PAKKOKALIKKA.

Anonyymi-ap

Pakkokalikka.
Koivu, kuusi, mänty ja kataja, neljäsosa kutakin = pakkokalikka. Näiden puulajien sellusta puristetaan neste talteen. Koivu ,mänty, koivu sellusta saadaan puristamalla puuspriitä. Nesteytettyä puuta, sellu.
Pakkokalikka poltetaan puusprii 3/4 osaa, yksi neljäsosa (1/4) denaturoitu puusprii seoksella. 10 litran palamisen kestävä astia. Yksi pakkokalikka, 20 senttimetriä pitkä 2 senttimetriä kanttiinsa astian pohjalle. Kolme neljäsosa täyteen pakkonestettä. Raapaisupinta, sytytyspala, sytytetään, näin.
Denaturoitu sprii tehdään katajan sellusta. Puristettuna kirkas neste.
Pakkokalikka poltto korjaa olon kerrasta.
Toisella kertaa alasti ollen, aivot kasvaa päähän oikein huristen, kun katsoo kumarruksissa, palavaa astiaa päältä, läheltä, ei polta. Mitä lie 100 astetta celsiusta palamislämpötila, liekissä. Metri korkeutta, kehon lämpötila. Samalla kertaa takapuoli, perse, kuntoon, alasti ollen. Astian päällä huurussa kyykyssä. Sitten munat, kyykyssä, niitä hiplaten, kaksin käsin.
Kun tämä vielä korjaa alle 10 vuotiaiden sukupuolen oikeaksi, niin mikä sen hienompaa lapselle itselle ja lapsen vanhemmille.


PASKAKALIKKA.
Puun tervasta. Koivu, kuusi, mänty ja kataja. = paskakalikka. Neljäsosa kutakin puulajien tervaa. Tervamiilu. Tällä 3/4 osa puusprii ja 1/4 osa denaturoitu kataja puusprii seoksella tervasta tehty paskakalikka polttaa pelkkää mustaa paskaa pois jota on lähinnä avaruudessa.

Suomen Tähti (SuomenTähti) lautapeli on kiva.

7

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On hyvä kun on numero, puhelin-numero, johonka soittaa ja tilata kotiinsa nämä kaikki. Mitä tässä jutun aloituksessa kerrottiin. Oikoluku ohjelma voi sen kertoa, samoin habitus.
      Niinisalon varuskunta, satakunnan maakunnassa,. Sinne voi soittaa. On sotilaskodin puhelin-numero. Sotilaskoti on suljettu siviileiltä. toinen puhelin-numero on varuskunnan numero, pääsääntöisesti tähän soitetaan.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­­N­­y­m­f­­o­m­a­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17973936t

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Paskakalikka on tiettävästi oikealta nimeltään, Tervakalikka.
      Pakkokalikka polton jälkeen ei silmälasikone, silmälasikoje, piilolasikone että piilolasikoje pysty kiinnittymään neljäänkymmeneen kahteen (42) vuoteen henkilöihin jotka ovat pakkokalikan polttaneet oikein.

      Parasiitti, silmälasikone että silmälasikoje. Miehille.
      Baraciitti, piilolasikone että piilolasikoje. Naisille.

      On tarkoitus ettei olisi silmälasikonetta eikä piilolasikonetta, muilla kuin sarjaraiskaajilla, josko heilläkään. Nämä Parasiitit, Baraciitit ovat todella rasittavia pitää päässä. Kojeet, piilolasikoje, silmälasikoje ovat helpompia.

    • Anonyymi

      Naiset puristelee pakkokalikka huurun päällä kyykytellen vai seisoksellen rintojaan eli tissejään. Niin siinä sitten saavat miehen rinnan ja muutenkin miehiksi muuttuen. Palavan pakkokalikka astian päällä tietysti. Ensimmäiseksi, tietysti, kyykyssä persettään ja haarojaan haroen, hiplaten jotta haarukset korjaantuvat miehen muniksi. Alhaaltako aloittaen.

    • Anonyymi

      Lapsi joka on tehty pojaksi, tytöstä ottaa huomioon että munat jotka sillä on, eivät ole oikeat, vaan lateksista tehdyt. Lateksimunat. Naisella voi olla lateksi tissit eli rinnat. Oikeasti tämmöinen on mies. Jolla on lateksi tissit.
      Lateksi on mielenkiintoista tavaraa. Olisiko jotain lateksi kiveä. Sulaa kivi jo sadassa asteessa celsiusta. Tästä pelikone elävä olento tekee mielenkiintoisia teko-osia vangeilleen, tuosta vaan sekunneissa. Joku nainen herää uniltaan miehenä. Uniltaan, yksineläjä. Uudelleen ohjelmoituna. Mielikuvissaan aina miehenä oltuaan.
      Lateksi munalla kun panee naisia. Ne menee umpeen pitemmän ajan kuluessa, likaantuessaan. Alkaen haista lateksille.
      DNA, muovikalvo DNA jo kertoo oikean sukupuolen. Sähköisellä tietsikalla, tietokoneella laajennettu DNA kertoo tarkasti oikean ja DNA:sta johdetun ulkonäön. Voi katsella näytöltä itseään eri ikäisenä vauvasta vaariin, mummoon. Erilaisena likaantuneisuus asteissa. Tai jopa kuolleena metsään eri mätänemistilassa, jopa.
      DNA on jostain kysyttävissä, sotilailta. Niinisalon varuskunnassa tuli poikettua. Satakunnan maakuntaa. Sinne voi soittaa ja kysyä.
      Osannevat neuvoa.

    • Anonyymi

      Pakkokalikka lienee oikealta nimeltään Leppokalikka, oletan.
      Pakkokalikkaa on myös. Se aiheuttaa polton jälkeen, lian ja paskanheittäjän suuntaan, kohteena olevalle kauhea pakkoliikkeet, niin että paska lentää vaikka PETER SAXCEN päälle eli takaisin. Norjalaiset olivat naisia, Ruotsalaiset miehiä. Heidän lapsekseen tekeytyi Peter Saxcen. Koko Saxcen suku. He olivat aluksi hetken rauhallisia. Sitten he alkoivat raiskaamaan, kiduttamaan, ottamiaan vankeja ohikulkijoita. He Arjalaistuivat tämän jälkeen, kuten juutalaisille käy. He ovat juutalaisia Saxcenin suku. Saxceneita on nykyään kovin vähän jäljellä. Saxcenit puhuvat Tanskan kieltä eli ruotsin ja norjan tietoteknistä yhdistelmäkieltä.
      Ö10 MIES

    • Anonyymi

      Paras kalikka: Koivun, kuusen ja männyn ja katajan sellukalikka. Neljäsosa kutakin sellua kalikassa.
      3/4 osaa puusprii ja 1/4 osa Denaturoitu sprii seos. Kaksi kalikkaa. 10 litran astia, ämpäri. 3/4 osaa täyteen ja palamaan. Ollaan ilman vaatteita. Palannee kaksi ja puoli tuntia.
      Tällä pitäisi korjaantuman sukupuoli.
      10 tölväisyä silmälasikoneelta. Niin se pystyy kiinnittymään uudelleen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      172
      7089
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4152
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1624
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe