Saahan terveyskeskus uusia ja mukavia hoitajia välillä

Anonyymi-ap

Aika pian näyttävät talon tavat oppivan.

19

1116

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   wow

  • Anonyymi

   Upeaa.

  • Anonyymi

   Ei meille mahdu, mene kotiin siitä.

  • Anonyymi

   Nopsaan ne oppivat vanhuksia huspois ajelevan, kun tilaa eikä hoitajia ole. Tietenkin meillä olisi tilaa ottaa Taivalkosken hoidontarpeen tarvitsijoita.

  • Anonyymi

   Mistä ihmeestä Pudasjärvelle muka hoitajia otetaan?
   Ei kannata Oulusta asti siellä töissä käydä.

  • Anonyymi

   No näkkyy tuo kelepoovan työ sellasille jotka ei tee sitä kuin rahan eestä eikä potilaan

  • Anonyymi

   Nythän isot johtajat päättäneet, että mahtuu Taivalkoskelaisetkin, siirretään potilaita kotihoitoon. Miten kotona voi vuodeosaston hoidokkeja hoitaa? Ei taida ihan joka taloudessa olla kaikkia laitteita ja mistä ne siihen hoitajat sitten riittää? Omaishoitajathan ne lähes ilman tekee, mutta ei taida ammattitaito riittää. Etänä kuulemma lääkärissäkäyntikin tapahtuu, mutta harvemmalla mummulla sellaisia vempeleitä. Mitään muutoksia ei kuitenkaan tapahdu, näin lehdessä luki. Ei ainakaan siinä mielessä, koska mitään tolkkua ei Pohteen toiminnassa ole ollut tähänkään mennessä.

   • Anonyymi

    On siinä mutta sinä et ymmärrä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On siinä mutta sinä et ymmärrä.

    Ei tätä toimintaa kukaan omilla aivoilla ajatteleva oikein ymmärrä. Pistetään vain lisää Syötteen yrittäjille, sinne raha kelpaa. Aikoinaanhan sieltä velat ja roskapankin halvalla kunta sai huijari valitsi tuottavat osat. Vanhukset jotka pitkän työ tehneet ja veronsa maksaneet jätetty ihan heitteille. Omaishoitajille mummot jätetty ja toinen horisko sitten omaishoitaja. Sosiaalitantta käy sitten katsomassa jotta hyvin täällä menee. Maksaakaan ei hoidosta tarvitse, kun noin pirteitä olette, vaikka toinen nukuksissaan istuu. Lausunnosta vaikka kymmenen kohtaa täyttää ja monta ylittää kuitenkin löydetään kohta, ettei tämä täytä ehtoja. Ainahan se joku kohta löytyy jotta kaikki kumotaan. Rahastahan se kiinni on ja siksi kaikki tosiasiat tehdään tyhjäksi. Joillekin raha ei ole se ykkösasia vaan raskaan työn arvostus ja hoitopalkkioissa se pitäisi näkyä eikä juhlapuheissa.


  • Anonyymi

   Lääkäri käskee kysellä kokeiden tuloksia parin päivän päästä ja hoidontarpeen arvioijaa sanoo, miksi tänne joka toinen päivä soittelet. Naapurin toimiston kanssa jo parhaat juorut vaihdettu ja omat vaikeudet etusijalla. Ei ne asiakaspalvelussa saa omat probleemat vaikuttaa työhommiin. Vanhat ja sairaat ei edes halua lähteä huonovointisenakaan hyvänolonkeskukseen. Pääosin hoitajat tekee hienoa ja arvostettua työtä ihan omasta ansiosta mutta mistä nämä huuhentaalit sinne joutuneet.

   • Anonyymi

    Hoidontarpeen arviointiin ainakaan mummut lähde. Siellä naapurihuoneen kanssa juorut jo vaihdettu ja piruakos tänne tulossa olet, vaikka kokeiden tuloksia haluaisi lääkärin käskystä kysellä. Hoito-osastolla ilme ihan toinen ja hommat pelaa ja yleensä vastaanotollakin. Nämä hoidontarpeen ihmiset blokkaa jotta minä se määrään ja jos verenpaineen mittaan kotiin laitan.


   • Anonyymi

    pitäisi sinut laittaa terveyskeskukseen töihin niin kyllä kaikki muuttuisi kerralla. Kaikille muille potkut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    pitäisi sinut laittaa terveyskeskukseen töihin niin kyllä kaikki muuttuisi kerralla. Kaikille muille potkut.

    Veronmaksajathan ne palkan maksaa terveyskeskuksessakin. Olen työni tehnyt monessakin paikassa ja asiakaspalvelussakin oikein ammattitutkinnon osio hyväksytty. Onko se nyt oikein jos lääkäriin määräämiä ja käskemiä kokeita kyselee. Sieltä sitten joku hoitaja alkaa potilasta monin sanoin arvostelemaan ja väheksymään oikean asian kyselijää. Siellä kuulemma naapurinhuoneen hoitajakin sanonut, jotta se joka toinen päivä kyselee. Piruollen pitäähän oikeat asiat kysellä, miksi te siellä olette. Pääosin olette kyllä ihan oikealla ja raskaalla kutsumusalalla monikin, kiitos siitä. Nämä muut pitäisi vaihtaa pois, kun mummotkaan ei enää halua lähteä pikkupakostakaan tylytettäväksi. Ällöttäviä nämä vanhojen huonokuntoisten väheksyjät ja omaa egoaan nostavat, vaikka tauti sekin .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    pitäisi sinut laittaa terveyskeskukseen töihin niin kyllä kaikki muuttuisi kerralla. Kaikille muille potkut.

    Opettelisit sinäkin ensin oikeinkirjoituksen, ennen kuin muita opastat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Opettelisit sinäkin ensin oikeinkirjoituksen, ennen kuin muita opastat.

    Kaikkien alojen asiantuntija, äänestäjän vasemmalta pää alkaa hajoamaan. Kun pitää itsestä huolta niin ei edes tarvitse käydä terveyskeskuksessa voin nimimerkki "viimeksi lääkärissä Pudasjärvellä noin vuonna 1991"


  • Anonyymi

   Mihin lienee katos parikin näpsäkän näköistä ja mukavaa hoitajaa😭 Oli tyttöjä niin kiva katsella ja hymyä riitti. Täytyyhän se myöntää, että on tullu aulassa istuttuva ihan vaan huvikseen, jos sattuisi villauksen näkemään tyttäristä. Vaan eihän nuita enään näy, kyllä se surettaa vanhempaa miestä.

   • Anonyymi

    Jo on sedällä fantasiat. Turhaa sie siellä aulassa istut, mene kotiin hoitamaan poroja. Ne antavat varmemmin, mitä naiset.


  • Anonyymi

   22222

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   129
   1847
  2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   78
   1717
  3. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   56
   1323
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   69
   1141
  5. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   8
   839
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   2
   795
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   45
   777
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   10
   759
  9. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   41
   735
  10. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   45
   717
  Aihe