Tämä on tositarina.. Ihan totta!

Anonyymi-ap

Vaari sen itse minulle näin kertoi:

Olin pienen kyläkaupan pitäjä -----niemellä ja kerran kaupunkireissulla sain halvalla, aivan pilkkahinnalla suuren laatikollisen naisten ja tyttöjen yksiosaisia uimapukuja sekä miesten uimahousuja.
Laatikko oli niin suuri että se juuri ja juuri mahtui onnikan tavarasäilöön ja siinä oli muistaakseni ainakin kolmesataa uimapukua ja uimahousua ja vaikka minkä väristä ja kokoista niitä oli.
Oli sateinen kevät kun pistin ne puoleen hintaan jostain itse keksimästäni hinnasta myyntiin ja ne menivät kaupaksi kuin kuumille kiville ja ihan käsistä kiskottiin ja nehän loppuivat jo muutamassa päivässä.
Ja sitten heti kesäkuun alussa heti viimeisen rankkasateisen perjantaipäivän jälkeen pamahti kova helle ja yhdessä yössä lämpötila pongahti kymmenestä asteesta kolmenkymmenen asteen helteeseen ja kaikki ihmiset ryntäsivät jo aamulla uimarannalle ja minä myös mukana.
Minulla oli hieno Canon merkkinen kamera kauko objektilla mukana ja kassi täynnä kaljaa ja filmiä.
Uimarannalle piti mennä lossilla joka siksakkasi edestakaisin tuoden joka kerta täyden lastin tyttöjä mukanaan.
Kaikki tytöt ja naiset minulta ostamansa sievät uimapuvut päällään näyttivät kuin yhtä aikaa juosta kirmaisevan veteen ja niitä oli monta.
Oli laihaa ja lihavaa ja isotissistä ja pikkutissistä ja minulla kamera alkoi räpsähtelemään ja filmiä kulumaan vaikka vasta selkäkuvia sain niist veteen juostessaan.
Mutta eipä aikaakaan kun jo ensimmäiset naiset ja tytöt alkoivat kirkuen juoksemaan vedestä pois ja minulla kamera räpsähtelemään kuin mikäkin kun ne täysin alastomina sieltä käsillään itseään peitellen pinkoivat filteilleen vaatteitaan päälle panemaan.
Miehet seurasivat vedestä perästä eikä niilläkään ollut enää mitään päällä mutta eivät kuitenkaan kirkuneet kun olivat vain kauniimman sukupuolen edustajista kiinnostuneempia kuin kirkua heidän laillaan.
Mutta yhtä äkkiä tulikin sellainen tuulen puuska että se lennätti kaikkien uimarannalla olijoitten vaatteet ja filtit ylös ilmaan josta ne sitten tuulen puuskan loputtua tippuivat korkealle puiden oksille.
Kaikki olivat ilkosen alasti toisiaan hämmästyneen näköisinä tuijotellen.
Mutta sitten kaikkien katseet kääntyivät minuun ja minä säikähdin kovasti kun tajusin heillä olleen minulta ostamansa uimapuvut ja housut päällään ja ne olivat heidän päältään vedessä hävinneet ja nyt ne vihaisen näköisinä lähtivät kävelemään minua khti ja minulle tuli hirveä hätä ja kiire juosta niitä karkuun ja ne peräsä.
Mutta minne mennä minne juosta kiipesin puuhun kuin apina ja puun juurella oli koko kylän väki ilkosillaan kuin aatami ja eeva paratiisissa mutta minulle tämä oli kauhun paikka.
Minulla pelon hiki virtasi kasteli uimahousuni ja voi kauheeta kun ne näytti kuin sulavan pois jaloistani ja jököttävä kyrpäni vapautui niiden puristuksesta.
Siellä puussa korkella kyrpä pystyssä sai ihmiset puun juurella nauramaan vtsa kippurassa.
Tule ..... alas sieltä puusta ei me sulle mitään tehdä ne huuteli minulle.
Kiipesin alas helpottuneena ja keskusteltiin sitten että mitä oikein oli tapahtunut.
Uimapuvut ja uimahousut olivat jostain sokerikankaasta tehty kun sulivat vedessä sillä lailla oli meidän kaikkien mielipide.
Eikä se ollut minun syyni vaan olin tullut huijatuksi oltiin kaikki samaa mieltä.
Kaikkia meitä oli ruvennut panettamaan kun nähtiin toisemme alstomina ja kohtahan meillä oli täydet orgiat menossa siellä uimarannalla.
Kaksi tyttöä alkoi tappelemaan minusta kun meitä miehiä oli vain alle puolet naisten lukumäärästä.
Te tytöt olette jo kahdeksantoista täyttäneitä sanoin tytöille ja tytöt lainkuuliaisina myönsivät että joo ollaan mistäs kauppias setä sen tiesit ja kaatoivat minut selälleni maahan ja nauraen vuoronperään leikkivät minä hevosenaan esteratsastusta minulla ratsastaessaan ja minun leikilläni hirnuen.
Sitten kun he olivat saaneet orkkunsa ja minä myös vaihtuivat minulla ratsastajat ja meillä koko kylän väellä oli hauskaa.
Iltapäivällä kun kaikki olimme uupuneita tuli uusi tuulenpuuska ja lennätti vaatteemme alas puista.
Puimme vaatteet päälle ja lähdimme kaikki väsyneinä mutta iloisina kotiin.
Sinä kesänä oli koko kesän kaunis helteinen ilma eikä kukaan sinä kesänä tehnyt töitä kun vietimme koko kesän uimarannalla naiden.
Illalla myöhään ja yöllä pidin kauppaa auki ja joka yöksi jäi joku kaunis nainen luokseni.
Kortsut meni hyvin kaupaksi ja ehkäisypillereitäkin kun tilasin myös ison laatikollisen kaupungista niin ei miltei kukaan tullut paksuksi kuin muutama vain.
Seuraavana vuonna poikaseni sinun vanhempasi Aapo ja Saara syntyivät eikä ole varmaa että ketkä tai kuka heidän isänsä olivat tai oli mutta eri äidit heillä kuitenkin oli ja siitä olen ihan sitten varma.
Tämä tarina on täysin totta koska vaari sen kerrottuaan sanoi vakavalla ilmeellä että..

Enkä minä valehtele!

3

4643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      (..kuin vähän vain)

      • Anonyymi

        Eihän vaari tosiaan valehdellut eikä puhunut muunneltua totta, vaan sovelsi.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe