VR-lasien käyttö näkyy naisten kasvoissa

Anonyymi-ap

Voiko naiset vähentää VR-lasien käyttöä, koska se aiheuttaa maailmansotien hävittäjälentäjien kuvista tutut kasvonpiirteet? Myös silmät alkavat harittaa.

Koska emme tiedä mitä VR-lasienne kautta näkyy ja näettekö nykyään saman jo myös ilman laseja, niin esitämme tämän toiveen.

27

447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voihan ne naiset vähentää VR-lasien käyttöä, onhan se mahdollisuuksien rajoissa.

    • Anonyymi

      Kuka esittää toiveen? Mistä itse voitte vähentää tasavertaisuuden nimissä?

    • Anonyymi

      Älkää ainakaan puolen yön jälkeen enää käyttäkö VR-laseja tai edes nettiä (jos ei ole pakko). Emme halua että maaniset ja oudon poukkoilevat höpötyksenne pyörivät kaupungin ilmatilassa joka yö. Joku ne kuulee kuitenkin.

      Työrauha. Yörauha. Maalittaminen ja kohdistaminen lopetettava.

      • Anonyymi

        Mitäs sieniä siellä on vedetty? 😂


    • Anonyymi

      Ettekö te tiedä, että ne visiot jotka purkautuvat VR-lasien kautta todellisuuteen, muuttuvat todeksi. Jos joku katselee VR-laseilla fiktiota jossa riehuu demoni, niin käyttäjä ei huomaa että tuo demoni karkaakin naapuriasuntoon ja aloittaa siellä penteleellisen räyhäämisen. Tämä on nähty jo lukemattomia kertoja. Internetti monistaa demoneja ja ne sikiävät VR-lasien käyttäjien päistä maanpiirin riesaksi. Lasien käyttäjistä itsestään tulee avaruuden syvyyksien demooneja. Sen huomaa siitä että niiden kasvot muuttuvat hiljalleen sitä enemmän mitä enemmän laseja käyttävät. Silmät suurenevat ja siirtyvät ulommas toisistaan. Samalla niiden musta osa kasvaa. Vähitellen, jos asiaan ei puututtaisi, täyttäisi musta osa koko silmän, jotka ovat kahvikupin kokoiset. Samalla koko otsa paisuu ja leuka pienenee. Suu kutistuu pikkiriikkiseksi aukoksi, koska siitä tarvitsee imeä vain energiajuomaa. Iho harmaantuu ja nenäkin kutistuu vain pariksi pikkiriikkisiä sieraimia. Joku luulee että ne ovat avaruusolioita. Mutta niitä ne eivät ole. Ne ovat syvyyden demoneja jotka asuvat mustien vetten takana.

    • Anonyymi

      Juuri tuosta syystä naisten on vähennettävä VR-lasien ja Internetin käyttöä.

    • Anonyymi

      Kuulin kun joku kysyi Pulina-ultraäänikanavalla, että "mistä tossa oikein on kyse".

      Pulina-verkon epäillään olevan erillinen tehokas langaton verkko, joka saattaa mahdollistaa ultraäänikanavien käytön ja muun oudon VR-toiminnan. Sen on toimittanut muunmaalainen sotatarvikevalmistaja. Kyse voi olla myös YesWeCän tyyppisestä toiminnasta.

      Salatusta Pulina-toiminnasta ei ole ollut yhtään mitään hyötyä mutta jotkut toki haluavat kokea sen olevan tärkeintä mitä vain voi olla. Sellaisia episodeja löytyy maan lähihistoriasta ainakin vuosilta 1859-1860 (suuret nälkävuodet), 1917-1918 (sotavuodet) ja 1990-luvun alun "pankkikriisi".

      Täällä on Pulina-kriisi, joka on naisten olemuksen vuoksi ollut äärettömän vaikea hahmottaa. Mutta joku sen on tuntenut luissa ja nahoissa ja tuuli vain huuhtoo lopulta.

      • Anonyymi

        Biologiassa tai fysiikassa ei ole esitetty että elektromagneettisella säteilyllä, kuten radiotaajuudet, voitaisiin tuottaa ääniaistimuksia keskushermostossa eli aivoissa.


    • Anonyymi

      liittyykö tämä vr-juttu pulinaan? Ja koska pulinaverkko syntyi? Voisi kuvitella, ettei verkkoa ole voinut olla ennen sähkön käyttöönottoa, radion keksimistä ja langatonta lennätintä. :-)

    • Anonyymi

      Kuulin kun joku juuri sanoi, "KuusGeenä näkyy myös ilman laseja".

    • Anonyymi

      > liittyykö tämä vr-juttu pulinaan?

      Kyse voi olla luvattomasta sotilastoiminnasta tai sopimusyhteiskunnasta luopumisesta. Saatteko itse vähennettyä "VR-toimintaa"?

      En ole antanut suostumusta tai sitoutunut mihinkään tuollaiseen. Moni muukaan ei ole.

    • Anonyymi

      Haluaako joku yrittää olla asiassa avuksi ilman yritystä hankaloittaa tilannetta?

      Tarvittaisiin tietoa siitä onko joku kaupunki tai maa, jossa VR-salakatselu ja ultraääniyhteyksien kohdistaminen on luvanvaraisia tai on jo olemassa ennakkotapaus missä VR-katselija tai ultra-huutaja on tuomittu luvattomasta toiminnasta.

      Toinen vaihtoehto olisi sulkea Elenia, Internet ja sitäkautta Pulina-verkko.

      Tarvittaisiin tietoa siitä missä olisi sähkökatkoalueita kuten oli pari vuotta sitten laajoja alueita monta päivää ilman sähköverkkoa. Sitä kautta selviäisi mikä osuus VR-toiminnasta tulee horisontin takaa.

      Kuten arvata saattaa, asia ei oikein voisi odottaa.

    • Anonyymi

      80-luvulla oli näitä VR-laseja joissa toinen linssi oli punainen ja toinen vihreä. Sangat oli pahvia ja linssit muovia. Kävin katsomassa yhden elokuvan eikä se kovin todentuntuinen kokemus ollut.

      • Anonyymi

        Muistin väärin, toinen linssi oli sininen.


      • Anonyymi

        Ei ketään muutenkaan kiinnosta sun nuoruutes puiset leikkikalut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ketään muutenkaan kiinnosta sun nuoruutes puiset leikkikalut.

        "Yhdysvaltain armeija on kasvattanut ja kouluttanut rottweilereita, jotka ovat paenneet, ja he ovat matkalla kohti rauhanomaista yhteisöä."
        "Helvetin koirat oli ensimmäinen kuudesta 3D-elokuvasta, jotka Ownsby Studios kuvasi 1980-luvun alussa tai puolivälissä."
        https://en.wikipedia.org/wiki/Dogs_of_Hell

        Kuinka osuikaan ajankohtaiseen aiheeseen, nimittäin Suomen NATO-jäsenyyteen ja Yhdysvaltain sotilaallisten joukkojen Suomen invaasioon.


    • Anonyymi

      Jos jotakin jäi vielä puuttumaan, niin se on se että ainakin armeijankäyneet miehet joutuisivat osallistumaan ja allekirjoittamaan kansalaisaloitteen, jossa kielletään maalittaminen ja kohdistaminen televerkkojen tai sähköverkkojen tai muun piiloviestinnän avulla.

    • Anonyymi

      Onko Valtion rautateillä omia lasejakin ?

      • Anonyymi

        On. Mutta ne ovat aina myöhässä tai eivät tule lainkaan.


      • Anonyymi

        Ei kai nyt konjakkia muovisista "laseista" juoda.


    • Anonyymi

      Siellä on aivan liian kovat pulinat käynnissä Pulina ultra-kanavalla juuri nyt. Ne muistuttavat edellisiä kommentteja mutta ovat loputon poukkoileva tulva ja mölyhaitta.

      Joka tietää kuinka Pulina ultraäänikanava suljetaan saisi sen sulkea vaikka heti. Turha ultraääni häiritsee kaikkia.

    • Anonyymi

      Joo, naksautin oman ultraääniradioni pois päältä äsken, siinä se raksutti piirongin päällä.

      Ihan oikeasti, eikö niille ultraäänihäiriköille voisi viestiä niitä ääniyhteyksiä myöten. Miksi ne täällä olisivat? Muutenkin koko juttu on käsittämätöntä kanan kaakatusta.

    • Anonyymi

      > Biologiassa tai fysiikassa ei ole esitetty että elektromagneettisella säteilyllä, kuten
      > radiotaajuudet, voitaisiin tuottaa ääniaistimuksia keskushermostossa eli aivoissa.

      Jo toisen maailmansodan aikana huomattiin, että ihminen kuulee tutkan. Hakusana on radar hearing. Tutkan taajuudet saavat ilmakehän värähtelemään kuin kyseessä olisi ääniaalto. Kyse on ultraäänestä.

      • Anonyymi

        Jos tieteelliselle tielle lähdetään, niin säteily aiheuttaa myös näköaistimuksia.

        https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16676658/
        Phosphenes in low earth orbit: survey responses from 59 astronauts
        "On jo pitkään tiedetty, että monet ihmiset avaruudessa kokevat äkillisiä fosfeeneja, tai valon välähdyksiä."
        "Yksi mielenkiintoinen havainto tästä on, että näyttää siltä, ​​että pieni osa valon välähdyksistä johtuu Tšerenkovin säteilystä"
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Tšerenkovin_säteily

        Täytyy kuitenkin kysyä tämän mikroaalto-kuuloefektin osalta, joka esitettiin 60-luvulla, miksi se ei ole yleistynyt langattoman tietotekniikan yleistyessä, kun kyseisessä Frey-efektissä sähkömagneettisen säteilyn taajuus on noin 1 GHz ja tänä päivänä käytetyt GSM-taajuudet ovat tämän taajuuden molemminpuolin.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/UHF_(taajuusalue)#Käyttö
        https://en.wikipedia.org/wiki/Microwave_auditory_effect


        Mikroaalto-kuuloefektin ympärillä vallitsee selvä salaliittoiluhenki, josta voi päätellä sen kuuluvan ns. psykologiseen sodankäyntiin.
        Siviilimaailmassa ilmiön voi olettaa olevan osa COINTELPRO/Zersetzung-tyyppistä ihmisen sosiaalista turmelusta ja mustamaalaamista, jossa Gaslighting-tyyppisellä propagandaístisella toiminnalla ensin aiheutetaan henkilölle todellinen havainto joka ei ole muiden havaittavissa tai se kielletään, jonka jälkeen psykiatrian pimeän puolen natsiperusteisella olkiukko-leimalla ihminen eristetään sosiaalisesti ja psykofyysisesti ympäristöstään.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Gaslighting
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Olkinukke
        https://en.wikipedia.org/wiki/Zersetzung
        https://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_techniques


    • Anonyymi

      En valitettavasti ennätä lukea nyt ketjuun tulleita viestejä (kommentit ei ehkä ole laadittu "floujohtamisen" kannalta aivan oikein), mutta tässä on vielä jotakin alkaneeseen tai kenties jo edenneeseen VR-kriisiin liittyen;

      1 VR-kokemus on ns. "rajakokemus" etenkin jos VR-näkymän voi nähdä myös silmät kiinni.
      2 Rajakokemukset pitäisi tehdä aina vain kontrolloidusti ja toisen henkilön seurassa.
      3 Rajakokemuksesta aiheutuu riippuvuus (on sillä hetkellä parempi fiilis kuin ilman VR-laseja mutta ankea totuus paljastuu kun lasit joutuu ottamaan pois).
      4 Ankea totuus aiheutuu liian virheellisestä suhtautumisesta yhteiskunnan kehittämiseen seesteiseti ja tavoitteellisesti yhdessä muiden kanssa (=konkreettisissa asioissa tavoitteellisen yhdistystoiminnan puute).

      Jos mahdollista, älä käytä VR-laseja öisin tai yksin ollessasi on suositus. Aiheutuu kaksisuuntainen mielialahäiriö ja narsistinen persoonallisuushäiriö (alttius rikokseen).

    • Anonyymi

      Nostetaan ketju näkyviin - saattaa olla osa kokonaistilannetta. Edelleen epäillään yörauhaa loukattavan painostavilla oudoilla puheluilla. Kuka puhuu öisin painostavia puheluita ja missä osoitteissa? On kehotettu välttämään painostavia puheluita öisin, jos ei ole tarvetta. Silti kuuluu vaan naisten kiroilu.

      Minne te puhelette, jonnekin "jenkkeihinkö"? Ne ihmettelee suomalaisia kaiket yöt pauhaavia naisia.

    • Anonyymi

      > Mikroaalto-kuuloefektin ympärillä vallitsee selvä salaliittoiluhenki, josta voi päätellä
      > sen kuuluvan ns. psykologiseen sodankäyntiin.

      Ennätätkö katsoa tämän videon 1950-luvulta: https://tinyurl.com/mwecnwca

      Videossa näytetään kuin sen ajan medikaali-militaari varjokonsortio juottaa LSD:tä naiselle ja haluaa nähdä vaikutuksen. Koska naiset nykyään pulisevat juuri samalla tavalla kuin videon nainen LSD:tä nautittuaan, oletan sen tarkoittavan että sama vaikutus on nykyään koodattuna langattomiin verkkoihin (ja naiset sen arvatenkin hyvin tietävät). Jopa patentteja löytyy ajatteluun tai nukkumiseen vaikuttavasta langattomasta teknologiasta.

      Kyseessä on VR-elämäntyylin normittaminen normaaliksi elämäksi. VR-elämäntyyli on kuitenkin riippuvuutta aiheuttava "rajatilakokemus" (near death experiment) eli vapaaehtoisesti VR-riippuvuuteen sitoutuneet ihmiset ovat jo saaneet kyydin alavirtaan "Tuonelan lautturilta".

      Mutta me jotka uskomme elämänmittaisen oppimisen elämäntyyliin (life-long learning experience) emme halua että joudumme VR-elämäntyylin vallan alle pulisemaan ja poukkoilemaan yötäpäivää LSD-tyyppisesti lasittunein katsein huolestuneina ja vailla sisältöä. Elämän tyhjiö ei täyty VR-keinoilla vaan älyllisellä uteliaisuudella.

      Jos jollain on vaikutusmahdollisuuksia asiassa (some:n "kiellettyjä äppejä" yms.), pitäkää huolta siitä ettei teidän VR-riippuvuus leviä ympäristöön ja haittaa life-long learning experience henkilöitä. Älkää yrittäkö tehdä älykkäistä ja luonnollisen valppaista ihmisistä kaltaisianne jokaöisiä levottomia pulisijoita vaikka verkkoteknologiat sen jo mahdollistaisivat.

      VR-elämä on huijaus, johon fiksujen ei kannata sitoutua vaan kannattaa yrittää vastustaa huijausta ja huijareita joka tilanteessa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe