Setä tai täti

Anonyymi-ap

Onko jollain kokemuksia lapsuudesta "tuhmista sedistä tai tädeistä,,"❓Muistelen tässä vaan omia saunareissuja sedän kanssa mikä oli vähän tuhma...

32

5919

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä on kokemusta hiukan ollessani siinä kolmentoista vanha. Eräs kaukainen, äidin puolelta oleva sukulaismies tuli auttamaan mökillemme yhrenä kesänä kun oli remontti meneillään. Mies oli ammattimies ja minä jouduin hänelle apupojaksi, kun vanhempani olivat toissä. Homma kesti komisen viikkoa ja olin hänen kanssaa kanden koko sen ajan. Sauna lämpesi joka päivä ja jo ensimmäisenä saunailtana hän alkoi juttelemaan seksistä kysellen kaikenlaista kokemuksistani ja siitä että oliko jo aloittanut runkkaamisen... Lopulta myönsin niin olevan ja siinä vaiheessa huomasin, että miehellä seisoi. Ensi säikähdyksen jälkeen seisoi minullakin ja kun hän pyysi minua runkkaamaan, tein sen, samalla kun seurasin hänen runkkaamistaan. Äkkiähän meiltä spermat lensivät. Illalla tuvassa juteltiin ihan tavallisia ja kun tuli maatemenon aika, hän pyysi minua viereensä vanhempieni parivuoteeseen. Oli hänen mukaansa paljon viihtyisämpää, nyt olimme kunnolla tutustuneet. Niin siinä kävi, että hän oli munissani kiinni joka ilta ja joskus päivälläkin. Hän opetti toisen runkkaamisen ja mimemisen jalon taidon, mutta en antanut hänen panna sillä isolla kalullaan. sormet häne´llä kyllä oli anuksessani joka kerta, kun hän imeskeli. Niiden viikkojen aikana minusta kehittyi täysiverinen Bi! Usein olen muistellut niitä oppitunteja mitä häneltä sain.

      • Anonyymi

        Samanlaisia kokemuksia mullakin. Yhellä serkkupojalla oli pikkupojaksi pitkä pippeli,setä aina katseli poikaa silmät kiiluen,ja pikkutyttöjen olemattomat rinnat kiinnosti. Kerran muistan kun setä sanoi serkulle että hän pesee pojan pippelin hyvin,mä istuin laverilla edessä ja katselin,setä otti saippuaa ja hankas pojan pippeliä,sehän rupes seisomaan,ja kuinka pitkä siitä tuli,ohut pitkä pippeli ja laiha poika,sedän suuri kyrpäkin seisoi,katselin outona ja kiihotti muakin,setä sanoi ompa sulla pitkä pippeli,hieroi pippeliä ja pojan pyllyä,sanoi vielä setä auttaa,muistan terävän terskan kun setä veti esinahan taakse ja runkkas poikaa ja silitti pyllyä,mun mielestä sormi seikkaili pyllyssä,setä nauroi ja sanoi nyt kaksi pippeliä ja yksi kyrpä seisoo,sedän suuri kyrpä oli niin jännän näköinen,ja se terka oli niin suuri...


    • Anonyymi

      Menin 14 vuotiaana tätini miestä auttamaan perunan nostossa. Töiden jälkeen menimme saunaan. Löylyjen aikana minulla rupesi seisomaan, pystyin hyvin piilottamaan sen lauteilla istuessani. Tätini mies meni pesulla, mutta jouduin seuraamaan häntä, koska saunassa oli niin kuuma.

      Istuin penkille ja saippuoin itseäni kun odottelin suihkun vapautumista. Sitten tuli minun vuoroni, koska en voinut mitenkää piilotella kovaa kulliani, päätin marssia kulli tanassa suihkuun.

      Tätini mies varmaan huomasi sen, koska sanoi, että pesisi selkäni. Hän levitti kädellä selkääni saippuaa, painautui sitten kiinni minuun ja tunsin hänen kovan kullinsa pakaroillani. Samalla hänen kätensä siirtyi kullilleni ja runkkasi sitä. Pian tunsin hänen kullinsa reiälläni ja varsin helposti se liukui sisääni. Tätini mies alkoi nussimaan minua ja eikä kestänyt kauaa kun tunsin spermaa purkutuvan sisääni ja samalla minultakin tuli.

      Huuhtelimme toisemme, pukuhuoneessa hän otti vielä minulta suihin. Samalla huomioin, että hän kullinsa oli varsin ohut, miksi se luiskahti kin niin helposti sisääni.

      • Anonyymi

        Mä tässä mietin kuinka pikkupojan silmissä sedän pippeli oli niin iso,ja se terska näytti valtavalta,setä aina sanoi,tällänen teillekin tulee kun kasvatte,sitä pitkä pippelistä serkkupoikaa aina silitteli ja kehui kuinka pitkä pippeli on
        ..


      • Anonyymi

        Oliko tädin miehellä pitkä ja ohut pippeli❓Tuntuiko mukavalta käsi pippelillä❓


    • Anonyymi

      tätini sai selville että annoin peppua sedälle niinpä olin kauan käytössä

      • Anonyymi

        Olitko kenties molempien käytössä,kuulostaa kiihottavalta


      • Anonyymi

        minä ainakin molempien käytössä toinen pani ja tätini imi ihania muistoja


    • Anonyymi

      Olin paljon mummolassa sain aina jotain hyvää enemmän kuin kotona. Kerran oli pikkuvelikin siellä papalle tuli kylään sen sotakaveri mopolla, illalla ottivat viinaksia ja saunaan veli meni kukana minua ei päästetty kun olin viisitoista.
      Veli tuli ensin nauroi sillä Svantella on iso mulkku tosi iso heiluu kuin punnykset kellossa. Menin saunaan pappatuli vastaan pihalla, riisuin itseni alasti Svante katseli, on tyttö kasvanut livahdin saunaan, siellä pillua poltteli Svanten kalun näkeminen.
      Tulin saunasta alasti pyyhkeen kanssa, Mummo sanoi mitä siinä alasti rimputtelet, laitoin vaatteet pyllistin Svanteen päin huvikseni kun laitoin vaatteet, nukuttiin veljen kanssa levitettävässä sängyssä Svante nukkui laverilla, mummo ja pappa makkarissa.
      Yöllä heräsin narahduksiin katsoin reunan yli, Svante runkkasi sen kalu oli valtava ja iso terska veteli ihan kunnolla painoin pään alas mummo käveli pieästä keittiöstä, kuulin kun sanoi mitä se Svante täällä on lapsia, kosketti kalua melkein heti alkoi valkoista spermaa valua mummon käsille, kuiskas perhana sinua kun sotket.

      Myöhemmin pappa joutui sairaalaan tutkimuksiin, Savante ilmestyi pihaan, illalla mummo sanoi saatte nukkua aitassa ja laittoi pedin. Katseltiin veljen kanssa ikkunasta muualla oli pimeää vain makuhuoneessa paloi valo näin hahmoja.
      Sanoin veljelle ole täällä käyn katsomassa, nousin katolle meneviä portita hiljaa, Svante oli mummon edessä ja kalu esillä mummo katsoi Svante työnsi mummon seljälleen mummo työnteli pois Svante nosti yöpaitaa ja meni kontalleen työntyi jalkojen väliin meinasin koputtaa mutta kohta mummo nosti jalkoja ja levitti kunnolla mummo oli suu auki kun sai kunnon kyrpää välillä mummo otti käsivarsista kiinni kuin olisi vetänyt lähelle Svante työnteli ja sitten pani syvälle mummo veti lähemmäs tiesin taas tuli siemmenet.
      Svante oli kolme päivää joka ilta nai mummoa nyt jo oikeasti sängyssä hieroin joka ilta orgasmin kun katsoin tikkailta.
      Veli ihmetteli kun tulin ihan viereen, '
      Mummo lähti katsomaan pappaa ilta autolla lämmitettiin veljen kanssa sauna mentiin kolmestaan veli lähti ensin jäin Svanten kanssa, Istui lauteilla jalat koukussa halusin että näkee minunkin pillun Svante katsoi haluatko nähdä kalu kasvoi katsoin silmät suurena, hieroin omaa pillua nyt tuntui erilaiselta rinnat tuntui kovalta Svante hirroi kalua tuli viereen kalu oli kova ja kiiltävä sen pää oli kaunis.
      Hieroin itseä Svante kysyi tuntuuko hyvältä huokasi ja taas lensi spermaa nyt korkealle pitkin lauteita. Svante sanoi nyt pestään.
      Veli meni aittaan nukkumaan, Svante kysyi nukunko sisällä, kysyin pitäskö nukkua nauroi ei ole pakko. Kävin sanomassa veljelle tulen kohta.
      Svante riisui nyt alasti katsoin reilua kalua, kysyi tulenko viereen laita ovi lukkoon, riisuuduin ja menin viereen sain peiton heti päälle Snante kosketti heyi rintoihin kysyi onko kukaan koskenut sanoin ei ole, Svante hieroi rintoja ja puristeli nännejä
      kääntyi ja imi niitä tuntui että en pysy paikoillaan halusin vain lisää tunsin kosketuksen pillulla levitin jalkoja kun mummo karhea sormi työntyi sisään sain silloin ensimmäisen orgasmin vieraan kosketuksesta tunsin pitkään hyvää oloa.

      Svante kääntyi koskin kaluun heti ensi kosketuksesta tuli halu puristaa kunnolla tunsin suonet ja lämpimän varren kaksin käsin lrunkkasin kalua se laukesi käsille tuli sellainen jännä tuoksu, juoksin lavuaarille pesemään, Laitoin vaateet ja juoksin aittaan veljen viereen.
      Otin veljen kainaloon tunsin kalun tökkivän reiteen koskin sievästi veli oikein työnsi kalua kuiskasin saanko koskea, veli koski heti rintoihin annoin hieroa kuiskasin ime niitä tuli taas ihana tunne annoin koskea pilluun sormet haroi eri lailla mutta tuntui hyvältä. veljen kalu oli pieni mutta kova kysyin tuleeko sinulta sanoin kohta liikutin nopeaan ja sitten lensi leukaan ja rintoihin veli huokaili sitä tuli paljon.
      Veli hieroi minullekkin hyvän olon.
      Aamulla kuultiin kun mopo lähti. Veli sanoi vakoilin eilen, katsoin veljeä ja halattiin kysyin haluatko ja vedin housut alas kalu seisoi jo kovana menin vatsan lähelle ja hyväilin, nousin ja imin kalu oli lämmin veli työnsi pois pidin kiinni ja imin oli niin kova halu kalu laukesi suuhun nielin kaikki, nousin viereen sanoin oli hyvää.
      Veli hieroi pillua painoin alas, kuiskas pitääkö minunkin painoin päätä kun tunsin kielen tiesin tätä haluan ja sain oikean orgasmin. Tätä jatkui veljen kanssa pitkän aikaa. Olin ollut jo poikien kanssa kumin kanssa aina kun näin Svanten ajavan illalla mopolla mummolaan juoksin sinne Svante oli jo sisällä, sanoin ovat tyttönsä luona,
      Svante oli lähdössä sanoin voit olla minä voin olla täällä. Melko aikaisin ruvettiin nukkumaan verhot kiinni ja ovi lukkoon, Jännitti mennä Svanten viereen veti minut ihan viereen nosti jalkaani ja iso kalu tuli jalkojen väliin sen kosketus tuntui hyvältä, kuiskasin Svantelle olen ollut poikien kanssa, alkoi heti työntää sormea pilluun liikutti niin että olisin antanut heti Svante kaivoi taskujaan otti kumin nyt kokeillaan.

      • Anonyymi

        Katsoin valtavaa kalua, meni aikaa ennen kuin saatiin sisään , tunsin hullua halua mummokin on saanut näin nostin jalat sanoin mummokin antoi näin Svante pysähtyi , en kerro siitä kellekkään työnteli voimalla oletko vakoillut sanoi tiesin että olet kiimapillu tuntui hyvältä kuulla olen kiimapillu pillu imi iosa kalua tuntui että ei lähde ulos ollenkaan kuiskasin pane takaa mummokin nautti. käännyin nyt meni helkommin uskomaton tunne saada niin isoa tulin heti vapisin ja kiljahtelin.
        Kalun pää oli kuin veturi se todella aukoi pillua huusin oikeasti melkein koko ajan, kun laukesi tunsin kalun sykkivän voimakkaasti. Makoiltiin sanoin Svantelle ihanin pano kuin koskaan.
        Annoin Svantelle vielä kahdesti ennen aamua. Ja myöhemminkin. Kävelin päivällä ihana tunne pillussa kuin olisi ollut koko ajan sisässä.

        Meini kuukausia, mummo soitti oli surullinen Svante on kuollut sinä kuulema saat sen mopon oli kirjoittanut niin paperille, sillä oli syöpä eikä sanonut kellekkään. Ajelin mopolla usein vedet silmissä, Svante sai nuorta annoin sille kymmeniä kertoja halukkaana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsoin valtavaa kalua, meni aikaa ennen kuin saatiin sisään , tunsin hullua halua mummokin on saanut näin nostin jalat sanoin mummokin antoi näin Svante pysähtyi , en kerro siitä kellekkään työnteli voimalla oletko vakoillut sanoi tiesin että olet kiimapillu tuntui hyvältä kuulla olen kiimapillu pillu imi iosa kalua tuntui että ei lähde ulos ollenkaan kuiskasin pane takaa mummokin nautti. käännyin nyt meni helkommin uskomaton tunne saada niin isoa tulin heti vapisin ja kiljahtelin.
        Kalun pää oli kuin veturi se todella aukoi pillua huusin oikeasti melkein koko ajan, kun laukesi tunsin kalun sykkivän voimakkaasti. Makoiltiin sanoin Svantelle ihanin pano kuin koskaan.
        Annoin Svantelle vielä kahdesti ennen aamua. Ja myöhemminkin. Kävelin päivällä ihana tunne pillussa kuin olisi ollut koko ajan sisässä.

        Meini kuukausia, mummo soitti oli surullinen Svante on kuollut sinä kuulema saat sen mopon oli kirjoittanut niin paperille, sillä oli syöpä eikä sanonut kellekkään. Ajelin mopolla usein vedet silmissä, Svante sai nuorta annoin sille kymmeniä kertoja halukkaana.

        Opettele suomea! Ei tuollaista pysty pirukaan lukemaan kun ei ole mitään järjellistä rakennetta ja kielioppia!

        On se jo vittu kun kaikki kylät ja niemen notkot ovat täynnä opettajia ja kirjoittamisen kursseja, ja joku kirjoittaa noin päin persettä!

        Googlellakin löydät kielioppisäännöt ja niiden opetteluun ei koko iltaa saa kulumaan jos on aivot päässä!


      • Anonyymi

        Et näköjään osaa edes loukata ketään. Taidat olla joku vitun aspergeripelle kun on noin sekopää, vai?


      • Anonyymi

        Kai tiedät että kaikki lukijat täällä tietää että sinä olet sama tyyppi kuin tuo sinua edeltävä spedekilahti-tyyppi.


      • Anonyymi

        Et osaa vieläkään loukata kun käytät sinua vastaan käytettyä argumenttia. Olet oikeasti asperger tai jakomielitautinen. Joka tapauksessa sosiaaliset taitosi ovat sellaiset joiden vuoksi sinut on aina hylätty ja jätetty yksin.


    • Anonyymi

      Minulla oli täti, joka mielellään näytteli itseään, kun olin noin 14-16 vuotias. Olin usein kylässä heillä ja melkein kaikki lomat. Tädin mies kävi vuorotöissä ja aina, kun mies oli iltavuorossa täti riisuutui nukkumaan mennessä niin, että oli näkyvissä makuuhuoneen ovelta katsoen.
      Näin paljaat isot tissit ja ison pyllyn tosi pienissä pikkareissa, muistan että oli jännittävää nähdä ne.
      Myös sauna oli usein päällä, kun mies oli töissä. Aina tuli täti samaan aikaan pesulle saunaan alasti ja näin mustan karvaisen jalkovälin, mitä täti aina saippualla kauan pesi.

      • Anonyymi

        Naapurissa meillä taas oli Lyyli "täti" mutta ei sukua. Hänellä oli paljon kaikkea mielenkiintoista kodissaan ja rahaa oli peritty joskus. Vanhemmat varoitti ettei saa mennä häiritsemään mikä vain johti siihen että hänen luokseen mentiin salaa. Lyylillä oli aina jotain hyvää tarjottavaa. Lyyli oli siihen aikaan noin 40 - 60 vuotias, mutta ei töissä. Hän oli leski ja mies oli kuollut ja ollut merimiehenä. Talvisin hän pyysi meidät sisään kun oli niin kylmä. Ja aina kehotti että pyörät pitää laittaa pihavaraston sisäsenustalle.

        Lyyliltä pyydettiin vähän myöhemmin karkkia, tupakkaa ja pornolehtiä. Ja Lyyli niitä osti ja siellä sai käydä lukemassa.

        Sitten kun vähän vielä kasvettiin Lyyli näytti ensin saunasta tullessaan makuuhuoneessaan omat rintansa ja sukuelimensä ja sen jälkeen hän alkoi näyttämään niitä meille vessassa. Siihen aikaan ei ikkunoissa ollut sälekaihtimis kuin kaikkein rikkaimmilla. Vessassa Lyyli tarkasti meidänkin sukuelimet niin että jos siellä kävi yksin sai vapaasti naida ja sai taitavaa suuseksiä. Ensimmäisillä kerroilla Lyyli laittoi aina kortsun päälle ja sitten piti vielä naida perseeseen ettei tulisi lapsia. Myöhemmin sai naida pilluun. Joskus kun ensimmäisiä kertoja maistoimme viinaa, Lyyli nai meidän kaikkien kanssa. Siinä oli kyllä hyväksikäyttöä molemmin puolin. Oikein win win tilanne.


    • Anonyymi

      Meillä oli täti mikä meitä muksuja saunotti,oli tosi kiinnostunut poikien pippeleistä,mutta myös tyttöjen pimpoista.Aina jalat auki lauteilla ja hieroi pilluaan. Poikien pippelit hankas aina tosi tarkkaan,sit kun rupes seisomaan,veteli esinahkaa ja sanoi hyvä poika. Tyttöjen pimpat tarkasti joko on karvoja,jos jollain oli,hankas aina pillun sisältä. Oli aika mukava täti👍

      • Anonyymi

        Tädin lemppari poika oli serkkupoika,hänellä oli pikkupojaksi tosi pitkä pippeli,ohut. Täti aina puhui lortti Pertistä,sanoi tytöille kun otti pippelistä kiinni,varokaas tytöt tälläisia...


      • Anonyymi

        Täti tykkäsi ja saunassa aina pesi minut ja serkun eli hänen oman pojan huolellisesti niin että molemmilla seisoi. Sitten teini iässä serkku sanoi innoissaan että äiti antaa naida jos tulen yöksi käymään. Ensin saunassa taas pestiin huolellisesti ja täti antoi molempien naida vuorollaan. Myöhemmin illalla ennen nukkumaanmenoa täti tuli huoneeseen ja kysyi että haluammeko naida vielä ennen kuin hän lähtee nukkumaan. Naimme hänen sängyssään pari kertaa koska molemmat tuli niin äkkiä ja sen jälkeen hän varoitti ettei muiden tyttöjen pilluun saa tulla koskaan mutta hänen kanssaan saa aina tulla.


    • Anonyymi

      15v sedän kanssa saunassa oli niin mahtava kalu etten voinut olla ihailematta imin kuin hullu sain sen myös peppuun jatkui monta vuotta ihanaa täti tiesi kait

      • Anonyymi

        Eikö ollut ihanaa....


    • Anonyymi

      Olin usein, siitä kymmenvuotiaasta tuonne 16 vuotiaaksi asti kesäisin tätini luona. Jo aika aikaisin tädin mies jutteli aika "rasvaisia" juttuja saunareissuillamme. Kysellen että joko minulla oli alkanut seisomaan ja hyväilinkö minä koskaan pippeliäni. No en sitä myöntänyt, vaikka niin teinkin. Jopulta, siinä kahdentoista vanhana hän alkoi juttelemaan taas tapansa mukaan tytöistä, mutta tällä kertaa myös tyttöjen ihanista vaatteista, kuinka epäoikeudenmukaista se oli, että työillä oli niin paljon nätimpiä asuja kuin meillä miehillä ja pojilla. Sanoi joskus kokeilevansa tätini alusvaatteita kun se kiihotti niin paljon. Minulla sävähti, sillä olin muutaman kerran salaa kokeillut serkkutyttöni pikkareita. Nyt jutustelu tuntuikin tosi kiihottavalta. Huomasin, että äijällä kulli seisoi koko ajan kun hän puheli. Kyseli, että olinko koskaan runkannut kenenkään kaverin kanssa, mihin uskasin jotenkuten vastata myöntävästi, sillä yhden koulukaverin kanssa välillä vähän hyväilimme kullejamme yhdessä, vaikka ei meiltä kummaltakaan vielä soermaa silloin tullut. Sitten tätidin mies, ilmeisen kiimassa, ilman mitään varoitusta otti kädestäni kiinni ja pyysi minua runkkaamaan häntä. arkaillen aloin vetelemään hänen kyrpäänsä. ei se mikään iso ollut, mutta voi miten kiihottava hetki. Ei kesänyt kauan kun hän alkoi ähkimään ja laski spermansa sormilleni... Sitten hän kääntyi eteeni ja otti mitään selittelemättä kullini suuhunsa ja silloin minua ensimmäisen kerra imi toinen miespuolinen henkilö. Silloin sain myös ensimmäisen siemensyöksyni. Jatkoimme näitä juttuja joka saunakerta ja kun tätini oli vähän kauemmin poissa, sain kokeilla tätini, niinulle vielä siinä vaiheessa aivan liian suuria alusasuja, mutta ne antoivat niin ihanan kiiman kun ne olivat ylläni. sitten täti lähti matkoilla pariksi viikoksi ja tädin mies vei minut naisten alusasuosastolle missä valitsimme minulöle ihanat tyttöjen alusasut ja niitä käytin koko sen kesän. Odotin aina kiihkeästi päästä harrastelemaan hänen kanssaan ja siitähän kasvoi voimakas halu, että olen ollut useammin miesten kanssa kuin tyttöjen kanssa ja halu eikun syvemnee.

    • Anonyymi

      Olin vähän yli kuusitoista, mökillä oli ahdasta, katselin iltayöstä televisiota äiti, isä ja täti oi pöydän ääressä joivat juomiaan, tätti tuli levähtämän minun laverille, kun äiti nousi yritti saada tätiä ylös sanoin anna nukkua kyllä se herää. Täti heräili yöllä ja kääntyi minua vasten,
      Tunsin rinnat paljaana minua vasten, koskettelin sievästi täti ännähteli ja heräsi. Jarkko et sinä saa noin tehdä, kun hievelin sievästi kääntyi selin.
      Jatkoin koskettelua nännit oli kovina menin aiavan selkään kiinni annoin kalun tuntua ei vastustellut yhtään.
      Laskin löysyi housuja ja sujautin kalun haaroihin, täti kääntyi ja hymyili et sitten kerro. Koskettelin kalulla täti ohjjasi reijälle työnnyin sisään täti huokasi painelin sievästi täti laittoi käteni rinnoilleen pyörittelin nännejä pysäytin kalun täti heilutti pyllyään jatkoin tunsin että nyt tulee täti painoi kädellä pyllyä panini niin syvällle kuin sain ja laskin sisään täti huokasi ja kääntyi vatsalleen.
      Nukahdettiin molemmat joksikin aikaa täti herätteli kuiskas tule ja levitti jalat nyt sain panna edestä täti työnsi pilluaan kun paukutin kovasti piti lujasti kiinni laukesin uudelleen ja käännyin viereen.
      aamu yöstä heräsin täti tuli pesuhuoneesta viereen ja isä jonkin ajan päästä hiippaili kamariin. täti nukahti kosketin pillua siitä valui spermaa, isä oli pannut tätiä. Aamu yöllä hyväilin tätiä kuiskas tule oli vatsallaan levitti jalat työnnyin takaa kuiskasin olet täynnä täti sanoi isäs näki yöllä kun nait tuli vessaan kun menin sinne ppani hurjana lavuaaria vasten ja laski sisään kuiskas pane sinäkin ja nosti leviää pyllyä pillu oli liujas ja kuului litinä heti jos panin kovempaa nain tätiä aika pitkään lopulla hieroi itseään alakautta kuiski kovempaa kovempaa sai ennen minua orgasmin laskin sisään.
      Aamulla isä keitti kahvia ja kävi sanomassa sauna valmis. Äiti nukkui sikeästi, täti nousi saunaan, Isä huuteli sievästi pitää päästä pissalle, ovi kävi kesti aika pitkään pissalla käynti, tuli ja sanoi mene saunaan.
      Täti katsoi vähän meikit levinneenä jalkojen alla oli iso lasti. Täti kääntyi pillu oli lämmin ja liukas hieroin rintoja ja panin nyt voimalla kun työnsin ja laskin sisään täti vapisi kääntyi ja kuiskas näistä ei sitten puhuta. Pestiin molemmat ja oltiin kahvilla kun äiti nousi.
      Meni aikaa isä sanoi käydään tätin luona. Täti halasi molempia mutta isää pitempään isä hieroi pyllyä ja painoi itseä vasten Milja täti meni kamariin, isä käski perään. Silloin sain ensi kertaa kalun imemistä ja maistaa pillua Milja antoi edestä ja takaa laskin monen päivän lastin sisään. Odottelin olo huoneessa kun isä oli Miljan kanssa. Kotiin mennesssä isä sanoi Milja on yksinäinen ei puhuta tästä.
      Milja oli toista vuotta minun ainut sain kokea kaikkea mitä hoksattiin tehdä. Milja on vieläkin minun uskottu voin kertoa kaiken, Myöhemmin Milja kertoi äitini tiesi kaiken en saanut kertoa että tiesi.

    • Anonyymi

      Olin perheen kanssa sedän mökillä olin just kahdeksantoista täyttänyt. Setä ja vanhemmat grillaili ja join viiniä ja väkevämpää sunnuntaina oli lähtö, kysyin sedältä voinko jäädä, sanoi jos tiskaat. Olin yksin sunnuntai iltana sedän piti lähteä vaimonsa luo. Maanantaina otin aurinkoa alasti, alkoi hiihoittaa jos joku tulee, kävin sisällä löysin viiniä, soitin sedälle voinko ottaa? Setä kysyi pärjäänkö sanoin pärjään, otan alasti aurinkoa tuleeko tänne mörköjä nauroi saattaa tulla. Olin illalla vähän humalassa ja nukahdin heti, Aamulla olin uimassa, setä tuli autolla huusi toin lisää juoksin sisälle, viiniä oli kaksi tonkkaa ja väkevää, setä sanoi otin vapaata saan olla sinun kanssa.
      Ihanaa yksin oli hiljaista. Otin aurinkoa setä oli laiturilla riisui housut ja hyppäsi uimaan, kävelin laiturille, nauroi ei ole uikkareita riisuin alasti halusin nähdä ilmeen ja laskeuduin veteen kerroin että olin eilen alasti koko päivän setä sanoi et kai tänään, saatan olla.
      Setä kävi lantio vedessä huomasin kuinka pitkä sen kalu on, kävin välillä polvi vedessä tiesin että katsoo halutti koko ajan.
      Nousin vedestä bikinit kädessä ja kävelin mökkiin, katsoin komia kalu sedällä en ole saanut noin isoa ja hyväilin pillua olin ihan turvonnut ja kiimassa. Setä käveli saunaan kalu kaarella, tiesin jotain tapahtuu.
      Olin pyyhkeeseen kietoutunut kun setä tuli sisään tiukissa alkkareissa, tosi kiihottavasti kalu näkyi toisessa lahkeessa. Juotiin väkeviä, nousin terassille tupakoimaan, tunsin että setä katsoo pyllyä nojasin kaiteeseen tuntui että valun pillu näkyy varmaan hyvin sisälle, setä tuli ulos katsoin järvelle.
      Tuolla oli kiva uistella muistatko setä tuli taakse työnsi kovan kalun haaroihin kuiskas muistan kun näyttelit pillua enkä voinut mitään tiesitkö että sun pillu näkyi, kuiskasin tiesin setä hieroi kalullaan pillua ja työntyi sisään kuiskasin saat panna niin paljon kun haluat erosin poikaystävästä ja olen ilman ja kiimassa.
      Setä sanoi olen liian seksikäs en kestä pitkään, sanoin silmät kiinni ja ajattele Saaraa sanoi nyt sisälle.
      Setä nuoli ja imi, sitä poikakaveri ei tehnyt oli ihanaa antaa miehen nuolla tuntui että tulen koko ajan setä kehui että on mieletön pillu niin kaunista ja pieni.
      Setä nousi katsoin kalua imaisin sen heti suuhun pillua jomotti kun ajattelin kohta saan Setä otti syliin, suutelin ja kerroin että pelottaa iso kalu setä nosti lantiosta kuiskas omaan tahtiin laskeuduin sievästi olihan se iso kuin nyrkkiä olisi työntänyt sisään mutta kiihottava setä kysyi kumista halasin nyt ei tarvi, olin taivaissa iso kalu työntyi joka kerta kuin neitsyeen työnsi pillua edellään ja aukaisi kiljuin setä sanoi olet tosi seksy, kädet lantiolla sai tuntemaan kunnon huoraksi valuin ja tulin ihanasti kalu syvällä setä vapisi kalu pohjassa kuiskasi en halua vielä tulla haluan nauttia ja työnsi pois melkein suutuin. Katsoin kalua se oli minun kiimasta kiiltävä setä laittoi kontalleen sanoi että olen pornoin mitä tietää työntyi takaa kiljuin koko ajan olin niin narttu kuin voi olla, setä paineli jo voimalla tuntui että repiän ihanasti tulin ja kiljuin huusin pane pane setä laukesi sykki pitkään sisälle, setä tuli viereen lattialle, sanoi miten jaksan sinun kanssa. Tunsin kuinka pillu oli saanut, kuiskasin sinun pitää jaksaa naurettiin ja noustiin ylös.
      Laitoin ruokaa, setä sanoi sinun kanssa taitaa tulla nälkä. Istuttiin sohvalla sanoin sedälle mene lämmittämänn saunaa. Sain tulet uuniin ja pesin hellää pillua kun setä tuli, kun Istuin pienessä pukuhuoneessa jossa oli yksi laveri, kysyin miksi tämä laveri nauroi Saaran kanssa tuossa pantiin nuorempana, kerrankin te olitte pihalla kun Saara halusi, sanoin ei ihme on sulla niin iso, panitko muita setä nauroi, et kai äitiä? setä vaan katsoi. Kerro panitko ? Äitis tuli kerran saunalle olin alasti ja kalu pitkänä nykäisi oven kiinni panin takaa oli niin kiimassa että tuli kaksi kertaa ennen kuin laukesin. Pantiin pika panoja kun ei ollut aikaa, Kerrankin kun juopoteltiin meidän piti lämmittää saunaa isäs ja Saara oli terassilla me naitiin saunassa. Isäs ja Saara katosi terassilta saatiin naida kaksi kertaa.
      Illalla Saara sanoi nait sitä kiimapillua ja minä Jorman kanssa, ollaan tasan.
      Kun te nukuitte naitiin ristiin monena yönä.
      Sanoin en jaksa odottaa enää menin syliin, paniko äiti näin, sanoi lempi asento tiesin näin sain hyvin syvälle ja panin. Käytiin saunassa piti sanoa sedälle pidetään taukoa muuten olen kipeä.
      Seuraavana päivänä Äiti soitti miten menee, sanoin setä tuli kaveriksi. äiti oli vähän aikaa hiljaa sanoi ole varovainen ja puhui kaikkea sanoi tulee yksin perjantaina.
      Sanoin, äiti tulee yksin perjantaina älä kerro mitään.
      Äiti tuli perjantai iltapäivällä, sanoin sedälle lähden lenkille menee pari tuntia setä hymyili. Kun tulin lenkiltä äiti oli lasi kädessä sanoi täällä aina rentoutuu näin poskista taitaa rentoutua äiti nukahti sohvalle olin saunassa .

      • Anonyymi

        Setä pani voimalla sanoi äitis on vieläkin kiimanen. Isä soitti kun tulin saunalta, olen hakemassa Saaraa, mietin ei helvetti panee sitä, äiti heräsi joko sauna sanoin voit mennä ,äiti meni saunaan setä sanoi onkohan siellä puita ja lähti. Näin heti liikettä pukuhuoneessa, setä tuli voit mennä.
        Olin näkevinäni äidin rinnoissa punaisia laikkuja. äiti nakkeli löylyä sanoi olisipa itselläkn tällainen paikka, sanoin setä antaa olla ovat kahdestaan äiti hymyili niinpä niin.
        Isä tuli Saaran kanssa äiti peseyty. Katselin ikkunasta mitenhän jako menee nyt kun olen täällä.
        Vanhemmat juhlivat ja minä myös oli kiva katsella niiden tarinoita ja liikkeitä.
        Menin sauna osastolle lukemaan. ilta yöstä isä tuli humalassa, kävi pesulla vähän huojuen tuli sängyn viereen sanoi vähän auttoi, olen humalassa laitan sulle peittoa ja nosti peiton katsoi alastonta vartaloani isän kalu paisui, sanoi olet sinä kaunis kalu vaan kasvoi sanoin sulla seisoo, isä katsoi voi hemmetti sanoin tuleviereen sun pitää levätä.
        Isä oli vieressä otti kainaloon kuiskas olet jo iso tyttö, kalu oli pillua vasten nostin jalkaa kalu livahti haaroihin, isä virkistyi anteeksi liikutin lantiota isä sanoi et kai halua nousi ja pani sisään isä nai hurjana tunsin himon tuli kivasti isän naidessa isä laukesi nousi ja pesi munansa sai housut jalkaan kun kuului meteliä onko se hukkunut ja ovi aukeni isä istui sängyllä. äiti sanoi tule pois tyttö saa nukkua.
        Hiivin paljon myöhemmin mökkiin ovi ol raollaan, äiti ja setä nukkui kamarissa isä ja Saara toisessa, isä imi Saaran isoja tissejä Saara sanoi eikö kasi riitä tälle päivälle isä nousi päälle Saara lavitti jalkoja olet sinä ihana alkoi kuulua pillun lotina Saara sanoi kyllä sinä kestät mun pillu on kuuma ja kipeä nai vaan.
        Heräsin aamulla kun äiti tuli pitää vähän pestä, nauroin vai vähän, sitten tuli Saara onko vettä nauroin melkein ääneen kuka sitten. Setä lähti varmaan kaljan ostoon, tuli isä ja riisui houst sanoi olinko eilen päissään sanoin olit ja nait isä meni saunaan kun tuli kalu seisoi sanoi muistan nakkasin peiton pois isä pani sanoi kohmelossa panettaa sanoin olen sun kiimapillu isä nopeutti vauhtia ja laski sisään. Nousi täsätä ei puhuta, pesin pillun ja makoilin Setä tuli pitää pestä, olin valmiina setä tuli saunasta heitin peiton pois setä katsoi ikkunasta tuli päälle kuiskas olet aina liukas olet tosi kiimapillu sain taas sisään.
        Aamupalalla kaikki oli kuin ei mitään miehet otti vähän loivennusta.
        Sanoin sedälle mennään uistelemaan. Lähdettiin soutamaan nojasin takana perään levitin haaroja setä sanoi saakeli sinua, ne näkee sanoin ei sinua ota esille setä kaivoi kovan kalun sen pää oli kiiltävä kysyin iikö äiti tuon noin puhtaaksi? miten niin kävin mökillä nukuitte vierekkäin, isä pani Saaraa, Setä sanoin se ulisi melkein koko yön.
        Hietoin pillua sanoin näin pienenä sinun kalun ja arvaa missä? Äidin kädessä siitä asti tiesin sinä nait minua se on varmaa. Näin kun äiti nuoli kala kielellä sievästi lalapuolelta nuoli sun kalu oli äidin mielestä tosi kova ja laukesit, Sedän kalu laukesi veneen pohjalle tarttui kiinni ja lensi lisää. Setä sanoin olet tosi porno. Sanoin kokeilin kerran antauduin kolmen aikuisen pantavaksi silloin tiesin haluan ainakin sinua ihanaa saanko käydä täällä setä sanoi saat olet paras uistelija.
        Kun päästiin mökille äiti oli vastassa, sanoin ei kalaa.
        Kun olin viikon ollut kämpillä lähdinillalla kotiin saunomaan, äiti laittoi minun kanssa ruokaa makoilin entisessä huoneessani ja nukahdin. Äisi tuli sanomaan menen yöksi töihin.
        Isä oli olohuoneessa sanoi sauna vielä lämmin äiti kävi vasta. Kävelin alasti saunaan isä katsoi sohvalta. Pieni jännitys oli päällä kun tulin saunasta sanoin jäi yöpuku pois isä sanoi on äidillä pukuja. Katsoin mustaa pitsi asua laitoin sen. Menin sohvalle isän viereen pää sylissä katsoen televisiota isä silitteli olkapäätä kysyi miten menee kun kaveria ei ole, nauroin siinä se kiprillessä menee.
        Menin toiseenpäähän sohvaa kataelemaan , äidin asu oli kiihottava nännit nätisti läpi, isä lähti hakemaan juomaa kosketin pitsin päältä pillua ihanasti vihjasi paljaaseen pilluun isä ei ollut nähnyt sitä. Isä tuli ja antoi minullekkin aika väkevän juoman.
        Isän katse pilluun sai kostumaan tunsin kuinka valun pyllyyn. Elokuva loppui nousin ylös isä sanoi voit nukkua äidin puolella. Join juoman vähän hotkimalla ja menin äidin puolelle. Isä toi toisen lasin, sanoin menee päähän nauroi sinähän olet pitkänään ei haittaa. Maksin seljällään tunsin kuinka nännejä nipistää isä katsoi, tuo asu sopii sinulle sun rinnat on kiihottavat ja nousi kyynärpään varaan katsoi isiä isä lähesty hitaasti ja suuteli nänniä huokasin oikeastaan vapisin, kuiskasin molempia sain suukkoja kivasti. Isän käsi oli pitsin päällä puristin jalkoja pitsi nousi sievästi kiihottaen paljasta pillua, isä katsoi olet paljas ja suuteli alals päin yllättäen suuteli kovaa ja nuoli nosti päättä mun pikku tyttö karvaton ja jatkoi, tuli mieleen nuorena haaveilut en koskaan ole vanunut niin kovaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Setä pani voimalla sanoi äitis on vieläkin kiimanen. Isä soitti kun tulin saunalta, olen hakemassa Saaraa, mietin ei helvetti panee sitä, äiti heräsi joko sauna sanoin voit mennä ,äiti meni saunaan setä sanoi onkohan siellä puita ja lähti. Näin heti liikettä pukuhuoneessa, setä tuli voit mennä.
        Olin näkevinäni äidin rinnoissa punaisia laikkuja. äiti nakkeli löylyä sanoi olisipa itselläkn tällainen paikka, sanoin setä antaa olla ovat kahdestaan äiti hymyili niinpä niin.
        Isä tuli Saaran kanssa äiti peseyty. Katselin ikkunasta mitenhän jako menee nyt kun olen täällä.
        Vanhemmat juhlivat ja minä myös oli kiva katsella niiden tarinoita ja liikkeitä.
        Menin sauna osastolle lukemaan. ilta yöstä isä tuli humalassa, kävi pesulla vähän huojuen tuli sängyn viereen sanoi vähän auttoi, olen humalassa laitan sulle peittoa ja nosti peiton katsoi alastonta vartaloani isän kalu paisui, sanoi olet sinä kaunis kalu vaan kasvoi sanoin sulla seisoo, isä katsoi voi hemmetti sanoin tuleviereen sun pitää levätä.
        Isä oli vieressä otti kainaloon kuiskas olet jo iso tyttö, kalu oli pillua vasten nostin jalkaa kalu livahti haaroihin, isä virkistyi anteeksi liikutin lantiota isä sanoi et kai halua nousi ja pani sisään isä nai hurjana tunsin himon tuli kivasti isän naidessa isä laukesi nousi ja pesi munansa sai housut jalkaan kun kuului meteliä onko se hukkunut ja ovi aukeni isä istui sängyllä. äiti sanoi tule pois tyttö saa nukkua.
        Hiivin paljon myöhemmin mökkiin ovi ol raollaan, äiti ja setä nukkui kamarissa isä ja Saara toisessa, isä imi Saaran isoja tissejä Saara sanoi eikö kasi riitä tälle päivälle isä nousi päälle Saara lavitti jalkoja olet sinä ihana alkoi kuulua pillun lotina Saara sanoi kyllä sinä kestät mun pillu on kuuma ja kipeä nai vaan.
        Heräsin aamulla kun äiti tuli pitää vähän pestä, nauroin vai vähän, sitten tuli Saara onko vettä nauroin melkein ääneen kuka sitten. Setä lähti varmaan kaljan ostoon, tuli isä ja riisui houst sanoi olinko eilen päissään sanoin olit ja nait isä meni saunaan kun tuli kalu seisoi sanoi muistan nakkasin peiton pois isä pani sanoi kohmelossa panettaa sanoin olen sun kiimapillu isä nopeutti vauhtia ja laski sisään. Nousi täsätä ei puhuta, pesin pillun ja makoilin Setä tuli pitää pestä, olin valmiina setä tuli saunasta heitin peiton pois setä katsoi ikkunasta tuli päälle kuiskas olet aina liukas olet tosi kiimapillu sain taas sisään.
        Aamupalalla kaikki oli kuin ei mitään miehet otti vähän loivennusta.
        Sanoin sedälle mennään uistelemaan. Lähdettiin soutamaan nojasin takana perään levitin haaroja setä sanoi saakeli sinua, ne näkee sanoin ei sinua ota esille setä kaivoi kovan kalun sen pää oli kiiltävä kysyin iikö äiti tuon noin puhtaaksi? miten niin kävin mökillä nukuitte vierekkäin, isä pani Saaraa, Setä sanoin se ulisi melkein koko yön.
        Hietoin pillua sanoin näin pienenä sinun kalun ja arvaa missä? Äidin kädessä siitä asti tiesin sinä nait minua se on varmaa. Näin kun äiti nuoli kala kielellä sievästi lalapuolelta nuoli sun kalu oli äidin mielestä tosi kova ja laukesit, Sedän kalu laukesi veneen pohjalle tarttui kiinni ja lensi lisää. Setä sanoin olet tosi porno. Sanoin kokeilin kerran antauduin kolmen aikuisen pantavaksi silloin tiesin haluan ainakin sinua ihanaa saanko käydä täällä setä sanoi saat olet paras uistelija.
        Kun päästiin mökille äiti oli vastassa, sanoin ei kalaa.
        Kun olin viikon ollut kämpillä lähdinillalla kotiin saunomaan, äiti laittoi minun kanssa ruokaa makoilin entisessä huoneessani ja nukahdin. Äisi tuli sanomaan menen yöksi töihin.
        Isä oli olohuoneessa sanoi sauna vielä lämmin äiti kävi vasta. Kävelin alasti saunaan isä katsoi sohvalta. Pieni jännitys oli päällä kun tulin saunasta sanoin jäi yöpuku pois isä sanoi on äidillä pukuja. Katsoin mustaa pitsi asua laitoin sen. Menin sohvalle isän viereen pää sylissä katsoen televisiota isä silitteli olkapäätä kysyi miten menee kun kaveria ei ole, nauroin siinä se kiprillessä menee.
        Menin toiseenpäähän sohvaa kataelemaan , äidin asu oli kiihottava nännit nätisti läpi, isä lähti hakemaan juomaa kosketin pitsin päältä pillua ihanasti vihjasi paljaaseen pilluun isä ei ollut nähnyt sitä. Isä tuli ja antoi minullekkin aika väkevän juoman.
        Isän katse pilluun sai kostumaan tunsin kuinka valun pyllyyn. Elokuva loppui nousin ylös isä sanoi voit nukkua äidin puolella. Join juoman vähän hotkimalla ja menin äidin puolelle. Isä toi toisen lasin, sanoin menee päähän nauroi sinähän olet pitkänään ei haittaa. Maksin seljällään tunsin kuinka nännejä nipistää isä katsoi, tuo asu sopii sinulle sun rinnat on kiihottavat ja nousi kyynärpään varaan katsoi isiä isä lähesty hitaasti ja suuteli nänniä huokasin oikeastaan vapisin, kuiskasin molempia sain suukkoja kivasti. Isän käsi oli pitsin päällä puristin jalkoja pitsi nousi sievästi kiihottaen paljasta pillua, isä katsoi olet paljas ja suuteli alals päin yllättäen suuteli kovaa ja nuoli nosti päättä mun pikku tyttö karvaton ja jatkoi, tuli mieleen nuorena haaveilut en koskaan ole vanunut niin kovaa.

        Isä työnsi sormet supussa sormia sisään sievästi pyöritten , tuli hirveä kiima polte kiljuin ja valuin isä nuoli ja nuoli kuiskin älä älä vapisin jo liikaa.
        Isä nousi ylös kun sain klaun sisään melkein itkin vapisin niin, isä pani sievästi kiersin jalat isän jalkojen ympärille pyllyä nostamalla sain ihanan kipeästi syvälle tuntui että tunto pois olin niin märkä kuiskasin ota pikku tyttö painoi kovaa huusin ja tunsin kuinka kalu paisui joka kerta kun laski sisään. Makasin pitkään peiton alla ja hyväilin itseäni vavahtelin ihanasti.
        Nousin ja annoin suukon isälle, menin omaan huoneeseen. Aamulla kuulin kun äiti tuli olin peiton alla että ei nää asua. äiti puhui isän kanssa jonkin aikaa, äiti kuiski älä ime keritään me, alkoi kuulua huokailuja ja älä sinne pitää pestä, isä kuiskas olet märkä oletko antanut, äiti kuulu sanovan pesin yhden pojan yöllä kun ilta ei kerinnyt, sillä seisoi koko ajan olis pitänyt antaa sen itse pestä se mutta pesin märällä lapulla tunsin pojan käden pitkin jalkaa sanoin ei saa onneksi oli verhot paikallaan ja työkaveri toisessa päässä käytävää, kun poika koski pitsihousuihin odotin vähän en pessyt, sievästi sormet meni housun sisään, tuntui että tulen heti.
        Huomaamatta puristin kalusta poika sormetti lujaa kumarruin ja otin suihin pojalta tuli paljon ja voimakkaasti, laukesin jalat oli märät, saisin potkut jos joku tietäs. aamulla kävin katsomassa, sanoin pääset tänään pois, poika laski jalat kohouma oli korkea, katsoin ympärille runkkasin spermat lakanaan, tiedätkö mitä poika? Kiitti sanoi olit ensimmäinen kuiskasin ethän kerro sanoi en varmaan suutelin poikaa huokasi sekin oli ensimmäinen. Siksi näin halukas.Äiti pyysi hiljaa sitten ja ulisi hiljaa luoja miten olet kova, isä sanoi olisitko nainut äiti ulisi hiljaa olisin ja monesti. Äiti kuiski tule tule nooooiin ja kaikki hiljeni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isä työnsi sormet supussa sormia sisään sievästi pyöritten , tuli hirveä kiima polte kiljuin ja valuin isä nuoli ja nuoli kuiskin älä älä vapisin jo liikaa.
        Isä nousi ylös kun sain klaun sisään melkein itkin vapisin niin, isä pani sievästi kiersin jalat isän jalkojen ympärille pyllyä nostamalla sain ihanan kipeästi syvälle tuntui että tunto pois olin niin märkä kuiskasin ota pikku tyttö painoi kovaa huusin ja tunsin kuinka kalu paisui joka kerta kun laski sisään. Makasin pitkään peiton alla ja hyväilin itseäni vavahtelin ihanasti.
        Nousin ja annoin suukon isälle, menin omaan huoneeseen. Aamulla kuulin kun äiti tuli olin peiton alla että ei nää asua. äiti puhui isän kanssa jonkin aikaa, äiti kuiski älä ime keritään me, alkoi kuulua huokailuja ja älä sinne pitää pestä, isä kuiskas olet märkä oletko antanut, äiti kuulu sanovan pesin yhden pojan yöllä kun ilta ei kerinnyt, sillä seisoi koko ajan olis pitänyt antaa sen itse pestä se mutta pesin märällä lapulla tunsin pojan käden pitkin jalkaa sanoin ei saa onneksi oli verhot paikallaan ja työkaveri toisessa päässä käytävää, kun poika koski pitsihousuihin odotin vähän en pessyt, sievästi sormet meni housun sisään, tuntui että tulen heti.
        Huomaamatta puristin kalusta poika sormetti lujaa kumarruin ja otin suihin pojalta tuli paljon ja voimakkaasti, laukesin jalat oli märät, saisin potkut jos joku tietäs. aamulla kävin katsomassa, sanoin pääset tänään pois, poika laski jalat kohouma oli korkea, katsoin ympärille runkkasin spermat lakanaan, tiedätkö mitä poika? Kiitti sanoi olit ensimmäinen kuiskasin ethän kerro sanoi en varmaan suutelin poikaa huokasi sekin oli ensimmäinen. Siksi näin halukas.Äiti pyysi hiljaa sitten ja ulisi hiljaa luoja miten olet kova, isä sanoi olisitko nainut äiti ulisi hiljaa olisin ja monesti. Äiti kuiski tule tule nooooiin ja kaikki hiljeni.

        Olisi ihana ottaa sinut isäsi kanssa


    • Anonyymi

      Olin ehkä 13 vuotias pikkulikka. Oltiin kesät sedällä ja tädillä maalla. Mulla oli rinnat kasvaneet kesän aikana,mutta olin vielä karvaton tyttö . Setä aina otti mut syliin ja kutitteli mua,saunassa kun oltiin,setä tuli aina mun viereen ja nipisteli ja kutitteli mua,se oli musta kivaa leikkiä,aika usein haluis pestä mua,karkeat kädet hieroi mun rintoja ja pimpan päältä piti hangata.Kerran taas oltiin saunassa ja täti sanoi että lähtee keittämään saunakaffetta,setä sanoi me tullaan kohta pimun kanssa,otetaan muutamat löylyt vielä.Kun täti oli lähtenyt,setä rupes kehumaan mua,kuinka nätti olen,silitteli mun rintoja ja pimppaa,sitten huomasin että sedän pippeli kasvoi pituutta,se oli iso ja paksu,mä kysyi kuinka toi pippeli nyt kasvoi,setä sanoi kun on niiin kuuma. Setä hieroi mua koko ajan,setä kehui mua kokoajan ja sitten sanoi näytäs sedälle kun sulla on niin nätti pylly,mä nousin ja setä sanoi kumarrus vähän,mä kumarsin ja tunsin sedän sormen pyllylläni,oli aika ihmeellinen tunne.Sitten kun käännyin näin sedän pippelin se oli ihan pystyssä,setä sanoi haluatko koittaa pippeliä,mä koitin se oli kuuma,kova ja suuri,ja se kärki oli paljas,sellanen tatti näkyi.Setä huohotti ja sanoi,tyttö ihana,purista sitä,mä puristin sitä,sitten mä jotain mitä en odottanut,sedältä lensi valkoista pissaa paljon,setä huohotti,ja sitä pissaa vaan tuli ja tuli...mä olin ihmeissäni. Sit setä sanoi tätä ei kerrota tädille,saat huomenna 10 markkaa...oli vähän erilainen saunareissu sedän kanssa...

    • Anonyymi

      Minulla tätini mies oli vanhempi liki kymmenen vuotta. Olin heidän mökillä kesäkuussa ei kovin lämmin mutta katseltiin mitä pitä kunnostaa Heino esitteli mökkiä ja korjattavaa itse ei osaa.
      Marjatta laittoi ruokaa ja teki paukut valmiiksi, Heino kyllä näytti osaavan juoda Marjatta nauroi taitaa mennä meidän tehtäväksi kaikki. Heino jo nukahti kun käytiin uimassa vesi oli kylmää ja lämmiteltiin saunassa. Marjatta riisui kaikki pois ja minun piti myös. Marjatta makasi seljällään pää minun jalkojen päällä huokaili on kivan lämmin.
      Katsoin Marjatan rintoja mitkä makasi pitkin vartaloa, Marjatta katsahti mimua ja hymyili onko ne kauniit ja siirsi käteni rinnoille Heino ei enää välitä. Hieroin toisella kävellä Marjatta kuiskas molemmilla, tun sin kuinka nännit oli kovat hieroin sievästi.
      Marjatta kääntyi kyljelleen ja nosti kalun eteensä ja hieroi suuteli kovettunutta kalua kuiskas käänny käännyin Marjattaan päin tunsin heti huulet kalussa imi ja nuoli kuiskas tulee kiva kesä Marjatta nousi ja imi nauroi ei panna hukkaan.
      nousin lauteilta Marjatta levitti haarat katsoin Marjattaa silmiin kun kalu osasi reikään silmät värähti nätisti Marjatta otti kaulasta kiinni ja suuteli kuiskas olen koko kesän sinun olet ihana Marjatta kuiskas tule tee minusta nainen imin nännejä Marjatta huokaili niissä on tunto kiimainen tunto kun työnsin syvälle ja laukesin Marjatta kiljahti ja piti kiinni huokaili tätä olen kaivannut, kun mentiin mökkiin Heino nukkui.
      Kesällä oltiin kahdestaan, aika pian Marjatasta kuoriutui kiimainen nainen, vähintään kahdesti naitiin. Kerran Heino purki portaita kun nain saunassa Marjattaa. Sain kesän jälkeen palkan Heinolta ja Marjatalta hyvästä työstä.
      Marjatta soittaa vieläkin kun on oikein kiima päällä olen laskenut monta litraa spermaa vuosien aikana Marjattaan ja sainkin niiden mökin itselle kun Heino nukkui pois. Viimmeisiä kertoja Marjatta istui pyörätuolissa kun imi kalua sanoi ei lopeta ennenkuin kuolee.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      setäni opetti sauna reissulla miltä mies seksi tuntuu useita kertoja imin ja istuin tuon kyrvän nokkaan upeeta oli

    • Anonyymi

      H­ei! Om­­a str­­­eam. Sisäänkäynti k­aiki­­lle, jotk­a haluav­­­at pi­­tää ha­­­uskaa 👉 http://allyak.com/H/I8b1J8

    Ketjusta on poistettu 121 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe