Rikolliset yrittää puolustautua jäädessää kiinni . airnb, pornoo ,huumeita, härintää yms.

Anonyymi-ap

Asun­to­ja mat­kai­li­joil­le vuok­raa­va yritys moittii Ro­va­nie­men kaa­voi­tus­ta ja lu­pa­po­li­tiik­kaa – "Jos tämä olisi haluttu kiel­tää, se olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten"
Kotimaailman yrittäjien mielestä hotellit eivät ole pysyneet perässä siinä, mitä ihmiset haluavat lomallaan tehdä. Yhtä lailla vanhassa kiinni on myös Rovaniemen kaupunki. Yrittäjät pelkäävät, että Rovaniemi lähtee Oulun tielle ja kieltää koko toiminnan.
Sinikka Pylkkänen
18
28.08.2023 05:00
LYHYTVUOKRAUS
Kotimaailman yrittäjän Juho-Matti Pekkalan mielestä airbnb-keskustelu on saanut Rovaniemellä suhteettoman isot mittasuhteet. – Tämä on laillista liiketoimintaa. Miksi siitä on tullut yhtäkkiä ongelma? Pekkala kysyy.
Kotimaailman yrittäjän Juho-Matti Pekkalan mielestä airbnb-keskustelu on saanut Rovaniemellä suhteettoman isot mittasuhteet. – Tämä on laillista liiketoimintaa. Miksi siitä on tullut yhtäkkiä ongelma? Pekkala kysyy.
KUVA: JUSSI LEINONEN
Asuntojen vuokrausta koskevien pelisääntöjen pitää olla kaikille samat, sanovat tilapäismajoitusta tarjoavan Kotimaailma Rovaniemen yrittäjät Juho-Matti Pekkala ja Antti Tornberg.

– Meillä on esimerkiksi samat alv-kannat kuin hotelleilla.

puuttinin jalan jäljissä rikolliset yrittäjät.. sairasta porukkaa ..mitä aineita vedätte testiin heti.

98

1635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pekkala joka paikassa pekkala onko ,, siis rikollis liiga uhkaileeko rovaniemen rakennusvalvontaa.

      • Anonyymi

        afrodite ooh nai kampaesaan asiakata ooh .


    • Anonyymi

      airnb sallii huume turisteilun ja prostituution ja veron kierron sehän on selvää.

    • Anonyymi

      Ei muuten ole laillista toimintaa , terveisin rovaniemen rakennusvalvonta.

    • Anonyymi

      Airbnb-toi­min­nas­ta lu­van­va­rais­ta? – Elin­kei­no­mi­nis­te­ri arvioi, että ly­hyt­vuok­rauk­sen on­gel­mat nou­se­vat vielä hal­li­tus­oh­jel­maan
      Kerro oma kantasi kyselyssämme.
      Vesa-Pekka Hiltunen
      0
      22.02.2019 17:21
      LAPIN MATKAILU
      Asuntojen lyhytaikaista vuokrausta saatetaan hillitä seuraavalla vaalikaudella, arvioi elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.).

      – Veikkaan, että hallitusohjelman yhteydessä tullaan arvioimaan, tullaanko tekemään verotuksellisia toimia sen suhteen. Tai tuleeko siitä luvanvaraista tai muuta vastaavaa, Lintilä pohti perjantaina vieraillessaan Rovaniemellä.

      Lintilän näkökulmasta vuokraustoiminnan yksi ongelma on siinä, että valtiolta jää verotuloja saamatta. Usein tuloista unohdetaan kertoa verottajalle.

      Ministeri pitää mahdollisena, että hallitusneuvotteluissa on esillä esimerkiksi Airbnb-vuokrauksen verotuksen kiristäminen ja veronmaksun valvonnan tehostaminen.

      Lintilän mukaan erityisesti matkailu- ja ravintola-alan etujärjestö MaRa on ollut asiasta voimakkaasti äänessä ministeriön suuntaan.

      MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi toivoo, että hallitusohjelmassa huomioitaisiin erityisesti kilpailuneutraliteetin näkökulma.

    • Anonyymi

      Rikolliset riehuu Rovaniemellä . onko poliisi ostettu , huumeita väkivaltaa räppiä



      Rovaniemellä ja Lapissa tehdään tänä päivänä räppiä ”enemmän kuin kukaan edes tietää.” Tämän tietävät rovaniemeläiset räp-muusikot Olli ”Gältzy” Raito, Timo ”Ironface” Martimo ja Joni ”Bala” Pekkala.
      Rovaniemellä ja Lapissa tehdään tänä päivänä räppiä ”enemmän kuin kukaan edes tietää.” Tämän tietävät rovaniemeläiset räp-muusikot Olli ”Gältzy” Raito, Timo ”Ironface” Martimo ja Joni ”Bala” Pekkala.
      KUVA: JUSSI LEINONEN
      ”Tuuppa Rolloon ei me veetä sua dunkkuun (eipä vissiin), tuuppa Rolloon ei me anneta sulle rankkuu (eipä vissiin).”



      Lät­tä­hat­tu tuli Ro­va­nie­men torille – vaunun yh­tey­teen tulossa te­ras­si­ra­vin­to­la

    • Anonyymi

      Hieno ko lauletaan turisteille että vedetään pataan ko tuutte upeeta rovaniemi oikein miellyttävältä turistilta kuulostaa saatta tuhansia jättää tulematta ,hakataanko myös lapset yms.

    • Anonyymi

      Mielenterveys potilaat vääntelevät sormiaa eri asentoihin jalat vääntyilee mukana kuin sairauskohtauksessa älä mölöä onko huumeet sekoittaneet lopullisesti työtä vieroksuvien päät.

    • Anonyymi

      housut nilkoissa valmiina antutumaa mies miehelle.

      • Anonyymi

        aa kaaleen miehiä


    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      eikös nää myynyt myrkky huumetta.Rovaniemellä.

      • Anonyymi

        Möikö? Vai oliko se vain luulottelua?
        .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Möikö? Vai oliko se vain luulottelua?
        .

        Turhaa provosointia?


    • Anonyymi

      Jo neljä kuollut tuntemattomaan tappaja­huumeeseen Rova­niemellä – poliisi selvittää erityisesti yhtä seikkaa
      Poliisi epäilee kuolemien aiheuttajaksi vaaleanpunaista jauhemaista huumetta. Sen koostumus on virkavallalle tuntematon.


      JAA

      Tapauksiin epäillään liittyvän amfetamiinina markkinoitu vaaleanpunainen jauhemainen huumausaine.
      Tapauksiin epäillään liittyvän amfetamiinina markkinoitu vaaleanpunainen jauhemainen huumausaine.

      Sanni Mattila, Meri Suominen
      26.5. 15:10 | Päivitetty 26.5. 16:43
      ROVANIEMELLÄ on viikon aikana löytynyt kuolleena neljä noin 30–50-vuotiasta miestä.

      Poliisin epäilyn mukaan kyse on huumekuolemista.

      – Näin lyhyellä aikaa ilmi tulleiden epäiltyjen huumekuolemien määrä on poikkeuksellisen suuri. Henkilöt ovat kuolleet yksityisasunnoissa. Kuolemia selvitetään normaaleina kuolemansyyn­tutkintoina ja lisäksi tapauksia tutkitaan huumausaine­rikoksina, poliisin tiedotteessa sanotaan.

      Tapauksiin epäillään liittyvän amfetamiinina markkinoitu vaaleanpunainen jauhemainen huumausaine, jonka koostumus on vielä tuntematon poliisille.

      Lisäksi tutkinnassa on takavarikoitu jäämiä kellertävästä jauhemaisesta huumausaineesta, jonka epäillään olevan erittäin vaaralliseksi luokiteltua synteettistä opioidia Isonitazenia, joka on Suomessa poikkeuksellista.

      YKSITYISASUNNOT, joista kuolleet löydettiin, sijaitsevat Lapin poliisin rikoskomisarion Tuomo Seikkulan mukaan Rovaniemen kaupunkialueella.

      – Sen laajemmin nämä tapaukset eivät ole levittäytyneet. Kyse on maantieteellisesti aika rajatusta alueesta, hän sanoo.

      Seikkula ei ota suoraan kantaa siihen, olivatko kuolleet keskenään jollakin tavalla ennestään tuttuja.

      – Kaikkia neljää tapausta tutkitaan yhtenä kokonaisuutena. On tullut ilmi seikkoja ja yhdistäviä asioita, mutta en voi yksilöidä niitä tarkemmin.

      Seikkulan mukaan sekä vaaleanpunaisen amfetamiinina kaupatun jauheen että synteettisen opioidin tarkka alkuperä on edelleen selvityksen alla. Vaaleanpunaisen jauheen tapauksessa odotellaan vielä laboratoriolausuntoja, jotka kertoisivat sen tarkemmasta koostumuksesta.

      TUTKINNASSA paljastunut erittäin vaarallinen synteettinen opioidi Isonitazen on Seikkulan mukaan Suomessa tavattuna ”erittäin, erittäin harvinaista”.

      – Kyllähän sitä maailmalla jonkin verran on, mutta Suomessa se on älyttömän harvinaista, hän sanoo.

      – Mikään ei nyt viittaa siihen, että ainetta olisi levinnyt täällä pitkin poikin laajalle alueelle. Toistaiseksi ainakin näyttää siltä, että tämä on rajautunut Rovaniemen alueelle, mutta varmaksi sitä ei voi sanoa ennen tarkempia selvityksiä.

      Seikkula korostaa, että vielä ei tiedetä varmaksi sitä, mikä aine tarkalleen olisi neljän miehen kuolemat aiheuttanut. Tällä hetkellä kyse on vasta epäilyistä.

      Lapin poliisi varoitti vaaleanpunaisesta jauhemaisesta huumausaineesta ensimmäisen kerran tällä viikolla jo torstaina.

      Poliisi on Seikkulan mukaan jo kuullut joitakin ihmisiä tutkintaan liittyen. Useampia ihmisiä on hänen mukaansa ollut ja on edelleen kiinniotettuna asiaan liittyen.

      TUTKINNAN edetessä rikosnimikkeet voivat vielä muuttua.

      – Herkästi huumekuolemia aiheuttavan laittoman aineen myyjää tai valmistajaa voidaan epäillä kuolemantuottamuksesta tai törkeästä kuolemantuottamuksesta, poliisin tiedotteessa sanotaan.

      Tällä hetkellä poliisille on ensisijaista selvittää, mihin aineeseen kuolemat liittyvät ja saada akuuttia hengenvaaraa aiheuttava aine pois kadulta.

      – Käyttäjä ei voi olla koskaan varma, mitä aine todellisuudessa sisältää. Lisäksi poliisi vetoaa kaikkiin asiasta jotakin tietäviin, jotta hengenvaarallinen aine saadaan pois katukaupasta mahdollisimman nopeasti.

    • Anonyymi

      Kuolleita noi 50 miettikää airnb lyhytvuokraus toimintaa.

    • Anonyymi

      eikös löytynykki vieleä airnb kämpästä kiinastatullut aine , jossa kaikki sai käydä ovikoodilla veteleen huumeita.

    • Anonyymi

      airnb sallii senki laita huume kämppä pystyy myy ovi koodilla saat huumeita kukaan ei tiedä. pääset sisään hae huumeet poistu seuraava tulee ..yms.. hellpoo

    • Anonyymi

      vähän niikuin posti posti lokero haet vaan lokerosta pois aineet..airbn kämpästä.

      • Anonyymi

        Voiko tuollainen pitää paikkansa?


    • Anonyymi

      saat koodin puhelimella tilaa jo nyt..

      • Anonyymi

        Onko Suomi 24 huumemyyjien mainoskanava?


    • Anonyymi

      MTV Rovaniemen yössä: Tavalliset teinit myyvät huumeita, velkoja peritään rajuin keinoin – "Väkivaltaa käytetään vailla tolkkua"
      MTV Rovaniemen yössä:"Tavalliset"teinit myyvät huumeita, velkoja peritään rajuin keinoin 5:21
      Videon kuva
      MTV

      Uutiset

      "Näkyy, että yhä nuoremmat ovat sekaisin" – videoreportaasissa rovaniemeläiset nuoret, rikoskomisario ja entinen huumeiden myyjä kertovat huumekaupasta.
      Luetuimmat
      NYT
      TÄNÄÄN
      VIIKKO
      Huvipuiston työntekijät ja nuorisojoukko hakkaavat toisiaan videolla – "Sen voin luvata, että Tivoli Seiterä ei enää ikinä mene Karkkilaan"
      Kansanedustaja Noora Fagerströmin puoliso lähetti uhkaavia viestejä vaimoaan kritisoineille – somevaikuttaja järkyttyi: "Harkitsen rikosilmoitusta"
      Kumiankan hotkaissut bulldoggi joutui leikkaukseen – vatsassa odotti kuitenkin melkoinen yllätys
      Venäjä käyttää nyt jättisummia sotaan – selvitys paljastaa, kuinka rajusti maan budjetti on paukkunut
      NÄYTÄ LISÄÄ
      SUOSITTELEMME SINULLE
      Kun olet kirjautuneena ilmaisella MTV-tunnuksella, tarjoamme sinulle listan uutisista, joiden uskomme kiinnostavan sinua

      Kirjaudu
      JULKAISTU 18.06.2022 06:35
      Viime joulukuussa Rovaniemellä kärysi kannabisrinki, jossa oli mukana kahdeksan alaikäistä. Rikoskomisario Tuomo Seikkulan mukaan tapaus ei ole ainoa laatuaan. Yhä nuoremmat sekaantuvat huumebisnekseen.

      Juhlakansa on kokoontunut Rovaniemen keskustassa sijaitsevien baarien terasseille nauttimaan kesäisestä illasta. Alkoholi virtaa ja ihmiset ovat hyvällä tuulella.

      19-vuotias Meeri Hytinkoski on tullut viettämään iltaa ystävänsä kanssa. Hänen mukaansa huumekauppa ei näy keskustan kaduilla. Rovaniemi on mainettaan parempi.

      – Kun vertaa isompiin Etelä-Suomen kaupunkeihin, niin kyllä täällä on turvallisempaa, Hytinkoski pohtii.

      Vuonna 2010 julkaistiin Reindeerspotting – pako Joulumaasta -dokumentti, joka kertoo raivorehellisellä tavalla narkomaanien elämästä Rovaniemellä.

      Suosittu dokumentti tulee edelleen esiin puhuttaessa kaupungin huumekulttuurista.

      – Huumekauppa näkyy jonkin verran, mutta ei niin paljon kuin Rovaniemellä voisi ajatella sen näkyvän, Emma-Liina Hinno, 22, kertoo ja viittaa dokumentin luomaan mielikuvaan kaupungin menosta.

      Nuhteettomat nuoret lähtevät huumekauppaan
      Täysi-ikäisyyttä lähestyvä poikajoukko on kokoontunut McDonaldsia vastapäätä sijaitsevan kauppakeskuksen aulaan. Jutustelu keskeytyy, kun yhden nuoren puhelin soi.

      Lippispäinen nuori lähtee kiireesti pikaruokalan parkkipaikalle, jossa hän etsii katseellaan soittajaa.

      Paikallisten mukaan huumeet ja raha vaihtavat omistajaa McDonaldsin parkkipaikalla. Lähistöllä aikaansa viettävät myös monet nuoret.

      Rovaniemeläinen Jere kertoo, miksi ryhtyi myymään ja käyttämään huumeita 1:25
      Videon kuva
      MTV

      Uutiset

      Rovaniemeläinen Jere kertoo, miksi ryhtyi myymään ja käyttämään huumeita.
      Huumeita kauppaavat "tavalliset nuoret"
      Rikoskomisario Tuomo Seikkula kertoo, että Rovaniemellä on havaittavissa huolestuttava ilmiö. Poliisi kohtaa aiempaa enemmän nuoria, joita epäillään huumausainekaupasta.

      Vielä huolestuttavampaa Seikkulasta on se, että nämä huumeita kauppaavat nuoret ovat poliisille ennestään tuntemattomia, niin sanotusti "tavallisen taustan omaavia, nuhteettomia" nuoria.

      – Ei ole kyse syrjäytyneistä tai syrjäytymisen uhan alla olevista nuorista. Näiden nuorten elämäntilanne on tavallinen, eikä ole selkeää syytä, miksi huumekauppaan on lähdetty.

      MTV Uutiset haastatteli nuoria Helsingin yössä:"Tästä on tulossa Amerikka" 8:05
      Videon kuva
      MTV

      Uutiset

      Katso myös: MTV Uutiset haastatteli nuoria Helsingin yössä: "Tästä on tulossa Amerikka"
      Teinien huumevyyhdin jäljille päästiin sattumalta
      Viime joulukuussa Rovaniemen poliisi pääsi "teinien huumeliigan" jäljille. Poliisilla oli liikennetehtävä, jonka yhteydessä löytyi myös huumausaineita.

      Kenttävalvonta alkoi tutkia tapausta. Etsinnöillä ja puhutuksilla selvisi, että kyseessä oli laajempi

    • Anonyymi

      Kokaania Rovaniemen kaduilla, mutta on tuttu huume laskettelukeskuksissa. Seikkulan mukaan laskettelukeskuksissa on kova bilekulttuuri, jonka takia sinne tullaan myymään kokaiinia kauempaakin. Poliisi tekee teemaluontoisesti valvontaa laskettelukeskuksissa.

      Myös MTV Uutisten haastattelemalla Jerellä on kokemusta kovemmista huumeista. Hänen oma käyttöpolkunsa alkoi kannabiksesta. Muutaman vuoden kuluttua hän käytti jo suonensisäisiä huumeita.

    • Anonyymi

      ihgu bar k-market

    • Anonyymi

      hullu sampo kalulae ihmetellä täytyy tullin toimintaa jos jätkä ihan ite kertoo et käyttää huumeita ja hakeee niitä ..miksei koskan pidätetty onk rovaniemi kittilä lento kentät huume vapaita kysyn vaan ..tossahan yks rovaniemell leuhkii 300 sadan tyhannen autolla eikä palkka oo kuiu 2700 kuusssa ei helevttii, tulli huume hemmoja täynnä

    • Anonyymi

      finnavi ostettu huume lasten raisakus keskus.

    • Anonyymi

      Maatalous & Metsätalous Kittilä
      Metsänhoito Kittilä
      Pekkala Kyösti Ilkka Tapio, Kittilä
      Nimi:
      Pekkala Kyösti Ilkka Tapio
      Osoite:
      Aakenuksentie 154, 99100 Kittilä
      Web-sivu:
      pekkala-kyosti-ilkka-tapio.onverkossa.fi

    • Anonyymi

      miesten sexii

    • Anonyymi

      airnb sallii huume turisteilun ja prostituution ja veron kierron sehän on selvää.

      • Anonyymi

        Jaha,, niinkö.?


    • Anonyymi

      Lähellä sijaitsevat matkakohteet
      Levi
      156 km
      Ruka
      139 km
      Äkäslompolo
      152 km
      Kittilä
      142 km
      Kuusamo
      149 km
      Levitunturi
      156 km
      Kemi
      105 km
      Tornio
      110 km
      Pyhätunturi
      77 km
      Ylläs
      147 km
      Tromsø
      462 km
      Rovaniemi
      16 km
      Muuntyyppiset majoitukset Airbnb:llä
      Pitkät majoitukset paikassa Oikarainen
      AirbnbSuomiLaplandOikarainen

    • Anonyymi

      Vuokrakohteet paikassa Oikarainen
      Etsi ja varaa ainutlaatuisia majapaikkoja Airbnb:ltä

    • Anonyymi

      yyyyyyyyyyyyy

    • Anonyymi

      oma lehmä ojassa airnb

      • Anonyymi

        Onko nuo huumejutut totta?


    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      zzz

    • Anonyymi

      Minu velipooli on airbmies,ei kautta hoometta ja maksatavero hetti

    • Anonyymi

      ssss

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      rrrr

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      axCA

    • Anonyymi

      aaaa

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      zzzz

    • Anonyymi

      sss

    • Anonyymi

      Pitäkää nyt kuitenkin varanne, kun majoitettu hotelleihin, jotka ovat saneerattu vanhoihin rakennuksiin: https://t.me/c/1878216607/1838
      Niistä voi löytyä vaikka minkälaisia yllätyksiä.
      On June 6, 2023, Diana Álvarez Ramíre uploaded this video of this secret tunnel under her hotel room through her closet. Many viewers claim that it could have been used for spying or human trafficking.

      Her guest with her was afraid to go down further but verified it was connected to a system of tunnels. The tunnels hidden in hotel closets appear to be a strange recurrence.

      On July 12, 2023 it was announced that several hotels were being sued for their connections to human trafficking.

      • Anonyymi

        Onko Rovaniemeltä löytynyt sitä 3 senttiä pitkää jättiläistorakkaa, josta joku lehti kirjoitti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Rovaniemeltä löytynyt sitä 3 senttiä pitkää jättiläistorakkaa, josta joku lehti kirjoitti?

        10centtiä ja lapsen olivat torakat levillä syöneet airnb aunnossa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        10centtiä ja lapsen olivat torakat levillä syöneet airnb aunnossa

        Tuohan on niin tosiuskottavaa valenäyttöä.


    • Anonyymi

      dddd

    • Anonyymi

      xxxxx

    • Anonyymi

      dddd

    • Anonyymi

      dddd

    • Anonyymi

      rrrr

    • Anonyymi

      wwVRBATNSYMU

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      zzz

    • Anonyymi

      ssss

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      ssss

    • Anonyymi

      xxxx

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Voi teitä tolikat….

      • Anonyymi

        Voi, voi, voi ja piimälimppu.


    • Anonyymi

      xxxxx

    • Anonyymi

      xxx

    • Anonyymi

      zzz

    • Anonyymi

      ssss

    • Anonyymi

      xxx

    • Anonyymi

      xxxx

    • Anonyymi

      DDD

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      xxx

    • Anonyymi

      Täälläkin näitä vinoumistaan kiinnipitäviä ,uutteria nettimanipuloijia.

    • Anonyymi

      ddddddddddddddddddddddddddd

      • Anonyymi

        Anna Ruotsin sanakirjan hakutulokset!


    • Anonyymi

      xxxx

    • Anonyymi

      ssss

    • Anonyymi

      DDDD

      • Anonyymi

        Viimeinen sana ja Perttu Karppinen on aika vahvoilla tänään.
        Mutta hän on lähes vakiesiintyjä Rosa Kettumäen perjantai-iltojen iloksi näkemässämme Viimeisessä sanassa.


    • Anonyymi

      xxx

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      xxx

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      xxxx

    • Anonyymi

      xxx

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      aaaa

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      www

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8276
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe