Aisurileikit, swingerit, parinvaito vai mikä ?

Anonyymi-ap

Jos pitäsi valita joku vaihtoehto noista, niin mikä olisi mieluisin teidän pariskunnalle ?

32

1085

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Parin naisena, jos noista pitäis valita, niin aisurileikit, mikäli tuolle miehelle sellainen sopisi ?

      • Anonyymi

        Mitä arvelet sopisiko ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä arvelet sopisiko ?

        Pitää illalla kysyä :D


      • Anonyymi

        No eikö sulla ole rahaa maksuusi.


    • Anonyymi

      Aisuri fetissit, ehdottomasti.

      • Anonyymi

        Ap.llä olikysymyksenä myös noiden fetissien toteutus. Mikä siis noista olisi miellyttävin ?


    • Kaikki noi yhdessä, vielä se että vaimo käy yksinäänkin muiden kanssa ja tulee kiimaisena ja märkänä takaisin ❤️

      • Anonyymi

        Ajattelin myös samaa.


      • Anonyymi

        No mitä tuota kerroit. Olet mikä olet ja hoida hommasi.


    • Anonyymi

      Miehenä voisin lähteä mukaan tuollaiseen aisurijuttuun. Jos tuota perustella täytyy, niin sellainen suunniteltu ja pienen porukan kimppa, jossa olisin katselemassa. En välttämättä halua osllistua.

    • Anonyymi

      Joopa joo, kyllä täällä nyt elvistellään, kuinka mä katselen vierestä, kun vaimoa pannaan. Tosipaikan tullen menee pupu pöksyyn. Nainen 32v.

      • Anonyymi

        Ei ole mennyt kertaakaan vielä. Mutta pöksyissä ahdistaa kyllä kun aina niin kiihottaa ne tilanteet.
        T.parin mies


      • Ei kyllä mene, päinvastoin!


    • Aisurina pitäisin kyllä vaimoa hyvänä samalla kuin hän rakastelee toisen kanssa, mutta jos haluavat, voin odottaa vuoroani vaikka eri huoneessa tai autossa. Tai sitten kotona kunnes hän tulee...

      • Anonyymi

        Loppupelissä nämä ukot on lapatossu tumpeloita joilla ei seiso muu kuin järki 😅🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loppupelissä nämä ukot on lapatossu tumpeloita joilla ei seiso muu kuin järki 😅🤣

        Onneksi sulla tuo järki ei seiso. Järkeehän sulla ei ole tunnetusti ole.


      • Anonyymi

        Tuo kuullostaisi hyvältä näin naisen mielestä. Olen tuosta aisuri jutusta haaveillut ja on siitä kerran puhettakin ollut, mutta sunnitelma ei ole edennyt pidemmälle.


      • Anonyymi

        Minä olen katsellut vierestä, kun vaimoani naidaan. Näkeminen kiihottaa minua. Tietenkin tuohon aisurijuttuun liitty paljon muuta kiihottavaa myös. Jokaiselle soiva varsio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen katsellut vierestä, kun vaimoani naidaan. Näkeminen kiihottaa minua. Tietenkin tuohon aisurijuttuun liitty paljon muuta kiihottavaa myös. Jokaiselle soiva varsio.

        Niin kuin mitä ?


    • Anonyymi

      Eka vaihtoehto olis mieluisin.

    • Anonyymi

      Kuka mistäkin tykkää. Kokemuksesta naisena tiedän, että tuo aisurijuttu on hyvä ja turvallisin, tietenkin sillä varauksella, että sulla on tuo aisuri. Olen harrastanut seksiä vieraan miehen kanssa, oman mieheni katsellessa. Kivaa, ja kiihottavaa aikuiten leikkiä.

    • Anonyymi

      Nois aisuri leikeis on monii juttuja ja versioi. Mies katselee osallistumatta tai osallistuu sessioon. Mies voi olla alistettu tai sitten ei mitään alistamista ei tapahdu. Myös nainen voi olla alistettu tai sidottuna esim. ja sitten toimia täysin vapaaehtoisesti.

    • Anonyymi

      Suosikkini on parinvaihto. Olen kokeillut myös muita vaihtoehtoja.
      Tuo suosikki on kuitenkin tasa-arvoisempi, kun myös oma mies saa nauttia vieraasta. Kolmen kimpassa hän jäi vähän sivuun, kun vieraamme oli niin viriili panija ja minähän annoin panna.
      Swingerillat myös ihania, kun voi nauttia monesta eri miehestä ja oma mieskin saa niin monelta kuin pystyy ja haluaa.

      • Anonyymi

        Oma mies saa nauttia, ok.mutta jos ei välttämäät haluakkaan.


    • Anonyymi

      Aisurista en tiedä, mutta kahden miehen kanssa on kiva välillä peuhata ja olla heidän keskipisteenään.❤️

    • Anonyymi

      Aisurin vaimona minua kiihottaa mieheni läsnä olo. Tuntuu turvalliselta, kun on tuttu katselemassa. Myöskin tuohon liittyy monia muita hyvin kiihottavia elementtejä. Pannaan paljaalla ja lasketaan sisälle. Nuolemiset jne.

    • Aisurileikit, on myös kokeiltu.

    • Meillä aisurileikit käy, on muutaman kerran kokeiltukin

    • Anonyymi

      Itse menin nuorena tyttönä kihloihin itsekkään työmiehen kanssa joka oli mielettömän mustasukkainen ja aina nyrkit pystyssä joka paikassa. Opetti minut pelkäämään ja vihaamaan seksiä, pani ja poistui telkan ja kaljapullon ääreen.
      Pelkäsin seksihetkiä ja minusta oli jo tulossa pyhäkoulutyttö joka häpesi seksiä ja itseään. Edes roskapussia tämä sovinisti ei saanut vietyä, ikkunasta kyttäsi kun itse sen vein etten vaan jutellut miehille.

      Muutaman mustan silmän jälkeen häivyin, nyt olisin jo haudassa jos olisin jäänyt.
      Kohta tapasin nykyisen mieheni (1985 tammikuussa) joka opiskeli ja valmistui hyvään asemaan, viisauden ja sivistyksen huomasin heti.
      Hän alkoi johdattaa minua seksinsaloihin ja aloimme harrastaa ns.kolmansiapyöriä, aluksi se jännitti ja oudoksutti, mutta aloin pitämään vieraista miehistä.
      Koko "aisuri"- nimitys on tyhmä sillä oma mieheni tykkää kuvata ja katsella, joskus osallistuakin, mutta mitään alistumisleikkejä meillä ei ole.
      Hän sanoi jo alussa, että jumaloi noin kaunista naista ja haluaa tehdä elämäni sen arvoiseksi. Ulkomaat, kylpylät, nähtävyydet hän minulle näytti ja myös seksin sillä se ei ole itseltä pois jos haluaa rakkaalleen antaa kaiken. Päinvastoin; kiinnyin häneen entistä enemmän, kun huomasin kaiken lämmön ja arvostuksen itseäni kohtaan.
      Kesämökin ja talomme hän hankki itse ja siivoaa molemmat ja pitää muutenkin kunnossa, en ole siivonnut vuosiin kotiamme, koska hänellä on aikaa mutta minulla ei.
      Hän etsii minulle seuralaiset netistä ja osaa valkata ne oikeat tiheällä kammalla, koko edellinen viikko on jännittävää odotusta ja seuraavan viikon hyrisen kuin kissa ja olen sinut maailman kanssa. Kaikki on tavallaan esileikin esileikkiä ja antaa omaan seksiimme sen voimakkaan alkulatauksen jonka avulla jaksaa arjen haasteet.

      Joskus menemme erikseen baariin ja mieheni seuraa sivusta kuherteluani vieraan kanssa, toisinaan hän on jo etsinyt vieraan ja ilmoitta tälle ulkonäköni tai jonkin tunnistautumistavan. On suunnattoman kiihottavaa odottaa täysin tuntemattoman miehen tulevan hakemaan minua tanssiin ja alkavan lähennellä, olen heti täysin märkänä...
      Sitten vieras suutelee ja alkaa mennä hameen alle ja mieheni näkee kaiken ja saa siitä kiksejä, sitten menemme meille tai hotelliin sekstaamaan tai matkailuautoon miksei.

      Kaikki nämä jutut saa minut aivan hurmioon jota normaaliseksissä kotona en pysty saavuttamaan eli seikkailu on kaiken a ja o. Kerran vieras laittoi jääkaappikylmän anustapin peppuuni ja alkoi naida, olin korsetissa ja saumasukissa kuin portto ja sitä kai halusinkin olla, sille orkulle ei löydy sanoja kun filmikin katkesi päästäni hetkeksi. Sen kaiken mieheni sai videolle ja katselemme sitä yhdessä, se oli yksi tähtihetkistäni.

      Sitten täällä nämä sivistymättömät pellet arvostelevat ja ilkkuvat meidän elämäntavallemme ja haukkuvat nössöksi. Kutsutteko te itseänne miehiksi, kun tuomitsitte muita ja hakkaatte naisianne, aito mies ei koskaan lyö, etenkään naista tai edes toista miestä, sellainen on brutaalia ja alkukantaista macoilua.
      Joka vuosi 50 naista tapetaan mustasukkaisuuden takia Suomessa, mutta näistä ei uskalleta puhua. Sellainen on rikollista ja särkee koko perheen ja syyllinen istuu vuosia linnassa ilman lapsiaan ja näillä on muka oikeus ilkkua meitä jotka emme ole tehneet mitään rikosta.

      Koskaan emme ota mukaan omistushaluisia ja itsekkäitä sivistymättömiä öykkäreitä, myös tupakointi ja alkoholi ovat rajoilla.
      Olen jo 60 iältäni ja kolmekymppiset miehet piirittävät ja päässeet peitonkin alle kanssani, olen hoikka ja hyväkuntoinen kuten tyylitietoinen.
      Vieraita miehiä on ollut viitisenkymmentä vuosien mittaan ja neljäsosa käyneet monestikin meillä, nyt puolenkymmentä jotka saapuu yhdellä tekstarilla mutta lisää löytyy heti jos haluamme kunnon seikkailun.

      Meidän liitossa seksi on lisämauste ja liima joka pitää kaiken kasassa, lapset omillaan eivätkä tiedä tästä mitään. Nyt helppoa, kun raskaus ei enää huolena ja helppo tulla ja mennä eikä avioriitoja sillä rahanpuute ei liioin vaivaa eikä muita riitoja ole. Seksi tapahtuu korvien välissä ja siksi siihen tarvitaan viisautta kuten epäitsekkyyttä. Täällä olisi mukavaa vaihtaa kokemuksia, mutta nämä näköalattomat moukat ovat pilanneet kaiken mitkä eivät ymmärrä mitään seksistä ja naisesta.
      Marja 60v.

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 188
      2166
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      2002
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      160
      1719
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      146
      1642
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1224
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe