissa.

      • Raili ei poistata yhtään mitään. Päinvastoin toivon kaikkien viestien säilyvän, koska ne osoittaa juurikin joidenkin tyhmyyden.

        Mutta taas asiaakin.

        Miksi näädät olette oikeesti niin pahoja, ilkeitä ja välinpitämättömiä pienen lapsen turvallisuudesta, että julkaisette herjauspalstallanne lapsen kuvia? Miksi teidän modenne ei puutu tuohon selkeästi laittomaan rikolliseen toimintaan? Ettekö oikeesti tunne mitään mielipahaa siitä, että lapsen kuvat saattavat joutua kaiken maailman sairaiden hörhöjen fantasioiden innostajiksi? Ettekö oikeesti ymmärrä, että lapsi kasvaa ja joskus löytää teidän herja- ja pilkantekopalstanne, niin mitä se vaikuttaa lapseen? Älkää vaan vahingossakaan puolustelko typeryyttänne sillä, että Johanna julkaisee lapsensa kuvia. Jos Johanna ei ymmärrä olla julkaisematta niitä, niin pitääkö teidän olla yhtä typeriä? Hyi hitto, että mua etoo tollanen lapsen kuvilla mässäily!

        Ja toisekseen se teidän Soopelsson tms. vai mikä se nikki onkaan syyllistyy laittomuuteen kertoessaan, että Johanna kiinnostaa häntä viran puolesta ja hän tuo esiin viran puolesta Johannan tekemisiä ja tekemättä jättämisiä.

        Hävetkää!


    • Anonyymi

      Yksinkertaisinkin ihminen ymmärtää, että EI saa julkaista tai jakaa toisen ihmisen ottamia ig, tiktok, face kuvia.
      Tekijänoikeudet kuuluu kuvan ottajalle.
      Kumpa joku haastaisi seiskankin oikeuteen ig kuvien julkaisusta, kuten myös nääätäpopulaation.

    • Anonyymi

      Olemme järkyttyneitä ja pöyristyneitä

      • Anonyymi

        Aijai, mua aivan huimaa jo!


    • Näätään näköjään koski (tai pelotti) niin paljon, että kommenttini piti poistattaa. Raukkamaista ja noloa toimintaa. No mutta sellaisiahan näädät ovat.

      Taas näädät julkaisi Johannan pienen tytön synttäreistä kuvan. Tollasia ovat näädät. Eivät yhtään ajattele lasta, vaan heille on tärkeää, että kaikella tuollaisella toiminnalla saavat loistaa kanssasisartensa päivänpaisteessa. Mun mielestä on sairasta nauttia tuollaisesta roskasta, mitä näädät tunkevat julkisuuteen sairaasta Johannasta. Perustelevat tekojaan sillä, että Johanna on tuomittu rikollinen ja siksipä näätien mielestä Johannaa saa kohdella miten haluttaa eikä Johannalla ei ole mitään ihmisarvoa ja Johannalla ei ole heidän mielestään oikeus vaatia oikeutta, jos häntä kohtaan on rikottu.

      Voithan sä pyytää poistoa tästäkin, mutta ei sen väliä. Johanna on näköjään saanut tiedon Kimi Räikkösen tapauksesta ja toivon sydämeni pohjasta, että hän alkaa oikeustoimiin. Pienen lapsen tulevaisuuden turmeleminen on vielä rangaistavampaa, kuin jonkun aikuisen. Huomatakaa, että poliisi saa myös jo poistetut kuvat ja muut Johannan tileiltä kopatut jutut ja pystyy myös selvittämään hyeenalauman henkilöllisyydet. Äläkää alkako valittaa, että tor...tor ja plääp......plääp...

      Nyt Johanna alat hommiin ja teet joskuskin jotain oikein!

      • Anonyymi

        Mistä se julkaistu kuva alunperin löytyi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mistä se julkaistu kuva alunperin löytyi?

        Johanna julkaisee kuvia omilla tileillään (face, insta tms.). Näädät luovat ns. valeprofiilin, että pääsevät Johannan "kaveripiiriin" näkemään Johannan kirjoituksia ja kuvia. Näädät koppaavat sieltä kuvia/tekstejä ja julkaisevat ne myhyn Johannaherjauspalstalla. Näädät tekee sitä siitä huolimati, vaikka Johanna on sen sata kertaa sanonut, että niitä ei saa julkaista missään ilman hänen lupaansa.

        Näädät lisäksi haukkuu Johannaa siitä, että Johannalla on pari profiilia facessa ja sanovat, että se on sääntöjen vastaista. Ite kuitenkin luovat aina uusia profiileja sen jälkeen, kun Johanna on ne estänyt. Melkoisen kaksinaamaista porukkaa ne ovat. Ja vielä kehtaavt 3-vuotiaan lapsenkin vetää mukaan tollaseen.


      • Anonyymi
        railisuominen kirjoitti:

        Johanna julkaisee kuvia omilla tileillään (face, insta tms.). Näädät luovat ns. valeprofiilin, että pääsevät Johannan "kaveripiiriin" näkemään Johannan kirjoituksia ja kuvia. Näädät koppaavat sieltä kuvia/tekstejä ja julkaisevat ne myhyn Johannaherjauspalstalla. Näädät tekee sitä siitä huolimati, vaikka Johanna on sen sata kertaa sanonut, että niitä ei saa julkaista missään ilman hänen lupaansa.

        Näädät lisäksi haukkuu Johannaa siitä, että Johannalla on pari profiilia facessa ja sanovat, että se on sääntöjen vastaista. Ite kuitenkin luovat aina uusia profiileja sen jälkeen, kun Johanna on ne estänyt. Melkoisen kaksinaamaista porukkaa ne ovat. Ja vielä kehtaavt 3-vuotiaan lapsenkin vetää mukaan tollaseen.

        Onneksi Johanna ei kehtaa vetää 3-vuotiasta lastaan mukaan tollaseen. Äidithän suojelevat omia lapsiaan kaikelta pahalta.


      • Anonyymi
        railisuominen kirjoitti:

        Johanna julkaisee kuvia omilla tileillään (face, insta tms.). Näädät luovat ns. valeprofiilin, että pääsevät Johannan "kaveripiiriin" näkemään Johannan kirjoituksia ja kuvia. Näädät koppaavat sieltä kuvia/tekstejä ja julkaisevat ne myhyn Johannaherjauspalstalla. Näädät tekee sitä siitä huolimati, vaikka Johanna on sen sata kertaa sanonut, että niitä ei saa julkaista missään ilman hänen lupaansa.

        Näädät lisäksi haukkuu Johannaa siitä, että Johannalla on pari profiilia facessa ja sanovat, että se on sääntöjen vastaista. Ite kuitenkin luovat aina uusia profiileja sen jälkeen, kun Johanna on ne estänyt. Melkoisen kaksinaamaista porukkaa ne ovat. Ja vielä kehtaavt 3-vuotiaan lapsenkin vetää mukaan tollaseen.

        Mitä ihmettä täällä vaahdotaan ja ketkä ovat näätiä? Jokainen järjellä varustautunut ihminen tietää, että lapset jätetään rauhaan, oli lapsi kenen hyvänsä.
        Kyllä täällä yksi vammanen jaksaa haukkua Martinan lapsia ja Martinan perhettä vuodesta toiseen kymmenien aloitusten kanssa joka ainut päivä. Eikä ylöspito kallista korvaansa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi Johanna ei kehtaa vetää 3-vuotiasta lastaan mukaan tollaseen. Äidithän suojelevat omia lapsiaan kaikelta pahalta.

        Aikas huonot perustelut omaa typeryyteen. Jos Johanna on niin typerä, että julkaisee omalla tilillään lapsensa kuvia, niin täytyykö näätien olla niin typeriä, että varastavat kuvat Johannan tililtä ja jakavat ne koko maailmalle? Tollanen näätien toiminta on rikollista. Kummallista sakkia ne näädät ovat, kun haukkuvat Johannaa rikolliseksi, mutta ovat rikollisia itsekin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmettä täällä vaahdotaan ja ketkä ovat näätiä? Jokainen järjellä varustautunut ihminen tietää, että lapset jätetään rauhaan, oli lapsi kenen hyvänsä.
        Kyllä täällä yksi vammanen jaksaa haukkua Martinan lapsia ja Martinan perhettä vuodesta toiseen kymmenien aloitusten kanssa joka ainut päivä. Eikä ylöspito kallista korvaansa.

        Näädät ovat hyvin ylpeitä näätäisyydestään. He kirjoittelevat myhyn palstalla. Palsta on perustettu siksi, että siellä saa vapaasti, likimain ilman sensuuria, halventaa sairasta elämänhallintansa menettänyttä ihmistä.


    • Anonyymi

      Juu, kaikki näädät oikeuteen ja miljuunakorvaukset Johannalle!! Johanna elelee paksusti niillä rahoilla loppuelämänsä ja oikeus tapahtuu!

    • Nostanpa tämän yloös näätien tutustuttavaksi. Kirjoitin jo aikaisemmin, että näätien kannattaisi olla varovaisempia kirjoituksissaan.

      Nyt, kun myhyn näätäpalsta on lopetettu, niin olisiko nyt kyse siitä, että Johanna tai Johannan joku läheinen/kaveri on suuttunut rienaamisesta, haukkumisesta sekä vainoamisesta ja tehnyt tutkintapyynnön poliisille ja siksi herjauspalsta on lopetettu?

      Kyllä Johannalle ja muillekin kuuluu oikeutta, jos häntä/heitä kohtaan on rikottu.

    • Anonyymi

      Miks puolustat Johanna Tukiaista. Johanna on ainut joka voi päättää ettei laita yhtää kuvaa lapsesta nettiin? En puolusta näätiä siitä että he on eteenpäin lapsen kuvia jakanut.

      En ymmärrä ihmisiä oli julkkis tai ei että miksi laittaa lapsesta kuvaa nettiin.

      Toivottavasti Johanna vihdoinkin ymmärtää ettei kannata laittaa lapsesta nettiin kuvia, koska niitä on vaikeaa saada pois.

      Ikävä kyllä näädät eivät ole netissä pahimmat ihmiset jotka voivat löytää lapsista kuvia ja myös niiden ihmisten takia, jotka tekee pahaa lapsille ei kannata nettiin laittaa lapsista kuvia

    • Anonyymi

      Mee Veksi hakupalveluun ja hakemalla nimellä löydät linkit kaikkiin noihin juttuihin

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      408
      1633
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1318
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1245
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      173
      1230
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1007
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      916
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      851
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      846
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      840
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      192
      768
    Aihe