Itsemurha:(

Anonyymi-ap

Hei olen 18 vuottia nuori nainen. Olen pitkään sairastanut masennusta ja epävakaata. Nyt mulla on tilanne että en vain jaksa enään yrittää jotenpa olen yrittänyt tappa iteni monesti mutta onnistumatta joten haluan kuulla teidän mielipiteen että miten kannataa hypätä katoltä eli noin 30 m korkeudesta. Selkäellä vai naamaellä vai pää edellä vai miten koska haluan varman kuoleman. En halua kuulla että kuinka se muka tästä vielä paremaksi muuttuisi, ei se vaan muutu. Mua ollan kiusattu 11 vuotta sekä fyysisesti että henkisesti ja tänä päivänäkin saan viestejä jossa kerrotaan kuinka ruma olen ja huoritellan ihan ilman mitään syytä. Mut on kasvatettu että kohtele ihmisiä niin kuin haluaisit itse tulla kohdelluksi eli olen todella kiltti ja se kostautuu minulle aina välillä kun luotan vääriin ihmisiin ja sit mua käytetään hyväksi mm mut ollan raiskattu 2 kertaa ja molemmista tehty rikosilmotus mutta ei siitä sen enempää. pliss auttakaaa mua pääsemästä tästä kivusta ja tuskasta pois. mää vain kärsin tällä maan pällä niin paljon.
Saa ehdotta kyl muitakin tapoja lopettaa tämä…

7

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,

      Itsetuhoisista ajatuksista kannattaisi keskustella ammattilaisen kanssa. On olemassa monia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Ao. palveluista voi halutessaan saada tukea ja vinkkejä myös muuhun avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

      Joka viikko ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Osassa yksiköistä myös etävastaanotto on mahdollinen. Yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

      Akuutissa tilanteessa kannattaa olla yhteydessä oman kunnan psykiatriseen päivystykseen tai soittaa 112.

      Lämpimin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

    • Anonyymi

      Olet hyvä ihminen niin älä missään nimessä tee mitään pahaa itsellesi.
      Ajattelisit hyviä asioita ja suunnittelisit hyvää itsellesi tapahtuvaksi.
      Ravintolisät kuten karnosiini ja magnesium saattaa auttaa, niillä on tutkitusti hyviä vaikutuksia masennukseen.
      Positiivisen ajattelun tueksi tässä visualisointi sivut
      https://visualisointi.opassivut.com/index.htm

    • Anonyymi

      Itsemurha ei kannata ainaskaan. Seuraavassa elämässä on sama ongelma edessä.
      Jos keksisit tavan päästä parempaan ympäristöön.

      Voisit myöskin alkaa auttaa toisia esim vanhuksia tai eläimiä, tai vaikkapa netissä antaa neuvoja tai lohdutella muita ongelmaisia, niin silloin saa kiitosta toisilta ja oma mielikin kohenee. Homeopaattista lääkkeistäkin on apua.

      Henkisyyden tutkiskelun puute on usein syynä masennukseen. Henkinen kehitys on osa ihmisen elämän tarkoitusta. Ehkäpä NDE vieoiden tai Channelin Erik vidoiden katselusta olisi apua, ja myöskin erilaisiin henkisiin tilaisuuksiin kannattaisi mennä kuuntelemaan.

      Jooga ja Ananda Margan kiirtan ovat aina hyvä keino kohentaa mielialaa, perustuu vyöhyketerapiaan ja mieltä ylentävän mantran laulamiseen. Kaikilla meillä on myös henkioppaita, joilta voi aina pyytää ohjausta.

      • Anonyymi

        Paskaa!
        Seuraavassa elämässä sama edessä!
        Sä et tiedä mitään !


    • Anonyymi

      Siis sinua kiusattu 11 vuotta ja muita kauheuksia päälle,ei ihme että olet rikki.Voisit haastaa kiusaajat oikeuteen kun olet aikuinen eikä solvauksia tartte sietää keneltäkään.Jotenkin tuntuu tosi pahalle ettet näe muuta ratkaisua olet tosi nuori vielä.On totta että jotkut käyttävät kiltteyttä häikäilemättömästi hyväksi mutta itseään saa ja pitää puolustaa,ei se tee ihmisestä huonoa.Nämä nuorten kuolemiset on ihan liikaa mitä saa kuulla ja niin turhia kuolemia.Olen itsekin ollut nuori ja syvissä vesissä mutta asiat muuttuu elämä menee eteenpäin,vaikket sitä uskoisikaan nyt.Toivon sydämestä ettet tee mitään pahaa itsellesi.

    • Anonyymi

      moi,
      mä oon yli 50v mies ja voin sanoa elämänkokemuksella. ÄLÄ!! älä tee mitään tyhmää itselle. oon itse kärsinyt erilaisista mielenterveys ongelmista kokoikäni. alussa ei edes tiedosta itse että tarvitsee apua, myöhemmin ja myöhemmin kaikki on kauheaa ja ei saa mistään kiinni, mikä minulla on?
      aika auttaa ja muuttuu helpommaksi , kun saa apuja.
      osasta mielenteysongelmista voi tulla jopa kaveri (paniikkihäiriöt). kun se on tulossa, sen tunteee ja se ei ole enään vihollinen.. tiedät että jäät henkiin.
      elämä on arvokas ja elämisen arvoinen ja itse tänäpäivänä aion elää hyvää elämää vanhukseksi, vaikka kärsin mielenterveysoireidta. olen itse menättänyt ystäviä paljon ja kaikki ovat olleet keskeneräisiä nuoria, eivätkä jaksaneet aikuisuuteen. surullisin tapaus oli kun kaverini hirtti itsensä 15 vuotiaana, kun tyttöystävä jätti. mitä elämän haaskausta.
      hae apua, kävele vaikka poliisiasemalle ja sano että teet itsellesi jotain. elämä on lahja❤️
      olet tärkeä, yt j

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      455
      3313
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      426
      3056
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2839
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2192
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2030
    6. 177
      1399
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      80
      1199
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe