Huoli kasvaa ja hyvästä syystä, ennen oli paremmin

Anonyymi-ap

Ennen sentään kinasteltiin kunnon VM - tapauksista, kiisteltiin esim. siitä että onko Super10 - puhdistusaine hintansa arvoista vai ei. Tai siitä, onko myyntityö ja sen vaatimukset liikevaihtoon oikeassa suhteessa.

Keskusteltiin siis oikeista asioista. Mutta nykyään touhu on mennyt aivan hervottomaksi ja täällä jankutetaan täysin järjettömistä viritelmistä, kuten jostain Onpassivesta, joka on kauheinta paskaa mitä markkinoille on kehdattu suoltaa.

Taso on vajonnut toivottoman alas.
Liity ilmaiseksi ja tienaa tekemättä mitään..

Samalla tasolla olisi liikeidea, jossa saa ostaa oikean rivin tulevaan lottoarvontaan, hinta 99 eur. Tai tämä olisi vielä parempi, koska olisi edes teoreettinen mahdollisuus hyötyä jollain lailla. Jos numerot tosiaan olisivat oikein.

Mutta ymmärsitte pointin. Nykyinen taso tarjottavissa "mahdollisuuksissa" on niin järkyttävää roskaa, että on suorastaan vaikea ymmärtää, minkälaiset ihmiset ja miksi liittyvät tällaiseen?

11

237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tästä tuskin kukaan täysjärkinen voi olla eri mieltä.

      Seurattuani vilmeisen parin kuukauden ajan lähes päivittäin Onpassive-keskustelua tällä foorumilla, olen tullut vakuuttuneeksi siitä, että tässä on täydelliset ainekset vitsihuumoriin.

      Harmillisen tästä tietysti tekee se, että Suomessa, jossa on hyvin avoin ja vapaa tiedonvälitys, on muutamia ihmisiä, jotka menevät siitä huolimatta tällaiseen ala-arvoiseen retkuun. Jokaisella suomalaisella on nimittäin mahdollisuus googlata koko internet läpi vailla pelkoa Suurista palomuureista selvittääkseen, mikä ylipäätään voi olla mahdollista ja mikä ei.

      Onpassiven idea on pohjimmiltaan nerokas: keksitään tekoälystä joku täysin päätön ajatus, johon ympätään sanat "ilmainen" ja "automaattinen tienaaminen". Kun näitä sitten tuputetaan ihmisille, joilla ei ole pienintäkään ymmärrystä teknologiasta, se uppoaa heihin kuin kuuma veitsi siihen kuuluisaan voihin.

      Tällä höynäytetyllä porukalla ei riitä kapasiteetti ymmärtämään vedätystä edes siinä vaiheessa, kun kaikki muut ympärillä olijat näkevät ilmiselvän petoksen, toki tässä tapauksessa törkeän sellaisen.

      Kuten ketjun aloittaja hyvin vertasi, aiemmissa verkostovirityksissä oli sentään jotain kättä pidempää, Goldenin tapauksessa ihmeaine Super 10, jonka luvattiin käyvän naisissakin. Tuolloin käytiin keskustelua vain siitä, onko tuote ylihinnoiteltu vai ei. Ero GNLD:n ja Onpassiven välillä on kuitenkin se, että ensin mainitulla oli/on oikeasti tuotteita myynnissä, jälkimmäisellä ei.

      Mitä vielä Onpassiveen tulee, on sitä ollut helppo markkinoida alasta mitään ymmärtämättömälle joukolle, sillä "ilmainen" "automaattinen tienaaminen" ei ole kustantanut kuin vaivaiset 97 dollaria. Jos liittyjiä on globaalisti miljoona, kyllä sillä aina yhden metroaseman nimen kymmeneksi vuodeksi maailmalta vuokraa ja silti jää katetta mukavasti.

      Meikäläisistä edes suurin piirtein normijärjellä varustetuista ihmisistä yksikään ei tietenkään lähtisi mukaan Onpassiven kaltaiseen veätykseenn, kuten Keski-Suomessa on deetä säästellen tapana sanoa. Mutta kun me emme edusta koko kansaa, niin vielä jää joukko ihmisiä, joille kaikki on mahdollista – ilmaisista lounaista alkaen todellakin kaikki.

    • Täällä pyöri ennen yksi helmanni-niminen tyyppi joka oli ja on edelleen täydellinen huru-uskovainen tähän touhuun. Mutta nykyään täällä vastaa huumorista eräs turkulainen Jyri josta ei oikein tiedä onko kyseessä lintu vai kala.

      Tämä Jyri nimittäin on perustanut oikein pöytälaatikkofirmankin ja jonkinlaiset näyttävät kulissit kusetuksen pyörittämiseen ja rahankeruuta varten. Mutta ainoa ongelma on että kusetuksen agenda on ennätyksellisen typerä. Se että joku näkee tällaisen vaivan "automaattisen tienaamisen" eteen hankkeessa josta ei voi itse mitenkään tienata mitään, laittaa miettimään mitä Jyrin päässä liikkuu.

      Niin, tämä Jyri kykenee "tienaamaan" ainoastaan onpassiven omaa valuuttaa "kredittejä" kun värvää jäseniä. Ja Jyri aivan selvästi uskoo että "kredittejä" voi joskus jotenkin vaihtaa rahaksi.

      Summarummarum, en kykene järjellisesti selittämään Jyrin motiiveja tässä touhussa. Paitsi siten kuin em. helmannin tapauksessa.

      • Tähän kusetukseen uskovien ainutlaatuisuutta kuvaa sekin, että he uskovat kusetuksen perustajan Ash Mufarehin olevan niin satumaisen rikas että hän on jo viisi vuotta pyörittänyt firmaa ilman mitään tuloja ja liikevaihtoa ja firmassa on yli 1000 työntekijää, viisi toimipistettä ympäri maailman, kaksi (ainakin) datacentteriä yms.

        Ison mittakaavan ja käsityskyvyn täytyy olla totaalisen hukassa että uskoo tällaiseen.

        Mutta se on tuttua kaikista kusetuksista, että homman pyörittäjä on niin hyvä ihminen että haluaa pelkää hyvää maailman ihmisille eikä halua tulevista tuotoista mitään itselleen vaan haluaa jakaa ne maailman ihmisille.


      • Anonyymi
        Jari-JyriSuominen kirjoitti:

        Tähän kusetukseen uskovien ainutlaatuisuutta kuvaa sekin, että he uskovat kusetuksen perustajan Ash Mufarehin olevan niin satumaisen rikas että hän on jo viisi vuotta pyörittänyt firmaa ilman mitään tuloja ja liikevaihtoa ja firmassa on yli 1000 työntekijää, viisi toimipistettä ympäri maailman, kaksi (ainakin) datacentteriä yms.

        Ison mittakaavan ja käsityskyvyn täytyy olla totaalisen hukassa että uskoo tällaiseen.

        Mutta se on tuttua kaikista kusetuksista, että homman pyörittäjä on niin hyvä ihminen että haluaa pelkää hyvää maailman ihmisille eikä halua tulevista tuotoista mitään itselleen vaan haluaa jakaa ne maailman ihmisille.

        Ash Mufareh on ensimmäinen toimitusjohtaja näillä ajatuksilla. Ihmiset ensin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ash Mufareh on ensimmäinen toimitusjohtaja näillä ajatuksilla. Ihmiset ensin.

        "Ash Mufareh on ensimmäinen toimitusjohtaja näillä ajatuksilla."

        JOO! On ihan varmasti ensimmäinen - ja kahjoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ash Mufareh on ensimmäinen toimitusjohtaja näillä ajatuksilla. Ihmiset ensin.

        Näin sanottiin myös Onecoinin tohtori Rujasta. Ja samoin on sanottu Wincapitan kulta-hannusta. Ja kaikkien kusetusten johtajista. Lahkoissa on aina sama johtajan jumalointi.

        Aikanaan huomaatte että Ash Mufareh lihotti ainoastaan omaa rahapussiaan, teidän kustannuksellanne.


    • Anonyymi

      Lahkolaisen järjenjuoksua kuvaa kun hänelle kerrottiin että vuosikausia on mennyt ja Ash muka on rahoittanut kaiken ja ettekö lainkaan epäile homman todenperäisyyttä.

      Tähän lahkolainen vastasi ketterästi:"mitä se sinulle kuuluu eikä se ole sinulta pois jos Ash laittaa rahojaan tähän".

      Näin se osuu lahkolainen asian ytimeen. Yritä nyt tällaiselle perustella miksi onpassive ei voi olla sitä mitä se väittää olevansa.

    • Anonyymi

      Kaikilla verkostomarkkinoijilla tulee olemaan suurta apua Onpassivesta, koska ONPASSIVE tuo heille asiakkaita ( Drive Traffic) Ja tämähän on verkostomarkkinoinnissa se vaikein tehtävä.

      • Anonyymi

        Miksi elät harhojen vallassa? Taidat tarvita itse suurta apua? Kunnallisella puolella on tarjolla ihan hyviä vaihtoehtoja - menet juttelemaan jonkun kanssa ja ehkä löydätte vaikka hyvän lääkityksen.

        Voimia!


      • Anonyymi

        Tuo ei ole liikenne ei ole sama asia kuin asiakas. Kannattaisi ottaa edes perusasiat haltuun.


    • Anonyymi

      Onneksi et ole mukana, Tulevaisuutesi on turvattu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      415
      1730
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1358
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      175
      1355
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1285
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      900
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      110
      845
    Aihe