Oli TV:ssä joskus miehestä joka kehitti monin kertaisen viljasadon.

Anonyymi-ap

Tarkkaa ajan kohtaa ei muista olisiko ollut noin 1960-1975? Esitti Intialle uuden muunnellun viljan jota tietysti oli tutkinut jo vuosia. Epäilyjen jälkeen sitä viljaa alkoivat viljellä. Viljasadot oli valtavat, kouluja suljettiin jotta viljat saatiin suojaa kun entiset tilat ei riittäneet?
Olennaisin asia tässä se että tutkija olisi maininut tämän turvaavan tulevaisuuteen noin 20-30vuodeksi ruokaa? Silloin mahdollisuus iannettiin vielä mahdollisuus ihmisille ratkaista ettei viljan avulla väestön lukumäärä kasva niin suureksi ettei "nämäkään kehitetty vilja enää riitä ruokkimaan ihmisten ruuantarvetta?"
Eivät maailmalla kuunnelleet väkiluku vain kasvoi, mitä kuullut nälkää näkeviä on jo noin 345miljonaa ja nyt viljansiirtoihin kaiketi tulossa esteitä. Luku voi hyvinki nousta 120miljoonalla, niin ymmärtänyt? Lisäksi oletettavaa on täällä euroopassa kaikilla ei enää ole varaa laadukkaampaan ruokaan rahaa kun eivät muutenkaan asu lähellä kauppoja eikä ruuanjakelupisteitä. Kun ruuan hinta nousee nousee kaikki hinnat (monet rikkaat siinä rikastuu kun ylihinnoitellaan, köyhät köyhtyy?).
Sota Ukrainassa monella tavalla vain pahentaa tilannetta, länsi on täysin epäonnitunut (mielipide) sodan tavotteissa, sekä rauhan tekemisissä. Js todelisuudessa niitä rauhan neuvotteluita on edes tehty (kaikkiala medioissa - lehdistöissä kerrotaan vain sodan voiton tavoitteluusta)?

2

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viljaa ilmeisesti maailmalla riitti suhteessa väkilukuun noina aikoina noin 1975 tienoilla? Jäänyt mieleen joitain tilanteita jossa noin 200 000 ihmistä noina aikoina näki nälkää? Jonkin verran enemmänki saattoi olla jonain vuonna mikäli esimerkiksi joillain alueilla kuivuu tuhosi sadot.

      Nykyisin kerrotaan nälkä näkeviä olevan satojamiljoonia?

      Olipa erikoinen juttu miten tiedottaminen toimi Afganistanissa tuolloin kun länsimaat siellä oleili. TV ohjelmassa nuoriparin nainen kertoi että ei ollut kuullut olevan ehkäisi, olisi yksi lapsi riittänyt. Siinä ohjemassa hyvin tiivisty se tosiasia ettei länsimaiden tiedonkulku mene perille. Syy siihen ehkä osittain voi olla se että kerrotaan asioita sellaisille paikallisille jotka eivät tiedota eteen päin (voi olla monia syitä). Eikä ilmeisesti länsimaat uskaltaneet mennä syvemmälle, vaikeakulkuiseen Afganistaniin viemään terveydenhuoltoa perheille?

      • Anonyymi

        Oikeastaa tuo Afganistan kertoo sen miten kykenemätyömiä länsimaat olisivat sotimaan Ukrainassa. Mitä uutisoitu Afganistanissa menneisyydessä eivät taineet länsimaan kovinkaan paljoa hallita muuta kuin yhtä suurta kaupunkia? Nyt sitä odotetaan että ukrainalaiset hoitaisivat asiat paremmin, kalustoa ammuksia kovasti. Vaan kuulemma länsimaat vain tiedottavat aluellisista liikehdinnästä rajojen ulkopuolelta? Mikäli todellaki ukrainalaiset toimineet Ukrainassa hyökkäyksissä yksin (huolto kaiketi ulkomailta) on vastassa maantieteellisesti paljon suurempi alue valtaamatta kuin osasivat tehdä Afganistanissa?
        Mahdolisesti käytännössä tulos olisi samansuuntainen Ukrainassa kuin loppu tulos oli Afganistanissa mikäli NATO joukot osallistuisivat hyökäyksiin Ukrainassa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2564
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      311
      2326
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1807
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1722
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1687
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1395
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    10. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      59
      1375
    Aihe