Missä tienaaminen, missä kuhina?

Nyt on elokuu koittanut ja Automaattinen Tienaaminen Oy:n toimitushohtaja on luvannut että automaattinen tienaaminen alkaa tässä kuussa.

https://tietopalvelu.ytj.fi/yritys/3316206-5
https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/automaattinen+tienaaminen+oy/33162065

Ihmettelen kun ei missään tiedotusvälineissäkään noteerata tätä vallankumouksellista tapahtumaa, keksintöä jonka ansiosta ihmisten ei tarvitse enää tehdä töitä kun tietokone tekee kaiken heidän puolestaan?!?

Automaattisesta tienaamisesta on esitetty paljon kysymyksiä, mutta tyypillinen vastaus on, että "liittymällä mukaan saat tietoa". Eli varsin salamyhkäisestä lahkosta on kysymys. Lahkoksi sitä voidaan nimittää sen lähinnä jumalanpalveluksia muistuttavista Youtube videoistaan, jossa lahkon johtaja Ash Mufareh on todella nostettu jumalan asemaan.

Suurin kysymys on tietenkin, että mitä ihmiset tekevät sen jälkeen kun heidän ei tarvitse enää tehdä töitä elantonsa eteen. Tähän on vastattu, että tietenkin kaikki elintärkeät tehtävät tehdään edelleen ihmisvoimin, kuten K-kaupan ja S-marketin henkilökunta ja esim. sähkölaitoksen väki. Lidlistä ei ole tietoa.

On myös kerrottu, että tällaisesta seuraisi hirvittävä hyperinflaatio, koska yhtäkkiä kaikilla on rahaa käytettävissään. Täytyyhän maitopurkin hinnan vastata edelleen sitä tasoa ostovoimasta mitä se ennenkin vastasi. Ja filosofisesti on sanottu, että jos kaikille annetaan rahaa, se on sama kuin kenellekään ei annettaisi rahaa, koska rahanannon jälkeenkin kaikki olisivat toisiinsa verrattuna yhtä rikkaita - tai köyhiä - kuin ennenkin.

Ja kokonaan tässä keskustelussa on sivuutettu se mistä ne automaattisen tienaamisen varat tulevat. Laitetaanko setelikoneet pyörimään vai kuinka? Tähän on vastattu ympäripyöreästi, että kaikki ostavat onpassiven tuotteita ja siitä syntyy rahavirta. Tässäkin on inflaatiokierteen vaara, koska onpassiven tuotteiden hintojen on jatkuvasti noustava että rahaa riittää jaettavaksi koko ajan kasvavalle jäsenistölle ja tuotteita on myuytävä koko ajan enemmän ja enemmän jotta rahavirta jatkuisi. On sanottu että tästä seuraa perinteinen "pyramidin romahtaminen". Verkostomarkkinointihuijauksiin perehtyneet tietävät mitä tämä termi tarkoittaa.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Muuttuuko ihmiskunta? Muuttaako onpassive maailmaa?

disclaimer: kaikki ylläoleva oli satiiria, tulkoon tämä nyt selväksi hitaillekin

27

373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole mitään tietoa tienaamisesta. Ash on kuulemma kertonut uutisia, mutta ne ovat vain perustajille eivätkä he kerro niitä eteenpäin. Taitaa olla varsinainen salaseura, kannattaakohan siihen liittyä?

      • Anonyymi

        Jo se että he puuhastelevat asioita salassa ekrtoo sen että tästä kultista kannattaa pysyä kaukana.


      • Anonyymi

        Näinhän se aina on. Joku keksii jonkun jipon ja kansa menee perässä. Lopussa kuitenkin huomataan että perustaja on käärinyt voitot ja viimeiset saa vain maksaa.


    • Anonyymi

      Minä en usko että he ovat mitään uutisia saaneetkaan. Kunhan vain yrittävät tärkeillä. Sellainen sopii näiden luonteenlaatuun.

      • Anonyymi

        Minusta vähän tuntuu että nämä onpassiven suomi heput innostuvat vähän liikaa; kun ash mainitsee että kohta tapahtuu jotain, niin nämä ymmärtävät väärin että nyt se tienaaminen alkaa. Ja sitten he saavat uuden teeman kotisivuille....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta vähän tuntuu että nämä onpassiven suomi heput innostuvat vähän liikaa; kun ash mainitsee että kohta tapahtuu jotain, niin nämä ymmärtävät väärin että nyt se tienaaminen alkaa. Ja sitten he saavat uuden teeman kotisivuille....

        Näin se tuntuu olevan. Ash vähän vihjaisee jotain niin se on suuri uutinen näille.


    • Anonyymi

      Ei tainnut tulla automaattista tienaamista elokuussakaan. Semmoista se on lahkolaisen elämä. Mutta toivossa on hyvä elää.

    • Anonyymi

      Minulle Ash (persereikä) on lähettänyt niin paljon rahaa, että maksan Suomen valtiovelan pois.

      Hienoa

    • Anonyymi

      Jyri, koska automaattinen tienaaminen alkaa? Onko vanha äitisikin liittynyt onpassiveen?

    • Anonyymi

      Outoa! Heinäkuu vaihtui elokuuksi ja helmannit ja jyrisamulit häipyivät kuin salamaniskusta. Se johtuu varmasti siitä että automaattinen tienaaminen on alkanut ja heillä on kiire laskea rahojaan eivätkä ehdi tänne kirjoittelemaan niitänäitä.

      Niin, eihän meillä mitään heidän tienaamistaan vastaan ole. Sen kun tienaavat aivan kaikessa rauhassa. Mutta tämä meidän huumorintarjontamme lässähti kuin pannukakku.

    • Kävin kirjautumassa ekosysteemissä ja siellä on täysin samat "uutiset" kuin viime viikollakin. Ei puhettakaan myytävistä tuotteista. On selvää ettei automaattinen tienaaminen ala elokuussa ja tuskin tämän vuoden aikanakaan.

      Ihmettelen kovasti miksi Ash ei laita toista rahastuskierrosta käyntiin?! Kyllä nämä kaikki jyrisamulit varmasti ostavat kaikki mahdolliset tuotteet ja kun heille tulouttaa kredittejä tilille, se menee läpi pitkään. Ash voisi kertoa että onpassiven lompakkoa kehitetään ja kredittien vaihtaminen rahaksi onnistuu ensi vuoden aikana. Tällä tavoin hänellä olisi vielä varmasti vuoden verran peliaikaa rahastaa lahkolaisia.

      Exit strategia pitää tietenkin olla siinä vaiheessa kun lahkolaisten kysymykset alkavat muuttua liian painostavaksi. Vrt. esim. wincapita tai onecoin.

      • Anonyymi

        Mahtaako muuten lähihistoria tuntea toista näin tökerösti tehtyä pyramidia? Sen mitä olen näitä keskusteluita seurannut, niiden perusteella näyttäisi näet siltä, ettei tässä ole edes harsoa luiden ympärillä, lihasta nyt tietysti puhumattakaan.

        Vanhoissa kunnon pyramidiviritelmissä jälleenmyyjät sentään saivat ostaa kontillisen saippuaa takapihalleen, mutta tässä ei kaiketi saa kuin katseluoikeuden toisinaan ilmestyville YouTube-videoille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahtaako muuten lähihistoria tuntea toista näin tökerösti tehtyä pyramidia? Sen mitä olen näitä keskusteluita seurannut, niiden perusteella näyttäisi näet siltä, ettei tässä ole edes harsoa luiden ympärillä, lihasta nyt tietysti puhumattakaan.

        Vanhoissa kunnon pyramidiviritelmissä jälleenmyyjät sentään saivat ostaa kontillisen saippuaa takapihalleen, mutta tässä ei kaiketi saa kuin katseluoikeuden toisinaan ilmestyville YouTube-videoille.

        Onpassive on varmasti kaikkien aikojen tökeröin verkostomarkkinointihuijaus. Sen agenda on yksinkertaisesti "tienaa tekemättä mitään" tai "automaattinen tienaaminen", kuten eräs turkulainen lahkolainen on sen suomentanut.

        Onpassivella ei ole mitään myytävää, mutta tarinansa mukaan myytäviä tuotteita tulee "ihan kohta" - on ollut tulossa jo viisi vuotta - ja kaikki ostavat niitä koska ne "ovat niin hyviä". Ja lahkon pyörittäjä amerikkalainen sarjahuijari Ash Mufareh on "niin hyvä ihminen", että jakaa tuotot lahkon jäsenille. Kaikki verkostomarkkinointihuijauksen kliseet mukana siis.

        Tulevista mullistavista tuotteista ei kerrota yhtään mitään, paitsi että ne luovat internetin uudelleen. Niitä yhdistäväksi sateenvarjoksi on keksitty "tekoäly", joka markkinoi ja myy niitä automaattisesti ja tienaaminen jäsenille on taattu.

        Lahkoon päästäkseen piti maksaa 100 dollarin pääsymaksu, mutta tämä rahastus lopetettiin marraskuussa -22. Ilmeisesti USA:n viranomaiset alkoivat kiinnostua Ash Mufarehin toimista ja samanaikaisesti hänellä oli ja on edelleen vaikeuksia pestä kerättyjä varoja. Nyt lahkoon pääsee liittymään ilmaiseksi ja Ash Mufareh on tehnyt puolivillaisen käyttöliittymän, jonka kautta pääsee käyttämään "ilmaisia tuotteita", joita ovat sähköposti yms. pikkusälää, joita yhdistää luokaton toteutus open source komponenteilla.

        Olemme odottaneet koska Ash Mufareh julkaisisi maksullisia tuotteita, koska lahkolaiset ovat niin tomppeleita että taatusti ostaisivat. Tuotot maksettaisiin ilmeisesti lahkon omalla virtuaalivaluutalla "krediteillä" jonka kurssiksi on ilmoitettu 1 USD. Kredittejä ei tietenkään pystyisi vaihtamaan oikeaksi rahaksi, muuten kuin mainosluontoisesti joissain yksityistapauksissa.

        Ilmeisesti Ash Mufarehilla on edelleen vaikeuksia ohjailla rahavirtoja uskottavasti koska uutta rahastuskierrosta ei ole käynnistetty.

        Lahkossa on jäseniä maailmanlaajuisesti oletettavasti kymmeniä tuhansia. Tämä on pääteltävissä lahkon Youtube videoiden katsontakerroista. Suomalaisia näistä on vain kourallinen, muutamia kymmeniä tai satakunta. Tuhansia heitä ei ole koska kyllähän tämä silloin huomattaisiin ja tällainen idiotismi uutisoitaisiin otsikolla "voiko kukaan uskoa tällaiseen" ja naurunremakka päälle.


    • Kyllä niillä joitain tuotenimiä on ja niille netistä kopioituja mainostekstejä. Mutta yksityiskohtiin ei missään mennä. Nämä tuotteet ovat yleisiä ilmaissoftia, pikkukilkkeitä vähän joka tarkoitukseen.

      Yksi selitys miksi onpassive mainostaa niitä mutta ei julkaise, on ettei Ash Mufarehin koodarinlahjat ja osaaminen riitä sellaisten toteuttamiseen. Open source toteutuksia toki löytyy, mutta niiden integroiminen vaatii teknologian tuntemista ja sellaista hänellä ei missään tapauksessa ole.

      Yksi lahja Ash Mufarehilla on. Hän pystyy puhumaan varmaan tuntikausia sanomatta yhtään mitään. Olen seurannut joitakin Youtube videoita ja todennut häkeltyneenä, että miekkonen puhuu ja puhuu, mutta puheen "juju tai asia" ei etene mihinkään. Niitä videoita ei kovin pitkään jaksa seurata, sillä ne ovat kaikki samanlaisia, uskovaisten hehkutusta johtajalleen.

    • Jotain pientä liikettä onpassiven lahkolaisissa on Ashin 2.8. julistaman SUUREN UUTISEN jälkeen: käyttöliittymän kirjautumissivulle on ilmestynyt eri maksuvälineiden logot. Näköjään viikon tai parin välein tapahtuva Wordpress teeman vaihtaminen ei enää riitä lahkolaisille ja piti keksiä jotain uutta.

      Tämä oli juuri sellainen uutinen joka riittää kasvattamaan jyrisamuleiden innon kattoon. Tämän ansiosta Ash pärjää koko loppuvuoden tekemättä mitään. Vuodenvaihteen jälkeen voi taas tulla tilanne seuraavan SUUREN UUTISEN julkistamiseen.

    • Lahkolaiset, voisitteko kommentoida tätä tietoa, eli 2.8. juilkaistu suuri uutinen oli juuri näiden maksuvälinelogojen ilmaantuminen onpassiven käyttöliittymän kirjautumissivulle?

      No ilmankos te ette sitä suuremmin avanneet täällä, kerroitte vain salaperäisesti suuresta uutisesta.

    • Näiden lahkolaisten kommentit ovat toisinaan niin mielipuolisia, että tulee mietittyä onko heidän paikkansa edes täysivaltaisina yhteiskunnan jäseninä?! Kyllähän sitä usein näkee tyypillisiä kaksiaivosoluisen kommentointia, mutta välillä ne tosiaan ovat mielipuolisia, ei voi mitään.

    • Elokuun kuudes päivä on kääntymässä iltaan eikä merkkiäkään automaattisesta tienaamisesta. Näinkö meitä on taas jymäytetty?

    • Anonyymi

      Eiköhän se ole kuudeskin päivä taputeltu. 25 vielä jäljellä. Tuskin tulee mitään

    • Suomiset, helmannit ja hyrisamulit, missä viipyy kuhina ja TEKOÄLYN uusi tuleminen? Uusi, koska tekoälyä on tutkittu jo >40 vuotta mutta vasta viime vuosien teknologiat ovat mahdollistaneet nykytilanteen, jossa esim. chatGPT juttelee ihan fiksusti, tai oikeastaan fiksun näköisesti.

      Ja teknologiaharppauksilla tarkoitan tietenkin nykypäivän lähes rajatonta muisti- ja laskentakapasiteettia, joista parikymmentä vuotta sitten ei osattu uneksiakaan, järkevillä investoinneilla.

      • Anonyymi

        "Menestyminen

        Näin hoitajat saavat menestyksen

        Hoitajat, hoitoala, terveydenhuoltoHoitajat alkaa tienaamaan Automaattisesti meidän tarjoaman palvelun avulla. Tienaa rahaa jolla toteutat unelmiasi. "

        Kuka on niin sairas, että keksii tällaista paskaa..?
        Kuka näitä juttuja silmäiltyään liittyisi tällaiseen aivottomien imbesillien koijaukseen..?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Menestyminen

        Näin hoitajat saavat menestyksen

        Hoitajat, hoitoala, terveydenhuoltoHoitajat alkaa tienaamaan Automaattisesti meidän tarjoaman palvelun avulla. Tienaa rahaa jolla toteutat unelmiasi. "

        Kuka on niin sairas, että keksii tällaista paskaa..?
        Kuka näitä juttuja silmäiltyään liittyisi tällaiseen aivottomien imbesillien koijaukseen..?

        "Suunnittelimme internetin uudestaan"

        Voi vittu, kas kun ette samalla suunnitelleet uudestaan koko aurinkokuntaa ja universumia?
        Onko mitään tahoa, joka voisi estää tällaisen paskan levittämisen? Ei siksi, että kukaan hiukankaan täysjärkinen koskisi pitkällä tikullaan tällaiseen roskaan, vaan siksi että aina löytyy muutama typerys, joka uskoo näitä juttuja.

        Tosin 99% ihmisistä ei sorru näin alkeelliseen viritykseen, mutta meitä kun on niin moneen junaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Suunnittelimme internetin uudestaan"

        Voi vittu, kas kun ette samalla suunnitelleet uudestaan koko aurinkokuntaa ja universumia?
        Onko mitään tahoa, joka voisi estää tällaisen paskan levittämisen? Ei siksi, että kukaan hiukankaan täysjärkinen koskisi pitkällä tikullaan tällaiseen roskaan, vaan siksi että aina löytyy muutama typerys, joka uskoo näitä juttuja.

        Tosin 99% ihmisistä ei sorru näin alkeelliseen viritykseen, mutta meitä kun on niin moneen junaan.

        On selvää, että suomessakin löytyy muutama Pertti jotka sortuvat tällaiseen, vaikka konsepti olisi täysin kahjo ja huonolla maulla ja osaamisella toteutettu.


    • Anonyymi

      "Kuka on niin sairas, että keksii tällaista paskaa..?"

      Automaattinen Tienaaminen Oy keksii tällaista.

      Tässä lisätietoa yrityksestä ja sen perustajasta:

      https://tietopalvelu.ytj.fi/yritys/3316206-5
      https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/automaattinen+tienaaminen+oy/33162065

      Niin, joku oikeasti uskoo tällaiseen. Niin uskomatonta kuin se onkin. Ei tämä tyyppi voi missään työelämässä olla. Täytyy olla työkyvyttömyyseläkkeellä ja kohta viisikymppinen, joten ei varmasti työllisty mihinkään.

    • Täällä on paljon moitittu onpassiven käyttöliittymää kun ei voi raportoida bugeja mihinkään. Nyt huomasin että sinne oli ilmestynyt uusi valikko "Ticket status" jossa näkyy pending tickets ja closed tickets. Muttamutta, ei tietenkään löydy mitään nappia josta voisi luoda uuden tiketin, eipä tietenkään, MUAHAHAHAAA

      Miksi muuten kukaan lahkolainen ei ollut maininnut tätä mahdollisuutena raportoida?? Sen sijaan he väittivät että siellä oleva open source chatBot olisi tätä varten ja että siellä olisi joku reaaliajassa lukemassa ja vastaamassa?!? Niin, kysymyshän oli retorinen. Kukaan lahkolainen ei tietenkään voi käsittää mitä tarkoitusta varten "tiketit" ovat. Mutta sen vuoksihan he ovatkin onpassivessa.

      MUAHAHAHAAAAA
      En koskaan lakkaa ihmettelemästä miten äärettömän suuri on tavallisen homo sapiens yksilön ja onpassive lahkolaisen henkisen tason ero. (huom! käytin tarkoituksella tässä tieteellistä nimeä, koska odotan tähän lahkolaisilta juuri tietynlaisia vastineita, MUAHAHAHAAA)

    • Anonyymi

      Mikään ei ole niin kallista kuin missattu mahdollisuus!

      • Anonyymi

        Niinpä. Kuinka monta oikeaa mahdollisuutta nämä onpassiveen huijaukseen huijatut ovat missanneet.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe