Venäjälle vihamieliset presidenttiehdokkaat esittäytyvät

Anonyymi-ap

Valtamediat ovat aloittaneet aggressiivisen ilmapiirin jatkumisen nostamalla toinen, toistaan syvempään sotapsykoosiin vajonneita presidenttiehdokkaita parrasvaloihin. Näillä ehdokkailla on yhteisenä tekijänä vakuuttuneisuus dogmaattisessa uskossaan siihen järjettömyyteen, että Yhdysvallat ja sen tietyt liittolaiset olisivat yhtäpitäviä kaikkien kansainvälisten oikeusperiaatteiden kanssa. Kuvitellaan, että Yhdysvallat olisivat pyyteettömästi Ukrainan asevarustelijana “hirviömäistä” Venäjää vastaan. Diplomatian sijaan suhteessa Venäjään halutaan ehdottomasti luottaa Yhdysvaltojen aseisiin, vaikka Venäjä on yrittänyt säilyttää rakentavat sekä ystävälliset suhteen pieneen Suomeen.

https://novahierosolyma.fi/vainovalkea/2023/08/21/venajalle-vihamieliset-presidenttiehdokkaat-esittaytyvat/

10

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomesta halutaan, ja on tehty Yhdysvaltojen johtaman liittouman etulinja Venäjää vastaan. Tämä toteuttaa Yhdysvaltojen ja Britannian maailmanvaltapolitiikan vaatimukset sekä Brysselin vallan tavoitteet.

      Suomi, kuten tietyt muut NATO-maat puolustavat, ja kiikuttavat kaiken kansallisen omaisuutensa Yhdysvaltojen globaalin valtatavoitteen alttarille, mikä toteutuu parhaillaan Ukrainassa, mitä tietyt länsivaltiot tukevat kynsin ja hampain, sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Erittäinkin ukrainalaiset uhrataan mainittujen transatlanttisten intressien hyväksi, ja negatiivinen globaalieliitti haluaa muodostaa Ukrainasta toisen “Israelin”, siis tietynlaisen Suur-Israelin. Siitä muodostuisi kaikkien maailman hedonististen ja materialististen vallanhimojen keskus.

      Yhdysvaltojen vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Ukrainassa, aloittivat tietyt NATO-maat Ukrainan rikollisenhallinnon tukemisen sekä aseistamisen. Siten lännen hokema “Venäjän hyökkäys Ukrainaan”, oli Venäjän erikoissotaoperaatio, jolla haluttiin suojella ja pelastaa Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltojen väestöä, joka on pääsääntöisesti venäjänkielistä. Venäjä ei voi tietenkään sallia NATOn laajentumista rajojensa tuntumaan.

      • Anonyymi

        Kyllä muillakin on oikeus puolustaa asuinmaataan kuin Venäjällä ja pitää itsenäisyydestä kiinni muuten toi vanhan ajan stalinismin on pelle touhua.


      • Anonyymi

        Kun tuota sontaa kerrot niin miten siitä ei saa uskottavaa kun kuitenkin oikea ja ainut syyllinen on venäjä!
        Yhdysvaltain vallankaappaus demokratiassa,,heheheheheheheheheh,,,,,

        Suojella kansantasavaltojen väestöä natseiltako, miksi Yk tai mitään muutakaan asiallista tekijää ei ollut paikalla kuten Donetskin kansantasavallan, siis kremlin käskyttämän marinettihallinnon "vaaleissa" sieltäkin raportoi valheitaan ainoastaan se täysin sairas ja luopio Bäckmann ja se toinen luopio että maanpetturi Putkonen....


    • Anonyymi

      Voi pieru sentään venäjä on nyt kaikkien vihollinen kunnes lopettaa ton uhoomisen ja sotimisen muiden mailla.Kai nyt tyhmäkin ymmärtää että on väärin varastaa muilta.

    • Anonyymi

      Onko Pietarin kellarissa kaalisoppa lopussa 😂

      • Anonyymi

        Jep. Yritetään aivopieruilla korvata.


    • Anonyymi

      Venäjällä ei ole mitään asiaa määräillä muota omien kansainvälisesti määriteltyjen rajojen ulkopuolella. On täyttä naurettavaa potaskaa määräillä muiden valtioiden asioita ja vallata muiden alueita muka Venäjän turvallisuuden vuoksi.

    • Anonyymi

      Absoluuttista roskaa! 5 eri naapurimaahan hyökännyt venäjä on sekaantunut röyhkeästi Suomen sisäisiin asioihin jo ennen NATO-jäsenyyttä. Sivuutat tarkoituksella ilmatilaloukkaukset, strategisten maa- ja merialueiden hankinnat, cybethyökkäykset, hybridivaikuttaminen ja talousrikokset muun rikollisuuden ohella. Joten älä viitsi höpöttää ystyvällismielisestä venäjästä! Sekopäinen putin murhaa ohjuksin lapsia ja muita siviilejä omiin koteihinsa ja jättää joukkohautoja jälkeensä! Joten lopeta valehtelu Suomen agressiivisista presidenttiehdokkaista. Ai että, teitä psykopaatti-putinin "hyödyllisiä idiootteja" riepoo, kun Suomi osaltaan teki teidän unelmat uudesta neuvostoliitosta tyhjiksi. Ette kykene muuhun kuin sepustamalla surkeita höpötyksiä Suomen NATOON liittymisestä ja ja ulkopoliittisesta suhteesta USA:n kanssa. Mikä ihme teitä luopioita pidättelee Suomessa? Muuttakaa täysin sairaaseen unelmavaltioonne eli ihmisiä myrkyttävän putinin luomaan dystopiaan.

    • Anonyymi

      Yhdysvallat ja Nato hyökkäsivät Ukrainaan ja Venäjän rauhaa rakastavat asevoiman
      piti tulla Ukrainaan ja vaikka eivät halunneetkaan venäläisten piti tuhota Butshan kaupunkia ja likvidoida ja raiskata siviilejä. Mitkä pahinta he eivät olisi halunneet heidän piti tuhota Mariupolin kaupunki, lähettää ystävällisiä ohjuksia sairaaloita, kouluja ja kerrostaloja kohti, koska siellä oli natseja, fasisteja ja narkomaaneja.
      Kyllä minä niin säälin noita venäläisjoukkoja.

    • Anonyymi

      Usan vallanhimo pohjaton!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2530
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      893
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe