Mitä tämä poliittinen peli "rasisminvastaisuudella" mielestäni oikeasti on.

Anonyymi-ap

En tiedä saanko ketään ymmärtämään, mitä ajattelen tästä ns "rasismista". En tiedä ajatteleeko kukaan yhtään edes sinne päin kuin itse ajattelen. Samansuuntaisesti ajatteleva ymmärtäisi miksi koen tämän rasismilla ratsastavan poliittisen pelin niin törkeänä ja raivostuttavana. Olen miettinyt, miten kertoisin omasta näkemyksestäni tästä Suomen ns "rasismista". Tällainen se näkemys on:

Suomalaiset eivät ole rasisteja. Suomessa ei ole suomalaista rasismia. Tänne kyllä on rantautunut ääriliikkeitä, jotka pyrkivät hyödyntämään rasismia omiin tarkoituksiinsa. Kyseiset joukkiot uskovat, että suomalaiset ovat vastaanottavaisia rasistisille opeille. Nämä ylikansalliset ääriliikkeet eivät kuitenkaan ole ottaneet Suomessa tulta, ne ovat jääneet marginaaleiksi, pieniksi ryhmiksi, joita Supon on helppo valvoa. Rasistista väkivaltaa ei Suomessa suomalaisten taholta ole ollut. Liberaalit kuitenkin jaksavat väittää, että rasistiset vihapuheet johtavat rasistiseen väkivaltaan. Se on propagandaa, jonka tavoite on luoda ihmisille haluttu kuva todellisuudesta oman ns "rasisminvastaisen" politiikan tueksi. Mitä sitten on tämä liberaalin eliitin "rasisminvastainen" politiikka? Mihin se pyrkii? Kun olen tätä itseltäni kysynyt niin olen päätynyt seuraavaan:

Liberaali elitismi pyrkii korvaamaan aidon demokratian elitistisellä "ohjatulla demokratialla". Eliitti ylevöittää itsensä tekopyhällä muka korkealla moraalilla ja samaan aikaan syyllistää tavallisia ihmisiä "rasismista", nationalismista yms pahoista asioista. Sanoma on selvä: kansa ei saa ajatella itse, kansa ei saa tuntea niinkuin tuntee vaan sen on noudatettava eliitin ohjeistusta.

Aidon demokratian perusta on yhteiskunnan sisäinen solidaarisuus. Yhteiskunnassa on sisäisiä ristiriitoja, joita ei peitellä. Ristiriidat tunnustetaan ja niitä säädellään aidon demokratian ylläpitämien instituutioiden avulla. Yhteiskunta voi olla vapaa, asvoin ja moniarvoinen jos sillä on tietty yhteinen viitekehys, mihin asioita suhteutetaan. Demokratianvastainen eliitti pyrkii murtamaan tämän yhteisen viitekehyksen eli kansallisen kulttuurin. Se murretaan monikulttuurisuudella. Tavoitteena on viime kädessä ihmisten poliittinen ja taloudellinen hyväksikäyttö.

Suomen liberaali eliitti suosii maahanmuuttoa mahdollistaakseen ihmisten hyväksikäytön, poliittisen ohjauksen ja taloudellisen riiston. Maahanmuuttoa on tarjolla kun valtaosa maailman valtiosta toimii huonommin kuin Suomen valtio ja joissakin valtioissa elinolot ovat sietämättömän kurjat. Rasistit hyväksyvät sen, että ylempirotuiset ihmiset voivat käyttää hyväkseen alempirotuisia. Jos "rasismi"-käsitettä venytettäisiin niinkuin liberaali eliitti itse tekee niin eliitin pyrkimykset voisi nähdä "rasistisina". Rasismia liberaali elitismi ei kuitenkaan ole koska se ei perustu rotuoppeihin. Liberalille eliitille käy kaikenväristen ja kaikennäköisten ihmisten hyväksikäyttäminen. Eliitti pyrkii hödyntämään maahanmuuttajia halpana työvoimana, mutta kantaväestön hyödyntäminen samassa tarkoituksessa käy ihan yhtä hyvin. Monikulttuurisuutta hyödynnetään kansallisen solidaarisuuden rikkomiseen, mutta polarisaatio käy samaan tarkoitukseen myös.

Tämä "rasismi", josta liberaali eliitti vaatii suomalaisia sormea heristellen luopumaan ja anteeksipyytelemään on vastareaktio eliitin valtapyrkimyksille. Maahanmuutto ärsyttää suomalaisia sielläkin missä sen aiheuttamat haitat eivät suoraan näy koska eliitin demokratianvastaiset tavoitteet paistavat tekopyhyyden takaa läpi: poliittisen eliitin ei tarvitse kantaa vastuuta Suomen kansalaisista kun se kantaa suurta huolta koko maailmasta. Suomalaiset eivät kuitenkaan yleisesti analysoi yhteiskuntaa rationaalisesti kuten minä edellä olen tehnyt. Ihmiset vain ärsyyntyvät ja reagoivat tunteella. Ne tunteet liberaali eliitti nyt leimaa "rasistisiksi".

2

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa on liberaali sivistynyt enemmistö. Siksi populistipersujen törmäys todellisuuteen on näin raju. Iso osa ongelmaa on suomalaisten oma väestökehitys. Itsekkyyden, kohtuuttomien turhien odotusten ja pelkojen vuoksi lapsia ei hankita. Tämä ongelma realisoituu kunnolla vasta 30 vuoden kuluttua.

    • Anonyymi

      Kirjoitit asiaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1495
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      165
      1196
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      927
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      767
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      712
    Aihe