UNOHDA PoD ja DropShipping

Anonyymi-ap

Dropshipping tarkoittaa että olet myynti-edustaja verkossa. Nyt on suomessakin lähes 1000 verkkokauppaa ja lähes puolella on esim BigBuy:sta tai muusta isosta eu-varastosta koko tuhansien tuotteiden varasto tarjolla.

Dropshipping-mallissa sinä rakennat verkkokaupan ja lisäät kauppaan jonkun eurooppalaisen tukun varastossa olevia tuotteita myyntiin. Et tarvitse itse ostaa varastoon yhtään tavaraa, sinä päätät verkkokaupassasi, millä hinnalla myyt. Kun saat tilauksen ja rahat, ilmoitat tilauksen tukulle. Tukku lähettää tavarat heti kun sinä olet maksanut heille tilauksen. Tavara menee siis tukusta suoraan asiakkaalle, sinä et edes näe tuotetta. Sinun katteesi on asiakkaan maksaman hinnan ja tukun perimän hinnan erotus, 30-500% tukkuhinnasta.

Sinun tehtäväsi on myydä ja mainostaa verkkokauppaasi. Siinä on se sudenkuoppa hinnoittelun lisäksi. Hintojen polkeminen saattaa tuoda asiakkaita, mutta samalla sinun saama rahamäärä pienenee. Google, tiktok, facebook, instagram... kaikki osaavat kyllä laskuttaa sinua mainoksista. Eli et sinä ihan tyhjätaskuna droppausta voi harrastaa.

PoD on lyhenne Print on demand - Eli sinä olet laittanut verkkokauppaasi myyntiin esim T-paidan, jossa on sinun suunnittelema kuva tai teksti. kun joku tilaa kaupastasi T-paidan, sinä saat rahan ja lähetät tilauksen PoD-yritykselle. He painavat halutun kokoisen ja värisen paidan ja lähettävät sen asiakkaalle, kun olet maksanut paidan ja painatuskulut. Siitä eteenpäin kuten dropshipping.

Molemmissa on kilpailu todella kovaa ja PoD-kaupoissa pitää muistaa tekijänoikeudet, et saa painattaa jonkun muun tekemää kuvaa tai joudut oikeuteen ja kauppasi suljetaan.

Yritä miettiä verkkokauppa jollain toisella toimintatavalla. Se vaatii rahaa useamman tonnin, mutta kantaa pitemmälle kuin kiina-krääsä.

3

1076

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä, kultaiset verkkokauppavuodet päätyivät vuoteen 2022. Nyt on satoja kauppiaita jotka polkevat hintoja saadakseen asiakkaita. Suomessa ei kannata varastoa pitää, kuljetuskustannukset ovat tähtitieteellisiä, pienikin paketti kohta kympin, mielummin droppaus-varastolta saksasta tai espanjasta, tulee yhtä nopeasti ja kulu on n 7 euroa kotiin toimitettuna.

      Kilpailu kovenee ja pudotuspeli on alkanut. Toki uusia tulee alalle ja hyvä niin, aina joku tekee saman asian paremmin/halvemmalla/nopeammin. Niinhän sen on muuallakin yrittämisessä. Fiksut ja rosvot pärjää.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍒 ­N­­y­­­m­­f­o­m­a­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Jos et vielä ole perehtynyt tähän uuteen cryptoon niin nyt on aika jos sinua kiinnostaa tehdä passiivisesti rahaa puhelimella!!
      PI kolikon arvo on noin 40 dollaria tällä hetkellä, mutta voit vieläkin saada niitä ilman vaivaa!
      Lataa vain sovellus linkkini kautta ja liity ryhmäämme jossa parempi louhinta nopeus!
      Uudet tulokkaat pääsevät sisään enää kutsulinkkejen kautta.
      Mutta jos cryptot ja helppo lisä raha kiinnostaa niin eikun messsiin louhimaan!
      Klikkaa vaan alhaalta ja laita kutsukoodi MikkoS21.
      Pi on uusi Stanfordin tohtorien kehittämä digitaalinen valuutta, mukana on yli 55 miljoonaa jäsentä maailmanlaajuisesti. Saadaksesi Pi:si, käytä tätä kutsulinkkiä https://minepi.com/MikkoS21 ja käyttäjänimeäni (MikkoS21) kutsukoodinasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe