Tiedotus: 27.8. eikä vielä automaattista tienaamista

Elokuun loppu häämöttää yhä lähempänä. Uskovaisten selityksetkin ovat vaienneet vääjäämättömän totuuden edessä. Joku lahkolaisista (Jyri?) on jo ehtinyt jutuissaan väläyttää myös "syyskuun alun", eli kalenteria aletaan venyttää.

Kyllä se kovasti näyttää siltä, että Ashin Youtube kanava takoo edelleen niin hyvää tulosta ettei vielä kannata lähteä riskinoton tielle, mitä uusi rahastuskierros väistämättä tarkoittaisi. Silloin pitäisi alkaa tulla tienestiä jäsenille ja ennen pitkää tienattuja kredittejä pitäisi saada vaihdettua rahaksi. Loppulaskenta siis. Ensi vuoden puolelle taidetaan mennä tässä tilanteessa.

Tuli muuten mieleen, että lahkolaiset taitavat kaikki olla joko pitkäaikaistyöttömiä tai sitten ovat tyystin suorittavassa työssä. Tämä liittyy niihin onpassiven "tuhanteen työntekijään" jotka ovat maleksineet viisi vuotta ilman mitään tekemistä. Lahkolaisten mieleen ei näet voi mitenkään pälkähtää, että eihän tuollainen firma voi pitää kiinni työntekijöistään edes rahalla, jos kerran mitään tekemistä ei ole eikä mitään tuotteita tehdä. Suorittavan työn tekijä olisi tuossa tilanteessa tietenkin vain tyytyväinen kun saa istua ja palkka juoksee eikä hän voi käsittää henkisen työn tekijän tarvetta aivotyölle.

Edes intialainen koodari ei pysyisi pitkään tällaisessa työpaikassa, vaikka palkka olisi kuinka kova. Mitä hän kirjoittaisi CV:hen seuraavaa työpaikkaa varten: pelattiin ristinollaa kaiket päivät ja selattiin internettiä. Ei siinä ammattitaito paljon kohene ja pois lähdetään heti.

Ylläoleva on tietenkin hepreaa lahkolaisille eikä pysty vakuuttamaan heitä ettei näitä "tuhatta työntekijää" voi olla olemassa.

6

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keksin jalostetun exit planin Ashille.

      Odotusten vastaisesti Ash voisi kuin voisikin julkaista tuotteen, sanotaan kuukausimaksulla 100USD. Perustajajäsenille hän maksaa lupausten mukaisesti liittymismaksun takaisin kreditteinä, jolla he voivat ostaa ensimmäisen kuukauden.

      Mutta kas, ensimmäisen kuukauden aikana kredittejä sataa tilille vain 80USD edestä, joten lahkolaiset joutuvat itse maksamaan 20USD jotta tienaaminen jatkuu. No, seuraava kuukausi voisi olla jopa voitollinen lahkolaisille niin että tienatut kreditit - kas kummaa - juuri ja juuri riittävät kuukausimaksuun ja muutama voisi jäädä ylikin.

      Seuraava kuukausi jää taas 20USD vajaaksi joka pitää maksaa rahalla jne.jne. Uhkarohkeimmat perustavat ilmaistilejä ja maksavat omasta pussistaan koko alkumaksun ja siitä eteenpäin kuten edellä.

      Veikkaan että kestää aika kauan ennen kuin viimeinenkin pöhköpää käsittää ettei sieltä mitään jää ikinä yli ja lopettaa maksamisen. Tällä tavoin Ashin ei tarvitse vetää brutaalisti töpseliä seinästä ja ehkä joutua uhkailunkin kohteeksi. Ja uskovaisetkin ovat tyytyväisiä: automaattista tienaamista kuitenkin tuli! Ja huutavat HIP HURRAA, KIITOS ASH!

    • Anonyymi

      Nyt eletään jo seuraavaa vuotta eikä vieläkään ole automaattista tienaamista.

      Edelläkuvattu skenaario taitaa olla lahkolaisille todellisuutta tänä päivänä? Paljonko olette joutuneet maksamaan jotta O-Connect tilaus pysyy voimassa? Onko ollut paljon videokonferensseja?

      • Anonyymi

        Kerran maksettu, ja käytetty yli vuoden jo. Maksat kerran omasta taskusta , jatkossa maksut otetaan komissioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerran maksettu, ja käytetty yli vuoden jo. Maksat kerran omasta taskusta , jatkossa maksut otetaan komissioista.

        Ja sitten taas seuraavien myyjien pakolliset kuukausimaksut otetaan komissioista, ja taas seuraavien ja taas seuraavien.

        Huomaatko, että tämä on laiton pyramidipeli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sitten taas seuraavien myyjien pakolliset kuukausimaksut otetaan komissioista, ja taas seuraavien ja taas seuraavien.

        Huomaatko, että tämä on laiton pyramidipeli?

        En huomaa, Eikä ONPASSIVESSA ole mikään pakko. Voit olla mukana täysin ilmaiseksi


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1295
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      661
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      659
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe