Lexus IS300H F Sport 2014 vai 2018

Anonyymi-ap

Hei!

Molemmat mallit koeajettu ja facelift vaikutti voimalinja puolesta jouhevammalta ja vastasi kaasuun paremmin. Aivan kuin hybridi järjestelmää olisi aavistuksen viety parempaan suuntaan. Myös jousituksessa pientä parannusta, ei niin kova kuin pre-faceliftissa. Uudemmassa oli ei säädettävä alusta, joten mahtoikohan se vaikuttaa.. tietysti rengastuksella saadaan myös melko paljonkin eroja. Omaan makuun ei kumpikaan liian jäykkiä, vaan sopivan jämäköitä eikä kuitenkaan epämiellyttäviä. Ulkonäköön en ota kantaa, tämä on täysin mielipide kysymys. Tosin omaan silmään hienoja molemmat, facelift modernimpi.
Onko muut päässy testaamaan näitä kahta, oletteko huomanneet eroja hybridilinjassa tai ajettavuudessa. Eipä näitä (varsinkaan uudempaa 2018-) ole juurikaan tarjolla. Harvinaisuutensa vuoksi hinnat pystytään näköjään myös pitämään korkeina. Toki näin se on kaikissa vähän harvinaisemmissa autoissa merkistä riippumatta.

4

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Facelift-mallissa, osa sisätilojen materiaaleista on entisestään kestävämpiä. Lämmityslaite ym. paneelin sovitus keskikonsoliin visuaalisesti erilainen. "Pianolakatun" kaltaiset sisustusosat korvattu vähemmän naarmuutumisarilla. Osa alustan tukivarsista alumiinia, prässätyn pellin sijaan.

      Facelift-malli ikääntyy alkuperäistä hillitymmin, sisämateriaalien suhteen. Ulkonäköosien muutokset makuasia. Speksin parannukset tulee ottaa huomioon, ajovalot ainakin muuttuneet.

      Autojen määrä käytettyjen markkinoilla on rajattu. Jos auto on tuotu Suomeen muualta, kuin pohjoismaista (Ruotsista yleensä) voi speksissä olla eroja (PTC-vastus lämmityslaitteessa?, lämmitettävä ratti? ym.). Osa eroista ei ole ilmeisiä ts. paljastuu vain osanumeroiden poikkeamista, autoyksilön kohdemarkkinan suhteen.

      Ylipäätään Toyota ei yleensä päivitä autojaan jatkuvaan tahtiin, vaan parannukset suoritetaan juurikin "facelift" myötä, pienempänä tai suurempana. Havaittujen parannuskohteiden muutokset julkaistaan aina yhdellä kertaa, harvahkoon tahtiin.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        💋 ­­N­­y­­­m­­­f­­o­m­­­a­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Olen joskus koeajanut, mutta en kyllä niin suurta eroa voimalinjoissa huomannut eroa. Suurin ero tulee molempiin ajotilasäädöstä. ECO tahmea eikä tunnu kiihtyvän hyvin osakaasulla. NORM hyvä kuin mikä ja SPORT reagoikin sitten erittäin nopeasti.

    • Anonyymi

      Minulla on ollut tämä uudempi facelift IS300H F Sport nyt reilu pari vuotta. Valitettavasti vertailupohjaa ei ole muihin, mutta olen erittäin tyytyväinen autoon. Tunnelma kabiinissa kuin vähän erikoisemmassakin autossa ja myös ulkonäön puolesta erottuu edukseen. Ajettavuus ja voimalinja mielestäni onnistunut, menee kevyesti, jopa eleettömästi tämän kokoluokan peliksi. Räppäilyvuodet on jo takana, joten suorituskykykin vähintäänkin riittävä varsinkin sport-moodilla. Harvinainen näky liikenteessä ja löytää parkkipaikalla, vaikka itsellä vähän tylsä valkoinen väri. Mikä parasta, pohjimmiltaan Toyotan tekniikkaa ja huollot toimii. Vähän näitä on tarjolla kuten jo aiemmin todettu, valkoisia ja mustia taitaa olla eniten.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe