Tiedotus: 2.9. eikä vielä automaattista tienaamista

Onpassive on todellakin aloittanut rahastamisen. Valuutan nimi "kreditti" on nyt vaihtunut, se on "okoin". Rahanlahjoittaminen Ashille näyttäisi olevan mahdollista sillä maksunapit toimivat ja vallankumouksellisen o-connectin voisi ostaa kolmeksi kuukaudeksi sopuhintaan $270.

Mutta ensinnäkään minä en tarvitse sitä koska ilmaisia ratkaisuja on tarjolla ja hinta minun tarpeisiini on todella kova. Yleisestikin kenelläkään tavallisella ihmisellä ei ole mitään järkeä maksaa tuollaista hintaa jos tarve videopalavereille on muutama vuodessa ja ilmaisia on saatavilla. Kenelläkään ei ole siis syytä ostaa sitä tarpeeseen.

Mutta jotta saisin automaattista tienaamista, minun pitäisi ostaa se. Minulla on kuitenkin ongelma, minulla ei ole verkostoa. Minun täytyisi ensin maksaa ja sitten hankkia ainakin yksi jäsen joka ostaisi, jotta saisin seuraavat kolme kuukautta ilmaiseksi. Siitä eteenpäin saisin "okoineja" ilmeisesti 25% per hankintahinta $270 per hankkimani ostaja. Ja ehkä "okoineja" pystyisi vaihtamaan takaisin rahaksikin. Mutta en minä tuolla hinnalla ala kuluttamaan aikaani ja värvätä ihmisiä ostamaan tuote jolla he eivät tee mitään ja motiivilla, että "ala sinäkin tienata värväämällä ihmisiä". Ehei.

Ai niin, mutta onpassivehan hankkii minulle asiakkaita. Tosiaan, jos perustajajäsenten tilejä oli 1,4 miljoonaa ja minä olisin yksi siihen lisää, niin saisin yhden jäsenen aina 1,4 miljoonaa liittyjää kohti. Ja näiden pitäisi olla sellaisia jotka liittyvät muuten kuin liittymislinkin kautta. Siis suoraan onpassiven sivuilta. Mutta eihän onpassive markkinoi itseään mitenkään, kukaan ei tunne sitä. Miten kukaan edes eksyisi koskaan onpassiven sivulle liittymään?! Aika pitkään joutuisin siis odottelemaan.

Summasummarum, automaattinen tienaaminen ei siis ole alkanut.

21

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unohtui vielä, jos ostaisin o-connectin ja alkaisin puuhata videopalaveria, niin kuka siihen voisi liittyä mukaan? Mistään ei nimittäin käy ilmi voiko o-connect palaveriin osallistua sellainen joka ei ole rekisteröitynyt ja ostanut o-connectia.

      No, tätä ei ole vaivauduttu selvittämään yksinkertaisesti sen vuoksi, että eihän kukaan ikinä koskaan käytä o-connectia mihinkään. Sehän on olemassa vain automaattisen tienaamisen välineenä, ei sitä ole tarkoitettukaan käytettäväksi. Voi olla mielenkiintoista miten tuomioistuin tulkitsee tämän kun Ash joutuu oikeuteen, MUAHAHAHAA

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­­N­­y­­m­f­­o­m­­­a­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Automaattinen Tienaaminen Oy: pitääkö minun ostaa joka kuukausi jotain, jotta voin tienata automaattisesti?

      Voinko muuttaa automaattisesti tienaamiani Ocoineja rajattoman määrän euroiksi, jotka näkyvät henkilökohtaisella pankkitililläni?

      Montako O-Connect-pakettia minun pitää myydä, jotta Onpassiven tilittämät automaattiset tienaamiseni ovat tasan 4.000 euroa?

      Jos myyn Onpassiven tuotteita, mikä osuus tässä on automaattista tienaamista?

    • Automaattinen Tienaaminen Oy ei kerro koko totuutta kun puhuu tienaamisesta. Hän lupailee tienaamista jos liityt hänen linkkinsä kautta, mutta sillä tavalla tienaa vain hän, ei liittyjä. Jotta liittyjä voisi tienata, hänen pitää hankkia asiakkaita itselleen kuten edellä on kerrottu.

      Tienaaminen ei todellakaan ole automaattista eikä maksettu korvaus riitä kattamaan värväykseen kulutettua aikaa.

      Puheet siitä että onpassive hankkisi automaattisesti jäseniä ovat puutaheinää. Sellaisia syntyy vain niin että joku liittyy onpassiveen suoraan sivuston kautta eikä kenenkään kutsulinkin kautta. Ja siellä on jo valmiiksi 1,4 milj. käyttäjätiliä odottamassa näitä liittyjiä, joten jos 1,4 miljoonaa liittyy tätä kautta, voit saada heistä yhden.

      Ja pidä kiirettä asiakkaiden hankinnassa. Kolmen kuukauden kuluttua joudut maksamaan maksun uudelleen jollet ole saanut hankittua yhtään asiakasta.

      Tällaista teille markkinoidaan.

    • Anonyymi

      Onpassive on erittäin pirullinen kusetus. Kolmen kuukauden välein on pakko maksaa jos ei ole saanut hankittua asiakkaita. Ja Ashille riittää kun jäsen maksaa maksun edes kertaalleen. Kyllä vähempiosaisia taas viedään ja kovaa. Ainoa hyvä puoli on että nämä värvääjätkin joutuvat maksamaan jos eivät saa lisää asiakkaita.

      • Anonyymi

        Onpassivessa mitään ei ole "pakko" maksaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpassivessa mitään ei ole "pakko" maksaa

        Ei tietenkään ole pakko. Mutta jos et osta tuotetta, et tienaakaan. Vaan eipä silti, et tienaa vaikka ostaisitkin, koska okoinilla ei ole mitään arvoa.


    • Anonyymi

      Tienasin mukavasti oluttölkkien panteilla, ostin naapureillekin olutta ja tienasin taas lisää.

    • Anonyymi

      Surullisen tästä tekee se, että lahkolaiset uskovat tienaavansa saadessaan Ocoineja, joilla ei ole Onpassiven ulkopuolella minkäänlaista arvoa.

      Sanoisin, että Onpassive on todellakin keksinyt pyramidi 2.0:n, jossa ”perustajat” joutuivat maksamaan 97 dollaria saamatta vastineeksi yhtään mitään ja sen jälkeen vielä muutaman kuukauden välein lisää saamatta edelleenkään yhtään mitään.

      Se vähä mitä verkostomarkkinointia tunnen, sanoisin, että ei kai ihan näin härskiä ole aiemmin ollutkaan. Onecoinin konsepti oli erilainen, jossa rahastettiin ymmärtääkseni yksi kierros, mutta Onpassivessa rahastuskierroksia tapahtuu kuukauden tai kolmen kuukauden välein lahkolaisen tyhmyydestä riippuen.

      • Anonyymi

        Näin se menee. Jos saat hankittua yhden maksavan asiakkaan "tienaat" okoineja - kas kummaa - juuri ja juuri sen verran että saat "ostettua" seuraavan kolmen kuukauden jakson. Ja seuraavalla jaksolla on taas sama ongelma ja jos et saa hankittua ostajaa, joudut itse maksamaan oikealla rahalla seuraavan jakson.

        Ja myyntitehtävän tekee todella haastavaksi se ettei kenelläkään ole tarvetta tämänhintaiselle videokonferenssityökalulle, jonka ainoa valtti on että siihen pääsee tuhansia osallistujia. Ilmaiset työkalut täyttävät kaikki tavallisen henkilön tarpeet. Ja tuotteen myynti, ei sen ominaisuuksilla, vaan väitteellä "tienaat jos ostat" on hyvin harmaalla alueella.

        Erikoista että Automaattinen Tienaaminen Oy ei kommentoi näitä väitteitä lainkaan, eikö totta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin se menee. Jos saat hankittua yhden maksavan asiakkaan "tienaat" okoineja - kas kummaa - juuri ja juuri sen verran että saat "ostettua" seuraavan kolmen kuukauden jakson. Ja seuraavalla jaksolla on taas sama ongelma ja jos et saa hankittua ostajaa, joudut itse maksamaan oikealla rahalla seuraavan jakson.

        Ja myyntitehtävän tekee todella haastavaksi se ettei kenelläkään ole tarvetta tämänhintaiselle videokonferenssityökalulle, jonka ainoa valtti on että siihen pääsee tuhansia osallistujia. Ilmaiset työkalut täyttävät kaikki tavallisen henkilön tarpeet. Ja tuotteen myynti, ei sen ominaisuuksilla, vaan väitteellä "tienaat jos ostat" on hyvin harmaalla alueella.

        Erikoista että Automaattinen Tienaaminen Oy ei kommentoi näitä väitteitä lainkaan, eikö totta?

        Kyllä on erikoista.

        Voisikohan tämä täyttää rahankeräysrikoksen tunnusmerkistön? Mietin lähinnä sitä, olisiko poliisi kiinnostunut aloittamaan esitutkintaa, jos syytä epäillä -kynnys ylittyy?

        Suomen rikoslaissa rahankeräyslain 2 luvun 7 §:n Kiellettyä on lisäksi kerätä rahaa ja virtuaalivaluuttaa -kohdan 2. momentissa säädetään näin:
        "pyramidipelin muodossa siten, että toimintaan liittyvän henkilön ansainta- tai voittomahdollisuudet osaksi tai kokonaan muodostuvat vastikkeetta niistä maksuista, joita toimintaan myöhemmin mukaan liittyvät maksavat osallistumismaksuina tai muina kerta- tai toistuvaissuorituksina."

        Jos Onpassiven kusetus on toteutettu niin ovelasti, ettei rahastus edellytäkään uusien jäsenten hankintaa, vaan ainoastaan olemassa olevien jäsenten jatkuvaa maksamista Onpassiveen, josta heille maksetaan Okoineja "automaattisen tienaamisen" muodossa – siis valuuttaa, jolla ei ole oikeaa arvoa –, tuo ei ehkä sittenkään riko rahankeräyslakia.

        Perustelen tämän sillä, että oheisessa Finlexistä lainaamassani momentissa puhutaan nimenomaan myöhemmin mukaan liittyvistä jäsenistä. Voi nimittäin hyvin olla, että edes lainsäätäjä ei ole tullut ajatelleeksi sellaista mahdollisuutta, että ihmiset voisivat olla niin typeriä, että maksavat satasen siitä, että saavat kuusikymppiä takaisin ja ajattelevat näin jääneensä voitolle 60 euroa.

        Juridisesti katsoen tämä on muutenkin hieman hankalaa, sillä mikään laki tuskin voi estää sitä, jos joku haluaa tietoisesti hölmöillä. Toki tyhmyydestä pitäisi sakottaa, mutta ainakaan vielä Suomen rikoslaissa ei ole kriminalisoitu tyhmyyttä tai törkeää tyhmyyttä.

        Yhtä kaikki, nyt lahkolaiset uskovat aloittaneensa automaattisen tienaamisen, eikä Okoinien tulvaa voi pysäyttää mikään. Tällä psykologisella tempulla Ash sai rauhoitettua tilanteen ja pelattua itselleen aikaa sen verran, että ehtii miettiä seuraavaa siirtoaan.

        Tavallisessa kivijalkakaupassa käyvässä maksuvälineeksi Onpassiven Okoinit eivät tietenkään koskaan tule muuttumaan, mutta tämän oivaltamiseen kuluu lahkolaisilta varovastikin arvioiden muutama vuosi. Niinpä saamme lukea huvittuneina, ja heidän puolestaan toki myös harmistuneina, höpinöitä automaattisesta tienaamisesta arvatenkin vielä hyvin pitkään.


    • Anonyymi

      Nyt vasta luin tämän isommalta näytöltä. Vai että valuutan nimi todella on "Okoin" erotukseksi kusetusrahasta Onecoin.

      Mitä kusetuksen eroon näiden kahden välillä tulee, on lähinnä vissiin sitten valuutan kirjoitusasu. Kusetuksen euromäärässä Onecoin lienee edelleen hurjasti edellä, mutta jokainen pumpattu oikea raha Onpassiveen kaventaa Onecoinin toistaiseksi pitämää johtoasemaa verkostomarkkinoinnin saralla.

    • Onpassive on USA:n oikeusviranomaisten mukaan kerännyt rahaa $108 miljoonaa, joten kyllä se meidän wincapitamme on jo ohittanut. Onecoinia tämä ei voi varmastikaan tavoittaa, mutta kyllä Ash saattaa toiset sata miljoonaa vielä kerätä hölmöiltä.

      Ashia vastaan on jo tehty kantelu ja vaikka tässä myydäänkin olemassaolevaa tuotetta, tämä rahastustyyli kyllä sotii oikeustajua vastaan ja Ash joutuu ottamaan syytteen tosissaan. Ehkä juuri kantelun takia hän aktivoituikin toimintaan ja julkaisi jotain myytävää, johan sitä on viisi vuotta odoteltukin. Ash on tähän asti kerännyt rahaa Youtubelta jumalanpalvelusvideoillaan, joilla on kymmeniätuhansia katsontakertoja ja kanavalla puoli miljoonaa tilaajaa, ja häntä varmasti harmittaa, kun joutui helpon ja varman tulonlähteen rinnalla lähtemään vaarallisille vesille.

    • Tämä on selvä pyramidipeli, pitäisiköhän ilkeyttään tehdä tutkintapyyntö? Muutaman suomalaisen lahkolaisen nimi on tiedossa joten ainakin he pääsisivät kuulusteluun.

      Onpassive on siitä ovela, että se ei ilmoita kirjallisesti bonuspläniä, ainoastaan suullisesti jumalanpalveluksissa. Automaattinentienaaminen.fi sivustolta sen voi lukea ja sitähän voi käyttää todistusaineistonakin. Mahtaakohan Jyri poistaa sen heti kun lukee tämän, MUAHAHAA

      Bonukset tulevat tällä tietoa näin: ensimmäinen ostaja=>saat seuraavan jakson ilmaiseksi, tästä eteenpäin saat 25% tuotteen hinnasta per ostaja. Eli jos minulla on viisi jäsentä pyramidissa ja he jatkavat tilauksen maksamista, minä saan seuraavan jakson aina veloituksetta ja tienaan tuotteen hinnan verran, oliko se jotain 250€ per kolme kuukautta. Tonni vuodessa eli ei sillä kuuhun mennä. En minä tuolla hinnalla vaivautuisi edes kissaa sanomaan.

      • Anonyymi

        Kävikö jostain ilmi, että Onpassiven jälleenmyyjä tienaa oikeaa rahaa, vai ovatko muodostuneet komissiot alennuskuponkeja, joilla saa rabattia seuraavista pakko-ostoista?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kävikö jostain ilmi, että Onpassiven jälleenmyyjä tienaa oikeaa rahaa, vai ovatko muodostuneet komissiot alennuskuponkeja, joilla saa rabattia seuraavista pakko-ostoista?

        Muodostuneet komissiot ovat alennuskuponkeja, nimeltään "Okoin" ja arvo $1. Onpassiven "ekosysteemissä" on ainoastaan painikkeet joilla voi ostaa "Okoineja", mutta ei ole painikkeita joilla voisi lunastaa omistamiaan "Okoineja". Ehkä sellaiset painikkeet ovat tulossa "ihan kohta".

        Eli puheet automaattisen tienaamisen alkamisesta ovat roskaa niin kauan kunnes "Okoineja" voi lunastaa.


    • Anonyymi

      Kyllä Ash Mufareh lähtee vaarallisille vesille kun julkaisee maksullisia tuotteita. Sitten kun lahkolaiset ovat aikansa tienanneet okoineja alkaa ennen pitkää kyselyt koska niitä voi vaihtaa rahaksi. Ja sitten show vasta alkaa kun hänen on pakko tehdä ratkaisu vetääkö töpseli seinästä vai alkaako lähetellä rahoja takaisinpäin.

      Siinä on Ashilla puuhastelua kun alkaa kirjoitella yksittäisiä maksumääräyksiä lähes miljoonalle jäsenelle. Jos muistetaan wincapitaa, niin Kailajärven piti laittaa kioski kiinni jollain verukkeella kun aika ei riittänyt kaikkien pyydettyjen tilitysten tekemiseen.

      Ja lopuksi, jos joku todella saa pystyyn luokkaa tuhannen hengen videopalaverin, Ash kärsii raskaat tappiot koska onpassiven keräämä kuukausimaksu ei riitä kattamaan sellaisen konferenssin tiedonsiirtokuluja.

    • Anonyymi

      Minä tiedän! Jokainen tienaa koineja aina juuri sen verran että joka kerralla joutuu pulittamaan kympin tai kaksi. Ja muutaman kierroksen voisi jäädä voitollekin mutta niin vähän että sellaista määrää ei anneta nostaa. Tämä voisi jatkua vuosia ja jonnet maksaa.

    • Anonyymi

      Kylläpäs nyt porukkaa harmittaa!

      • Anonyymi

        Mutta eivät nämä onpassivilaiset sitä myönnä.


    • Anonyymi

      Kyllä tästä onpassivesta ja ainakin automaattinentienaaminen.fi sivustosta on tutkintapyyntö tehtävä. Sen verran härskiä toimintaa. Ja tosiaan, mitään automaattista tienaamista ei ole ennen kuin arvottomia okoineja pystyy vaihtamaan rahaksi. Ja sitä päivää saadaan odottaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe