Halpa tapa salata kotiosoite PRH:ssa

Se ken on joskus erehtynyt antamaan kotiosoitteensa PRH:lle saattaa katua, koska vaikka sen poistaisikin sieltä niin sitten se kuitenkin leviää kaiken maailman yritysrekistereihin, joista sitä ei saakkaan pois.

No yks keino olis tietty käyttää Poste restantea, mutta se ei oikein anna hyvää kuvaa firmasta. Sitte vois myös käyttää postilokeroa, mutta senpä käyttöönotto on tänä päivänä satoja euroja.

Mietin itekin että pitääkö tosiaan panna monta hunttia haisemaan vaan siksi, ettei halua oman osoitteen olevan koko kansan tiedossa, mutta ei sentään - tämmönen Fiksuposti (www.fiksuposti.fi) tarjoaa palvelun, josta sä saat osoitteen, jonka voit jakaa ja sitten sinne tulleen postin ne skannaa sulle. Eli oikeastaan siinä meni myös lokerokäymisen vaiva.

Oon tän vuoden ollut asiakkaana eikä mitään ongelmaa. Sitä paitsi kyllä se on paljon komeampi käyntikortissa ku kotisoite.

5

1605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No kyllä on aika lailla tekaistun tuntuinen huoli sinulla. Joku valelaskujen lähettäjä tai muun tyypin koijari voisi ujostella antaa osoitetrietonsa PRH:lle. Mutta ei kellään muulla ole siitä katutiedon julkaisemisesta mitään haittaa.

      Osoitteellisen paperimainonnan määrä on kutistunut olemattoman pieneksi.

      Sähköpostiansa tai puhelinnumeroaan tuonne ei tietenkään kannata antaa. Ne tukkeutuvat ja täyttyvät heti spämmeistä ja luettelokauppiaiden soitoista.

    • Varoituksen sana kaikille, jotka etsivät tietoa Fiksupostista. Kyseessä on huijausyritys.

      Otin viime vuoden alussa käyttööni vuoden Kevyt-paketin saadakseni yritykseni postit skannattuna sähköpostiini. Pian tilauksen maksettuani tulikin lasku olemattomista skannauksista, jota en tietenkään maksanut. Reklamoituani laskusta usamman kerran sain koottujen selitysten jälkeen viimein hyvityslaskun yli kolmen kuukauden kuluttua. Tässä vaiheessa irtisanoin palvelun.

      Fiksuposti jatkoi hyvitetyn laskun perintää sekä yritti laskuttaa uutta vuosimaksua. Laskuilla vaihtelee tilinumerot sekä laskujen ulkoasut. Pakolliset laskumerkinnät puuttuvat (esim. alveja ei eritelty osassa laskuissa), laskunumerot (yleensä nämä ovat juoksevat) vaikuttaa keksityiltä ym. Vielä noin vuoden kuluttua palvelun irtisanomisesta Fiksuposti yrittää laskuttaa lisäpalveluista, joita en luonnollisestikaan ole tilannut. Yritys ei suostu toimittamaan hyvityslaskua aiheettomasta laskusta pyynnöstä huolimatta.

      Palvelun taustalla on yritys Easy Invoicing Finland Oy. Vastuuasemassa toimiva veijari on tainnut olla mukana kyseenalaisen legendaarisessa Nuorisotakuu ry:ssä, josta voitte lukea lisää linkistä ja tehdä omat johtopäätöksenne https://www.hs.fi/pkseutu/art-2000006218616.html
      Yrityksellä näyttää YTJ:n mukaan olevan maksamatonta verovelkaa vähintään 10 000 euroa, joten go figure..

      Älkää missään tapauksessa kääntäkö postejanne tuonne tai antako yritykselle luottokorttinne tietoja. Oman tilausmaksuni maksoin tarkoituksella juuri ennen oman pankin vaihtoa, etteivät pääsisi ainakaan suoraveloituksella kusettamaan.

      PS. Ketjun aloituksen self-promo ”mikaelilta” ei ole ainoastaan melkoista skeidaa vaan lisäksi ”kuin samasta kynästä” Fiksupostin nettisivujen asiakaspalautteiden kanssa.

    • Anonyymi

      > tämmönen Fiksuposti (www.fiksuposti.fi) tarjoaa palvelun, josta sä
      > saat osoitteen, jonka voit jakaa ja sitten sinne tulleen postin ne skannaa
      > sulle.

      Tuo Fiksuposti on huijariyritys. Älkää kukaan vaan missään tapauksessa menkö tekemään sopimusta tuon firman kanssa. Niiden liikeidea perustuu sille, että alkavat nopeasti laskuttaa olemattomista lisäpalveluista, joita et ole tilannut.
      https://www.finder.fi/Luontaistuotteet/Easy+Invoicing+Finland+Oy/Helsinki/yhteystiedot/3358420

      Laskujen reklamointi tuonne on hankalaa tai mahdotonta, koska katuosoitetta ei ole, ovat piiloutuneet postilokeron taakse.

      Kierrä kaukaa tämä huijarifirma.

      • Viimein Fiksupostin takana ollut yritys Easy Invoicing Finland Oy on saatu poistettua kaupparekisteristä toimittamattomien tilinpäätösasiakirjojen takia.

        Mutta kusetus jatkuu. Tällä kertaa Taloussampo Oy (Y-tunnus: 3464339-7) nimellä. Myös Adium Oy (Y-tunnus: 3335814-8) vilahdellut nettisivujen tiedoissa.

        Lieköhän Taloussampo Oy:n vastuuhenkilö-rouvat ihan yrittäjämielellä liikkeellä, vai jotain Fiksupostin "konseptijohtajan" masinoimia bulvaaneja?

        Kiertäkää kaukaa myös nämä huijarifirmat.


      • Anonyymi
        telkkumuro kirjoitti:

        Viimein Fiksupostin takana ollut yritys Easy Invoicing Finland Oy on saatu poistettua kaupparekisteristä toimittamattomien tilinpäätösasiakirjojen takia.

        Mutta kusetus jatkuu. Tällä kertaa Taloussampo Oy (Y-tunnus: 3464339-7) nimellä. Myös Adium Oy (Y-tunnus: 3335814-8) vilahdellut nettisivujen tiedoissa.

        Lieköhän Taloussampo Oy:n vastuuhenkilö-rouvat ihan yrittäjämielellä liikkeellä, vai jotain Fiksupostin "konseptijohtajan" masinoimia bulvaaneja?

        Kiertäkää kaukaa myös nämä huijarifirmat.

        Olisiko suositella jotain muuta palvelua joka toimii?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe