Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Loppuvatko ruokajakelut?

Anonyymi-ap

Pääosin hävikkiruokaan perustuvassa ja vapaaehtoisvoimin toteutetussa ruokajakelussa tulevat rajat vastaan. Käyttöön on otettava kovia keinoja.

Mikkelin työttömät jakaa ruokakasseja ainoastaan ennakkoon ilmoittautuneille hakijoille. Heidän hakulistalleen pääsee tällä hetkellä vain, kun lista riittävästi tyhjenee.

Viadia Mikkeli luopuu vielä tämän syksyn aikana nykymuotoisesta ruokajakelusta kokonaan ja perustaa sen tilalle ruokapankin.

8

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Elämänhallintaa kaipaa ilmaisen vanhentuneen ruoan hakijat. Itse pstan perutoimeentulolla kahdelle ruoat ja autoakin varaa pitää.

    • Anonyymi

      Eiköhän tuolla ruokajakelussa käy myös sinne kuulumattomia. Tarkempi sihti vaan, että tarvitseeko oikeesti ruoka-apua.
      Tuo ihmetyttää, että jaossa on Eu-tukikortteja, jotka toimivat samalla tavalla kuin pankkikortti. Niitä ei voida kustannussyistä hyödyntää. Miten tämä voi olla mahdollista. Olisi kyllä valituksen paikka johonkin komissioon. Miten kaupungilla on varaa jättää käyttämättä tällainen EU-etu?

      • Anonyymi

        Samalla tavalla, kuin jossain KELA:lla pitää todistaa köyhyytensä, niin myös ruokajaossa. Todistus työttömyydestä, eläkeläisyydestä ja tiliote. Eiköhän ala jonot lyhenee.


      • Anonyymi

        Tämäpä hyvinkin. Miksi Mikkelin kaupunki ei lunasta niitä EU-etukortteja ja maksa niitä. Saaden sitten myöhemmin niistä tilityksen takaisin. Ei kai se minkään yhdistyksen asia ole niitten kanssa pelitellä. Kun kaupunki ruokkisi kansalaisiaan, vaikka köyhiä eläkeläisiä, niin nämä pysyisivät poissa hakemasta kohdennettua toimeentulotukea kaupungin kassasta.


    • Anonyymi

      Niinpä niin, ja listalle pääsee kirjautumalla, eikä tietoja mitenkään tarkisteta!
      Hakijoina voi siten olla ihan kuka vaan!
      ViaDia puolestaan siirtyi Moisioon kun keskustassa ei ollut riittävästi parkkipaikkoja hakijoille!! Uskomatonta! Jos ihmisen kannattaa pitää autoa, hän ei ole ruokakassin tarpeessa!
      Jos hakijoina olisi vain ruokakassia oikeasti tarvitsevat, eiköhän niitä riittäisi kaikille!

      • Anonyymi

        ViaDiaan ei enää tarvitse mitenkään kirjautua. Senkun menee nostamaan numerolapun ja hakee omaan kassiin ruokatarvikkeet. Mutta joo, jos se siirtyy takaisin keskustaan, niin sitten tulee varmaan kitinä, että mihin voi jättää auton. Tai, että mistä saa ILMAISEN parkkipaikan. Mutta ei tuolla Moisiossa kummoisia kulkupelejä näe. Jos ei vaikka polta ja juo, niin on niillä varoilla hyvinkin mahdollista pitää autoa. Kannatan kontrollointia, että kuka hakee. Toki, jos pystyy keskellä päivää maanantaina rientämään ruokajonoon, niin kai sitä sitten on työtön, tai eläkeläinen ja ruoka-avun tarpeessa.


    • Anonyymi

      Mikä on ja miten toimii ruokapankki. Voi nostaa ja tallettaa ruokaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe