Toivoako vain

Anonyymi-ap

Olen luonteeltani uskalias, heittäytyvä ja romantikko. Ja luullakseni bi-seksuaalinen. Ja varmaan olenkin. Ehkä jopa homo. En tiedä, onko tämä keskustelualusta oikea omille tarkoituksilleni, mutta haluaisin kertoa silti asioistani. Ehkä saan ainakin jotain kommentteja kirjoituksilleni.
Kuten varmaan monet identiteetistään epävarmat miehet, niin kuin minäkin, olemme saaneet sukulaisilta kyselyjä, "että jokos se morsmaikku on löytynyt", tai jopa käskymuodossa, että "joko niitä perillisiä on tulossa?" Itse olen yrittänyt muutamankin naisen kanssa olla yhdessä, mutta aina on tullut esteitä mukaan, mitä pidemmälle suhteessa ollaan menty. Olen melkein lapsesta asti oppinut olemaan yksin ja tottunut siihen. Siksi toisen kanssa eläminen on tuntunut jotenkin epäoikeudenmukaiselta. Aletaan määräämään päiväpeiton asennosta tai jääkaapin sisällöstä. Ei se ollut mun juttu ja suhteet kariutuivat.
Sitten tapasin työpaikalla yhden Petterin, jonka kanssa jutut ja keskustelut tuntuivat osuvan yhteen. Eräässä baari-illanvietossa Petteri rohkeasti,mutta salaa laittoi kätensä pöydän alla mun reidelle ja silloin tiesin mitä halusin ja ehkä olin toivonutkin. Hänen kanssaan vietettiin sitten rohkea ja opettavainen yö. Petteri oli kuitenkin omassa elämässään suhteessa ja minä olin hänelle vain yhden illan juttu. Töissä emme sitten tapahtunista puhuttu mitään toisillemme.
En ole täällä keskustelupalstalla hakemassa kumppania itselleni, eihän tämä mikään treffipalsta olekaan, vaan ymmärtämistä ja ohjausta. Neuvoja siitä, mitä olen itsestäni löytänyt.
Minulla on muutama mukava naisystävä, jotka kannustavat mua menemään baareihin löytämään kumppania ja löytämään itsenikin, mutta kun en ole baareissa kävijä ja tunnen itseni vieraaksi sellaisessa ympäristössä, enkä osaa oikein olla.
Ajattelinkin, että voisin tämän yhteyden kautta saada keskustelukumppanin itselleni ja voisimme ehkä yhdessä pohtia tilannettani. [email protected]

10

740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ap-sulla on varmaan kohtalotovereita enemmän kuin uskotkaan. Allekirjoittanut on yksi. Elämä monimuotoisuudessaan työntää eteen kummia asioita. Nämä asiat vaatii työstämistä niin yhteiskunnallisella kuin yksityiselläkin tasolla. Ollaanko siihen vielä valmiita, on toinen asia.
      Jaatinen

      • Anonyymi

        Kuule Jaatinen, varsinkin kun joku bi-mesta puuttuu ainakin stadista niin gay-miehiä tai bi-miehiä on aika vaikea löytää. Joku rafla tai kuppila helpottaisi kummasti asioita.
        Jahve


      • Anonyymi

        Sulla täytyy olla mahdottoman kivaa siellä ja tykätä touhuistasi. Jaksat sitä kertoa kaiken aikaa. No hulluilla on hullujen huvit.


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        ❤️ ­N­y­­m­­­f­­o­m­­­a­­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#179690666

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ap:n tuntemat fiilikset ovat ihan yleisiä ja ja saman sukupuolen kesken on helpompi tulla ymmärretyksi usein kun ei tarvitse vääntää rautalangasta. Seksuaalisesti asia on monimutkaisempi, osa porukasta tykkää molemmista (ehkä n 40 %) ja heistä suuri osa pitää molemmista tykkäämisen visisti piilossa. Tiukasti heteroita lienee n 50% ja tunnustautuneita homo-/lesbo-ihmisiä sitten se 10 pinnaa. Luotettavan parin tai henkilön jolle uskaltaa poikkeavasta seksuaalisuudestaan avautua on vaikea löytää ja sellaista joka on henkisesti ja seksuaalisesti samalla taajuudella on vielä vaikeampaa-sukupuoleen katsomatta. Tsemppiä ja sitkeyttä. Se vaatii loputonta yrittämistä joskus.

    • Anonyymi

      Hei ap, hienoa että rohkaistuit kertomaan! Jos jonkinlaista määritelmää itsellesi kaipaat, voit pohtia mm. seuraavaa:

      - Tunnetko oikeastaan lainkaan vetoa naisiin, ja jos niin millaista? Romanttista, seksuaalista, platonista?
      - Vastaavasti, millaista vetoa tunnet miehiin?
      - Onko seksifantasioissasi miehiä, naisia vai molempia?
      - Jos katsot pornoa, keitä mieluiten katsot?

      Näiden kautta voisi lähteä avautumaan se todellinen minäsi. Uskon, että olet jo nyt oikealla tiellä, niin hyvin sanoitit tilannettasi. Joskus harvoin on myös niin, että ihminen on heteroromanttinen mutta homoseksuaalinen. Silloin elämänkumppanin, jos sellaista kaipaa, löytäminen voi tietysti olla vaikeaa. Bi- ja panseksuaalisilla vaihtoehtoja on runsaammin, joten ole vain onnellinen jos lukeudut jompaankumpaan näistä!

      Rohkeasti vain tutkimaan, mitä kaikkea seksuaalisuutesi voisikaan olla. Älä ainakaan väkisin yritä olla naisten kanssa, koska "pitää". Ei pidä! Tee sitä mikä juuri sinusta tuntuu hyvältä.

      Ymmärrän myös hyvin tuon "yksinäisen suden" problematiikan. Olen ainoa lapsi ja jokseenkin introvertti, ja parisuhteeseen sopeutuminen on aina ollut hankalaa. Joustamista ja toisen hyväksymistä kaikkine outoine tapoineen ja piirteineen se vaatii, puolin ja toisin. Huumorilla selviää monesta.

      Tsemppiä!

      T. Bi-nainen 45

      • Anonyymi

        Hienosti puettu sanoiksi ja kannustettu !!


    Ketjusta on poistettu 69 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe