Venäjälle vihamieliset presidenttiehdokkaat esittäytyvät

Anonyymi-ap

Valtamediat ovat aloittaneet aggressiivisen ilmapiirin jatkumisen nostamalla toinen, toistaan syvempään sotapsykoosiin vajonneita presidenttiehdokkaita parrasvaloihin. Näillä ehdokkailla on yhteisenä tekijänä vakuuttuneisuus dogmaattisessa uskossaan siihen järjettömyyteen, että Yhdysvallat ja sen tietyt liittolaiset olisivat yhtäpitäviä kaikkien kansainvälisten oikeusperiaatteiden kanssa. Kuvitellaan, että Yhdysvallat olisivat pyyteettömästi Ukrainan asevarustelijana “hirviömäistä” Venäjää vastaan. Diplomatian sijaan suhteessa Venäjään halutaan ehdottomasti luottaa Yhdysvaltojen aseisiin, vaikka Venäjä on yrittänyt säilyttää rakentavat sekä ystävälliset suhteen pieneen Suomeen.

https://novahierosolyma.fi/vainovalkea/2023/08/21/venajalle-vihamieliset-presidenttiehdokkaat-esittaytyvat/

10

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomesta halutaan, ja on tehty Yhdysvaltojen johtaman liittouman etulinja Venäjää vastaan. Tämä toteuttaa Yhdysvaltojen ja Britannian maailmanvaltapolitiikan vaatimukset sekä Brysselin vallan tavoitteet.

      Suomi, kuten tietyt muut NATO-maat puolustavat, ja kiikuttavat kaiken kansallisen omaisuutensa Yhdysvaltojen globaalin valtatavoitteen alttarille, mikä toteutuu parhaillaan Ukrainassa, mitä tietyt länsivaltiot tukevat kynsin ja hampain, sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Erittäinkin ukrainalaiset uhrataan mainittujen transatlanttisten intressien hyväksi, ja negatiivinen globaalieliitti haluaa muodostaa Ukrainasta toisen “Israelin”, siis tietynlaisen Suur-Israelin. Siitä muodostuisi kaikkien maailman hedonististen ja materialististen vallanhimojen keskus.

      Yhdysvaltojen vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Ukrainassa, aloittivat tietyt NATO-maat Ukrainan rikollisenhallinnon tukemisen sekä aseistamisen. Siten lännen hokema “Venäjän hyökkäys Ukrainaan”, oli Venäjän erikoissotaoperaatio, jolla haluttiin suojella ja pelastaa Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltojen väestöä, joka on pääsääntöisesti venäjänkielistä. Venäjä ei voi tietenkään sallia NATOn laajentumista rajojensa tuntumaan.

      • Anonyymi

        Kyllä muillakin on oikeus puolustaa asuinmaataan kuin Venäjällä ja pitää itsenäisyydestä kiinni muuten toi vanhan ajan stalinismin on pelle touhua.


      • Anonyymi

        Kun tuota sontaa kerrot niin miten siitä ei saa uskottavaa kun kuitenkin oikea ja ainut syyllinen on venäjä!
        Yhdysvaltain vallankaappaus demokratiassa,,heheheheheheheheheh,,,,,

        Suojella kansantasavaltojen väestöä natseiltako, miksi Yk tai mitään muutakaan asiallista tekijää ei ollut paikalla kuten Donetskin kansantasavallan, siis kremlin käskyttämän marinettihallinnon "vaaleissa" sieltäkin raportoi valheitaan ainoastaan se täysin sairas ja luopio Bäckmann ja se toinen luopio että maanpetturi Putkonen....


    • Anonyymi

      Voi pieru sentään venäjä on nyt kaikkien vihollinen kunnes lopettaa ton uhoomisen ja sotimisen muiden mailla.Kai nyt tyhmäkin ymmärtää että on väärin varastaa muilta.

    • Anonyymi

      Onko Pietarin kellarissa kaalisoppa lopussa 😂

      • Anonyymi

        Jep. Yritetään aivopieruilla korvata.


    • Anonyymi

      Venäjällä ei ole mitään asiaa määräillä muota omien kansainvälisesti määriteltyjen rajojen ulkopuolella. On täyttä naurettavaa potaskaa määräillä muiden valtioiden asioita ja vallata muiden alueita muka Venäjän turvallisuuden vuoksi.

    • Anonyymi

      Absoluuttista roskaa! 5 eri naapurimaahan hyökännyt venäjä on sekaantunut röyhkeästi Suomen sisäisiin asioihin jo ennen NATO-jäsenyyttä. Sivuutat tarkoituksella ilmatilaloukkaukset, strategisten maa- ja merialueiden hankinnat, cybethyökkäykset, hybridivaikuttaminen ja talousrikokset muun rikollisuuden ohella. Joten älä viitsi höpöttää ystyvällismielisestä venäjästä! Sekopäinen putin murhaa ohjuksin lapsia ja muita siviilejä omiin koteihinsa ja jättää joukkohautoja jälkeensä! Joten lopeta valehtelu Suomen agressiivisista presidenttiehdokkaista. Ai että, teitä psykopaatti-putinin "hyödyllisiä idiootteja" riepoo, kun Suomi osaltaan teki teidän unelmat uudesta neuvostoliitosta tyhjiksi. Ette kykene muuhun kuin sepustamalla surkeita höpötyksiä Suomen NATOON liittymisestä ja ja ulkopoliittisesta suhteesta USA:n kanssa. Mikä ihme teitä luopioita pidättelee Suomessa? Muuttakaa täysin sairaaseen unelmavaltioonne eli ihmisiä myrkyttävän putinin luomaan dystopiaan.

    • Anonyymi

      Yhdysvallat ja Nato hyökkäsivät Ukrainaan ja Venäjän rauhaa rakastavat asevoiman
      piti tulla Ukrainaan ja vaikka eivät halunneetkaan venäläisten piti tuhota Butshan kaupunkia ja likvidoida ja raiskata siviilejä. Mitkä pahinta he eivät olisi halunneet heidän piti tuhota Mariupolin kaupunki, lähettää ystävällisiä ohjuksia sairaaloita, kouluja ja kerrostaloja kohti, koska siellä oli natseja, fasisteja ja narkomaaneja.
      Kyllä minä niin säälin noita venäläisjoukkoja.

    • Anonyymi

      Usan vallanhimo pohjaton!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3866
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3460
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      110
      3124
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2444
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1572
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      28
      1468
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1205
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      22
      1096
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1043
    Aihe