Nuoriso.nuoriso eli penikat.

Anonyymi-ap

Pilasivat tuon omatoimi hommankin kirjastosta pois.eikös kaupunki saanut rahaa tähän nuorisotyöhön tai mikä liekään.eivät uskalla puuttua asiaan jos ja kun siellä matujen penikoita myös tekemässä pahuutta tai lestojen penskoja.hvä sossu ja etenkin raahen poliisi.siinä on varsinausia paskanjauhajia.onhan kirjastossa kamerat valvomassa.nämä eivät tee mitään kun hyvävelikin toimii.saatanan mitä hommaa.sotkevat leikkikentät yms ja täällä sossut ja muut tampiot ihmettelevät että oho.

16

611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nykypäivän penikat saa tehdä Mitä haluavat. Joka ilta on moporallit rantakadulla. Pennut vetää mopoillaan kovaa rallia kovilla ylinopeuksilla. Tekevät ohituksia, keulivat ja ajavat välillä jopa vastaan tulevien kaistalla, kun on niin iso "posse" että pitää näyttää kovuuttaan. Siihen sitten kun lisätään nämä ylikasvaneet penikat, jotka jääneet näiden mopopoikien kehitysasteelle ja sitten autoillaan näyttävät kovuuttaan, kun osaavat painaa kaasua. POLIISIT voisivat välillä Käydä rantakadulla ilta/yöaikaan katsomassa näitä ralleja ja ehkä tehdä asialle jotain. On surkeaa toimintaa. Mutta Niinpä se taitaa olla kaikkialla.

      • Anonyymi

        Liekö poliisien omia kakaroita, kun valvonta ja kiinnostus asiasta näkyy olevan mitä sattuu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liekö poliisien omia kakaroita, kun valvonta ja kiinnostus asiasta näkyy olevan mitä sattuu?

        No sekin voi olla ihan hyvin mahdollista.
        Perjantaina iltana 4.8 taas oli kyllä sellaiset rallit menossa, että olisi ollut poliiseille tarvetta. Kymmenkunta mopoa/skootteria ym. Mitä näitä korvantappajia nyt onkaan vetivät kilpa-ajoa menemään, välillä molemmin kaistoin ja osalla ei ollut edes valoja tietenkään viritetyissä vehkeissään ja tottakait ralleihin sitten taas liittyi isompiakin kehityskaaren alkutekijöihin jääneitä auto kuskeja, joiden piti tottakait näyttää, että autolla pääsee lujempaa. Kovimmat lukemat olivat varmasta 80km/h mutta mitäpäs väliä, kunhan on hauskaa? On mitä on, eipä asiat muutu. Kolareita odotellessa.


    • Anonyymi

      Vapaan kasvatuksen saaneita kommareiden penskoja, joilta ei saa mitään kieltää tulee traumoja ja menevät vaikkapa istumalakkoon kadulle.

      • Anonyymi

        Olen huonannut että niissä porukoissa matujen ja lestojen penikoita ja ääliöitä ovat.no sikksi lastensuoojelu ja poliisi eivät tee mitään.tämänhän tietää jokainen oikea raahelainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen huonannut että niissä porukoissa matujen ja lestojen penikoita ja ääliöitä ovat.no sikksi lastensuoojelu ja poliisi eivät tee mitään.tämänhän tietää jokainen oikea raahelainen.

        Niin eihän ne sinun omat vapaan kasvatuksen kommarin penskat siellä ole vaan matujen ja lestojen . Ethän sinä kyylää muuten vaan tiedät. Olet oikea Raahelainen kommari Pattijoelta.


    • Anonyymi

      Nuorisoa vai hys hys ”nuorisoa”?

    • Anonyymi

      Vanhempia ei yksinkertaisesti kiinnosta näiden kullannuppujen menot. Nuoriso saa tehdä mitä haluaa. Kannattaisi ottaa selvää mitä omalle lapselle kuuluu, mitä hommaa vapaa-ajallaan ja kenen kanssa hengaa. Vanhemmilla vastuu jälkikasvustaan siihen asti kun aikuistuvat.

    • Anonyymi

      Maahanmuuttajataustaisen ihmisen sentään tunnistaa ulkonäöltä, mutta että lestadiolaisuuskin näkyy päällepäin. Voitko vähän avata että miten?

      • Anonyymi

        Tyhmäksihän sitä itseään pitäisi jos ei lestaa tunnistaisi


      • Anonyymi

        Kommarin penskan urakehitys on jo päätetty häntä odottaa aikuisena vankila kierre. Päällepäin näkyvänä merkkinä on ylimielisyys, kuvittelee olevansa parempi, kuin kukaan muu. Tämä tulee isiltä jos sellainen on joskus harvoin ollut kuviossa mukana,


    • Anonyymi

      Korville vaan

      • Anonyymi

        Lestat sen ansaitsee!!


    • Anonyymi

      Voitaisiinko tuoda ajat takaisin, kun ventovieraskin sai kurittaa lasta jos löytää vahingonteosta? Mielelläni ottaisin korvasta kiinni ja veisin vanhempien luo kertomaan mitä on tehnyt.

    • Anonyymi

      Täällä puolueeton kommentoi, että eikö tosiaan Raahessa ole kuin "matuja", lestoja ja kommunisteja? Taitaa kehareita olla enemmän kommenteista päätellen.

      • Anonyymi

        Katkeroitunut kommari arvostelee lepstoja ja matuja. Lepstat vie niiden hommat SSAB:lla ja matuja pitää vaan arvostella, koska kaikkiin pitää olla syyllinen ja sehän ei voi olla itse. Sitten on tietenkin ne katkeroituneet/pitkästyneet, joilla ei ole töitä alkon, huumeiden tai MT ongemien vuoksi . Normi Raahelaisilla on muutakin tekemistä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe