Spermaa farkkuhaalareissa

Anonyymi-ap

Moikka,


Puin juuri päälleni H&M:n shortsimallisen farkkuhaalarin. Sivunapit laitoin tiukempaan asentoon ja olkaimet säädin myös normaalia tiukemmalle. Kulli lepää puolijäykkänä esari taakse vedettynä sepaluksesta ulkona ja kaivan myös kivekset sepaluksesta tuulettumaan. Näin haalarit tiukemmalle säädettynä puristaa mukavasti kiveksien takaa.

Kaikki on valmista natintoon ;)

Onko muita jotka tykkää pukeutua farkkulappuhaalareihin?

25

1545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siis ei helvetti luulin olevani tyyliin ainoa mutta minä!! Muutenki kyllä tykkään pukeutua farkkuhaalareihin mutta nimeenomaan tuo, henkselit tiukalle ja sivunpit kireälle! Kyllä alkaa samantien seisomaan

      • Anonyymi

        Puetko farkkuhaalareitasi julkisellakin paikalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puetko farkkuhaalareitasi julkisellakin paikalla?

        Puen joo, en yleensä muita housuja käytäkkään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puen joo, en yleensä muita housuja käytäkkään

        Lappuhaalareissa on varmaan hankala piilotella seisokkia julkisella paikalla?


      • Anonyymi

        Heräähän spede ja katso ympärillesi niin varmaan huomaat itse olevasi siellä. Ehkä et reppana et tajua sitä mitäs muuten sä jauhasit siitä Täällä ihmiset tiedä mikä paikka se viitsisitkö kertoa mitä teet siellä.


    • Anonyymi

      Puen usein shortsimalliset farkkulappuhaalarit ja ihonväriset sukkahousut, jalkaan varrelliset converset. Sitten on pakko runkata

    • Anonyymi

      Täälläkin on yksi farkkuhaalarifani! Minulla on myös fetissi muihinkin haalareihin (mm. liukaspintaiset työhaalarit) ja esim. erilaisiin suojavarusteisiin (esim. metsurin kypärä, kumisaappaat). Farkkuhaalareissa tulee runkattua säännöllisesti, ja pidän myös julkisesti päällä :)

      • Anonyymi

        Miksi? Ketä häiritsee? Ja miksi luet keskusteluja, jos asia ei sinua kiinnosta? Aion itse nauttia omista mieltymyksistäni tästäkin kommentista huolimatta :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi? Ketä häiritsee? Ja miksi luet keskusteluja, jos asia ei sinua kiinnosta? Aion itse nauttia omista mieltymyksistäni tästäkin kommentista huolimatta :)

        Noiden trolli-höiriköiden kommennteihin ei pidä vastata tai reagoida millään tavalla. Nauttivat vain saamastaan huomiosta


      • Anonyymi

        Taasko kävit sikalassa. Hyi yäk mikä pervo.


    • Anonyymi

      Minkä ikäisiä olette muut haalarirunkkarit? Itse olen 35v.

      Nautinnollisinta on kun säädän farkkuhaalarini hieman löysälle ja avaan haalareideni sivunapit. Tuolilla istuen kaluni esinahkaa edestakaisin vatkatessani haalareideni etulapun soljet hakkaavat äänekkäästi ja erittäin nautinnollisesti nännejäni vasten. Selkäni kaareutuu taaksepäin ja pienen hetken päästä kaluni roiskii spermat farkkuhaalareihini ja vatsalleni kovalla paineella. Oletteko kokeilleen tällaista asentoa jossa henkselit piiskaavat nännejä?

      • Anonyymi

        Olen samaa ikäluokkaa :) En ole kokeillut tuollaista asentoa, mutta kuulostaa mukavalta. Itse käytän usein kondomia haalareiden alla ja annan lastin tulla kumin sisään hierottuani kivikovaa kalua kankaan läpi. Yhdistän tähän usein muita haalareita, eli farkkuhaalarin alla tai päällä saattaa olla vaikkapa umpinaiset työhaalarit. Jalassa kumisaappaat ja päässä kypärä ja esim. hengityssuojain. Täysin suojattu haalariolo on niin käsittämättömän kiihottava :) Kivoja leikkihetkiä!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No nyt on harvinaista herkkua.

      Itselleni se tärkein juttu on se sivunappien sinetöimä vankila, joka napakalla otteella stimuloi juuri siellä missä se tehoaa eniten. Kai se jotenkin liittyy henkilökohtaisiin mieltymyksiin, tai omalla kohdallani ehkä siihen, kuinka ensikertaa jouduin haalarien maailmaan.

      Sain omat ensimmäiset kuivat, kun jouduin pukemaan shortsimalliset farkkuhaalarit, sellaisen kliseisen kastumistarinan päätteeksi.

      Haluatteko kuulla? Ei se mitään kerron silti.

      Siitä on nyt lähemmäs parikymmentä vuotta. (kyllä olen noin kolmessakymmenissä oleva.) Olin käymässä ikäisteni serkkutyttöjen luona maalla. Heidän pihapiiri loppui järvenrantaan, jossa oli kylän uimaranta, ja sillä kertaa kevättalkoot.

      Ei siinä muuten mitä, mutta kun olin siinä laiturilla istuskelemassa, niin vierestä tippui, sellainen max kolmevuotias poika veteen.

      Siinä vaiheessa olin ehkä sellainen kymmenen vanha, ja viettänyt jo ihan mukavasti aikaa sillä rannalla aikaisempina kesinä ja näkihän sen heti, taaperon ressukalla ei todellakaan yltänyt jalat pohjaan.

      Ei siinä mitään ajatellut, pois se piti sieltä hakea.

      Siitä tuli ihan kohtalaisen iso hulabaloo. Kaikki rannalla sähläsi ja voivotteli.

      Poika ressukka oli ihan märkä ja sen verran sitä tuli itsekin kastuttua, että asialle piti tehdä jotain.

      Serkkujen äiti, lupasi jotain poikamaista heidän kirppari kassista. Eikä kuulemma tarvitse palauttaa.

      Sain vielä ihan itse valita, ottaisinko sellaiset oisko ne nyt ollut leggingsit tai hiihtarit, tai mitä ne siihen aikaan oli, vai ne farkkuhaalarit. No siinä kädessä esiteltynä valinta oli helppo. Farkut näyttivät todella paljon miehekkäämmälle.

      Kyytipojaksi tuli sellainen pitkähihainen paita, missä ei edes ollut mitään hörhelöitä tai kissojen kuvia. Olin siis ihan tyytyväinen, kestäisin kyllä sen ja saamani huomion loppupäiväksi.

      Mutta siinä vaiheessa kun sain vaatekasan saunanpenkille, niin kasaan oli ilmestynyt myös nudet nylonit.

      Menin tietysti ihan hämilleni, enkä tiennyt mitä ajatella, saati tehdä. Olisiko sukkikset voineet joutua siihen vahingossa? Mutta mistä helkatista sellainen vahinko voisi syntyä.

      Totuus iski mahaan kuin koulukiusaaja. Sukkahousut eivät olleet vahinko, vaan tajusin että sinäkin koleahkona kevätpäivänä serkkutyttöni käyttivät heidän lyhyitä ja napakoita shortseja vain nylonien kanssa.

      Kiertelin aikani vaatekasaa, kuin kissa kuumaa puuroa, mutta lopulta päätin pukea ne päälleni. Ehkä eniten sen takia, kun en muutakaan osannut.

      Lyhyesti sukkahousuista. Nehän olivat umpi oudot. Se materiaali, se kuinka jouduin imitoimaan jotain sukkahousumainosta, että sain ne jotenkin edes rullailtua jalkaani ja kaikki se hemmetin akkamaisuus.

      Mutta itse asiaan. Farkkuhaalareihin.

      Kun sitten menin näyttäytymään serkuille ja aikuisille, niin kaikki kehuivat miten hyvin shortsit sopivat minulle, ja kiristivät hieman olkahihnoja.

      Todellinen shokki tuli kuitenkin niistä sivunapeista, kun ne laitettiin kiinni, niin farkkukangas sinetöi ”pepun” paikoilleen.

      Olin tietenkin ihan hämilläni siitä kaikesta. Olin hämilläni siitä miten tiukasti vaatteet voivat istua ja olin hämilläni siitä, että ihmiset kehuivat sitä, että miten hyvin nämä vaatteet istuivatkaan. Enkä välttämättä tässä järjestyksessä, sillä en ollut koskaan aikaisemmin juurikaan saanut kehuja vaatteistani.

      Ehkä kuitenkin siinä vaiheessa olin eniten hämilläni siitä, että minulla oli sukkikset tiukasti napitettuna haalarishortsien alle. Kehut siis koskivat myös niitä, vaikka kukaan ei niitä ääneen maininnut.

      Niissä vaatteissa oli oikeasti hankala palata sinne järvenrannalle.

      Se oli oikeastaan helppo selittää, että miksi olin lainavaatteissa. Kaikki oikeastaan tiesivät sen, mutta sitä ei ollut helppo selittää, että olin saanut ensimmäiset kuivat kävellessäni takaisin rantaan.

      Matkalla takaisin sain äkkiä aivan karmean pissahädän. Olin ihan helvetillisessä paniikissa, koska en mitenkään kerinnyt napittaa niitä helkkarin haalareita auki.

      Oli ihan eri asia kastua jossain järvessä ja pelastaa jotain, kun se että kastelee itsensä kävellessä.

      Kaikeksi kummaksi mitään ei kuitenkaan tullut. Olin ihan kuiva, vaikka olin juuri pissannut housuuni.

      Koko loppupäivä meni siihen että yritin näytellä normaalia, vaikka olin ihan jäätävän peloissani, että saatan ihan minä hetkenä hyvänsä kastella itseni.

      Se oli hankalaa paristakin syystä. Paikallislehti halusi tehdä asiasta jutun. (sinne vain jonnekin maakunta arkistoon etsimään parikymmentä vuotta vanhoja juttuja.) ja sillä olevan naapuripojan Softiksen (nimi muutettu.) takia. (Mutta se on jo oma tarinansa.)

      Näin jälkikäteen ajatellen, niin kai olisin sen pojan sieltä ylös noukkinut, vaikka etukäteen olisi tietänyt että mihin se johtaa, mutta hemmetti että se otti silloin luonnolle.

      Lohdutukseksi sanottakoon, ettei vaatteita tarvinnut palauttaa.

      Ihan niin sisäsiisti en enää ole, vaan joudun itsekin nauttimaan haalari harrastuksestani kumien kera...

      Oho, tulipa pitkä...

      • Anonyymi

        Hieno tarina, kiitos siitä. Ja ne sukkikset kruunasivat sen!


      • Anonyymi

        Yksityiskohtainen tarina oli! Oletteko myös muutkin päässeet kavereiden farkkuhaalareita sovittamaan?


    • Anonyymi

      Nudet sukkahousut on sellaiset, ettei niitä juuri kukaan huomaa, varsinkin nuorella pojalla, kun ei ole säärikarvoja alla. Mutta itse varmasti kuvittelit tuossa tilanteessa, että ne loistavat kilometrin päähän.

    • Anonyymi

      H­­e­­i! Ku­ts­­­um­­me sinu­t kä­­ym­­ään u­ude­ss­­­a cha­­tis­­sa! Mei­tä on yl­­i mil­jo­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/D0j7G4

    • Anonyymi

      Monet farkkuhaalarit teiltä löytyy? Tuleeko runkattua kaikkiin haalareihin?

      • Anonyymi

        Nykyisellään vain yhdet, mutta sitäkin paremmin istuvat.


      • Anonyymi

        Kahdet löytyy.


    • Anonyymi

      Itsellä seitsemät farkkuhaalarit ;)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Laittakaas farkkuhaalaritarinoita :)

    • Anonyymi

      Eilen tuli nukuttua koko yö farkkuhaalareissa. Kyllä oli kalu kovana aamulla :)

    Ketjusta on poistettu 110 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe