Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

"Rasisimi" sanan uusi merkitys

Anonyymi-ap

Sananvapauden riistäminen. Suomalaisten vaientaminen SDP-natsien toimesta.
YLE, HS, IL, IS ym. mukana Suomen kansan vaientamisessa.

15

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SDP-Antti edottanee seuraavaksi Suomalaisten pakkotyöllistämistä uusille suunnitelluille ratatyömaille Stalinin opeilla.

    • Anonyymi

      Vihervasemmisto on kriisissä hupenevan kannatuksen kanssa. Päivittäin me suomalaiset saamme lukea kommunistien vihakirjoituksia. Olemme heidän mielestään maailman rasistisin kansa. Muissa maissa vasemmistokin on ymmärtänyt ettei kaikille avoimet rajat ole oman kansan etu.

    • Anonyymi

      Rasismin nimissä kiihdytetään maahanmuuttoa, estetään kritiikki, sananvapaus, ettei SDP:n ja vihervasemmiston, sekä RKP:n Bahamatileille maksetuihin korruptiorahoihin tule vajausta.

    • Anonyymi

      Punavihreillä puolueilla on jotain kytköksiä turvapaikkaturismiin? Ehkä saavat siivun jopa ihmissalakuljettajien rahoista. Muutenhan ne kaikki palautettaisiin takaisin ja koko bisnes loppuisi siihen.

      • Anonyymi

        Maahanmuuttoon liittyy todellisia ongelmia, joista kotouttamisen haasteet ovat puhuttaneet eniten. Ongelmien esiintuominen ei ole rasismia. Ongelmien tunnistaminen on ensimmäinen askel kohti ongelmien vähentämistä.


    • Anonyymi

      Olenko rasisti jos haluaisin Suomen kansan näyttävän suomalaisilta? Olenko rasisti jos en halua tyttärelleni mustaa miestä? Olenko rasisti jos somalilaumat katukuvassa ärsyttää?
      En voi itselleni mitään. Tämä ei ole minun suomeni enää.

      • TruthStillHurts

        Jep. Äärimmäisen isänmaalliset ihmisethän tunnistaa siitä, että he eivät osaa kirjoittaa kotimaataan isolla alkukirjaimella.


      • TruthStillHurts kirjoitti:

        Jep. Äärimmäisen isänmaalliset ihmisethän tunnistaa siitä, että he eivät osaa kirjoittaa kotimaataan isolla alkukirjaimella.

        Tai kielten tai kansallisuuksien kirjoittamista oikean kokoisella alkukirjaimella.


      • Anonyymi
        TruthStillHurts kirjoitti:

        Jep. Äärimmäisen isänmaalliset ihmisethän tunnistaa siitä, että he eivät osaa kirjoittaa kotimaataan isolla alkukirjaimella.

        Lapsellinen komentti sinulta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lapsellinen komentti sinulta.

        Kenties. Ehkä yhtä lapsellinen kuin nämä "minun suomeni" kommentit. Ja maan nimi pienellä..


    • Anonyymi

      En halua elättää elintasopakolaisia veroilla joita maksan.

      Enkä ymmärrä sellaista lakia, jossa voidaan vuodesta toiseen valittaa kielteisestä turvapaikkapäätöksestä. Ei suomalaisetkaan saa aina valituslupaa uuteen oikeusprosessiin.

    • Sinä käytät koko ajan sananvapauttasi länkyttämällä täällä. Ei siis huolta!

    • Anonyymi

      SDP logo on suora kopio natseilta 😂🤣

    • Nykykielessä moni sana on laajentunut tarkoittamaan useampia asioita kuin mikä sanan alkuperäinen merkitys oli. Tuomitsen ja paheksun ihmisryhmien niputtamista pukeutumisen ja uskonnon mukaan jollakin tavalla muita huonommiksi. Rotuun se ei kuitenkaan liity. Ongelmista on voitava puhua ilman, että tulee haukutuksi rasistiksi, mikä voi täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkit, jollei sille ole perustetta. Pukeutumisen ivaaminen loukkaa kansanryhmää, tämä on selvää. Mutta asiallinen keskustelu vaikkapa jonkin uskonnollisen pukeutumisen vaikutuksista vapaan ilmaisun ja ajattelun maassa säilyköön vapaana. Yhtä lailla loukkaa tällaisten puhujien niputtaminen samaan vaikka äärioikeiston kanssa.

      Mitä tulee "SDP-natseihin", en usko sellaisia olevan. Sen sijaan peräänkuulutan tunkkaisen menneisyyden omaavien Yle-vaikuttajien esiintuloa menneiden vuosikymmenten neuvostonöyristelystä ja hymistelyistä. Ja sitä, että heidän vaikutuksensa veroraha-Ylen uutisointiin ja muihin sisältöihin päättyisivät. Hei Yle, miten olisi juttu siitä niin ihanasta Nicaraguasta?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe