Sateenkaari-ideologian vihan pilvet Suomen yllä

Anonyymi-ap

On törkeä virhe kansamme- ja kuntien päättäjiltä liittää seksiasiat toimialaansa. Ihmiselämän monimuotoisuuksien uutisoiminen valtakunnan lähes pääasiana ei tuo kansallemme mitään hyödyllistä. Sellainen sisältää kiusantekoa ja yhteiskuntarauhaa rikkovaa vihan lietsontaa. Kaikkihan eivät koskaan hyväksy julkista seksikampanjaa. Mm. yksilökristittyjä kohtaan on jo noussut ajojahti ja maalittaminen, joka on yhteiskunnan harjoittamaa vihapuhetta ja kiihottamista kristittyjen kansanryhmää vastaan, ei siis ihmisten tasa-arvon puolesta taistelua.
Yhteiskunnan päättäjien pitäisi pysyä omissa tehtävissään, joihin ei kuulu huudella seksiasioita julkisuuteen. Ei ole viisasta mennä kadunkulmaan huutelemaan, että on hetero tai homo. Ne ovat yksityisasioita. Ko. Setan lietsoma vihakampanja erottaa ihmiset toisistaan nostaen korkean muurin kansalaisten välille.
Raamatullisesti uskossa Jeesukseen olevat aidot kristityt eivät koskaan tule hyväksymään Prideä, Setaa, sateenkaarimessuilua ja translakikulttuuria. Nykyisen kaltaista asiasta vouhottamista eivät hyväksy kaikki transut ja homotkaan. Mutta jokainen ihmisryhmä saa hyväksyä omat arvonsa, kunhan ei yritä pakottaa muita ihmisiä hyväksymään heidän ideologiaansa.
Seurakunnassa asia on kunnossa. Me emme tee muutoksia opetuksiimme. Emme hyväksy elämäämme Raamatun opetusten vastaisia elämän tapoja ja arvoja, mm. Setan opetuksia. Mutta emme vaadi samaa opetussisältöä synnin tilassa elävältä yhteiskunnalta, jumalattomilta ihmisiltä. Uskossa Jeesukseen olevat ihmiset ja Jumalasta erossa oleva syntimaailma ovat kaksi eri ihmisryhmää. Näillä molemmilla on hyvin erilaiset moraalikäsitykset. Sen vuoksi emme yritäkään saada uskosta osattomia ottamaan vastaan seurakunnan puhtaita moraalikäsityksiä. Ei ole myöskään oikein yrittää saada meitä ottamaan vastaan Setan jumalattomia opetuksia.
Seurakunnassa opetamme uskosta osattomille ensin Raamatun mukaista kääntymistä suhteessa Jeesukseen ja ristintyöhön. Kehotamme jokaista ihmistä ottamaan vastaan ylösnousseen Jeesuksen elämänsä Herraksi. Sen jälkeen vasta alkaa Raamattuun pitäytyvä opetus, ”että tulisivat tuntemaan totuuden”. 1 Tim. 2:4. ”Kääntykää … Antakaa pelastaa itsenne tästä kierosta sukupolvesta.” Apt. 2:38,40,41. Ensin on siis uskoon tuleminen, sitten kaste vedessä Jeesuksen Kristuksen nimeen, ja loppuelämän projektina pysyminen seurakuntayhteydessä ja raamatullisessa opetuksessa. Apt. 2:41,42.

Aidot kristityt ovat aina kärsineet maailman keskellä sen jumalattomasta elämäntyylistä. Näin Raamattu kertoo: ”Hän tuomitsi tuhoon Sodoman ja Gomorran kaupungit ja poltti ne poroksi varoitukseksi niille, jotka vastaisuudessa elävät jumalattomasti. Kuitenkin Hän pelasti hurskaan Lootin, jota jumalattomien ihmisten irstas elämä vaivasi. Asuessaan heidän keskellään tuo hurskas mies kärsi päivästä päivään hurskaassa sielussaan heidän laittomien tekojensa tähden, joita hän joutui näkemään ja kuulemaan.” 2 Piet. 2:6-8. / 1 Moos. 19.
”Tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys ja se, ettei hän tarttunut kurjan ja köyhän käteen, vaikka hänellä ja hänen tyttärillään oli yltäkyllin leipää ja rauhaisat olot. He ylpeilivät ja tekivät iljettäviä tekoja minun edessäni. Kun minä sen näin, minä pyyhkäisin heidät pois.” Hes. 16:49,50. Sodoman kaupunki pyyhittiin kokonaan pois maailmankartalta.
Mielestäni yhteiskunnan ei pidä sallia Setan manipuloida ihmisiä, esim. alaikäisiä koululaisia ja näin sekoittaa heidän herkkiä mieliään.

22

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On pelottavaa, että kansanedustaja heitettiin festareilta ulos poliittisten mielipiteidensä takia.
      Ilkka-Pohjalainen julkaisi kollegani Juha Mäenpään kolumnin, jossa hän kritisoi sitä, että Opetushallituksen mukaan nykyään kouluissa pitäisi opettaa pienille lapsille, että ”joillakin pojilla on pimppi”.
      Tämän seurauksena Seinäjoella Provinssi -festareille kutsuttu Mäenpää huomasi, että järjestysmiehet lähestyivät häntä ja varmistettuaan kohteen henkilöllisyyden lähtivät ihmisten katsoessa poistamaan hänet tapahtumasta. Mäenpää oli jo alueella, eikä tiennyt, että sähköpostissa odotti kutsuvieraan cancelointi-viesti.
      Provinssin koneisto toimi tiukemmin kuin Kiinan poliisi. Tällä kertaa häpäisyyn ihmisten edessä ja poistoon turvapuolen saattamana riitti pohjalaisfestarilla se, että ajatteli ääneen, että lapsille ei pitäisi opettaa, että joillakin pojilla on pimppi. Olisi mielenkiintoista tietää, onko Mäenpää ainut pohjalainen, joka ajattelee näin. Taidan tietää vastauksen.
      Tottakai Mäenpää olisi voinut ostaa poisto-operaation jälkeen uuden lipun. Kyse ei ole siitä. Kansanedustajia kutsutaan kutsuvieraiksi erilaisiin alueen tapahtumiin ja yrityksiin. Jos sinusta tehdään persona non grata ja heitetään ensin ulos alueelta, kuka hullu enää sen jälkeen haluaa väkisin uudestaan alueelle. Eivät ainakaan pohjalaiset, sen verran heidän mielenlaadustaan tiedän.
      Omalla kohdallani kävi helmikuussa niin, että Helsingin Old Irish Pubin baarimikko kieltäytyi myymästä lonkeroa vedoten siihen, että olen rasisti. Asiaan liittyvä video levisi laajalle ja Pubin palautekanavat ja somesivut täyttyivät kriittisistä viesteistä - jopa Pubin tähtien määrä arvosteluissa romahti ja firma ei ehtinyt poistaa julkisia arvosteluja yhtä nopeasti, kuin niitä tuli uusia.
      Lopulta kohun mentyä kansallisiin mittasuhteisiin, kyseisen monessa maassa toimivan firman omistaja Tanskasta esitti pahoittelunsa ja kertoi, että firma ryhtyy toimenpiteisiin, että asiakkaita kohdeltaisiin jatkossa yhdenvertaisesti poliittisista mielipiteistä riippumatta.
      Mäenpään tapauksessa on kyse samasta ilmiöstä, joka voimistuu voimistumistaan, jos sille ei pistetä stoppia ja sitä ei tuomita laajasti. Provinssin kannattaa sisäistää, mitä he tulivat tehneeksi. Sen jälkeen kannattaa suoraselkäisesti esittää anteeksipyyntö.
      Mielivallalle ei tule antaa enää yhtään lisää tilaa Suomessa.

    • Anonyymi

      Anaaliseksi on tieteellisesti parasta seksiä

    • Anonyymi

      Joku kertoi, että "ei seksuaalisuus tarkoita ollenkaan seksiä".
      Mitähän se sitten tarkoittaa?

    • Anonyymi

      Jotain pahasti kieroa on tekeillä maailmassa.

    • Anonyymi

      Maailma on itsessään kokonaan kiero ja paha.

    • Anonyymi

      Totta on, ettei kenenkään ole lain mukaan pakko hyväksyä Setan aatemaailmaa. Ja sen saa sanoa julkisesti ääneen.

      Sananvapauslaki.

    • Anonyymi

      Varokaa sitä ihmistä, antikristusta. Kostofrigiditeetillä ei pitkälle pötki.

      • Anonyymi

        Paavi on antikristus. Mitä varottavaa siinä on tällä hetkellä?


    • Anonyymi

      En myöskään ole tavannut missään ihmisryhmässä niin suvaitsemattomia ja vihaisia huutelijoita kuin Setan riveissä.

    • Anonyymi

      Seurakunnan ilmoitus aloituksessa on raamatullinen.

    • Anonyymi

      Totta on että pride-ideologian omaksuneet setalaiset ovat yleensä täynnä vihaa normaali ihmisiä vastaan.

    • Anonyymi

      Aloittajalla ei ole lapsia.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Siis aivan huikea video!
        kaikkien kannattaisi katsoa niin pääsisi eroon ennakkoluuloistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis aivan huikea video!
        kaikkien kannattaisi katsoa niin pääsisi eroon ennakkoluuloistaan.

        Homophobia on mielen sairaus


    • Anonyymi

      Aloittajalla ei ole lapsia.

    • Anonyymi

      Hallitusvastuussa olevien pitäisi paremmin varjella ihmiskuntaa raakalaisilta.

    • Anonyymi

      Mitkä ovat raakalaisia? Ehkä sellaiset jotka eivät tahdo ihmisten tulevan uskoon ja tekevän parannusta synneistään. Sellaisethan johtavat ihmisiä kadotuksen tulijärveen.

    • Anonyymi

      Ei kuulu yhteiskunnan päättäjille tukea Setan toimintaa sen enempää kuin jehovantodistajienkaan ideologiaa. Totta on näin. Vai snaooko joku, että toinen on toista parempi? Sellainen on sitten syrjimistä, rasisimia.

    • Anonyymi

      Hyvä rinnastus tuo Seta ja jehovantodistajat.

    • Anonyymi

      Samaan porukkaan sopivat.

    • Aloittajalle voisin sanoa että tunnen useampia nuoria jotka ovat jättäneet vanhempansa ja lähteneet pois kaksi- kolmekymmenvuotiaana.
      Vanhemmat ei saa/voi edes joulukorttia lähettää, kun eivät tiedä osoitetta.. Syynä ankara vanhempien asenne.

      Tietysti jos on uskossaan iloinen, onnellinen ja menestyy hyvin elämässään, niin silloin kannatta uskoa. 🤣😂🤣.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe