PS:n kannattaja on aivopesty vihaamaan "eliittejä"

Anonyymi-ap

PS:n äänestäjä, miten suhtaudut nyt puolueesi johtoon, jonka nostit
ministeri-eliittiin, että se pääsisi köyhdyttämään sinua itseäsi ?

11

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Erikoistahan se on, että persut vihaavat kaikkien muiden puolueiden eliittejä, mutta oman puolueensa hillotolppaeliittiä he palvovat ja hyväksyvät siltä mitä tahansa, jopa itsensä armottoman kurittamisen. Persu-uskovaisten täytyy ilmeisesti olla jonkun sortin masokisteja, eihän tuo muuten ole mahdollista?

      • Anonyymi

        Ei minua haittaa vaikka vähän köyhdynkin, kunhan saadaan Suomi takaisin, sekä töitä vieroksuvat töihin rakentamaan yhteiskuntaamme


    • Asia ei ehkä ole ihan noin yksinkertainen. Eliitin vastustaminen kyllä kumpuaa demokratiavajeesta, joko todellisesta tai luulotellusta. Pohjoismaisissa oloissa enemmän kuitenkin jälkimmäisestä.

      On erotettava toisistaan valtaa pitävä eliitti muusta eliitistä. Demokratioissa eliittiin voi lukea suurenkin joukon ihmisiä. Yksinvaltaisissa maissa kuten Venäjällä absoluuttinen johtajuus on yhden miehen käsissä ja eliittiin kuuluvat pajarit saavat olla koko ajan varpaillaan asemansa vuoksi. Eliittiin valikoitui silloin pääosin sopeutujia ja hännystelijöitä. Persujen maailma on lähellä Venäjän maailmaa. Siinä on perinteisesti vaalittu yksinvaltiutta (eli Kekkosta), mutta karsastettu älyllistä eliittiä. Venäjällä eliittiin kuuluu yleensä muita kuin älymystöön kuuluvia. Älymystö on aina riski yksinvaltiaalle, koska älymystöllä on omia ajatuksia. Persujen Suomi takaisin vaade tarkoittaa paljossa samaa kuin paluuta Kekkosen ajan yksinvaltiuteen ja selkeyteen sekä ennustettavuuteen eli siihen, asiat polkevat rahvaan piirissä paikallaan.

      Persuille vaarallinen eliitti on älymystöeliittiä, joka esittää omia ajatuksia kuten tuo esille ilmastonmuutoksen vaaroja tai naisten tasa-arvoistumisen hyötyjä koko yhteiskunnalle.

      Persuissa on paljon rahvaanomaisuutta ja se on tarkoituksellista. Sillä yrritetään viestiä äänestäjille, että he ovat äänestäjien kaltaisia. Heikosti sivistyneitä ja huonokäytöksisiä. Valtaa tuodaan ikään kuin lähemmäs ruohonjuuriatasoa ja ihanne saattaakin olla Sveitsin demokratiamalli, missä kansa äänestää vähän kaikesta.

      Tällaisen mallin ja oikestaan myös demokratian ongelma on se, että se antaa valtaa keskinkertaisuuksille. Tämä onkin yksinvaltiuden puolustajien tärkeä argumentti. Eivät yrityksetkään halua palkata keskinkertaisuuksia vaan huippuosaajia, eliittiä.

      • Anonyymi

        Persu-uskoon hurahtaneesta yksinkertaisesta tulee nopeasti kaksinkertainen poliittinen tollo, ainakin persujen öyhötyksestä päätellen.


    • Anonyymi

      Mutta onhan se Purra niin kaunis.

      Buahhhaahahaaaahaa

      • Anonyymi

        Tavallaan ymmärtää niitä Purraan ihastuneita setämiehiä, jotka eivät ole päässeet elämässään kaunista naista lähelle kuin korkeintaan kaupan kassalla. Heillä on nyt Riikan vuoksi pää pyörällä.


    • Anonyymi

      Yli 600000 tolloa suomalaista halusi heikentää omaa asemaansa
      äänestämällä PS:ää.

      Orpohan otti PS:n hallitukseen nimenomaan siksi, että saa tavoitteitaan
      vietyä läpi, palkansaajan asemaa heikennettyä rajusti ja rajuja etuuksien
      leikkauksia.

      • Ja mikä huvittavinta kaikki puhuu PURRAN LEIKKAUKSISTA asianomaisen tehdessä Lindströmit joka toimi kuten Sipilä käski jotta Soini saa silitellä salkkuaan audin takapenkillä kuin klonkku (My precious...KLONK!). Erona Purran ja Soinin välillä se, ettei Soini saanut edes huvikuunariveroaan läpi päinvastoin antoi kaikessa periksi että saa pysyä hillotolpallaan jopa hallintarekisterilaissa siinä missä Purra sai huomattavat kiristykset mamupolitiikkaan kirjatuksi hall.ohjelmaan. Asia mikä sinulle kaappinatsille ei tietenkään sovi sinun halutessa hallituksen kaatuvan että Suomelle käy kuten Ruotsille jo kävi 🤣🤣


      • Anonyymi
        smItroIIille kirjoitti:

        Ja mikä huvittavinta kaikki puhuu PURRAN LEIKKAUKSISTA asianomaisen tehdessä Lindströmit joka toimi kuten Sipilä käski jotta Soini saa silitellä salkkuaan audin takapenkillä kuin klonkku (My precious...KLONK!). Erona Purran ja Soinin välillä se, ettei Soini saanut edes huvikuunariveroaan läpi päinvastoin antoi kaikessa periksi että saa pysyä hillotolpallaan jopa hallintarekisterilaissa siinä missä Purra sai huomattavat kiristykset mamupolitiikkaan kirjatuksi hall.ohjelmaan. Asia mikä sinulle kaappinatsille ei tietenkään sovi sinun halutessa hallituksen kaatuvan että Suomelle käy kuten Ruotsille jo kävi 🤣🤣

        Soini ei uskaltanut ottaa valtiovarainministerin salkkua mieluummin lenteli maailmalla veronmaksajien piikkiin tekemättä mitään muuta kuin juhlisti kun maailmalla polettiin naisten ihmisoikeuksia tms.

        Orpo olisi leikannut lähes samalla tavalla vaikka persut olisi hypänneet oppositioon jonne ne olisi myös joutuneet jos eivät olisi niitä leikkauksia hyväksyneet. Pientä verrattuna perseilyyn mihin kepu alentui huulipunassa maakuntamallin läpi saamiseksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soini ei uskaltanut ottaa valtiovarainministerin salkkua mieluummin lenteli maailmalla veronmaksajien piikkiin tekemättä mitään muuta kuin juhlisti kun maailmalla polettiin naisten ihmisoikeuksia tms.

        Orpo olisi leikannut lähes samalla tavalla vaikka persut olisi hypänneet oppositioon jonne ne olisi myös joutuneet jos eivät olisi niitä leikkauksia hyväksyneet. Pientä verrattuna perseilyyn mihin kepu alentui huulipunassa maakuntamallin läpi saamiseksi?

        Persut mahdollistivat Orpon leikkaukset, persut haluavat samoja leikkauksia.
        Se tekee kuulemma köyhille "hyvää". "Heille tulee parempi elämä",
        totesi Purra A-Studiossa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      453
      2341
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      238
      2086
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1602
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1581
    5. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1361
    6. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      53
      1355
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      152
      1345
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      52
      1236
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      68
      1115
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      101
      1069
    Aihe