Syksy ja korona

Anonyymi-ap

Koronakäyrät nousevat taas kun syksy saa ja yö hämärtyy. Kaupan kassajonoissa on ollut tällä viikolla tiivis tunnelma. Jopa Riverian poikia 5-6 kännykät tanassa.

13

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Temmit tanassa kauppajonossa Pirkka olutta jonotetaan ennen myrskyä

      • Anonyymi

        Samana päivänä, kävin aamulla urheilukaupassa piti palauttaa tuote, sen jälkeen ruokakaupassa karheasti yskivä puliukko selän takana yritin ottaa hajurakoa.

        Kaksi tuntia sitten juuri ennen luvattua syysmyrskyä 6 Riverian poitsua ostamassa pekonisämpylää niin että heikommat jäävät jalkoihin.

        Heille en sanonut sanaakaan, mutta selän taakse telläytyi jo toinen puli samana päivänä. Sanoin että voisiko hieman pitää turvaväliä. No ei, ei tietysti voi.

        Riverian pojista se aggressiivinen aloitti tuijotuksen, kaiveli taskustaan kameraa ikäänkuin hänelle olisi puhuttu. Samaan aikaan leikki ostoskoreilla kuin ADHD.

        Omien ostoksien jälkeen oli kaupan tuulikaapin jälkeen ovenpielessä samat 6 Riverian poitsua kännykät tanassa. Edelleenkään en ollut heille sanonut sanaakaan.

        No mutta korona tarttukoon Lieksassa, bemarit pyöriköön parkissa (kun itse lähdin kauppaan niin Riverian nurkalla oli nuhapumppu mersu laitetulla "pemarin putkella").

        Muistakaa hyvät ihmiset että selän takana kassajonossa olevalle puliukolle puhuminen on maailman vaarallisin toiminto Lieksa Cityssä. Riverian pojut edellä voivat tulkita sen väärin.

        Turvavälistä ei pidä muistuttaa. Räkiminen, yskiminen ja rökiminen on kansallisoikeus.

        Kuitenkin, suuresta syysmyrskystä melkein on jo itkettänyt etukäteen, reititin oli viittä vaille seinästä irti, kyllä on toisaalta kalliita ukkossuojia pistorasiassa.

        Olin valmis muuttamaan maailmalle, jäin Lieksaan, S24 palstan bemariparkista ja tummelijutuista aivan shokissa, en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

        Kassajonon jälkeinen poika, en puhunut sinulle. Puhuin sille selän takaiselle puliukolle kysyen sarkastisesti mahdollista turvaväliä kassajonossa, no ei ole Lieksassa mahdollinen.

        Minulla on 3 sähkökitaraa, vahva vahvistin, ei yhtään muuta. Nyt jo itkettää kun syysmyrskyä odottelen. Oman kävelyreitin Riverian nurkilta muutin mutta sinne tulivat Riverian pojat, samaan kassajonoon, Koski-Jaakonkadun Grand Prix jälkeisen nuhapumppu Mersun feikin bemaripakoputken pärinän jälkeen (päät kääntyivät 5/5 nauroin kyllä sille).

        Maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto! alea jacta est kuten roomalaiset sanoivat ennen vedenpaisumusta. Kiitos!


    • Anonyymi

      Olympiarengas Riverian pihaan, Tapionkujalle asfalttiin apinan raivolla, mahdollisimman lähelle senioreiden Lieksakotia. Samoin mönkijän "disco" 100 db noin 4-5 kertaa viikossa.

    • Anonyymi

      Senioritalo Lieksakoti, jo vuosi sitten Lieksan Lehti kirjoitti melko usein että viereisen koulun pihalla on kaikki asiat perseellään.

      Onko vuosi sitten jotain muuttunut?

      Lidl-seikkailun jälkeen tänään, 6 aggressiivista opiston poikaa sorsimassa aivan tavallista kaupassa käymistä, jopa kännykät tanassa.

      Ei ilmeisesti ole muuttunut. Vuosi sitten olivat otsikoissa rikotut paikat, no nyt läheisen Lieksakodin asukkaana voin luetella:

      mönkijä grand prix 120 db noin 6-10 kertaa viikossa

      vajakki amis disco noin 20 kertaa viikossa koulun piha

      kaupungin kerrostalojen pentujen kokoontumispaikka

      Tuota tuota, Lieksan Lehden toimittaja vuosi sitten (en itse vielä asunut tässä Lieksan Monte Carlossa), ööh, joo, okei. Tietyt sukunimet vielä ja silleen.

      Hieno homma!

    • Anonyymi

      Koronat, lintuinfluenssat ja kaiken maailman apinataudit..huh huh mitä kusetusta , älkää nyt vaan enää menkö lankaan....

      • Anonyymi

        Mönkijä grand prix, amis vajakkien "discoa" koulun pihalta vähintään tunti, noin 10 kertaa viikossa.

        Sähkömiehen toteamana, taas yksi valopylväs koulun pihalta ajettu nurin jollain kulkupelillä.

        Viritettyjen mopojen, äänenvaimenninta vailla olevien mönkijöiden, ja muiden säälittävien kulkupelien melusaaste seniorivanhusten Lieksakodin vieressä. Jes Söör.

        Mistä Lieksakodissa maksetaan vuokraa? Häirikköpentujen melusaasteesta vai?

        Yliopistokaupungissa asuneena veronmaksajana voi vain todeta että mielummin ankarat, OG puliukot kautta Koski-Jaakonkadun lähialueen, kuin pennut.

        Kiitos ja näkemiin!


    • Anonyymi

      On ilmeisesti poistettu yksi viesti jossa on kritisoitu sitä että kritisoidaan muuttotappiokunta Lieksan segregaatiota. Ja ihan näitä äidin omia kullannuppuja mönkijöineen. Se varmaan sattuu kovaan paikkaan kun ei enää paikallislehden toimittaja kirjoita ympäripyöreästi sitä että "tarttis tehdä jotain" vaan että ihan aikuisten oikeasti kantikset saavat muuttaa omaa arkeaan näiden aivan kantisten kullannuppujen takia. Minä itse asuin kaupungin kerrostaloissa Sammonkadulla aika hemmetin pitkään, koulun pihan läheistä perseilyä ei ollut siellä havaittavissa. Joten, hieno homma, alea jacta est kuten muinaiset roomalaiset sanoivat. Arpa on heitetty, kuka saa päävoiton ihan omaan naapurustoonsa! Kullannuput, Lieksa City. Jes Söör.

    • Anonyymi

      Kullan pupuja ei opeteta nykyään huomioimaan toisia ihmisiä. Kullan nuppi tulee vaikka kaupasta ulos ja viskoo karkki paperit maahan mielenosoituksellisesti vaikka roskis olisi metrin päässä kaupan työntekijä saa pitkän työpäivän jälkeen siivota kulan nuppien roskat ja paskat

    • Anonyymi

      Kullannuppu ajaa Lieksassa jalkakäytävällä vanhan miehen melkein kumoon mies huudahtaa jotain närkästyneenä kullannuppu huutaa vaan perään: "haista paska, ukko." Kullannuput kasvavat yhteiskunnassa missä on noloa huomioida toiset ihmiset ja kunnioittaa heitä. Vahva ja energinen ihminen tekee mitä tahtoo ja talloo muut jalkoihinsa, viskoo roskat minne haluaa, meluaa ja häiriköi missä haluaa. Ihan niin kuin siinä irvokkaassa mainoksessa sanotaan: "Koska minä haluan". Se on nykyajan motto.

      • Anonyymi

        Ei voinut olla huomaamatta että ammattikoulugrandprix alkoi taas. Hieno homma., kullannuput.


    • Anonyymi

      Ei tullut syysmyrsky Lieksaan asti. Kunnioitetaan tasapuolisesti bemarikuskeja, heillä kerrankin pysyi kotterot tiellä. Kateelliset seniorit vaan pillittää joo.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      296
      3058
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      217
      1930
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1582
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1370
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1251
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      266
      1188
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1041
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      981
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      144
      847
    Aihe