Homopojan kasvatus

Anonyymi-ap

Lapsena minua sanottiin laihaksi, touhukkaaksi ja araksi. Isä ei kuitenkaan sellaisia puhunut, hän oli jäyhä ja asiallinen, hieman ylipaininen entinen urheilija. Olin siis kerkeävä sekä hyvässä että pahassa ja isä ohjasi minua ihan kädestä pitäin. Tarvittaissa hän sieppasi minut kainaloonsa ja kantoi saunan pukuhuoneeseen. Siellä odotti jakkara ja valmiiksi riivitty koivuvitsa. Hän kellisti minut selälleni syliinsä ja alkoi laskea husujani. Yhtäkiä lamaanuin tuijottamaan isän lihaksikkaita käsivarsia ja komeaa hauista. Olisin halunnut olla yhtä lihaksikas kuin isä, mutta se ajatus unohtui pian, sillä minut pyöräytettiin mahalleni ja vitsa rupesi töihin. Muutama kyynet siinä irtosi ja vähän marinaa. Tällainen oli ensimmäinen piiskaus jonka muistan. Olin silloin ekalla koulussa.

Olin luultavasti 6. luokalla, kun rupesin epäilemään oman nuppini terveyttä. Syy oli se, että olisin valmis piiskattavaksi, jos näkisin papan hauikset paljaana. Kurituksesta huolimatta olin ylpeä maakunnan voimakkaimmasta isästä. Tuossa iässä minua jo kutkutteli alapäässä, jos piiskaamisesta puhuttiin.

Teini-iässä minulle selvisi, että tulen aina olemaan tälläinen luuviulu ja se aiheutti melkoista häiriökäytöstä ja isä kitki minulta huonoja tapoja vitsan voimalla. Olin jo 17 v, kun faija piiskasi minut kunnolla. Raivosin täysillä vastaan, mutta isän tyyli ja ote pitivät. Sain todella reippaasti selkääni, eikä papan hauikset minua tuossa tilanteessa kiihottanut.

Mutta yöllä oli pääni tiukasti isän kainalossa ja minä makasin hänen sylissään yrittäen puskea hänen sylistään vapaaksi. En tietenkään onnistunut siinä ja sain vitsaa. Vielä yli kaksikymppisenä olen innostunut yöaikaan isän piiskattavaksi. Se onnistuu, onhan hän maakunnan vahvin mies.

10

528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sinä siis myönnät olevasi homopoika, ja näet seisottavia unia isästäsi piiskaamassa sinua. Vai piiskaako isäsi nykyisinkin sinua yöllä jatkuvasti? Eikö homopoika luonnollisesti myös fantasioi muusta miestenvälisestä kuin vain kuritetuksi tulemisesta?

      • Anonyymi

        Harvoin minä unta piiskaamisesta näen. Mutta yöllä mielikuvitus laukkaa ja kuvittelen kuinka isä piiskaa minut ja laukean. Mutta sitten tulee isäni tilalle joku toinen mies, jonka piiskattavaksi kuvitelmissani joudun. Yksi L. oli niin hyvä, että neljä vuotta kuvittelin hänet piiskaajakseni, kunnes hän hävisi maisemista ja minä vähitellen unohdin hänet.


    • Anonyymi

      Minulla on elämäni aikana ollut 20-30 sellaista "piiskasuhdetta" eli sellaisia miehiä tuttavapiirissä, joilta fantasioin saavani piiskaa. Yhden yön juttuja en laske.

      Isäni oli aika pitkään "piiskaajani" koska asuin kotona armeijaan menoon asti. Sitä paitsi on vaikea löytää isän veroista piiskaajaa. Hän todisti aina silloin tällöin pystyvänsä piiskaamaan minut. Ukko on vieläkin sellaisessa kunnossa, että pystyisi minut mahdllisesti vieläkin pieksämään. Voiman lisäksi ukolla on karismaa. Tosi koitosta meillä ei ole ollut 20 vuoteen.

      On minulla ollut elämän aikana pari pitempää suhdetta, joissa ei ole edes puhuttu piiskaamisesta. Mutta ne suhteet sammuivat ja minä palasin piiskamaailmaan.

      • Anonyymi

        Sää mää ja bää mikä juntti piip piip


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää mikä juntti piip piip

        No et edelleenkään kiinnosta tollanen,sää mää ja bää mikä juntti piip piip


    • Anonyymi

      Homosuhteita olisi aivan helppo löytää, mutta jos vaatimuksena on vähän erikoinen leikkisä väkisin ottaminen ja pienet piiskakarkelot silloin tällöin, niin sellaista suhdetta ei niin vain löydykään. Sellaisia top toteuttajia on aika harvassa, jotka haluaisi toteuttaa oman mielensä mukaista kaveruutta toiseen mieheen.

      • Anonyymi

        Mee niuvanniemeen siellä spede ottaa poskeen ja pyllistää buaahaa


      • Anonyymi

        Missä kohtaa ketjua mahtaa heikkous piillä. Piiskakarkeloihin osallistuminen on yhtä luonnollista kuin kuin tavata homoa. Lapsena kun leikittiin piiskaleikejä, minä olin mielelläni piiskaaja. Nyt olen mieluummin saamapuolella. Syy omaan muutokseeni johtuu siitä, että en olekaan porukan voimakkain jätkä.

        Olin kerran tilanteessa, jossa kaksi väänsivat kättä ja lopuksi voittaja piiskasi hävinneen.


    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe