Venäjälle vihamieliset presidenttiehdokkaat esittäytyvät

Anonyymi-ap

Valtamediat ovat aloittaneet aggressiivisen ilmapiirin jatkumisen nostamalla toinen, toistaan syvempään sotapsykoosiin vajonneita presidenttiehdokkaita parrasvaloihin. Näillä ehdokkailla on yhteisenä tekijänä vakuuttuneisuus dogmaattisessa uskossaan siihen järjettömyyteen, että Yhdysvallat ja sen tietyt liittolaiset olisivat yhtäpitäviä kaikkien kansainvälisten oikeusperiaatteiden kanssa. Kuvitellaan, että Yhdysvallat olisivat pyyteettömästi Ukrainan asevarustelijana “hirviömäistä” Venäjää vastaan. Diplomatian sijaan suhteessa Venäjään halutaan ehdottomasti luottaa Yhdysvaltojen aseisiin, vaikka Venäjä on yrittänyt säilyttää rakentavat sekä ystävälliset suhteen pieneen Suomeen.

https://novahierosolyma.fi/vainovalkea/2023/08/21/venajalle-vihamieliset-presidenttiehdokkaat-esittaytyvat/

10

339

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomesta halutaan, ja on tehty Yhdysvaltojen johtaman liittouman etulinja Venäjää vastaan. Tämä toteuttaa Yhdysvaltojen ja Britannian maailmanvaltapolitiikan vaatimukset sekä Brysselin vallan tavoitteet.

   Suomi, kuten tietyt muut NATO-maat puolustavat, ja kiikuttavat kaiken kansallisen omaisuutensa Yhdysvaltojen globaalin valtatavoitteen alttarille, mikä toteutuu parhaillaan Ukrainassa, mitä tietyt länsivaltiot tukevat kynsin ja hampain, sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Erittäinkin ukrainalaiset uhrataan mainittujen transatlanttisten intressien hyväksi, ja negatiivinen globaalieliitti haluaa muodostaa Ukrainasta toisen “Israelin”, siis tietynlaisen Suur-Israelin. Siitä muodostuisi kaikkien maailman hedonististen ja materialististen vallanhimojen keskus.

   Yhdysvaltojen vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Ukrainassa, aloittivat tietyt NATO-maat Ukrainan rikollisenhallinnon tukemisen sekä aseistamisen. Siten lännen hokema “Venäjän hyökkäys Ukrainaan”, oli Venäjän erikoissotaoperaatio, jolla haluttiin suojella ja pelastaa Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltojen väestöä, joka on pääsääntöisesti venäjänkielistä. Venäjä ei voi tietenkään sallia NATOn laajentumista rajojensa tuntumaan.

   • Anonyymi

    Kyllä muillakin on oikeus puolustaa asuinmaataan kuin Venäjällä ja pitää itsenäisyydestä kiinni muuten toi vanhan ajan stalinismin on pelle touhua.


   • Anonyymi

    Kun tuota sontaa kerrot niin miten siitä ei saa uskottavaa kun kuitenkin oikea ja ainut syyllinen on venäjä!
    Yhdysvaltain vallankaappaus demokratiassa,,heheheheheheheheheh,,,,,

    Suojella kansantasavaltojen väestöä natseiltako, miksi Yk tai mitään muutakaan asiallista tekijää ei ollut paikalla kuten Donetskin kansantasavallan, siis kremlin käskyttämän marinettihallinnon "vaaleissa" sieltäkin raportoi valheitaan ainoastaan se täysin sairas ja luopio Bäckmann ja se toinen luopio että maanpetturi Putkonen....


  • Anonyymi

   Voi pieru sentään venäjä on nyt kaikkien vihollinen kunnes lopettaa ton uhoomisen ja sotimisen muiden mailla.Kai nyt tyhmäkin ymmärtää että on väärin varastaa muilta.

  • Anonyymi

   Onko Pietarin kellarissa kaalisoppa lopussa 😂

   • Anonyymi

    Jep. Yritetään aivopieruilla korvata.


  • Anonyymi

   Venäjällä ei ole mitään asiaa määräillä muota omien kansainvälisesti määriteltyjen rajojen ulkopuolella. On täyttä naurettavaa potaskaa määräillä muiden valtioiden asioita ja vallata muiden alueita muka Venäjän turvallisuuden vuoksi.

  • Anonyymi

   Absoluuttista roskaa! 5 eri naapurimaahan hyökännyt venäjä on sekaantunut röyhkeästi Suomen sisäisiin asioihin jo ennen NATO-jäsenyyttä. Sivuutat tarkoituksella ilmatilaloukkaukset, strategisten maa- ja merialueiden hankinnat, cybethyökkäykset, hybridivaikuttaminen ja talousrikokset muun rikollisuuden ohella. Joten älä viitsi höpöttää ystyvällismielisestä venäjästä! Sekopäinen putin murhaa ohjuksin lapsia ja muita siviilejä omiin koteihinsa ja jättää joukkohautoja jälkeensä! Joten lopeta valehtelu Suomen agressiivisista presidenttiehdokkaista. Ai että, teitä psykopaatti-putinin "hyödyllisiä idiootteja" riepoo, kun Suomi osaltaan teki teidän unelmat uudesta neuvostoliitosta tyhjiksi. Ette kykene muuhun kuin sepustamalla surkeita höpötyksiä Suomen NATOON liittymisestä ja ja ulkopoliittisesta suhteesta USA:n kanssa. Mikä ihme teitä luopioita pidättelee Suomessa? Muuttakaa täysin sairaaseen unelmavaltioonne eli ihmisiä myrkyttävän putinin luomaan dystopiaan.

  • Anonyymi

   Yhdysvallat ja Nato hyökkäsivät Ukrainaan ja Venäjän rauhaa rakastavat asevoiman
   piti tulla Ukrainaan ja vaikka eivät halunneetkaan venäläisten piti tuhota Butshan kaupunkia ja likvidoida ja raiskata siviilejä. Mitkä pahinta he eivät olisi halunneet heidän piti tuhota Mariupolin kaupunki, lähettää ystävällisiä ohjuksia sairaaloita, kouluja ja kerrostaloja kohti, koska siellä oli natseja, fasisteja ja narkomaaneja.
   Kyllä minä niin säälin noita venäläisjoukkoja.

  • Anonyymi

   Usan vallanhimo pohjaton!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   136
   3792
  2. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   116
   1480
  3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   271
   1350
  4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   69
   1289
  5. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   18
   1184
  6. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   79
   1101
  7. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   45
   1068
  8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   59
   1051
  9. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   30
   1046
  10. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   56
   977
  Aihe