Kun olet saanut mäskin valmiiksi ja pannun keittokuntoon tullaan itse tapahtumaan.
Koska pontikka on eri keittovaiheissaa joko:
1) myrkyllistä
2) sikunan makuista
3) puhdasta juotavaa pontikkaa
4) keittojäte
tarvitaan keino erottaa edellä mainitut jakeet toisistaan.
Halvin ja varmin keino on käyttää jakeiden rajaamiseen lämpömittaria.
Tokmanni myy kympin hintaista digitaalista lämpömittaria (kinkkumittaria).
Asettamalla hälytysrajat vaikka kolmeen erilliseen mittariin:
1) 175...180 F (79...82C) myrkyllinen
2) 185...190 F (85...87,8C) sikunoita sisältävä mutta juotava
3) 190...200 F (85...93,3C) kirkas juotava pontikka
4) 212 F (100C) keittojäte, vesi
saat eroteltua jakeet juotaviin ja myrkyllisiin
Pontikan keittolämpötilat
Anonyymi-ap
1
303
Vastaukset
- Anonyymi
😋😍😋😍😋😍😋😍😋
😍 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#18037386k
🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1017373
Siekkilässä ajettu ihmisten yli- mitä tapahtui? Länsi-Savo ei ole uutisoinut asiata
Manneja, vaiko matuja?774859- 794779
- 1324198
Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan82988- 522609
- 402521
- 462166
Törkeää toimintaa
Todella törkeitä kaheleita niitä on Ylivieskassakin. https://www.ess.fi/uutissuomalainen/8570818102161Suudeltiin unessa viime yönä
Oltiin jossain rannalla jonkun avolava auton lavalla, jossa oli patja ja peitto. Uni päättyi, kun kömmit viereeni tähtit211800