Se olis tänään pyykkipäivä

😓🧺👙 hepeneet alkaa olla lopussa. Samalla täytyy sivusilmällä seurata kotieläintä. Tuleeko sieltä kaikki ulos, mitä on eilisen saunareissuni aikana onnistunut kähveltämään. Unohdin ottaa roskapussin mukaani ulos lähtiessäni. Koira palasi katukoira-aikansa tapoihin ja levitti roskat keittiön lattialle. Osalle oli riittänyt pelkkä nuoleskelu. Pahvilautasiin oli tarttunut senverran makua, että ne oli pilkottu pieniksi eikä kaikkia palasia löytynyt. Tulee aika usein mieleen, että miehestä olisi vähemmän vaivaa🤗

P.S. Intialainen myrkkymatto on aivan ihana, kun se tarttuu liukkaaseen lattiaan kiinni tiukasti, eikä luista koiran tassujen alla kun se salaa hyppää sänkyyni poissa ollessani. Sillä kun on vanhuuttaan jo peräpäässä vikaa niin pitää olla varovainen ettei satu lisää.

5

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten pyykkipäiväsi ja koira liittyy keskusteluun, jonka aihe on "Suhteet / Tunteet / Ikävä"? Kirjoita päiväkirjaan tai Facebookiin.

      • Onpa sulle iso ongelma yksi kirjoitus päivän satojen kirjoitusten joukossa. Ihan sinua varten lisäsin aloitukseen "Tulee aika usein mieleen, että miehestä olisi vähemmän vaivaa" . Minusta tuo kertoo ikävästä.

        Nämä mun kirjoitukset erottaa siitä, että kirjoitan rekattuna ja kaipauksen kohteen tunniste on profiilissani. Nämä on siksi helppo ymmärtämättömänkin ohittaa.


    • Anonyymi

      Mä muistan miten yhden jätkän kämppä oli täynnä levitettyjä sanomalehtiä kun sen koira kuseskeli sisätiloissa kaikkialle. Eikö niitä voi kouluttaa sisäsiisteiksi? Ehkä se edellyttää maksullista ammattipohjaista koiran koulutusta. Ne voi opettaa esim. sellaisiksi että ne eivät syö ruokaa joka on tarjolla pöydällä, eli sehän tarkoittaa että niitä voi opettaa kaikkeen muuhunkin. Osa koiraroduista on niin yliaktiivisia että ne tarvitsevat tosi paljon liikuntaa. Koiran ylienergisyys saattaa johtaa siihen että se alkaa riehumaan. En omista kuitenkaan koiraa eli en ole alan asiantuntija.

      • Koiran opetukseen ei tarvita ammattilaista. Kyllä ne oppii ihan kotikonsteinkin. Sisäsiisteys opetetaan heti alussa. Tietysti voi.olla koiria, jotka pissii sisälle mielenosoituksena tai sairauden takia. Tai sitten voi olla rescue koira, jota kukaan ei ole opettanut. Kaupoista sss koirille vaippoja, mutta ne ovat pentukokoa.

        Kaupunkien koirakerhot järjestävät pentukurssrja joissa opetetaan kaupungissa tarvittavia taitoja. Maalla ei ole niin nokon nuukaa mitä koira osaa. Kunhan tottelee "tänne" ja "irti". Tuo irti tarkoittaa siis suussa olevan irroittamista esim. posteljoonin lahkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe