Lomalla

-ZerotiC-

Pöytälaatikkoon oli kerääntynyt pari stooria, joten lukekaa ja innostukaa tai älkää, mutta kommentit on tervetulleita.

Pidin Helin kanssa yhteyttä seksiviikonlopun jälkeenkin, mutta emme nähneet kuin vasta kun olimme lähdössä yhdessä etelään lomalle. Heli oli jo kauan sitten puhunut lomasta ja nyt kun minulla sattui olemaan vapaata, niin lähdimme kahden, sillä Helin poikakaveri ei päässyt mukaan. Odotin lomaan innolla, sillä Helin kanssa oli aina mukavaa, oli sitten kyse naimisesta tai muusta yhdessäolosta.
Saavuimme hotellille aamuvarhain, ja päätimme virkistäytyä suihkussa. Luulin että menisimme vuorotellen suihkuun, mutta kun pääsin suihkun alle, ilmestyi Heli myös sinne. Heti kun näin tuon pehmeän pyöreän vartalon, jonka iho oli virheettömän valkoinen, oli kullini kovana. Suihkusta syöksyimme pehmeälle vuoteelle ja nussimme eläimellisesti, ja sain valtavan voimakkaan orgasmin.

Kiertelimme kaupungin kahviloita ja ravintoloita, sekä vietimme aikaa rannalla. Tutustuimme ensimmäisenä iltana ravintolassa istuessamme ranskalaiseen pariskuntaan. Marie oli 34v. ja Alan 26, ja he omistivat pienen huvilan kaupungin laitamilla, jossa he asuivat puolet vuodesta. Molemmat olivat tummaihoisia, jonka väri oli maitosuklaasta asteen tummempi. Heli taisi ihastua molempiin heti, ja minustakin molemmat olivat viehättäviä, vaikka en Alania katsonutkaan sillä silmällä. Marie oli todella kuuma paketti, joka oli sirorakenteinen, mutta tissit olivat varmasti d-kuppikoon ja perse pyöreän muodokas, niin kuin tummilla naisilla yleensä. Tapasimme parina seuraavanakin päivänä ja saimme kutsun huvilalle viettämään iltaa.

Valmistauduimme iltaan käymällä suihkussa, jossa varmuuden vuoksi sheivasimme alapään karvat siistiksi. Pukeuduimme ja otimme taksin huvilalle, jonne oli n. vartin ajomatka. Saavuimme huvilalle jossa oli tervetuliaismaljat odottamassa ja isäntäväki otti meidät lämpimästi vastaan. Nautimme viiniä, kunnes illallinen oli valmis. Illallisen jälkeen siirryimme takapihalle, jossa oli uima-allas, poreallas ja suihkun yhteydessä oli myös turkkilainen höyrysauna. Marie ja Alan olivat ilmeisesti aikoneet rentoutua höyrysaunassa ja altaassa ja pyysivät meitä liittymään seuraan. Emmimme ensin ja sanoimme, ettei uima-asujakaan ole mukana. Alan ohjasi meidät yhteen makuuhuoneeseen jossa voisimme vaihtaa vaatteet. Marie toikin meille parikin erilaista uima-asua, joista valita. Helin kanssa päätimme, että kerranhan tällainen tilaisuus tulee, niin antaa mennä. Uimahousut jotka laitoin, olivat pienenpienet, jättivät pakarat puolipaljaaksi ja toivat mulkun oikein esille. Helin bikinit eivät nekään olleet koolla pilattu, mutta olivat seksikkäät hänen yllään. Menimme altaalle jossa Marie ja Alan jo olivatkin siemailemassa viiniä. Vaistosimme molemmat, että tänä iltana tulisimme tekemään muutakin kuin vain siemailemaan viiniä.

Mariella oli yllään tangat, jotka eivät peittäneet paljoakaan, bikinien ylänosan läpi suuret nännit näkyivät selvästi ja Alanin uikkarit olivat vielä pienemmät kuin minulla. Oli vaikea hillitä itsensä kun katseli kahta himottavaa naista. He kehuivat meidän ulkonäköämme ja sanoivat, että jos on kaunis vartalo, miksi se pitäisi peittää turhilla vaatteilla. Olimme samaa mieltä ja huomasin kuinka Heli vilkuili Alanin huomattavan pullottavaa etumusta. Pian Alan alkoikin puhua meille, olisimmeko halukkaita kokeilemaan seksiä neljistään. He olivat miettineet ajastusta jo kauan ja nyt kun he olivat olleet kaksi vuotta naimisissa, he päättivät toteuttaa haaveensa. Heti nähtyään meidät he olivat ihastuneet vaaleuteemme ja tienneet haluavansa meidät mukaan seksikokeiluihinsa. Nautimme viinistä ja ilmasta porealtaassa istuen ja aloin olla jo hieman huppelissa. Alan ja Marie juttelivat jotain välillä ranskaksi ja mietimme mitä he mahtoivat puhua.

Menimme höyrysaunaan jossa ei tahtonut nähdä eteensä. Ennen kuin ehdin istahtaa Marie tuli luokseni ja veti uikkarini jalasta. Huomasin, ettei hänellä ollut rihman kiertämää yllään. Kävimme loikoilemaan penkeille ja huomasin Alanin riisuneen itsensä ja Helin. Tunsin pehmeät kädet vartalollani ja joku suuteli vartaloani. Yhtäkkiä tunsin jotain jalkaani vasten ja tajusin sen olevan Alanin kyrpä. Häkellyin ja hän sanoi lopettavansa jos haluan niin. Vaikka en ollut kokenutkaan mitään tuollaista, ei se tuntunut pahalta, joten annoin hänen jatkaa ja vastasin hänen hyväilyihinsä. Pian lähdimme kaikki altaalle viilentymään ja nyt näin kirkkaasti Alanin mahtavan kullin ja Marien ihanat muodot. Helikin oli kokenut varmasti jotain, sillä hänen poskensa hehkuivat siihen malliin. Kävimme uimassa ja menimme porealtaaseen istumaan.

Alan suuteli Heliä ja hyväili tätä, kun minä puristelin Marien täyteläisiä rintoja ja nuolin suuria turpeita nännejä. Marie siirtyi Helin luokse ja he alkoivat kiihkeästi kouria toisiaan. Nousin altaan reunalle istumaan ja katselemaan kun Alan tuli luokseni ja otti kyrpäni suuhunsa. Jännitykseni lisäsi kiihottuneisuutta ja huomasin tyttöjen katselevan meitä. Menin takaisin altaaseen istumaan ja aloin hivellä Alanin nännejä ja rintaa. Hän nousi reunalle istumaan ja otin mustasta purppurapäisestä kalusta kiinni. Hän oli ajellut kaikki karvansa lukuun ottamatta kullin yläpuolella olevaa kapeaa kaistaletta Runkkasin sitä hitaasti ja livoin terskaa. Lopulta otin sen suuhuni ja aloin nuolla ja imeä sitä.

Pian siirryimme heidän makuuhuoneeseensa jossa kuivasimme toisemme pyyhkeillä, ja sitten Marie avasi puolen seinän kokoisen kaapin josta paljastui kaikenkattava seksiväline ja voide varasto. Alan otti vartaloöljyn jonka sanoi lisäävän ihon tuntoherkkyyttä ja he öljysivät valkoiset vartalomme aloittaen kasvoista ja siirtyen alaspäin käyden joka kohdan huolella läpi. Pian minä levitin öljyä Marien vartalolle, kun hän seisoi raajat levällään keskellä lattiaa. Levitin öljyn huolella joka sopukkaan, unohtamatta häpyhuulia ja peräaukkoa. Pian vartalomme kiiltelivät huoneen kirkkaassa valossa, kun asetuimme sängylle touhuamaan.

Heli huokaili kiihkeästi kun pääsi nuolemaan Alanin mustaa kyrpää. Välillä hän imi palleja, jolloin minä otin paksun varren suuhuni, se oli kolme-neljä senttiä pitempi kuin minun kullini, eli 19-20 senttinen, ja se ei mahtunut läheskään kokonaan suuhun. Marie oli Helin takana runkkaamassa tätä ja Heli kääntyikin vetäen Marien syliinsä jolloin öljyiset rinnat painautuivat Helin kasvoja vasten. Heli näykki paisuneita nännejä ja pian he kävivät kuusysiin upottaen pään jalkoväliin. Vedimme Alanin kanssa heidät eroon ja kävin Helin kanssa imemään Marien märkää vittua, samalla Alan nuoli Helin nesteitä valuvaa pillua. Tilanne oli äärettömän kiihottava ja tuntui kuin laukeaisi siihen paikkaan, vartalomme liukuivat öljyttyinä toisiaan vasten ilman kitkaa ja tumman ja valkean ihon kontrasti oli todella kaunis. Marien tummanpunaiset häpyhuulet olivat turpeat, klitoris oli paisunut suureksi ja hän maistui suolaisen kirpeälle.

Alan käänsi Helin selälleen ja Marien kanssa katsoimme kun hän asetti mahtavan patukkansa huulille ja työntyi sisään. Heli voihki kiimaisesti ja näytti ettei kalu mahtuisi kunnolla, mutta Alan painoi sen juurta myöten sisään ja alkoi naida. Marie asettui Helin päälle ja työnsi vittunsa Helin nuoltavaksi, minä menin Alanin eteen ja hän alkoi imeä kyrpääni, kun minä katselin mustaa kullia, joka upposi Helin vittuun hitaalla tahdilla. Marie ja minä aloimme nussia, hän tuli päälleni ja istui kullini päälle. Kuuma litisevä vittu oli tiukka, ja tuntui taivaalliselta. Imin hänen nännejään naidessamme ja nautin kuumasta tummasta vartalosta. Naimme eri asennoissa katsellen toisiamme, Marie laukesi huutaen kerran, ja hänen vittunsa alkoi supistella toisen orkun tullessa ja käänsin hänet selälleen alkaen jyystää rajusti. Heli ja Alankin olivat samassa asennossa vieressämme ja Heli voihki Alanin runnoessa kaluaan vittuun. Aloin laueta ja otin Marien lanteista kiinni ja vedin häntä tiukasti itseäni vasten ja hän veti minua itseensä päin kunnes lastit lennähtivät valtavalla voimalla kuumaan aukkoon. Hivelin limaista kulliani Marien isoja tissejä vasten ja katsoin kun Alan vei kullinsa Helin nuoltavaksi. Tyttöjen vituista valui spermaa ja pyyhimme niistä suurimmat pois ennen kuin öljysimme toisiamme uudelleen.

Menin Helin kanssa uteliaana kaapille katsomaan seksivälineitä, joita olikin mitä ihmeellisimpiä, kuten vibroja, lantiolle kiinnitettäviä dildoja, jne. Olin huomannut katossa olevat koukut ja kysyin Alanilta mitä ne olivat. Alan haki jostain kaksi erilaista ketjuviritelmää, joissa oli nahkaiset remmit. Hän sanoi niiden olevan seksikeinuja, joilla sai asetettua naisen, tai miehen, roikkumaan ilmaan haluttuun asentoon. Hän kiinnitti toisen kattoon ja laittoi ketjujen päässä olevat remmit Marien käsiin, jalkoihin ja lantiolle ja kiinnitti ketjut katosta roikkuvaan ketjuun ja nosti Marien ilmaan. Marie oli asennossa, jossa perse ja pillu olivat aivan tyrkyllä.

Heli oli laittanut lantiolleen dildon ja meni nyt Marien jalkoväliin työntäen suuren kumipampun vittuun, alkaen naida Marieta rajusti. Menin Marien taakse ja nostin häntä pystympään asentoon. Hyväilin hänen öljyistä anustaan, jonne pian työnsin sormeni. Pian Marie laukesi ja otimme hänen pois keinusta. Asetuimme taas sängylle, laitoin kyrpäni ympärille tiukan silikonirenkaan, samanlaisen joka Alanilla oli, se pitäisi kullin kovempana. Alan ja Marie imivät minua ja minä nuolin Helin limaista reikää. Halusin naida Marieta perseeseen ja aloin nuolla anusta ja pian asettelin kulliani ryppyreiälle. Marie oli kontillaan ja minä painoin elimeni tiukkaan reikään voihkaisun saattelemana. Heli sormeili Marien vittua samalla kun Alan nuoli häntä. Kiimani kasvoi katsoessani anaaliin liukuvaa munaa ja nain yhä rajummin välillä kourien Marien tissejä. Heli oli laukeamassa ja voihki, kun lennätin kuuman suihkun syvälle peräaukkoon. Nussin viimeisetkin pisarat sisälle Marien lauetessa ja vedin kaluni ulos hänestä.

Pyyhin kaluani kun katsoin Helin olevan saamassa kullia anukseen. Hän oli jalat pystyssä ja Alan yritti työntyä perseeseen. Heli huusi ja valitti ääneen kun mustan kalun purppurainen terska upposi tiukan perseen sisäpuolelle. Hieroin Marien spermaista jalkoväliä suudellen häntä kun katselimme penetraatiota. Marie haki kaapista vibraattorin ja siirtyi nussimaan sillä Helin vittua, kun minä jatkoin Marien hyväilyä. Joka työnnöllä Heli ähki kovaan ääneen, samoin kuin Alan. Heli laukesi kahdesti ennen kuin Alanilta tuli. Hän veti kullinsa ulos ja runkkasi lastinsa Helin päälle. Marie hieroi itseään Helin sperman peittämään vartaloon, kunnes oli itsekin spermainen. Hän tuli luokseni ja pyysi nuolemaan spermat vartaloltaan. Nuolin paksut nesteet tiukalta vatsalta ja pehmeiltä tisseiltä, ja työnnyin hänen sisäänsä hitaasti. Alan putsasi kulliaan ja Helin alapäätä kunnes tulivat luoksemme. Heli suuteli minua ja Marieta ja hieroi tämän tissejä, Alan oli takanani ja hieroi peräreikääni ja pian työnsi sormensa sinne alkaen runkata hitaasti. Heli meni hänen luokseen ja nyt he vuorotellen työntelivät sormea anukseeni ja puristelivat pallejani. Se nopeutti laukeamistani ja hetken päästä runkkasin lastini Marien pillulle ja vatsalle.

Heli oli kiinnittänyt dildon lanteilleen ja oli Alanin päällä suudellen tätä. Heli nosti Alanin jalat ylös ja työnsi sormensa pyllyyn, Alanin kulli oli kovana leväten vatsaa vasten. Dildo kiilteli liukuvoiteesta kun Heli asetti sen pään ryppyreiälle ja painoi varren kokonaan sisään. Marie istui nyt Alanin naamalla hieroen spermaista vittuaan hänen suutaan vasten. Heli työnteli tekomunaa Alaniin kumartuen tämän päälle kun menin Helin taa pysäyttäen hänen työntönsä ja työnnyin kuumaan pilluun. Naimme samaan tahtiin Helin kanssa ja puristelin välillä hänen pyöreitä rintojaan. Siirryimme toiseen asentoon jossa Alan nussi Marieta ja Heli Alania ja minä Heliä. Palasimme alkuasentoon ja pian Alan alkoi laueta. Marie tarttui tämän kulliin ja runkkasi spermaa lennättävää kalua, niin että lastit lensivät Alanin päällä olevan Helin päälle. Helin lopetettua Alanin naimisen, käännyimme siten että hän oli päälläni. Vedin hänet itseäni vasten ja nussin litisevää vittua. Nuolin hänen rintojaan jotka olivat Alanin sperman peitossa, kunnes laukesimme samaan aikaan voihkien kiihkosta. Kaikki neljä makailimme sängyllä suudellen ja hiljaa hyväillen toistemme eritteiden peittämiä vartaloita.

Kävimme suihkussa, rentouduimme höyrysaunan lämmössä ja uimme altaassa välillä juoden hieman viiniä. Ilta oli jo pitkällä ja seksileikkimme olivat väsyttäneet meidät, joten ajattelimme lähteä hotellille. Marie ja Alan eivät suostuneet vaan vaativat meitä jäämään yöksi. Vieläpä he halusivat meidän jäävän heidän luokseen jäljellä oleviksi kuudeksi päiväksi. Helin kanssa juttelimme asiasta ja päätimme jäädä viettämään seksilomaa. Alan ja Marie olivat iloisia päätöksestämme ja lupasivat hoitaa laukkumme hotellilta huvilalle. Siltä illalta päätimme mennä nukkumaan, ja mahduimme hyvin samaan sänkyyn, jossa nukuimme ilkosen alasti, ja hyvin nukuimmekin.

Seuraavana aamuna heräsimme virkeinä, kädet ja jalat kietoutuneina toistemme ympärille. Helin pehmeä vartalo sai kullini heräämään rivakasti, ja pian Marie ja Alankin olivat hereillä. Heli valitteli, että paikat ovat jokseenkin hellänä naimisesta ja huomasin oman kullinikin olevan hieman hellä. Herättyämme Marie kysyikin oliko meillä paikat kipeänä, ja antoi jotain voidetta joka kuulemma helpottaisi, ja voideltuamme sillä huomasimme sen tehoavan.

Oli kaunis päivä, joten olimme altaalla ottamassa aurinkoa syötyämme Alanin laittaman aamiaisen. Olimme rasvanneet toisemme ja löhösimme alastomina aurinkotuoleissa. Oli vaikea olla kiihottumatta kun katseli Helin ja Marien hehkeitä vartaloita, ja Alanilla taisi olla sama ongelma, sillä hänenkin kalunsa seisoi tanakasti. Hän menikin Helin luokse ja he alkoivat suudella ja sormeilla toisiaan. Marie tuli luokseni ja vedin hänet syliini istumaan. Suutelimme kiihkeästi, kullini oli vasten hänen pilluaan ja hän työnsi lantiotaan sitä vasten. Imin suuria rasvaisia kovettuneita nännejä samalla kun sormeni upposi pilluun joka oli kostunut likomäräksi.

Kohta kaluni oli jo syvällä pillussa naiden rajusti Marien supistelevaa reikää. Makasin selälläni tuolissa Marien ratsastaessa päälläni nojaten taaksepäin, kun Alan ja Heli tulivat siihen ja alkoivat naida siten että Heli kävi päälleni nojaamaan ja hänen pillunsa oli pääni yläpuolella. Katselin välillä kun kulli liukui Helin vittuun, keskittyen kuitenkin Marien tyydyttämiseen. Hetken päästä kuumat nesteet lensivät Marien sisään ja Helinkin lauettua, Alanin kanssa laitoimme heidät nuolemaan toistensa märkiä vittuja kunnes he laukesivat uudelleen. Katselimme heitä runkaten toisiamme.

Illan aloitimme makuuhuoneessa tutkien seksivälineitä, joita olisi kiva kokeilla. Laitoimme seksikeinun kattoon ja Heli halusi kokeilla sitä. Pian hän roikkui keinussa sidottuna jalat koukussa pillu ja perse esillä. Hyväilimme häntä hellästi joka puolelta kunnes vittu oli litisevän märkä, lopulta Alan työntyi pilluun ja kohta upotin kaluni Helin peräaukkoon. Naimme häntä hitaasti, välillä vaihtaen osia. Helin huutaessa nautinnosta Marie laittoi hänelle pienet nipistimet nänneihin, joka sai Heli entistä äänekkäämmäksi. Työnnellessäni kyrpää vittuun Marie toi pienen vibraattorin, jolla alkoi hieroa Helin klitorista. Otin kullini vitusta ja Marie työnsi sauvan pilluun, kunnes työnsin kalun takaisin ja Marie halusi vibrankin pilluun sisälle. Kullini oli paikallaan vitussa kun Marie asetti sauvan kapean kärjen aukolle ja työnsi sitä vähitellen sisään Helin huutaessa. Pian lihakset antoivat periksi ja värisevä sauva oli samassa reiässä kullini kanssa. Liikuttelin kaluani hiljaa vitussa kun Marie teki samoin sauvalle. Alanin vielä naidessa perseeseen Helin vartalo nytkähteli rajusti orgasmin tullessa, avoin vittu suorastaan valui nesteitä. Vedin kaluni ulos ja Marie alkoi ottaa suihin ja pian kuumat spermani purskahtelivat hänen suuhunsa ja naamalle. Nostimme Helin alas ja makaamaan sängylle sillä hänen jalkansa eivät tahtoneet kantaa häntä rajun panon jälkeen.

Alan halusi laueta joten kävi Marien päälle upottaen liukkaan kalunsa pilluun. Minä otin vibran jota Marie oli äsken käyttänyt ja hivelin sillä klitorista ja nännejä josta hän piti paljon. Marie kiemurteli kiihkoissaan, kun käskin Alanin ruveta naimaan takaapäin, jolloin minä pääsin työntelemään värisevää sauvaa Marien tiukkaan anaaliin. Se sai Marien hulluksi ja hän sai kaksi orgasmia peräkkäin ja pian sen jälkeen Alan laukesi litisevään reikään.

Vietimme seksin merkeissä loputkin lomapäivät, ja lähtiessämme kotiin saimme muistoksi videonauhan, jonka olimme kuvanneet eräästä panosessiosta. Viettämämme loma oli paras koskaan, ja Helin kanssa suunnittelimme lähtevämme uudestaankin lomalle kimpassa.

3

14907

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • musskka

   taidanpa lähteä tuonne lomalle!

  • :pp

   ... tälläisiä tarinoita

  • *boy*

   tosi hyvä....mällit tuli melkein puolesvälis...ei jaksanu oottaa loppua :( mut tosi hyvää tekstiä oli...:)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   133
   6029
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2544
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2389
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   174
   1831
  5. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1590
  6. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   23
   1574
  7. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1077
  8. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1046
  9. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1034
  10. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1032
  Aihe