KANNABIS TUHOAA JO KOKONAISIA VALTIOITA MAAILMASSA

Anonyymi-ap

Hollannissa kannabis dekriminalisoitiin jo vuonna 1976. Lähes heti tuo valtio romahti kokonaan. Kannabiksen käyttäjät eivät nimittäin enää saaneetkaan "kiksejä" pilvestään, joten he siirtyivät piikittämään amfetamiinia ja heroiinia. Vielä nykyäänkin Hollannin opioidiongelma on Euroopan suurin. Turvattomuus tuossa maassa on niin konkreettista, että turistit ovat täysin hylänneet Hollannin lomakohteena.

Yhdysvalloissa Kaliforniassa ei tajuttu ottaa oppia Hollannin tekemästä kamalasta virheestä. Kyseinen osavaltio ei ainoastaan tyytynyt dekriminalisoimaan kannabista, vaan se laillisti sen marraskuussa 2016. Jos olet seurannut uutisia, niin tammikuussa 2018 Kalifornian osavaltio erotettiin Yhdysvalloista.

Kalifornia ei siis enää kuulu liittovaltioon (United States of America), vaan siitä tuli pelätty ja halveksittu hylkiö amerikkalaisten keskuudessa. Ensinhän eteläinen Kalifornia julistettiin vaaralliseksi alueeksi. Sitten se eristettiin kokonaan viisi metriä korkeilla piikkilanka-aidoilla. Pohjoinen Kalifornia sinnitteli huumeongelmansa kanssa vähän pitempään, mutta muutaman kuukauden päästä se romahti ihan kuten eteläkin.

Pohjois-Amerikassa kansa on käsittämättömän tyhmää ja sinisilmäistä. Aiemmin niin fiksuna paikkana pidetty Kanada teki täsmälleen saman virheen kuin Kalifornia. Kannabis laillistettiin Kanadassa vuonna 2018. Seurauksena siitä melkein koko kansa on nyt joutunut kannabispsykoosiin. Tuskin kukaan käy enää töissä, vaan kaikki "pössyttelevät" pilveään.

Syvälle Kanadan kuusimetsiin on rakennettu kiireellisesti lähes 2 miljoonaa mielisairaalaa, jotka ovat täynnä kannabispsykoosista kärsiviä potilaita. Noista potilaista 80% ei toivu koskaan ennalleen ja 20% sairastuu skitsofreniaan.

Onneksi Suomessa poliitikot ovat todella fiksuja ja perillä asioista. Kannabis on niin hirvittävän vaarallinen huumausaine, että sitä ei pidä koskaan sallia. Meidän pitää kuunnella Perussuomalaisia ja koventaa kaikkia huumeisiin liittyviä rangaistuksia. Laillistaminen "lähettäisi vääränlaisen viestin" kansalaisille.

THL:n johtava päihdeasiantuntija, lääketieteen ja biokemian professori Arto Karssinen-Majanpää ohjeistaa päättäjiämme:

"Yllättävää kyllä vanha tuttu alkoholi on eräs parhaiten toimivista korvaushoidoista kannabiksen käyttäjille. Mitä vahvempaa viinaa käytetään, sitä parempia ovat olleet tulokset sairaaloissa. Meidän tulee seurata naapurimaamme Viron mallia ja laillistaa 80% alkoholijuomat. Empiirisesti hyviksi havaittuja, äärimmäisen turvallisia viinoja ovat esimerkiksi Stroh-rommi ja kirkas Viru Valge Vägev. Alkoholin saatavuutta pitää lisäksi helpottaa tuomalla kaikki viinat ruokakauppoihin. Uusimmat kansainväliset päihdetutkimukset osoittavat, että alkoholin haittoja on suuresti liioiteltu eikä vaaraa riippuvuudesta ole edes runsaassa päivittäiskäytössä. Siksi suosittelen, että alkoholia koskevat ikärajoitukset on poistettava Suomen lainsäädännöstä tarpeettomina."

Niinpä. Muistuttaisin vielä lopuksi kaikkia siitä, että kenelläkään ei ole oikeutta käyttää kannabista. Tämä kielto koskee myös täysi-ikäisiä aikuisia. Jokainen suomalainen on valtion omistama työläisrobotti ja meidän on oltava uskollisia presidentille, pääministerille ja kirkolle. Amen...

22

286

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Italia on myös astunut tuhon tielle eikä paluuta normaaliin enää ole. Kannabiksen kotikasvatus laillistettiin ja sen hirvittävät seuraukset ovat yllättäneet aivan kaikki. Rooman kaduilla parveilee laumoittain kannabishörhöjä, jotka piikittävät erittäin vahvaa THC-pitoista "yrttiä" suoraan suoneensa. Turisteja ryöstetään aivan jatkuvasti. Poliisi tekee parhaansa ylläpitääkseen järjestystä, mutta he ovat voimattomia kannabisriippuvaisten suuren määrän takia.

   Rooma on siis vakavassa kriisissä, mutta ongelmat eivät rajoitu vain sinne. Pohjoisemmassa suurkaupungissa ja muodin mekassa Milanossa tilanne on pitkälti samanlainen kuin pääkaupungissa. Tavallinen työssäkäyvä kansa on vaihtunut pilvestä voimakkaasti päihtyneisiin zombeihin, jotka vaeltavat ympäriinsä vailla mitään todellista määränpäätä. Kaikkialta kuuluu kummallista ölinää ja mölinää.

   Italian presidentti on jo anonut apua Vatikaanista. Hän on pyytänyt katolisen kirkon ylintä johtajaa Paavia kutsumaan koolle merkittävimmät kardinaalit. Myös joitakin ihan tavallisia pappeja on pyydetty osallistumaan. Tarkoitus on, että hengelliset johtajat rukoilevat yhdessä Jeesusta ratkaisemaan kannabiksen aiheuttaman katastrofin.

   Kannattaa seurata uutisointia tästä aiheesta. Useat EU-maat ovat jo esittäneet, että Italian kannabiskriisin takia koko maa pitää potkaista pihalle EU:sta. Kunpa oikeamielinen Silvio Berlusconi eläisi vielä, sillä hän ei olisi ikinä sallinut tämän tapahtuvan!

   Rukoillaanpa kaikki yhdessä polvillamme, että Jeesus herättäisi Silvio Berlusconin uudelleen henkiin.

   Sitten hän laskeutuisi taivaasta hopeisissa vaunuissa ja hallitsisi Italiaa seuraavat 1000 vuotta.
   Italiasta tulisi Silvion ohjauksessa EU:n yksinvaltiasmaa, joka päättäisi kaikkien jäsenmaiden
   asioista ja siten Suomikin olisi pelastettu.

  • Anonyymi

   Aamen ja halleluujaah... ;-)

  • Anonyymi

   heh ehhe hehe hehee

  • Anonyymi

   Päivi Räsänen, rukoile Suomen puolesta...hahahhaa

   • Anonyymi

    KD...hahahahahaa


  • Anonyymi

   No jopas on puppua, kannattaisko vaikka polttaa vähän pilveä

   • Anonyymi

    Apua, älkää vaan polttako pilveä....Juokaa 80% Viru Valge Vägev vodkaa, se on terveellistä joka päivä...


  • Anonyymi

   Joku idiootti säilyttää tällaisia idioottitekstejä koneellaan ja lähettää niitä aina uudelleen suolipalstoille.

   • Anonyymi

    Eikö tekstit sitten olekaan täysin totta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö tekstit sitten olekaan täysin totta?

    Vain sinä aloittaja esität niin.

    Olisit kehittänyt jotakin osuvampaa kritiikkiä, esim. porttiteoriasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vain sinä aloittaja esität niin.

    Olisit kehittänyt jotakin osuvampaa kritiikkiä, esim. porttiteoriasta.

    Kyllä porttiteoria on täysin totta kuten aloituskin kertoo. Hollannissa kaikki narkomaanit aloittivat "pilvellä" ja siirtyivät sitten heroiiniin. Ongelma maassa on Euroopan suurin....


  • Anonyymi

   Koskeeko kannabiksen käyttökielto myös vihreitten Maria!

   • Anonyymi

    Kukaan ei saa polttaa yrttiä...hehehe....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukaan ei saa polttaa yrttiä...hehehe....

    Muahahahaha....


  • Anonyymi

   Pilvenpolttaja on lähes aina itsekäs ja todella typerä ihminen,elää maailmassa jota ei oikeesti ole.Ja niiin viisaat ajatukset...Voi jeesus...

   • Anonyymi

    Kyllä. Viina tekee viisaaksi. On hyvä juoda mahdollisimman paljon alkoholia joka päivä. Väkeviä oikein kuten kossua ja jallua!


  • Anonyymi

   Älä jauha paskaa,ei järkeä liiallisessa juomisessakaan ole,pössyttelijät on silti(Tunnen useita) huvittavan tietäviä ja typeriä,elävät omassa pienessä mielikuvitus maailmassaan tajuamatta kuinka tyhmiä ovat.

   • Anonyymi

    Kannabis on kamalan vaarallinen, tappava huume. Suomessakin pilveen kuolee vuosittain jopa 5000 ihmistä. Viina sen sijaan on hyvä aine, sitähän saa Alkosta ihan laillisesti. Kippis!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannabis on kamalan vaarallinen, tappava huume. Suomessakin pilveen kuolee vuosittain jopa 5000 ihmistä. Viina sen sijaan on hyvä aine, sitähän saa Alkosta ihan laillisesti. Kippis!

    Minun naapurini kuoli juuri huumeisiin. Oli perrrkele polttanut kannabista 25 kg paalin kerralla ja henki pois!


  • Anonyymi

   Huutelee täällä vaa jotain egyptihuorien aamenraata fuck you biiitchh

   • Anonyymi

    Kjäh häh hää hää


  • Anonyymi

   Kiitos ap rehellisyydestäsi

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   6732
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   37
   2011
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   126
   1930
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   118
   1782
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1488
  6. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1162
  7. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   60
   1147
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   58
   1132
  9. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   131
   999
  10. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   227
   952
  Aihe