ONPASSIVE yksi suosituimmista IT-yrityksistä Dubaissa

Anonyymi-ap

56

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      automaattinentienaaminen.fi on luotettava uutiskanava

      • Anonyymi

        Aivan oikein. Jos luit uutisen niin löysit myös lähteet. Sulla lähteitä ei ole ikinä omissa turhissa kommenteissasi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aivan oikein. Jos luit uutisen niin löysit myös lähteet. Sulla lähteitä ei ole ikinä omissa turhissa kommenteissasi.

        Tämä on keskustelukanava ja keskustelussa argumentit pääsääntöisesti perustellaan välittömästi samassa yhteydessä. Minun kirjoitukseni ovat yleensä pitkähköjä koska käytän vaivaa asioiden perusteluun. Samaa ei voi sanoa kaksiaivosoluisten kommenteista.

        Jos muuten haluatte lisätietoa Automaattinen Tienaaminen Oy:stä, niin täältä löytyy:
        Näiltä sivuilta löytyy yhteystiedot
        https://tietopalvelu.ytj.fi/yritys/3316206-5
        https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/automaattinen+tienaaminen+oy/33162065

        Näitä tietoja ei tämän pöytälaatikkofiman nettisivuilta löydy. Tiesittekö muuten että Automaattinen Tienaaminen Oy:llä ei ole minkäänlaista liiketoimintaa? Se on pelkkä pöytälaatikkofirma joka poistetaan rekisteristä vuoden tai parin sisällä,


    • Anonyymi

      Tänään tulee klo 10 jälkeen aamulla isoja uutisia, heti tapathuman jälkeen.

      • Anonyymi

        Löysä kakka liiasta kahvista? Vai mikä siis oli päiväsi suurin saavutus.


    • Anonyymi

      Sitten tämä hesalainen mitättömyys pääsee korjiailemaan kommentteja ja tekee itsemurhan.

    • Anonyymi

      Ja millä perusteella se on suosituin? Tuossa artikkelissa ei ainakaan selvinnyt yhtään mitään.

    • "Sitten tämä hesalainen mitättömyys pääsee korjiailemaan kommentteja ja tekee itsemurhan"

      Kaksiaivosoluinen tarkoittanee minua. Miten tilanne muuttuisi jos minusta päästäisiin eroon? Minä kirjoitan täällä ikäviä totuuksia onpassivesta, mutta minun kohdeyleisöni on sellaiset ihmiset jotka eivät muutenkaan liittyisi onpassiveen. Potentiaaliset liittyjät, kaksiaivosoluiset, eivät minun tekstejäni lue tai eivät ainakaan ymmärrä niistä mitään.

      Kommentti paljastaa kaksiaivosoluisen sielunelämän karun tyhjyyden. Heille menestyminen = raha. Sitä voi yrittää ymmärtää asettumalla mielessään pysyvästi köyhän asemaan, jossa maitopurkin hintaakin on verrattava taskussa oleviin sentteihin. Mutta kaksiaivosoluisille köyhyys on kuitenkin seuraus, ei syy. Ja se on heille pysyvä asiaintila eikä se voi muuttua. Lottovoitonkin he tuhraisivat niin että heille jäisi luu käteen.

      • Pakko jatkaa vielä ...

        Jos kaksiaivosoluiselle olisi aikoinaan antanut kaksi vaihtoehtoa: senaikaisen nousukiidossa olevan Nokian osakkeita vaiko Wincapitan jäsenyyden ja tämän silloisen A-osakkeeksi kutsutun "arvopaperin".

        Kumman luulette kaksiaivosoluisen valitsevan, MUAHAHAHAAAA


      • Anonyymi
        Jari-JyriSuominen kirjoitti:

        Pakko jatkaa vielä ...

        Jos kaksiaivosoluiselle olisi aikoinaan antanut kaksi vaihtoehtoa: senaikaisen nousukiidossa olevan Nokian osakkeita vaiko Wincapitan jäsenyyden ja tämän silloisen A-osakkeeksi kutsutun "arvopaperin".

        Kumman luulette kaksiaivosoluisen valitsevan, MUAHAHAHAAAA

        Onneksi on näitä kaksiaivosoluisia, kun tuntuu että monillla muilla ei ole yhtäkään..


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi on näitä kaksiaivosoluisia, kun tuntuu että monillla muilla ei ole yhtäkään..

        MUAHAHAAAAA
        Tässä taas malliesimerkki kaksiaivosoluisen retoriikasta. Legendaarinen one-liner jälleen
        MUAHAHAHAAA

        Onko muuten tullut tienestiä jo paljon? Minäpäs tiedän että sitä ei ole tullut. O-Coineja voi tulla ainoastaan jos hankitte ASIAKKAAN jolle saatte myytyä O-Connectin. Se on teille MISSION IMPOSSIBLE koska ette osaa myydä edes kengännauhoja, teknologiasta puhumattakaan.

        Ettekö te käsitä, että onpassiven puolesta teille tulee asiakas aina joka 1,4 miljoonatta sellaista kohden joka liittyy suoraan onpassiven sivuilta eikä kutsulinkin kautta ja joka OSTAA! Osaatteko tästä laskea prospektit? MUAHAHAHAAAA


    • Anonyymi

      Lisätietoja virrestä.

      Yhtiön osoite on vuokrakasarmi KAS asunnoissa. Runosmäki...Voipi sitten runoilla vaikka mitä..

      Tilinpäätös sisältää konsernitilinpäätöksen.

      Jos olet muuten töissä, silloinkin raha tulee tilille automaattisesti ns. palkka, tietysti sosiaalipummeille jotka eivät ole päivääkään olleet töissä, eivätkä mene.. palkka on tuntematon käsite.

      Tietääkseni MOT on tekemässä ohjelmaa näistä kyseenalaisista hämäräperäisistä tienaamisista.

      • Hyvä havainto!!

        Jos YLE on tekemässä ohjelmaa tällaisista, lähetän heille vinkin Automaattinen Tienaaminen Oy:stä! Näin Automaattinen Tienaaminen Oy saa sitä julkisuutta mitä se haluaakin. Se vain yrittää sitä väärällä tavalla ja väärässä paikassa:

        -Väärä tapa: kirjoittelemalla surkeasti formuloituja viestejä saada asiakkaita ostamaan O-Connect, juuri HÄNEN kauttaan
        -Väärä paikka: markkinoimalla onpassivea Suomi24:n verkos... siis huumoripalstalla

        Kiitokset vinkistä MOT ohjelman osalta!


    • Anonyymi

      Kyseisessä osoitteessa ei asu sen nimistä toimitusjohtajaa jota täällä tämä hesalainen kokoajan mainostaa. Ovessa lukee aivan jotain muuta :D
      Ehkä parempi olla vähän mysteeriä ilmassa, toimii paremmin kuin tasapaksut jutut. Asuu siellä, no eipä asu, on tuon niminen, no eipä ole. Tuonniminen yritys, no eipä ole.

    • Anonyymi

      Tämä yksi hesalainen on vaan niin hukassa, eikä tiedä mitään vieläkään, vaikka kuvittelee, on vain ihan pihalla kuin lumiukko.

      Odotelkaa oikeita uutisia tänään Dubaista jossa Onpassive:n M.Kamal istui Sheikin vieressä ja sheikki vastasi toimittajan kysymyksiin, mitähän suurta sieltä on tulossa kun uutiset ehtii suomeen saakka.
      Sheikki istuu ja Onpassiven logot koko yleisön nähtävillä.

    • Anonyymi

      Here is the program of the biggest global event (the press conference to announce the launch of the activities of the sixth round of the 2024 award) under the patronage of His Highness Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, the Crown Prince of Dubai, and in the presence of the Secretary General of the Executive Board, which will be held on September 21, 2023 at eleven in the morning Grand Hyatt Hotel- Princess Hall

    • Anonyymi

      "Kyseisessä osoitteessa ei asu sen nimistä toimitusjohtajaa jota täällä tämä hesalainen kokoajan mainostaa"

      Onko siis niin että PRH:n yritysrekisteriin on ilmoitettu väärää tietoa? Täytyy tehdä ilmoitus vääristä tiedoista.

      Menee koko ajan hämärämmäksi. Yritysrekisteriin merkitty yrityksen osoite on siis väärä. Miksi Automaattinen Tienaaminen Oy piileskelee? MOT on varmasti kiinnostunut tästä yrityksestä.

      • Anonyymi

        Jo pelkästään tuo kyseinen osakeyhtiö on perustettu jostain syystä harvinaisen typerästi: yhtiöllä on yksi (1) osake, eikä tietysti opoa lainkaan, joskaan tällä jälkimmäisellä ei olen niin suurta merkitystä.

        Siltä kantilta tuo on hölmöä, että jos tulevaisuuden kultakaivos, Automaattinen Tienaaminen Osakeyhtiö Aktiebolag haluaisi joko järjestää annin tai sen nykyinen osakkeenomistaja haluaisi myydä osakkeitaan, vaatii se yhtiöjärjestyksen muuttamisen, sillä osakkeen osia ei voi myydä.

        Mutta mikäs minä olen neuvomaan Automaattinen Tienaaminen Oy:n keulahahmo-liikemiestä, hän kyllä varmasti tietää itseäni paremmin, miten osakeyhtiöitä kannattaa perustaa ja mikä milloinkin on parasta. Tai jos hän ei tiedä, hän voi kytkeä tekoälyn päälle, joka hoitaa tämänkaltaiset henkiset pohdinnat käden käänteessä niin, ettei tekoäly ehdi edes kissaa sanoa.


    • Anonyymi

      Hihii, luuleko dorka, että joku uskoo noita kusetus sivustoja ja suuresta omaisuudesta tekemättä mitään.

    • "Kyseisessä osoitteessa ei asu sen nimistä toimitusjohtajaa jota täällä tämä hesalainen kokoajan mainostaa. Ovessa lukee aivan jotain muuta :D"

      Ovessa voi lukea vaikka joulupukki. Ovessa oleva nimi ei sekään ole henkilötunniste.

      Joka tapauksessa Automaattinen Tienaaminen Oy:n toimitusjohtaja poistattaa kaikki viestit jossa hänen nimensä mainitaan. Ja hän raivostuu jos hänen yrityksensä julkisia tietoja kerrotaan julkisesti.

      https://tietopalvelu.ytj.fi/yritys/3316206-5
      https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/automaattinen+tienaaminen+oy/33162065

      Ihmeellistä. Jos yo. tiedot eivät pidä paikkaansa, mitä syytä hänellä olisi raivostua. Toinen asia on sitten onko yritysrekisteriin ilmoitettu väärää tietoa. Asianomaisen olisi syytä korjata se seurausten välltämiseksi.

    • Erikoista, kerrassaan erikoista. Automaattinen Tienaaminen Oy:stä paljastuu koko ajan toinen toistaan kummallisempia ja epäilyksiä herättäviä seikkoja, mutta tämä kaksiaivosoluinen ei tunnu niistä piittaavan tuon taivaallista.

      Hän ei varmasti ymmärrä että kukaan ajatteleva ihminen ei koskisi hänen touhuihinsa pitkällä kepilläkään. Ja sellaisia jotka eivät tuollaiseen kiinnitä huomiota on todella vähän. Ja ehkä hekin ovat samoissa puuhissa kuin tämä kaksiaivosoluinen ja yrittävät värvätä toisiaan kenties ristiin?!

      Aion todella ilmoittaa MOT ohjelman tekijöille Onpassivesta. Täytyypä keritessäni etsiskellä sähköpostiosoitetta jonne voisi ilmoittaa. MUAHHAH, lähettäisinkö postin omail-osoitteestani, MUAHAHAA siinä olisi ironiaa MUAHAHAHA

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Taqdeer palkinto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taqdeer palkinto

        " työntekijöiden oikeuksia"

        Ei työntekijöillä ole mitään oikeuksia Dubaissa. Joten tämä on kai huono vitsi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " työntekijöiden oikeuksia"

        Ei työntekijöillä ole mitään oikeuksia Dubaissa. Joten tämä on kai huono vitsi?

        Se on arvostettu palkinto jossa Onpassive toimii strategisena kumppanina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on arvostettu palkinto jossa Onpassive toimii strategisena kumppanina.

        Eli nyt se on kumppani. Ja missä se on muka arvostettu palkinto. Mielenkiintoista että onpassive on edes mukana tässä, koska kyllähän hyvät työolot pitäisi olla yrityksille itsestään selvyys.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yle ei ole vielä kirjoittanut asiasta, hesalaisen kannattaa laittaa vinkki eilisestä uutisesta.

    • Onpassivella ei ole työntekijöitä joten tällä ei ole mitään merkitystä.

      • Anonyymi

        Näytätkö edes yhden tieteellisen todisteen (faktan) väitteeksi tueksi? Et näytä koska olet avotampio_hesalainen_järvinen

        Tuolla sivulla ilmoitetaan työntekijöiden määräksi heti 201-500 kpl
        https://www.ambitionbox.com/overview/onpassive-overview
        Joten faktoilla on merkitystä, sinulla ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näytätkö edes yhden tieteellisen todisteen (faktan) väitteeksi tueksi? Et näytä koska olet avotampio_hesalainen_järvinen

        Tuolla sivulla ilmoitetaan työntekijöiden määräksi heti 201-500 kpl
        https://www.ambitionbox.com/overview/onpassive-overview
        Joten faktoilla on merkitystä, sinulla ei.

        Hieman ohi aiheen, mutta riittääkö se faktaksi, että automaattinen tienaaminen ei ole tieteellisesti katsoen mahdollista?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näytätkö edes yhden tieteellisen todisteen (faktan) väitteeksi tueksi? Et näytä koska olet avotampio_hesalainen_järvinen

        Tuolla sivulla ilmoitetaan työntekijöiden määräksi heti 201-500 kpl
        https://www.ambitionbox.com/overview/onpassive-overview
        Joten faktoilla on merkitystä, sinulla ei.

        Faktoilla on merkitystä.

        Kysy keneltä tahansa IT alaa tuntevalta, jos uskallat kuulla kommentin joka on varmuudella sama kuin minun.

        Tutustu onpassiven tuotteisiin. Näet välittömästi että ne ovat vasemmalla kädellä tuherrettua amatöörien työtä. Olen useaan otteeseen tuonut tällä palstalla esiin - kansanomaisesti kertoen rautalangasta - mikä on ammattilaisen mielipide niistä, perusteluiden kera.

        Tuollaisten tekemiseen ei tarvita työntekijöitä. Ash Mufareh on itse IT alan miehiä ja pystyy helposti koodaamaan tuollaiset, ja kun vaatimustaso on alhainen, ei siihen edes mene kovin kauan. Open source komponentteja riittää, ne vain integroidaan keskenään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näytätkö edes yhden tieteellisen todisteen (faktan) väitteeksi tueksi? Et näytä koska olet avotampio_hesalainen_järvinen

        Tuolla sivulla ilmoitetaan työntekijöiden määräksi heti 201-500 kpl
        https://www.ambitionbox.com/overview/onpassive-overview
        Joten faktoilla on merkitystä, sinulla ei.

        Niin, lisään vielä että ilmoitettu työntekijöiden määrä on järjetön. Onpassiven tekeleissä ei riitä tekemistä kuin korkeintaan 2-3 työntekijälle, jos Ash ei itse halua niitä koodata. Luulen kyllä että hän on tehnyt ne itse jotta saisi jotain järkevää tekemistä. Heiluminen jumalanpalvelusten jumalana alkaa varmasti kyllästyttää ennen pitkää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näytätkö edes yhden tieteellisen todisteen (faktan) väitteeksi tueksi? Et näytä koska olet avotampio_hesalainen_järvinen

        Tuolla sivulla ilmoitetaan työntekijöiden määräksi heti 201-500 kpl
        https://www.ambitionbox.com/overview/onpassive-overview
        Joten faktoilla on merkitystä, sinulla ei.

        Ja lopuksi yleensä ja erikseen, jo wincapita-ajoista olemme huomanneet, että EI OLE OLEMASSA sellaisia perusteita jotka lahkolaiset hyväksyisivät. Eiväthän nämä muuten olisi onpassivessa. Se on aksiomaattisesti täysi mahdottomuus, että hyväksyttävät perusteet löytyisivät.


    • Anonyymi

      Onpassive tekee kaikki huipputuotteet alusta alkaen itse, mukaanlukien tekoäly jolla he ovat muita edellä vuosia. Automaattinen Tienaaminen on alkanut ja O-Connect tulee päivitys jolloin melunvaimennus toimii paremmin kuin missään muualla, tekoäly tunnistaa vain puhujan jäänen ja poistaa eläimien, lapsien ja muut taustaäänet. Tällaista ei ole kenelläkään käytössä ja siihen et koodia löydä mistään valmiina.

      • Anonyymi

        Automaattinen tienaaminen on alkanut ja melunvaimennus toimii – on siinä kanssa yhdenlainen hissipuhe :D


      • No mutta sinun olisi helppo kysyä joltakulta IT alan asiantuntijalta johon luotat, kun et minun sanojani usko. Miksi et kysy vaan kirjoittelet puutaheinää. Kaikki tuo on keksitty jo vuosia sitten.

        Ja vielä siitä miksi onpassivella ei ole työntekijöitä: jos Ash Mufareh päästäisi muita toteuttamaan näitä tekeleitä, nämä huomaisivat välittömästi miten näitä "tuotteita" tehdään ja että niillä ei ole mitään tekemistä tekoälyn kanssa. Esim. Onecoinissa sinne palkatut työntekijät - viitisenkymmentä - kuluttivat aikansa pelaamalla pelejä. Mitään työtehtäviä heillä ei ollut. Ja eräs heistä jopa paljasti ettei Onecoinilla ole mitään lohkoketjua vielä silloin kun onecoin oli hengissä.

        Niin ja onpassive sentään väittää että työntekijöitä on tuhat. Onecoin tyytyi vain viiteenkymmeneen. Nämä olivat kyllä todistetusti oikeita, toisin kuin onpassivella.


      • Anonyymi

        Miksi pitää olla taas valehtelemassa? Tuo on säälittävää, vai ettekö pärjää ilman?

        Tuo taustamelun poistaminen on jo käytössä useammalla teidän "kilpailijoista". Ja te ette ole tehneet tuotteita alusta itse, koska se olisi typerää. Vähän kuin yrittäisi keksiä pyörän uudestaan.


    • " Tällaista ei ole kenelläkään käytössä ja siihen et koodia löydä mistään valmiina."

      Miksi kirjoitat puutaheinää. Sinä et tunne IT alaa eikä sinulla ole mitään keinoa tietää mitä open source repositoryt pitävät sisällään. Kuten sanoin, kaikki esittämäsi on keksitty jo vuosia sitten. Miksi puhut paskaa?

    • "Onpassive tekee kaikki huipputuotteet alusta alkaen itse, mukaanlukien tekoäly jolla he ovat muita edellä vuosia"

      Tosiaan, jo helmannin kanssa väännettiin peistä siitä että "alusta alkaen" tekeminen on ajatuksenakin täysin tuulesta temmattu. Eihän talonrakentajakaan käy itse metsästä kaatamassa puita. (no, ei tämäkään vertaus tepsinyt helmannin, kun ei ymmärrä mitään IT alasta niin kaikki väittämät menevät läpi kaksiaivosoluiseen).

      Onpassiven tekoöälystä ei ole missään mitään merkkejä. Oletko esim. tutustunut ChatGPT:hen? Tiedätkö mikä se on? Aivan, etpä tietenkään.

    • Anonyymi

      Huomenna on se kuuluisa 25.9 jolloin tapahtuu taas isoja asioita, sen lisäksi tulee uusi ulkoasu pääsivulle. Pitäkää tuoleista kiinni, sitä ei koskaan tiedä miten isoja uutisia huomenna tulee.
      Kun O-Verify tulee, pidetään juhlahetki täällä foorumilla kun tämän yhden hesalaisen kaikki tilit poistuvat ekosysteemistä.
      Hänen rahoja joita hänellä ei ole, niin niitä ei kaipaa kukaan.

      • Vielä ei ole mitään tilejä poistettu. Lupaan liittyä automaattinentienaaminen.fi kautta onpassiveen ja lupaan ostaa O-Connectin jos yksikin tilini poistuu tunnistamisen vuoksi.


      • Anonyymi
        Jari-JyriSuominen kirjoitti:

        Vielä ei ole mitään tilejä poistettu. Lupaan liittyä automaattinentienaaminen.fi kautta onpassiveen ja lupaan ostaa O-Connectin jos yksikin tilini poistuu tunnistamisen vuoksi.

        Se tulee poistumaan. Jos reksiteröinti tietosi ei vastaa viranomaisen vahvistamia tietoja ja varsinkin jos meinaat alkaa tienaamaan automaattisesti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se tulee poistumaan. Jos reksiteröinti tietosi ei vastaa viranomaisen vahvistamia tietoja ja varsinkin jos meinaat alkaa tienaamaan automaattisesti.

        On kysytty jo aiemminkin mutta tietenkään vastausta ei ole saatu eikä saada: miten onpassive voi tietää ovatko "reksiteröinti" tietoni viranomaisen vahvistamia vai ei?

        Jos koulutus on pelkkä peruskoulu (vai onko sitäkään?) niin kaksiaivosoluinen ei voi ymmärtää mitä tarkoitetaan henkilön tunnistamisella.

        Kas, sen vuoksi Google, Microsoft, Apple yms. oikeat toimijat eivät edes yritä tunnistaa henkilöitä sen tarkemmin koska ei ole olemassa maailmanlaajuista luotettavaa järjestelmää tällaiseen. Minkä vuoksi siinä tapauksessa onpassive yrittäisi tällaista, kun ei ole keinoja? Aivan!

        Onpassive tilini toimii edelleen hienoasti. Kirjoitin O-Netiin suomeksi onpassivea herjaavia tekstejä taas uudestaan.

        Kuten olen kertonut, O-Netin blogi sisältää vain yhden ainoan viestivirran johon kaikki kirjoittavat. Aivan järjetöntä, mutta Ash ei ole viitsinyt koodata enempää, eikä olisi tarvettakaan sillä eihän onpassivessa kukaan ole näiden softien vuoksi.

        Kaikki tekstit O-Netissä ovat tänäänkin onpassiven ja Ashin ylistämistä. Yhtäkään järjellistä viestiä sieltä ei löydy. Hyvä että nämä suomiset ja helmannit pääsevät rahoistaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se tulee poistumaan. Jos reksiteröinti tietosi ei vastaa viranomaisen vahvistamia tietoja ja varsinkin jos meinaat alkaa tienaamaan automaattisesti.

        Millä ihmeellä teillä muka olisi pääsy johonkin viranomaisten rekistereihin? Tuollainen jatkuva valehtelu antaa sinusta vain huonon kuvan ja samalla näistä sinun höpinöistä jostain automaattisesta tienaamisesta joutuu aika outoon valoon.


    • Anonyymi

      O-Net Kirjoittaa voi monella kielellä, englanti on vain yksi kielistä joka näkyy default asetuksena

      • Anonyymi

        Miksi ette käytä geotargetointia ja ehdota käyttäjälle kieltä sen perusteelal mistä hän on? Teidän kannattaisi ottaa muista mallia siitä miten nämä hommat tehdään. Nyt olette aika amatööri luokkaa.


      • Tässä taas hieno esimerkki kaksiaivosoluisen ymmärryskyvystä.

        Siitähän tässä olikin kyse, että millä kielellä O-Netiin voi kirjoittaa. Minä kirjoitin suomeksi. Mutta voin kirjoittaa myös englanniksi, ruotsiksi tai vaikka suahiliksi. Hienoa teknologiaa kun voin kirjoittaa millä kielellä tahansa. Kysymys kaksiaivosoluiselle, miten voin kirjoittaa japanin kielellä kun minulla on skandinaavinen näppäimostö? Entä viittomakielellä?

        Kyllä te kaksiaivosoluiset olette viisaita. Siksi te olettekin onpassivessa.


      • Anonyymi
        Jari-JyriSuominen kirjoitti:

        Tässä taas hieno esimerkki kaksiaivosoluisen ymmärryskyvystä.

        Siitähän tässä olikin kyse, että millä kielellä O-Netiin voi kirjoittaa. Minä kirjoitin suomeksi. Mutta voin kirjoittaa myös englanniksi, ruotsiksi tai vaikka suahiliksi. Hienoa teknologiaa kun voin kirjoittaa millä kielellä tahansa. Kysymys kaksiaivosoluiselle, miten voin kirjoittaa japanin kielellä kun minulla on skandinaavinen näppäimostö? Entä viittomakielellä?

        Kyllä te kaksiaivosoluiset olette viisaita. Siksi te olettekin onpassivessa.

        Vihdoin alat oppia.


    • Anonyymi

      25.9.2023 Tänään uutiset:
      ONPASSIVE Another Partnership with Emirates Business Women Council

    • Anonyymi

      Huomenna ONPASSIVE 360 Show, olkaahan valmiina ja lukekaa myös päivitykset ekosysteemistä, torstaina tulee uusi versio O-Connectista lisätyillä ominaisuuksilla, mm. lisää tekoäly ohjattuja toimintoja.

      • O-Connectissa ei ole mitään tekoälyn ohjaamaa toimintoa. Missään onpassiven tekeleessä ei ole mitään tekoälyyn viittaavaa tai liittyvää.


      • Anonyymi

        IF jotain THEN tee jotain ELSE tee vielä jotain muuta, lauseet eivät ole tekoälyä.


    • Kirjoitin äsken O-Netiin "onpassive is a scam". Katsotaan reagoiko kukaan.

      O-Netin yksi ja ainoa blogivirta on järjetön. Siinä on pelkästään "we are in it to win it" jne. loputtomiin tai sitten kuva köyhästä intialaisperheestä aina välissä. Sairasta touhua. Mutta eihän se ole näiden kirjoittajien vika. Katkera pettymys odottaa ja perheen omaisuus on mennyttä.

      Näillä suomisilla ja helmanneilla ei taida olla minkäänlaista ymmärrystä näiden kyseisten perheiden asiain tilasta?! Heidän täytyisi mennä vähäksi aikaa heidän asemaansa niin näkisivät mitä on todellinen köyhyys. Ja ehkä he silloin ymmärtäisivät, että heidän nykyinen asemansa verrattuna heihin on sitä oikeata ja todellista menestymistä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe