Tiedotus: 27.8. eikä vielä automaattista tienaamista

Elokuun loppu häämöttää yhä lähempänä. Uskovaisten selityksetkin ovat vaienneet vääjäämättömän totuuden edessä. Joku lahkolaisista (Jyri?) on jo ehtinyt jutuissaan väläyttää myös "syyskuun alun", eli kalenteria aletaan venyttää.

Kyllä se kovasti näyttää siltä, että Ashin Youtube kanava takoo edelleen niin hyvää tulosta ettei vielä kannata lähteä riskinoton tielle, mitä uusi rahastuskierros väistämättä tarkoittaisi. Silloin pitäisi alkaa tulla tienestiä jäsenille ja ennen pitkää tienattuja kredittejä pitäisi saada vaihdettua rahaksi. Loppulaskenta siis. Ensi vuoden puolelle taidetaan mennä tässä tilanteessa.

Tuli muuten mieleen, että lahkolaiset taitavat kaikki olla joko pitkäaikaistyöttömiä tai sitten ovat tyystin suorittavassa työssä. Tämä liittyy niihin onpassiven "tuhanteen työntekijään" jotka ovat maleksineet viisi vuotta ilman mitään tekemistä. Lahkolaisten mieleen ei näet voi mitenkään pälkähtää, että eihän tuollainen firma voi pitää kiinni työntekijöistään edes rahalla, jos kerran mitään tekemistä ei ole eikä mitään tuotteita tehdä. Suorittavan työn tekijä olisi tuossa tilanteessa tietenkin vain tyytyväinen kun saa istua ja palkka juoksee eikä hän voi käsittää henkisen työn tekijän tarvetta aivotyölle.

Edes intialainen koodari ei pysyisi pitkään tällaisessa työpaikassa, vaikka palkka olisi kuinka kova. Mitä hän kirjoittaisi CV:hen seuraavaa työpaikkaa varten: pelattiin ristinollaa kaiket päivät ja selattiin internettiä. Ei siinä ammattitaito paljon kohene ja pois lähdetään heti.

Ylläoleva on tietenkin hepreaa lahkolaisille eikä pysty vakuuttamaan heitä ettei näitä "tuhatta työntekijää" voi olla olemassa.

6

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keksin jalostetun exit planin Ashille.

      Odotusten vastaisesti Ash voisi kuin voisikin julkaista tuotteen, sanotaan kuukausimaksulla 100USD. Perustajajäsenille hän maksaa lupausten mukaisesti liittymismaksun takaisin kreditteinä, jolla he voivat ostaa ensimmäisen kuukauden.

      Mutta kas, ensimmäisen kuukauden aikana kredittejä sataa tilille vain 80USD edestä, joten lahkolaiset joutuvat itse maksamaan 20USD jotta tienaaminen jatkuu. No, seuraava kuukausi voisi olla jopa voitollinen lahkolaisille niin että tienatut kreditit - kas kummaa - juuri ja juuri riittävät kuukausimaksuun ja muutama voisi jäädä ylikin.

      Seuraava kuukausi jää taas 20USD vajaaksi joka pitää maksaa rahalla jne.jne. Uhkarohkeimmat perustavat ilmaistilejä ja maksavat omasta pussistaan koko alkumaksun ja siitä eteenpäin kuten edellä.

      Veikkaan että kestää aika kauan ennen kuin viimeinenkin pöhköpää käsittää ettei sieltä mitään jää ikinä yli ja lopettaa maksamisen. Tällä tavoin Ashin ei tarvitse vetää brutaalisti töpseliä seinästä ja ehkä joutua uhkailunkin kohteeksi. Ja uskovaisetkin ovat tyytyväisiä: automaattista tienaamista kuitenkin tuli! Ja huutavat HIP HURRAA, KIITOS ASH!

    • Anonyymi

      Nyt eletään jo seuraavaa vuotta eikä vieläkään ole automaattista tienaamista.

      Edelläkuvattu skenaario taitaa olla lahkolaisille todellisuutta tänä päivänä? Paljonko olette joutuneet maksamaan jotta O-Connect tilaus pysyy voimassa? Onko ollut paljon videokonferensseja?

      • Anonyymi

        Kerran maksettu, ja käytetty yli vuoden jo. Maksat kerran omasta taskusta , jatkossa maksut otetaan komissioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerran maksettu, ja käytetty yli vuoden jo. Maksat kerran omasta taskusta , jatkossa maksut otetaan komissioista.

        Ja sitten taas seuraavien myyjien pakolliset kuukausimaksut otetaan komissioista, ja taas seuraavien ja taas seuraavien.

        Huomaatko, että tämä on laiton pyramidipeli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sitten taas seuraavien myyjien pakolliset kuukausimaksut otetaan komissioista, ja taas seuraavien ja taas seuraavien.

        Huomaatko, että tämä on laiton pyramidipeli?

        En huomaa, Eikä ONPASSIVESSA ole mikään pakko. Voit olla mukana täysin ilmaiseksi


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe