YLE uutiset suojelee demareita

Anonyymi-ap

YLE uutiset ei ole tietääkseni uutisoinut lainkaan siitä SDP:n uudella puheenjohtajalla on natsi/88 menneisyys. Eikä myöskään sanaakaan uuden puoluesihteerin sadistisesta kissojen kiduttamisesta, tappamisesta, elävältä polttamisesta?

Jokainen voi kuvitella jos tällaisia tyyppejä valittaisiin jonkin toisen puolueen johtoon niin menossa olisi hirmuinen paskamyrsky ja TV studio täynnä vihaisia kommentoijia ja tuomitsijoita, mutta kun kyseessä demarit ei mitään - täydellinen radiohiljaisuus valtiollisen uutistalon suunnalta.

14

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Antakaa juma....ta jo niiden vanhojen asioiden olla, mitä niitä kaivelee. "Sitä tikulla silmään joka vanhoja kaivelee"

    • Anonyymi

      Jos kissantappaja demari olisi persu tai joku muu YLE uutisoisi siitä joka päivä, nyt ei mitään.

    • Anonyymi

      Nyt YLE julkaissut Taloustutkimuksen tutkimuksen, jonka mukaan demarin kanssa voidaan mieluiten ryhtyä parisuhteeseen. Tutkimuksesta on kerrottu, kuinka moni on vastannut kyselyyn, mutta ei sitä, missä suhteessa minkäkin puolueen kannattajat ovat vastanneet. Tämän voi päätellä valitsemalla omaksi puolueekseen demarit, niin tosiasiassa heidän kanssaan parisuhteeseen voisi ryhtyä vihervasemmiston edustaja...

      • Anonyymi

        Eräässä lehdessä kolumnisti kertoi millainen aivokuva on oikeistokonservatiivilla ja miksi hän on juuri sellainen kuin on. Hän lisäksi korosti kuinka "fiksuilla liberaaleilla" aivokuva on täysin erilainen. Tuo lehti meni mulla lopulliseen boikottii tuollaisen saastan levityksen takia ja lehti on muutenkin ratsastanut vihervasemmiston humpalla viime vuodet.
        On oksettavaa ja törkeää natsismin kaltaista kommentointia missä halutaan julistaa ns paremmat ja huonommat ihmiset.
        Muistan sen toisen tutkimuksen missä todettiin vihervasemmiston kärsivän enemmän psyykkisistä mielenhäiriöistä ja kaskummaa koko tutkimus ammuttiin alas "höttötukimuksena" ja politikointina.
        Eli pilkata, mustamaalata, haukkua ja p.skaa saa puhua niin paljon kun sielu sietää kunhan kohde on vain oikeistolainen.
        Tämä on mielisairas ja todella vaarallinen aikakausi eikä se vaara tälläkertaa tule rajan takaa.


    • Anonyymi

      Tänään 5.9 ylyssä haastateltiin fyhrer-anttia. Haastattelia kysyi antin natsikohusta hyvin pahoittelevan oloisena, ilmeisesti oli sovittu, että asiaa käsitellään lyhyesti mutta hyvin kevyesti, ja tyytyi heti vastaukseen. Jos vastaajana olisi ollut persu, haastattelija olisi käynyt päälle kuten yleinen syyttäjä, antamatta haastateltavalle puheenvuoroa.
      Yle on demarien perseen nuolija.

    • Anonyymi

      YLE on yksi pahin primus motoottori tämän ärsyttävän aiheen jokapäiväiseen kouhkaamiseen. Ihan kuin Suomi olisi joku entinen natsi saksa ja tekee tämän takia, jos suomikuvasta puhutaan maailmalle, hallaa todella pahasti. YLE:n ainut tarkoitus on kaataa hallitus koska sen johtajat pelkäävät omien muhkeiden etujensa leikkaamista tosissaan ja nyt on sovittu jossain YLE:n kulisseissa että suolletaan rasimia ja natsiaatteita kokoomuksen ja persujen niskaan 24/7

    • Anonyymi

      Jos Lindmanista tulee pääministeri, laitetaanko Ben Zyzkovits keskitysleirille?

    • Anonyymi

      Tänne on muodostettu Venäjä tyylinen yksipuolisuus jossa samat lait, säännöt yms mukautetaan sen mukaan mitä poliittista puolta edustaa. Persuna sinulle ei hyväksytä menneisyyttä eikä mitään mitä sanot, mutta vihervasemmistossa kaikki on selitettävissä olan kohautuksin.
      Tämä vihervasemmiston aiheuttama kahtiajako ja blokkipolitiikka jakoi maamme kahteen leiriin.
      Viimeksihän äärivasemmisto jakoi maamme 1960 luvulla ja jopa isäni hakiessaan mökkiin rakennuslupaa joutui kunnan herroille todistella äänestyskäyttäytymisensä luvan saamiseksi. Olemme palanneet samaan jakoaikaan.
      Itse yrityksessäni toteutan siten samaa kaavaa. Mikäli henkilöillä on kytköksiä vihervasemmistoon, niin mitään yhteistyötä ei ole ja samoin henkilökunta palkataan sillä perusteella kunhan henkilön esim sosiaalisenmedian tileiltä korostuu oikeisto kannatus yms.

    • Anonyymi

      Ylen harmiksi sellaista "rasismia" ei vain löydy suomalaisten taholta, mitä maahantunkeutujat kohdistavat suomalaisiin ryöstö-ja nöyryytysvideoilla, niin täytyy sitten keksiä kaikenlaisia juttuja hatusta, että joku on tyyliin katsonut ikävästi kadulla.

      Yle itse harjoittaa "rasismia" uutisten lukija kertoi juuri pokkana jotta perussuomlaisten ja kristillisten on vaikea löytää kumppania parisuhteeseen HÖH.
      KUN RAKKAUS ISKEE, SE EI KYLLÄ KYSY ENSIN PUOLUEKANTAA.**

      • Anonyymi

        Hah justjoo🤣 No mikäs poikkeus minä sitten olen, kun koskaan ei ole ollut haastetta parisuhdetta löytää ja nykyisen vaimonikin kanssa oltu naimisissa liki kymmenen vuotta ja kyllä perussuomalaisten kannattaja olen.
        Tuo on tyypillistä yleä ja mustamaalaavaa vihervasemmistoa missä kaikki negaatiot kelpaa kunhan se kohdistetaan oikeistoon ja mieluiten vielä persuihin.
        Hauskaa on huomata, että vastaava toisinpäin on äärimmäisen tuomittavaa.
        Venäjä ja pohjois-korea on lähimmät aateveljet suomen vihervasemmisto ideologialle.
        Ei liene siis pitkä matka enää siihen, kun suunnittelevat vankileirejä ja kuolemantuomioita meille "väärämielisille".


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eli ketä panisin:
        Panisin ylen toimittajia oraalisesti ja niin syvälle panien, että tämä propagandan suoltaminen turskuisi kerralla ulos ja YLE:n toimittajat ottaisivat normaalin objektiivisuuden ja puolueettoman tiedonvälityksen ohjenuorakseen.
        Tämä Pravdan kaltainen – meidän veronmaksajien varoin elävä – media – on tämän päivän muodossaan ääliömäinen propagandakoneisto mitä tämän mainitun tutkimuksen “analyysi” vääjäämättä todistaa.


    • Anonyymi

      Ällöttävää miten YLE on siivonnut SDP:n puheenjohtajan naisvihamieliset natsikuvat täysin maton alle, samoin kuin saman puolueen uuden puoluesihteerin rattijuopumukset ja kissankiduttamiset myös.

      Ilmeisesti YLE uutisten toimittajille eläintenoikeudet eivät merkitse yhtään mitään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      263
      2501
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      91
      1997
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1596
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1417
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1258
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1185
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe