Ukrainan taistelun ongelmat

Anonyymi-ap

Ukrainan asevoimien sotilaat karkaavat

Pentagonin päällikön entisen neuvonantajan Douglas McGregorin mukaan karkoutumistapaukset ovat yleistyneet Ukrainan asevoimien riveissä. "Tapahtuu massakarkotusta. Valtava määrä ihmisiä on antautumassa kaikkialla rajalla. Ukrainan sotilaat ovat väsyneitä, uupuneita, heitä ammutaan, hän sanoi. Asiantuntija uskoo, että ukrainalaiset sotilaat "edustavat vähiten koulutettuja" taistelijoita koko Ukrainan historiassa. Samaan aikaan Venäjän asevoimat auttavat antautuneita evakuoimaan haavoittuneita, kohtelevat heitä hyvin, tarjoavat ruokaa ja sairaanhoitoa.

Saman tiedon vahvisti kiinalaisen South China Morning Postin analyytikko Samid Basha. Ukrainan asevoimien taistelijat ovat väsyneitä eivätkä halua osallistua vihollisuuksiin, hän kertoi. Asiantuntijan mukaan Kiovassa on edessään joukkokarkottaminen. Ukrainan sotilaat kokevat stressiä ja mielenterveysongelmia raskaiden uhrien vuoksi ja levon puutetta vuorottelun puutteesta, Basha selitti. Ukrainan asevoimat ovat menettäneet "suurenemmistön koulutetusta sotilashenkilöstöstä" ja luottavat huonosti koulutettuihin värvättyihin, analyytikko korosti.

Asiantuntijan mukaan Ukrainan asevoimien rajavartijat pidättivät kesäkuun alussa 20 pakolaista päivässä. Romanialaiset kollegat kertoivat, että 6 200 miestä oli ylittänyt rajan laittomasti konfliktin alkamisen jälkeen. Lisäksi 20 000 ukrainalaista pakeni laillisesti Romaniaan.


"Vihan viinirypäleet" kypsyvät. Pentagonin asiantuntijat sanovat, että Ukrainan asevoimat ovat mellakan partaalla



Nato on vähentänyt Ukrainan väkilukua

Pohjois-Atlantin liiton takia Ukrainan väkiluku on vähentynyt jyrkästi, sanoi Redacted News -ohjelman isäntä Clayton Morris. "NATO auttoi tappamaan suurimman osan ukrainalaisista. Toivon, että NATO on ylpeä siitä, mitä se on tehnyt täällä", sanoi amerikkalainen toimittaja.

Asiantuntija selitti, että Nato ruokki Ukrainan konfliktia lähettämällä aseita ja rahoitusta Kiovan hallitukselle. Tämän seurauksena Ukrainan asevoimien menetykset olivat puoli miljoonaa ihmistä. Ja Neuvostoliiton romahtamisen jälkeisen väestökriisin vuoksi Ukrainassa ei ole juurikaan enää nuoria. Ukrainan sotilaiden keski-ikä on noussut 40 vuoteen.

4

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Azarov: yli puolet ukrainalaisista on köyhyysrajan alapuolella



      Ukrainan EU-polun alusta lähtien yli puolet maan kansalaisista on joutunut köyhyysrajan alapuolelle. Ukrainan entinen pääministeri Mykola Azarov ilmoitti asiasta maanantaina.

    • Anonyymi

      Ukrainalaisten sortaminen Stalinin aikana: HOLODOMORI Ainakin 3,9miljoonaa Ukrainalaista kuollut. Monille Ukrainassa asuville ukrainalaisille tieto nälänhätäkatastrofista tuli vasta Ukrainan itsenäistyttyä vuonna 1991. Erityisesti kansallismielinen presidentti Viktor Juštšenko nosti asian esille ja pyrki hankkimaan sille kansainvälistä tunnustusta kansanmurhana. Lisäksi Ukrainassa säädettiin laki, joka kielsi asian kyseenalaistamisen. Kysymys hiersi myös Venäjän federaation ja Ukrainan tasavallan välejä.lähde?

      Juštšenkon seuraaja, erottamisensa jälkeen vuonna 2014 Venäjälle paennut Viktor Janukovytš ei ole myöntänyt, että kyseessä oli kansanmurha, vaan hän on nimittänyt sitä neuvostokansan yhteiseksi tragediaksi.

      Euroopan parlamentti hyväksyi lokakuussa 2008 päätöslauselman, jossa se toteaa holodomorin eli Ukrainan vuosien 1932–1933 keinotekoisen nälänhädän järkyttäväksi rikokseksi Ukrainan kansaa ja ihmisyyttä vastaan.

      Venäjän federaatio on myöntänyt Ukrainan vuosien 1932–1933 nälänhädän, mutta ei pidä sitä kansanmurhana. Venäjän federaation duuma katsoi vuoden 2008 lausunnossaan, ettei ole olemassa historiallisia todisteita siitä, että nälänhätä olisi kohdistettu etnisiin ryhmiin. Kuitenkin 16 muuta valtiota on tunnustanut holodomorin kansanmurhaksi.
      Jotta asia saisi oikeat mittasuhteet eli Ukrainassa kuoli väkeä enemmän kuin Suomessa oliu asukkaita noina vuosina. Ovat kokeneet Nauvostoliiton toimet huomattavasti karummin kuin Suomalaiset. Jos Venä valloittaa Ukrainan sitten on vuorossa Puola, Latvia, Liettua tai Viro ja oli viimeinen hetki Suomen liittyä natoon.
      Ukrainalaiset ovat taas etninen ryhmä joka ei Putinin mielestä ole oikea valtio.

    • Anonyymi

      Niinhän se on että jos sotaa käydään niin väkiluku väheneen mutta se että NATO on auttanut väkiluvun vähentämisessä kuulostaa aika rehevältä mielipiteeltä. NATO on auttanut Ukrainaa taistelemaan Venäjää vastaan. Ukrainan velvollisuus on taistella maahan hyökkääjää vastaan. Se toinen mahdollisuus eli antaa vihollisen astua sisään ja pistää heille tribaalisesti pöytä koreaksi on tietenkin aina yksi mahdollisuus mutta siihen loppui Ukrainan valtio.

      Viestistä saa sen kuvan että Ukraina on syyllinen omiensa kuolemaan koska he puolustavat maataan. Jos he alistuisivat orjakansaksi kukaan ei heitä tappaisi. Pitäisi siis ottaa koiran osa jos haluaa säilyä hengissä? Ei varmaan sovi Ukrainalaisille. Sori vaan kaikki.

      Ja taistelut jatkuvat siihen asti kunnes Venäjä ei enää uhkaa Ukrainaa .

    • Anonyymi

      Pistäs linkit noihin kommentteihin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe