Tiedotus: 16.8. Automaattinen Tienaaminen

Anonyymi-ap

Jatkamme asioista tiedottamista. Seuraa tätä keskustelua https://keskustelu.suomi24.fi/t/17973158/automaattinen-tienaaminen-on-alkanut
Tai mene https://automaattinentienaaminen.fi etsi sieltä linkki ja rekisteröidy ilmaiseksi oikeilla henkilötiedoilla jos haluat tienata tulevaisuudessa ja ala samalla käyttämään ilmaisia tuotteita.

Sitten valitse "become an affiliate" allekirjoita sopimus sähköisesti ja pääset jälleenmyyjäksi, sitten mene marketplace kohtaan ja hanki sieltä itsellesi maksullinen tuote, näin pääset aloittamaan oman automaattisen tienaamisen

14

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yksinkertaisetn helpot ohjeet. Muuta ei tarvitse tehdä ja lisäksi saat yhteyden yrityksen kautta linkin antaneeseen tahoon. Joka on turvallisin tapa tulla mukaan.

    • Anonyymi

      Tänään ja huomenna tulossa lisää tietoja ja uutisia.

    • Anonyymi

      Kiva kuulla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Automaattisen Tienaamisen sivulta ei voi ostaa mitään joten korttitietoja ei myöskään tarvita.
      Rekisteröityminen on ilmaista samoin kuin ilmaisten tuotteiden käyttäminen.

      Pikatiedote tältä päivältä
      Exciting Friday
      There will an Exciting event on Friday August 18, 2023

      Starting at 12:30 pm on OCONNECT including

      - Live Streaming from Burj Khalifa
      - Live Drawing from our Office in Dubai
      ( Announcing YouTube Contest Winners )

      Link will be placed here,
      Hope To see you Friday

      Linkin löydät ekosysteemistä, jos haluat lukea päivitykset ja saada linkin päästäksesi seuraamaan live lähetystä perjantaina 18.8 mene https://automaattinentienaaminen.fi ota sieltä linkki ja rekisteröidy ilmaiseksi perjantaita varten.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Olisin halunut allekirjoittaa sopimuksen vedellä, mieluummin puhtaalla vedellä niin en syyllisty rikokseen.

    • Anonyymi

      Perjantaina tulossa lisää uutisia automaattiseen tienaamiseen liittyen, joten rekisteröidy valmiiksi jotta pääset mukaan live lähetykseen. Taitaa tienaaminen alkaa jo tällä viikolla.
      Etsi siis automaattisen tienaamisen sivut ja toimi heti.

      • Anonyymi

        Eli perjantaina jyrähtää ja hyperinflaatio alkaa kaikkialla maailmassa, kun sadat miljoonat onpassivelaiset alkavat tienata tekemättä mitään niin paljon rahaa, ettei se mahdu enää millekään tilille.

        Kieltämättä tämä on ehkä hölmöin ja tökeröin vedätys ikinä. Ajattelin, että GNLD:n saippuakauppiaat olisivat olleet tyhmyysasteikon kärkipäässä, mutta mitä vielä – GNLD:n jälkeen tuli Move, sitten Wincapita ja sokerina pohjalla Onecoin. Mutta ei, edes näiden esimerkit eivät riitä siihen, että lahkolaiset saisi ymmärtämään sen, että ilmaisen lounaan hinta on aiempien lounaiden hintaan.

        Edes se ei auta lahkolaisia omaksumaan algebraa, vaikka heille sanoo, että tuhat euroa jaettuna tuhannen jäsenen kesken ei ole tuhat euroa per jäsen. Ei. He vänkäävät vastaan ja sanovat, että YouTube-messussa kerrottiin, kuinka 1000/1000 tuottaakin itse asiassa miljoonan. Ja vieläpä jäsentä kohden.


    • Anonyymi

      Haluaisin ostaa pullon aktivointivettä.
      Minulla on Wincaputista jäänyttä Panaman kanavan aktivointivettä vielä puolipulloa, kelpaako se.
      Haluaisin ostaa sen ilmaisen ohjelmankin, vaikka sen saa muut ilmaiseksi, niin jäsenenä maksan sen satasen ja saan krediittejä tililleni 10 (10$) olihan se niin ?

      Jäsen *****45

    • Anonyymi

      Liittykää vaan, mutta älkää liittykö rikollisten ja hämärämiesten linkkien kautta kuten automaattinentienaaminen.fi tai o-trim/muutos. Tässä on oikea liittymislinkki:

      https://www.onpassive.com/oes/

      Älkää suosiko hämärämiehiä kuten automaattinentienaaminen.fi

    • Anonyymi

      Mustakaa perjantaina tulossa lisää uutisia automaattiseen tienaamiseen liittyen, joten rekisteröidy valmiiksi jotta pääset mukaan live lähetykseen. Taitaa tienaaminen alkaa jo tällä viikolla, reippaasti ennen elokuun loppua
      Etsi siis automaattisen tienaamisen sivut ja toimi heti.

      • Anonyymi

        PYSYKÄÄ KAUKANA SIVUSTOLTA automaattinentienaaminen.fi


      • Anonyymi

        Täällä on ehkä kolme tuhatta kertaa yritetty kysyä, mihin automaattinen tienaamlnen perustuu, mutta näinkään yksinkertaiseen kysymykseen ei ole saatu edes mikroskooppisen pientä vastausta.

        Entä miksi Automaattinen Tienaaminen Oy ei ole ennakkoperintärekisterissä? Alv-rekisteriin ei toki nappikauppiaiden edes tarvitse liittyä. Selvyyden vuoksi mainittakoon, etten viittaa nappikaupalla laittomaan pillerikauppaan tässä kontekstissa.

        Miten ihmeessä kuvittelette kenenkään edes hivenen täysjärkisen ihmisen liittyvän mihinkään automaattisen tienaamisen hässäkkään, jos ja kun teillä on pelkät perusasiatkin joko täysin hoitamatta tai vähintään retuperällä?

        Jos minä sanon, että alan jakaa kaikille ilmaisia pajatsoja vuoden tai ehkä kahden kuluttua, joista voittaa varmasti, kunhan ensin ostaa niihin (raha)liikennettä, voisin kuvitella, ettei asiakkaita – tai pajatsojen jälleenmyyjiä – riitä aivan jonoksi asti. Tämä johtuu siitä, että visioni automaattisesta tienaamisesta on sen verran ufo, että se käännyttää humanoiditkin pois tontiltani.

        Ihmettelen suuresti sitä, miksi autommaattisen tienaamisen evankeliumin julistajat eivät ota tai halua ottaa vastaan aivan asiallista kritiikkiä aiheen ympärillä? Entä miksi edellä mainittuihin hyvin simppeleihin kysymyksiin vastaaminen on käytännössä mahdotonta?

        Otan esimerkin: jos menen rautakauppaan ostamaan porakoneen, jonka luvataan rakentavan minulle terassin, saunan kiukaineen, liiterin ja pilkkovan vielä puutkin kaupan päälle, kysyn luonnollisesti, että miten tämä on mahdollista ja mikä tämän laitteen toimintalogiikka on.? Jos saan vastaukseksi, että ”odota vaan, perjantaina räjähtää, kunhan seuraat YouTubea”, on koko lailla varma, että porakone jää niille sijoilleen, sillä ajattelisin porakoneen räjähtävän katsomieni videoiden vuoksi.

        Tämä edellä oleva esimerkki on tarkoituksella karrikoitu, jotta se herättäisi automaattisen tienaamisen pisnismoguleita hahmottamaan edes hieman sitä, miten älyttömältä koko hässäkkänne vaikuttaa ulkopuolisin silmin katsottuna.

        Arvioni mukaan Onpassive on onnettomin pyramidiviritys kuluvalla vuosituhannella. Raukkamaisen siitä tekee se, että tuohon sekoiluun yritetään sotkea vähävaraisia mukaan, joilla olisi varmasti parempaakin tekemistä kuin kuunnella höpinöitä vielä huonommassa asemassa olevilta sarjaepäonnistujilta.

        Käytetyn polkupyörän voi ostaa kympillä ja sitä polkiessa saa rahalleen varmasti enemmän vastinetta kuin mitä ikinä tulee saamaan Onpassivesta millään rahalla tai ponnistuksella.

        Olen puhunut ja mieltäni lisää ahdistanut.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      424
      1849
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      190
      1507
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1421
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      168
      1386
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      990
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      933
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      921
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe