Hei, aikuiset ihmiset, nyt menee ihan pelleilyksi

Anonyymi-ap

Teidät valittiin Eduskuntaan kansanedustajiksi. Järjestäydyitte halltukseksi, oppositioksi, eduskuntaryhmiksi ja valiokunniksi.

Hoitamaan tämän kansan asioita.

Nyt pengotte mitä joku on sanonut ja kirjoittanut joskus menneisyydessä.

Vaaleissa aikuiset ihmiset päättivät valinnastanne.
Ja nyt te keskitytte lapselliseen kähinöintiin. Laiminlyötte tehtävänne.

Hallitus ja oppositio. Olette tunareita. Hävetkää. Lopettakaa nuo infantiilit syyttelyt ja ryhtykää työhön.

Sataan vuoteen ei suomalainen politiikka ole sortunut kähisemään terminologiasta kuten nyt.
Politiikan arvostus on romahtanut parissa viikossa. Palkanmaksun perusteita ei ole. Tajuatteko?
Toistan, Tunarit.

36

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Arvelen, että tästä saattaa kehkeytyä vielä valtio-oikeudellinen vuosia kestävä selvittely.
      Opposition ärhäkkäät harkitsemattomat puuhastelijat eivät selviä tästä kuivin jaloin. Pesänlikaajat ovat vielä kusessa.
      Tämä ei hyvältä näytä, katsot sitä mistä suunnasta tahansa.
      Joku on maininnut Marinin pelinjohtajaksi. Tuntuu uskomattomalta. Ei hän sentään niin tyhmä voi olla, että ryhtyisi tällaiseen tihutyöhön. Tässä kun ei käy hyvin laillisen hallituksen häirintänä.

      • Anonyymi

        Jos on niin, että persut osana hallitusta ja heidän digitaalinen kädenjälkensä on oppositiolle hirveä ongelma, niin onko ongelmaa pakko hoitaa näin kun nyt tehdään. Nyt kailotetaan kaikkiin kanaviin ympäri maailmaa hätähuutoa natsivallan vaarasta, joka uhkaa meitä muutaman vuoden vanhentuneilla lausumillaan.
        Ei ihme, jos oppositiolle on tämän hätähuudon kuulleita ulkomaisia apuvoimia tarjolla denatsifikaatioon. Kuka on silloin vastuussa. Sitä ei kukaan ehdi silloin kysyä, mutta kaikki tietävät vastauksen.
        Kysynkin, että jos meillä on ongelma, niin onko sitä pakko ratkoa näin osaamattomalla, vainoavalla ja apuvoimia kutsuvalla tavalla.
        Eikö nyt hallituksen sisäisen kokouksen jälkeen rauhoittua oppositiossa ja mediassa. Tämä häly ei todellakaan edistä turvallisuustilannettamme.


      • Anonyymi

        Vai on oppositio politiikka laitonta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai on oppositio politiikka laitonta?

        Ei opposition toimet ole nyt politiikkaa. Oppositio vainoaa. Vainoaminen ei ole politiikkaa.
        Tuliko selväksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei opposition toimet ole nyt politiikkaa. Oppositio vainoaa. Vainoaminen ei ole politiikkaa.
        Tuliko selväksi.

        Ei tullut selväksi, kesäpoika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tullut selväksi, kesäpoika.

        Kiitos käenpojalle, kesäpoika nyt elää työkuntoisena 75:ttä kesäänsä ja on aktiivinen osallistuja ja seuraaja valtionhallinnossa ja politiikassa.
        Toistan, opposition toiminta vainoajana ei ole politiikan tekemistä..
        Tuliko nyt käenpojalle selväksi?


    • Anonyymi

      Ongelmaan on yksinkertainen ratkaisu: Riikka Purra siirtää kelvottomiksi osoittautuneet ministerit syrjään ja osoittaa tilalle henkilöt, joilla ei ole luurankoja kaapissa.

      • Anonyymi

        Millaisia sääntöjä sinä täällä asetat puolueille ja valtionhallinnolle. Hallituspuolueet päättävät ministereistään ja oppositiopuolueitten mustamaalaajat eivät päätä kenellä on luurankoja kaapissa ja kenellä ei. Oppositio ei omaa oikeutta käyttaa kiristävää pakkovaltaa.
        Toivottavasti tuli kerralla ymmärretyksi.
        Suomessa toimitaan lakien ja määräysten mukaan.


    • Anonyymi

      Oisko ne tunarit PS. Ei mitään strategian tajua, kustaan omiin muroihin tauotta, annetaan ammuksia vastustajille.

    • Anonyymi

      Ei tule milliäkään löysää ennen kuin fasistihallitus on nurin. Hyökkäsitte suomen kansaa vastaan myymällä meidät EK:lle orjiksi. Suomen Kansa ei tätä unohda.

      • Anonyymi

        Et ole orja. Jos olisit, et kirjoittelisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ole orja. Jos olisit, et kirjoittelisi.

        Suomen kansa ei unohda.


      • Anonyymi

        Meillä ei ole fasistihallitusta. Meillä on parlamentaarisen demokratian säännöillä valittu ja muodostettu hallitus.
        Pesänlikaajanakin sinun tulisi se ymmärtää ja lopettaa laillisen hallituksen toimien häiritseminen.


      • Anonyymi

        Maan laillinen hallitus on ilkeilevän haukkumisesi kohde. Sanot että ei tule löysää ennen kuin fasistihallitukseksi herjaamasi maan laillinen hallitus on nurin.
        Koeta nyt ymmärtää, että sinä et laillista hallitusta kaada. Tiedät varmaan että se on Eduskunnan käsissä ja hallituksen aseman haukkumisella sinä et sitä kaada.
        Suomessa on Perustuslaki ja Valtiosääntö ja näiden lisäksi vakiintuneet lakien tulkinnat. Näin sinun kannattaa nyt heti lopettaa tuo hallitukseen kohdistamasi suunsoitto ja roskan kirjoittaminen.
        Annetaan hallitukselle ja sen ministereille työrauha aivan kuten maan lait edellyttävät.


      • Anonyymi

        Meillä on monen puolueen muodostama täysin laillinen hallitus.
        Meillä ei ole terroristisen äärivasemmiston hallitusta eikä fasistihallitusta. Ei kumpaakaan.
        Meillä on aivan kuin ennenkin erinomaiset edellytykset hyvään hallintotapaan ja kansantalouden entistä parempaan hoitamiseen.
        Lopetetaan vainoamiset, syyttely ja oman pesän likaaminen.
        Ryhdytään aikuisiksi.


    • Anonyymi

      Aloittaja kirjoittaa asiaa. Käytöstavat kunniaan.!!!!!

      • Anonyymi

        Miten kehtaat pytää jotain tuollaista, sen teidän 4v maalituksen jälkeen, eikö hävetä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten kehtaat pytää jotain tuollaista, sen teidän 4v maalituksen jälkeen, eikö hävetä?

        Ikäihmiset ovat kansanryhmä. Meitä, kansanryhmää maalitti halveksuntaa osoittaen itse pääministeri. Hän haukkui meidä boomereiksi.
        Tätä emme unohda. Tiedä demari se.


    • Anonyymi

      KUONA-AINESTA VITUTTAA VILTTIKETJUSSA?

      • Anonyymi

        Sieltähän se fasistinen aatemaailma paljastuu, kun vähän hermostuu.


    • Anonyymi

      Kirjoititte joskus menneisyydessä vai ? Eli muutama vuosi sitten, vuonna 2018- 2020 eli todella hirvittävän kauan aikaa sitten. Entä mitä mieltä olette Teuvo Hakkaraisen purkauksesta ihan tässä tämän kesän aikana tapahtuneesta? Oliko ihan asia,lista tekstiä?

      . Persuja äänesti iso osa, iso osa myös äänesti demareita. Vihreät menettivät. Samoin keskusta ja vasemmisto. Hallituksen kokoajaksi valittiin vaalien voittaja, kokoomus joka lähti hakemaan kummpaneita persuista, kristilisistä ja ruotsalaisesta kansanpuolueessta. Eli ohitti vaaleissa ääniä saaneen SDP: n . Siksi koska Orpo ei sietänyt demareita ja haluai hallitukseen äärioikeistoa edustavat persut.
      Orpo ei ole koskaan ollut arvojohtaja vaan hänen ensisijainen tavoitteensa oli sada taloudelliset leikkaukset toteutettua jotka eivät olisi onnistuneet demareiden kanssa,

      Demareiden suurin virhe on talouspolitiikassa on tällä hetkellä juuri joustamattomuus, SDP olisi nyt hallituksessa jos kykenisi joustamaan, sen sijaan se haluaa että äärioikeisto on vallan kahvassa. Joten sekään ei paljoa välitä Suomen maineesta.

      Yhtä hyvin kokoomus olisi voinut valita keskustan. Mutta ei valinnut.

      Persujen ääriajattelua saa kritisoida ja arvostella, niin arvosteltiin koko viime hallitustakin, ei toki ääriajattelusta mutta kaikesta muusta. Ja jälleen kerran muistutuksena, oppositio, persut ja kokoomus mukan lukien oli hyväksynyt velanoton. Orpo vielä jimenomaan vaati että yrityksiä tuetaan. JaMarin hyväksyi ajatuksen. Samoin kaikki muutkin.

      Myös pääministeriin kohdistui hyvin pilkallista arvostelua, lähinä arvostelu kohdistui yksityiselämään, ei siihen mitä Marin oli sanonut tai kommentoinut. Eli arvostelu ei liittynyt hönen työhönsä. Paitsi jossain kommentoitiin sitä, oliko hön toimintakykyinen ja oliko puhelin mukana vai ei ja miten hön puuttui Hornet- keskusteluun. Eli arvostelut olivat täysin yli mittasuhteitten. Vihreisin taas on aina kohdistettu vihaa , samoin vasemmistoon..
      Joku persuministeri oli mm.osoittanut sympatioita sille ajatukselle , että venepakolaiset joutaisivat hukkua.
      Kuinka moni Eurooppalainen valtion edustaja ministerinä pystyy päästämään suustan julkisuudessa mitä tahansa möläytyksiä , kuten monet persujen edustajat ovat tehneet, tuskin kukaan. Sitä toki voi odottaa Italian, Ranskan, Puolan, Unkarin äärioikeistolaisssiiven suusta, mutta hekin ovat sen verran sivistynyttä väkeä etteivät möläytä mitä tahansa suustaan. Meillä persut eivät edusta sivistyneistöä, ehkä muutama harva on joukossa veturina ja agitaattorina kuin provokaattorininskin , mutta suurin osa kannattajista on tuollaista keskiverto kansalaista. Iso osa entisiä keskustalaisia ja demareita.
      Luettuani persujen arvomaailmasta totesin sen edustavan jotain vanhan Suomi- Filmin aikaa , tuli mieleeni Niskavuoren vanha emäntä - elokuva jne. Järkyttävää luettavaa. Kannattaa lukea se kokonsan niin tajuaa kuinka uskomatonta hömppää se pitää sisällään, kuin jotain uskonnollista hurmosta. Täysin mennyttä aikaa edustavaa. Kuin palaisi johonkin hyvin kauas menneisyyteen, aikaan ennen EU: ta . Takapakkia tulisi ja paljon noilla arvoilla.
      Persut ovat auttamattomasti jopa konservatiivisempia kuin kristillisen puolueen edustajat.
      Ehkä lähin aatesuuntaa arvojen puolesta löytyy juuri Unkarin Orbanista ja hönen äärioikeistolaisesta ja korruptoituneesta puolueestaan.
      Epäilen että sama kohtalo odottaa Suomeakin persujen johdossa, korruptio, sananvapauden ja lehdistön rajoittaminen, mitään arvosteluja ei persujen toimintatavoista saa esittää, mitään ei saa kyseenalaistaa, arvostella, kritisoida.
      Ensimmäisenä lehdistö Yle jne.otetan käsitteelyyn ja "puhdistuksen kohteeksi." Siitä on jo merkkejä kun yksi persujen edustaja kritisoi Ylen ohjelmien rahoitusta. Toinen merkki on lehdistön sananvapauden rajoittamis- pyrkimykset , persuja ei saa kritisoida.(Iltalehden toimittajan arvostelu)
      Persut ovat pelkkä fasistinen, ykdinvaltiuteem pyrkivä, nousukasmainen öykkäripuolue. Orbanin hyvä kumppani.
      En ihmettelisi vaikka Venäjä olisi jotenkin vaikuttanut vaalitulokseen, niin karmaiseva on havaita kuinka tyhmiä suomalaiset ovat.

      • Anonyymi

        Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista, vituttaako?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista, vituttaako?

        Voihan kullinrasva että ottaa pattiin.


      • Anonyymi

        Voihan toki olla niinkin että persut pottuuntuneina haluavatkin sosiopaatin tavoin kiusata ja arsyttää ihmisiä juuri toimimalla kuten ovat toimineet.
        Ei ole mitenkään tavatonta että samankaltaiset tyypit joiden arvomaailma pitää sisällään muihin ihmisiin kohdostuvaa kettuilua, nälvimistä ja tietoista ärsyttämistä, kokee yhteenkuuluvuutta ja hengenheimolaisuutta keskenään.
        Samat asenteet kuten juuri tarve ärsyttää muita ihnisiä , jaetaan ja koetaan yhdistävänä tekijänä. Sosiopaatit tuntevat yhteenkuuluvuutta vankilasssakin. Oma porukka joka ymmärtää toistensa sielunmaailman.
        Siksi halutan tietoisesti vain ärsyttää mielipiteillään, tietoisena siitä että nyt taas aiheutetaan yhden lajin kohua kuten tynkkynenkin . Sitten nauretan suu väärällään sille reaktiolle mikä saatiin aikaan.
        Kaikki vain siksi että todistetaan tietyn ryhmän olevan juuri niin tyhmän kuin sen odotettiinkin olevan. Se edellyttää tietynlaista ylimielistä asennetta muohin, mikä on tyypillistä juri sosiopaateille. Näin ylimielinen asenne vahvistuu ja muut näyttäytyvät mitättömiltä.


      • Anonyymi

        Elämme parlamentaarisessa demokratiassa. Kansan äänestämä vaalitulos määrää järjestyksen vallan käyttämisessä. Siihen saavat demaritkin tyytyä, kapinoimatta.
        Nyt demarijohdolla häiritään ja painostetaan hallitusta. Nyt tämä demarijohtoinen oppositio haravoi yksittäisten henkilöitten menneitä toimia hakien perusteita maalittamiselle, jolla estetään laillisen hallituksen toiminta ja laillinen päätösvallan käyttö.
        Pelurit, tällä menolla tämä ei pääty hyvin. Tyytykää nyt tosiasiaan, että Orpon hallituksella on päätösvalta.
        Jos olette tyytymättömiä, esittäkää Eduskunnassa epäluottamusta, mutta älkää sortuko raukkamaiseen kapinointiin ja maalitukseen.
        Ruvetkaa aikuisiksi. Lopettakaa infantiili likainen pelinne. Aiheutatte kansakunnalle korvaamatonta vahinkoa ja jopa häpeää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voihan toki olla niinkin että persut pottuuntuneina haluavatkin sosiopaatin tavoin kiusata ja arsyttää ihmisiä juuri toimimalla kuten ovat toimineet.
        Ei ole mitenkään tavatonta että samankaltaiset tyypit joiden arvomaailma pitää sisällään muihin ihmisiin kohdostuvaa kettuilua, nälvimistä ja tietoista ärsyttämistä, kokee yhteenkuuluvuutta ja hengenheimolaisuutta keskenään.
        Samat asenteet kuten juuri tarve ärsyttää muita ihnisiä , jaetaan ja koetaan yhdistävänä tekijänä. Sosiopaatit tuntevat yhteenkuuluvuutta vankilasssakin. Oma porukka joka ymmärtää toistensa sielunmaailman.
        Siksi halutan tietoisesti vain ärsyttää mielipiteillään, tietoisena siitä että nyt taas aiheutetaan yhden lajin kohua kuten tynkkynenkin . Sitten nauretan suu väärällään sille reaktiolle mikä saatiin aikaan.
        Kaikki vain siksi että todistetaan tietyn ryhmän olevan juuri niin tyhmän kuin sen odotettiinkin olevan. Se edellyttää tietynlaista ylimielistä asennetta muohin, mikä on tyypillistä juri sosiopaateille. Näin ylimielinen asenne vahvistuu ja muut näyttäytyvät mitättömiltä.

        Tuo mitä kirjoitat sopii todella hyvin demareihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo mitä kirjoitat sopii todella hyvin demareihin.

        Demareille se on tarkoitettukin. Demareille, jotka eivät kestä vaalitappiota.
        Miten voikin tulla noin paha olo jo ennakkoon arvausta tappiosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demareille se on tarkoitettukin. Demareille, jotka eivät kestä vaalitappiota.
        Miten voikin tulla noin paha olo jo ennakkoon arvausta tappiosta.

        Niin, kansa äänesti väärin. Äänesti maahan tosi paska opposition.
        Löytyyhän siitä sentään joku lohtukin, siinä oppsitiossa ei löydy yhtään hallituskelpoistaa henkilöä nyt kun Tuomioja ei ole enää tarjolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo mitä kirjoitat sopii todella hyvin demareihin.

        Miten demarit tähän liittyy? Junnila on todistetusti ilmaissut itseään juuri kuten on todettu. Samoin monet muut persuja edustavat henkilöt ja kuten on todistettu, osalla persuista on kytköksiä sinimustaan puolueeseen joka on tunnetusti fasistinen.
        Ainoa moka demareilla liittyy siihen etteivät he suostu joustamaan mitä talouskurin ylläpitämiseen tulee. .
        Nyt on kuitenkin sellainen tilanne että jos kokoomus ja demarit joutuvat samaan hallitukseen, on demareiden joustettava jotta edes jonkilainen rauha säilyisi. Kokoomus on ilmeisesti niin kyrsiintynyt demareiden tapaan hoitaa asioita ettei Orpo edes harkinnut yhteisiä hallitusneuvotteluita.
        Joko demarit joustaa ja menettää kannattajiaan tai kokoomus ryhtyy kaveeraamaan äärioikeistolaisten kanssa jotka harrastavat Purran johdolla ns.kiristystä.
        Politiikassa kirostämisellä ei koskaan saada ystäviä, mutta kuten Purra totesi, politiikassa on unohdettava tunteet.
        Vaikka näyttäisi siltä että juuri persuilla tässä taitaa olla eniten tunteet pelissä, ja ne tunteet ovat viha , kostonhalu, katkeruus , vahingonilo ja tarve nöyryyttää.
        Nöyryyttömisen halu liittyy persujen elinkeinoministerin valntaan joka oli Ville Rydman. Asia josta ei keskusteltu kokoomuksen kanssa, vaikka Orpo on pääministeri jonka tehtäviin kuuluu tietää mitä ministereitä ollaan ehdottamassa.
        Ilmeisesti persut katsoi ettei Orpolla ole varaa valittaa päätöksestä tai edes siihen oikeutta vaan nöyrtyä siihen mitä persut päättävät.
        Toimitaanko saman linjan mukaisesti myös kaikissa muissakn asioissa, persut päättää ja Orpo nöyrtyy kun ei muutakaan voi? Eli käytetään tilannetta hyväksi ja omaksi edukseen? Mitä yhteistyötä tämä edustaa? Se on pelkkää ykspuolista sanelupolitiikkaa!
        . Monissa liemissä kovaksi keitetty Rydman siis valittiin , sama henkilö joka ajettiin kokoomuksesta ulos yleisen paheksunnan vuoksi joka Rydmanin toimintaan liittyi.
        Vaikka poliisi totesi Rydmanin syyttömäksi , itse tapaukseen todennäköisesti on liittynyt moraalisesti kyseenalasia tilanteita, vaikka lakia ei itsessään olisikaan rikottu. Ministeriltä kuitenkin edellytetään kohtuullisen nuhteetonta taustaa eli ei saa olla epämiellyttävien kohujen keskiössä. Seksuaalinen ahdistelu on asia jota ei hyvällä katsota.

        Rydmanin valinta oli suora keskisormen näyttö Orpolle.
        Jo se että maailman tilanteen ollessaa sitä mitä se nyt on ja sen tilanteen hödyntäminen aiheuttamalla hajaannusta ja tekemällä kyseenalaisia henkilövalintoja osoitta ettei persut edusta sitä mitä he sanovat edustavansa. Heille Suomen hyvinvointi on yhdentekevä. He olisivat voineet valita myös ihan toisentyyppiset ministeriehdokkast, sellaiset joihin ei liity mitään kohuja.
        Onko sitten yksinkertainen tosiasia se, ettei persujen joukosta löydy ainuttakaan joka ei olisi jossain vaiheessa ollut jonkun kohun keskiössä, kirjoittanut,kommentoinut tai sanonut jotain sellaista mikä ei sovi eurooppalaiseen ihmiskäsitykseen, ihmisten tasa- arvon hyväksymiseen, oikeudenmukaisuuteen jne. Eli ei ole täyttånyt niitä arvoja joita odotetaan ja vaaditaan jos aikoo politikkan kentällä toimia kansainvälisesti

        Suomihan on Euroopan Unionin jäsemaa ja jakaa sen arvot, joita käsitteitä vastaan ovat persut ilmaisseet kantojaan ja tulleet niistä tunnetuksi. Kuten facebook kommenttien tykkäämiset joissa on todettu että olisi parempi jos pakolaisten vain annettaisiin hukkua Välimereen. Kommentin tykkääminen edustaa sitä että on kommentoijan kanssa samaa mieltä, jos on eri mieltä kirjoittaa vastineen tai ei ilmaisee ettei pidä kommentista. Yksinkertsista.

        EU - kielteisyys ei myöskään ole mikään valttikortti Euroopassa , se katsotaan taantumukselliseksi ja Euroopan yhtenäisyyttä hajoittavaksi ja juuri nyt Eurooppa tarvitsee yhtenäisyyttä jota persut siis käytänössä vastustavat.
        Käytännössä persut taistelevat EU: ta ja EU: n yhtenäisyyttä vastaan, aivan kuten se nyt taistelee Suomen yhtenäisyyttä vastaan. Kaikki sataa Venäjän laariin.

        Lisäksi Huhtasaaren sisko on ilmeisesti mainostilaa ja näkyvyyttä ja kannattajakuntaa saadakseen hakenut presidenttiehdokkaaksi. Hän edustaa Putinia kannattavaa ryhmittymää joten miten saman perheen jäsenet, toinen edustaa persuja toinen toista ääripäätä, edustaisivat Suomea millään areenalla?
        Ainoa Areena jolla he voivat edustaa Suomea on Sumen vastainen toiminta ja Unkarin suuntaan kallellaan oleva ja siis myös venäjämyönteinen , koska Orban edustaa venäjämyönteistä linjaa .
        Unkari vastustaa myös Ruotsin Natoon liittymstä koska Putin odottaa ja edellyttää, toivoo sitä. Unkari on myös riippuvainen Venäjän öljystä yhä edelleen suurimmassa määrin.
        Purra ja oersut käyttävät tätä samaa kiristyspolitiikkaa meillä muihin puolueisiin nähden, sama taktiikka, samat metodit ja tomintamallit kuin Unkarillakin on käytössään sihteessa EU: hun. Unkari on lisäksi hyvin korrutoitunut ja täysin Orbanin hallinnassa, yksinvaltiutta edustava diktaattori.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten demarit tähän liittyy? Junnila on todistetusti ilmaissut itseään juuri kuten on todettu. Samoin monet muut persuja edustavat henkilöt ja kuten on todistettu, osalla persuista on kytköksiä sinimustaan puolueeseen joka on tunnetusti fasistinen.
        Ainoa moka demareilla liittyy siihen etteivät he suostu joustamaan mitä talouskurin ylläpitämiseen tulee. .
        Nyt on kuitenkin sellainen tilanne että jos kokoomus ja demarit joutuvat samaan hallitukseen, on demareiden joustettava jotta edes jonkilainen rauha säilyisi. Kokoomus on ilmeisesti niin kyrsiintynyt demareiden tapaan hoitaa asioita ettei Orpo edes harkinnut yhteisiä hallitusneuvotteluita.
        Joko demarit joustaa ja menettää kannattajiaan tai kokoomus ryhtyy kaveeraamaan äärioikeistolaisten kanssa jotka harrastavat Purran johdolla ns.kiristystä.
        Politiikassa kirostämisellä ei koskaan saada ystäviä, mutta kuten Purra totesi, politiikassa on unohdettava tunteet.
        Vaikka näyttäisi siltä että juuri persuilla tässä taitaa olla eniten tunteet pelissä, ja ne tunteet ovat viha , kostonhalu, katkeruus , vahingonilo ja tarve nöyryyttää.
        Nöyryyttömisen halu liittyy persujen elinkeinoministerin valntaan joka oli Ville Rydman. Asia josta ei keskusteltu kokoomuksen kanssa, vaikka Orpo on pääministeri jonka tehtäviin kuuluu tietää mitä ministereitä ollaan ehdottamassa.
        Ilmeisesti persut katsoi ettei Orpolla ole varaa valittaa päätöksestä tai edes siihen oikeutta vaan nöyrtyä siihen mitä persut päättävät.
        Toimitaanko saman linjan mukaisesti myös kaikissa muissakn asioissa, persut päättää ja Orpo nöyrtyy kun ei muutakaan voi? Eli käytetään tilannetta hyväksi ja omaksi edukseen? Mitä yhteistyötä tämä edustaa? Se on pelkkää ykspuolista sanelupolitiikkaa!
        . Monissa liemissä kovaksi keitetty Rydman siis valittiin , sama henkilö joka ajettiin kokoomuksesta ulos yleisen paheksunnan vuoksi joka Rydmanin toimintaan liittyi.
        Vaikka poliisi totesi Rydmanin syyttömäksi , itse tapaukseen todennäköisesti on liittynyt moraalisesti kyseenalasia tilanteita, vaikka lakia ei itsessään olisikaan rikottu. Ministeriltä kuitenkin edellytetään kohtuullisen nuhteetonta taustaa eli ei saa olla epämiellyttävien kohujen keskiössä. Seksuaalinen ahdistelu on asia jota ei hyvällä katsota.

        Rydmanin valinta oli suora keskisormen näyttö Orpolle.
        Jo se että maailman tilanteen ollessaa sitä mitä se nyt on ja sen tilanteen hödyntäminen aiheuttamalla hajaannusta ja tekemällä kyseenalaisia henkilövalintoja osoitta ettei persut edusta sitä mitä he sanovat edustavansa. Heille Suomen hyvinvointi on yhdentekevä. He olisivat voineet valita myös ihan toisentyyppiset ministeriehdokkast, sellaiset joihin ei liity mitään kohuja.
        Onko sitten yksinkertainen tosiasia se, ettei persujen joukosta löydy ainuttakaan joka ei olisi jossain vaiheessa ollut jonkun kohun keskiössä, kirjoittanut,kommentoinut tai sanonut jotain sellaista mikä ei sovi eurooppalaiseen ihmiskäsitykseen, ihmisten tasa- arvon hyväksymiseen, oikeudenmukaisuuteen jne. Eli ei ole täyttånyt niitä arvoja joita odotetaan ja vaaditaan jos aikoo politikkan kentällä toimia kansainvälisesti

        Suomihan on Euroopan Unionin jäsemaa ja jakaa sen arvot, joita käsitteitä vastaan ovat persut ilmaisseet kantojaan ja tulleet niistä tunnetuksi. Kuten facebook kommenttien tykkäämiset joissa on todettu että olisi parempi jos pakolaisten vain annettaisiin hukkua Välimereen. Kommentin tykkääminen edustaa sitä että on kommentoijan kanssa samaa mieltä, jos on eri mieltä kirjoittaa vastineen tai ei ilmaisee ettei pidä kommentista. Yksinkertsista.

        EU - kielteisyys ei myöskään ole mikään valttikortti Euroopassa , se katsotaan taantumukselliseksi ja Euroopan yhtenäisyyttä hajoittavaksi ja juuri nyt Eurooppa tarvitsee yhtenäisyyttä jota persut siis käytänössä vastustavat.
        Käytännössä persut taistelevat EU: ta ja EU: n yhtenäisyyttä vastaan, aivan kuten se nyt taistelee Suomen yhtenäisyyttä vastaan. Kaikki sataa Venäjän laariin.

        Lisäksi Huhtasaaren sisko on ilmeisesti mainostilaa ja näkyvyyttä ja kannattajakuntaa saadakseen hakenut presidenttiehdokkaaksi. Hän edustaa Putinia kannattavaa ryhmittymää joten miten saman perheen jäsenet, toinen edustaa persuja toinen toista ääripäätä, edustaisivat Suomea millään areenalla?
        Ainoa Areena jolla he voivat edustaa Suomea on Sumen vastainen toiminta ja Unkarin suuntaan kallellaan oleva ja siis myös venäjämyönteinen , koska Orban edustaa venäjämyönteistä linjaa .
        Unkari vastustaa myös Ruotsin Natoon liittymstä koska Putin odottaa ja edellyttää, toivoo sitä. Unkari on myös riippuvainen Venäjän öljystä yhä edelleen suurimmassa määrin.
        Purra ja oersut käyttävät tätä samaa kiristyspolitiikkaa meillä muihin puolueisiin nähden, sama taktiikka, samat metodit ja tomintamallit kuin Unkarillakin on käytössään sihteessa EU: hun. Unkari on lisäksi hyvin korrutoitunut ja täysin Orbanin hallinnassa, yksinvaltiutta edustava diktaattori.

        Kirjoita vaan. Olet monelta osin oikeassa. Teuvo Hakkaraisen ei tulisi esiintyä missään yhteisten asioitten hoidossa, minkään puolueen riveissä.
        Mutta. Mutta sille sinä et kapinoimatta voi mitään, että maassa on yksi laillisesti valittu ja asetettu hallitus, joka valmistelee ja toimeenpanee Eduskunnan päättämiä toimia.
        Kun oppositio haluaa ilmaista epäluottamuksensa, se esittää sen Eduskunnan päätettäväksi.
        Valtiosääntömme ja Perustuslakimme eivät tunnista oppositiovallan käytön välineeksi ministeriin kohdistettua vainoamista eikä laajemmin lailliseen hallitukseen kohdistettua vittuilua.
        Näe tosiasia, Orpon hallitus on Suomen laillinen hallitus. Käyttäydy se ymmärtäen. Jos et, niin ymmärrä, että sinulla ei ole varaa moittia persuja, sillä olet paljon heitä pahempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voihan toki olla niinkin että persut pottuuntuneina haluavatkin sosiopaatin tavoin kiusata ja arsyttää ihmisiä juuri toimimalla kuten ovat toimineet.
        Ei ole mitenkään tavatonta että samankaltaiset tyypit joiden arvomaailma pitää sisällään muihin ihmisiin kohdostuvaa kettuilua, nälvimistä ja tietoista ärsyttämistä, kokee yhteenkuuluvuutta ja hengenheimolaisuutta keskenään.
        Samat asenteet kuten juuri tarve ärsyttää muita ihnisiä , jaetaan ja koetaan yhdistävänä tekijänä. Sosiopaatit tuntevat yhteenkuuluvuutta vankilasssakin. Oma porukka joka ymmärtää toistensa sielunmaailman.
        Siksi halutan tietoisesti vain ärsyttää mielipiteillään, tietoisena siitä että nyt taas aiheutetaan yhden lajin kohua kuten tynkkynenkin . Sitten nauretan suu väärällään sille reaktiolle mikä saatiin aikaan.
        Kaikki vain siksi että todistetaan tietyn ryhmän olevan juuri niin tyhmän kuin sen odotettiinkin olevan. Se edellyttää tietynlaista ylimielistä asennetta muohin, mikä on tyypillistä juri sosiopaateille. Näin ylimielinen asenne vahvistuu ja muut näyttäytyvät mitättömiltä.

        Opposition sosiopaatit ovat mustamaalaamassa ja maalittamassa) yksittäisiä ministereitä ja häiritsemässä hallituksen työtä.
        Tuo ei ole kansakunnan kannalta katsoen hyväksyttävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten demarit tähän liittyy? Junnila on todistetusti ilmaissut itseään juuri kuten on todettu. Samoin monet muut persuja edustavat henkilöt ja kuten on todistettu, osalla persuista on kytköksiä sinimustaan puolueeseen joka on tunnetusti fasistinen.
        Ainoa moka demareilla liittyy siihen etteivät he suostu joustamaan mitä talouskurin ylläpitämiseen tulee. .
        Nyt on kuitenkin sellainen tilanne että jos kokoomus ja demarit joutuvat samaan hallitukseen, on demareiden joustettava jotta edes jonkilainen rauha säilyisi. Kokoomus on ilmeisesti niin kyrsiintynyt demareiden tapaan hoitaa asioita ettei Orpo edes harkinnut yhteisiä hallitusneuvotteluita.
        Joko demarit joustaa ja menettää kannattajiaan tai kokoomus ryhtyy kaveeraamaan äärioikeistolaisten kanssa jotka harrastavat Purran johdolla ns.kiristystä.
        Politiikassa kirostämisellä ei koskaan saada ystäviä, mutta kuten Purra totesi, politiikassa on unohdettava tunteet.
        Vaikka näyttäisi siltä että juuri persuilla tässä taitaa olla eniten tunteet pelissä, ja ne tunteet ovat viha , kostonhalu, katkeruus , vahingonilo ja tarve nöyryyttää.
        Nöyryyttömisen halu liittyy persujen elinkeinoministerin valntaan joka oli Ville Rydman. Asia josta ei keskusteltu kokoomuksen kanssa, vaikka Orpo on pääministeri jonka tehtäviin kuuluu tietää mitä ministereitä ollaan ehdottamassa.
        Ilmeisesti persut katsoi ettei Orpolla ole varaa valittaa päätöksestä tai edes siihen oikeutta vaan nöyrtyä siihen mitä persut päättävät.
        Toimitaanko saman linjan mukaisesti myös kaikissa muissakn asioissa, persut päättää ja Orpo nöyrtyy kun ei muutakaan voi? Eli käytetään tilannetta hyväksi ja omaksi edukseen? Mitä yhteistyötä tämä edustaa? Se on pelkkää ykspuolista sanelupolitiikkaa!
        . Monissa liemissä kovaksi keitetty Rydman siis valittiin , sama henkilö joka ajettiin kokoomuksesta ulos yleisen paheksunnan vuoksi joka Rydmanin toimintaan liittyi.
        Vaikka poliisi totesi Rydmanin syyttömäksi , itse tapaukseen todennäköisesti on liittynyt moraalisesti kyseenalasia tilanteita, vaikka lakia ei itsessään olisikaan rikottu. Ministeriltä kuitenkin edellytetään kohtuullisen nuhteetonta taustaa eli ei saa olla epämiellyttävien kohujen keskiössä. Seksuaalinen ahdistelu on asia jota ei hyvällä katsota.

        Rydmanin valinta oli suora keskisormen näyttö Orpolle.
        Jo se että maailman tilanteen ollessaa sitä mitä se nyt on ja sen tilanteen hödyntäminen aiheuttamalla hajaannusta ja tekemällä kyseenalaisia henkilövalintoja osoitta ettei persut edusta sitä mitä he sanovat edustavansa. Heille Suomen hyvinvointi on yhdentekevä. He olisivat voineet valita myös ihan toisentyyppiset ministeriehdokkast, sellaiset joihin ei liity mitään kohuja.
        Onko sitten yksinkertainen tosiasia se, ettei persujen joukosta löydy ainuttakaan joka ei olisi jossain vaiheessa ollut jonkun kohun keskiössä, kirjoittanut,kommentoinut tai sanonut jotain sellaista mikä ei sovi eurooppalaiseen ihmiskäsitykseen, ihmisten tasa- arvon hyväksymiseen, oikeudenmukaisuuteen jne. Eli ei ole täyttånyt niitä arvoja joita odotetaan ja vaaditaan jos aikoo politikkan kentällä toimia kansainvälisesti

        Suomihan on Euroopan Unionin jäsemaa ja jakaa sen arvot, joita käsitteitä vastaan ovat persut ilmaisseet kantojaan ja tulleet niistä tunnetuksi. Kuten facebook kommenttien tykkäämiset joissa on todettu että olisi parempi jos pakolaisten vain annettaisiin hukkua Välimereen. Kommentin tykkääminen edustaa sitä että on kommentoijan kanssa samaa mieltä, jos on eri mieltä kirjoittaa vastineen tai ei ilmaisee ettei pidä kommentista. Yksinkertsista.

        EU - kielteisyys ei myöskään ole mikään valttikortti Euroopassa , se katsotaan taantumukselliseksi ja Euroopan yhtenäisyyttä hajoittavaksi ja juuri nyt Eurooppa tarvitsee yhtenäisyyttä jota persut siis käytänössä vastustavat.
        Käytännössä persut taistelevat EU: ta ja EU: n yhtenäisyyttä vastaan, aivan kuten se nyt taistelee Suomen yhtenäisyyttä vastaan. Kaikki sataa Venäjän laariin.

        Lisäksi Huhtasaaren sisko on ilmeisesti mainostilaa ja näkyvyyttä ja kannattajakuntaa saadakseen hakenut presidenttiehdokkaaksi. Hän edustaa Putinia kannattavaa ryhmittymää joten miten saman perheen jäsenet, toinen edustaa persuja toinen toista ääripäätä, edustaisivat Suomea millään areenalla?
        Ainoa Areena jolla he voivat edustaa Suomea on Sumen vastainen toiminta ja Unkarin suuntaan kallellaan oleva ja siis myös venäjämyönteinen , koska Orban edustaa venäjämyönteistä linjaa .
        Unkari vastustaa myös Ruotsin Natoon liittymstä koska Putin odottaa ja edellyttää, toivoo sitä. Unkari on myös riippuvainen Venäjän öljystä yhä edelleen suurimmassa määrin.
        Purra ja oersut käyttävät tätä samaa kiristyspolitiikkaa meillä muihin puolueisiin nähden, sama taktiikka, samat metodit ja tomintamallit kuin Unkarillakin on käytössään sihteessa EU: hun. Unkari on lisäksi hyvin korrutoitunut ja täysin Orbanin hallinnassa, yksinvaltiutta edustava diktaattori.

        Koko vuodatuksesi kaatuu siihen, että meillä ei ole todellista äärioikeistoa.


    • Anonyymi

      Nyt Tärkeintä marssia traitkulkueessa bandarossein????

    • Anonyymi

      En äänestänyt hallitusta marsimaan homokulkueessa?

    • Anonyymi

      Nyt jo Lidmanilta löyty natsitaustaa? Keltä suursuulta vielä?

    • Anonyymi

      Aiheellinen ja hyvä avaus. Nyt on saavutettu poliitikkojen luomassa sotkussa vaihe, johon tämä pelleily pitää lopettaa ja ryhtyä hoitamaan kansakunnan tulevaisuuden tärkeitä asioita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      523
      3085
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      40
      1395
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      51
      1241
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      33
      1206
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      165
      1186
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1129
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      100
      1019
    8. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      41
      906
    9. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      60
      902
    10. Idän uskontojen viisaita tekstejä...

      ... luettuani tulin siihen tulokseen, että esim, sielunvaellusessa en halua syntyä satiaiseksi jonkun h...an perzeezeen.
      357
      804
    Aihe